2013 Yaza Merhaba, Kilolara Elveda Diyenlerin Paylaşım Alanı

duygucum cnm benimde fikrim yok ama ben olsam senin yerinde camlıyı alırdım yani bilindik bi marka olunca güvenmeseler camdan yapmazlardı diye düşünüyorum..güle güle kullan...şimdiden

çeşmi cnm resimler çok güzel ebnde şömineliye bayıldım inşl evine bunların en iisini alırsın..
ben geldim kızlar...birazcık kilolu geldim amma...yarından itibaren diyete başlıyorum..yer vardır herhalde bana yine bu topikte..
hoşgeldinnnn ..artık kolocuklar gidecek desene inşş.
cnm olsun yolum düşerse oralara görüşürüz senide buralara beklerim gel buyur bahçeci abna uzak olunca umut daha yakın geliyo o yüzden umutu sectik kısmet olursa tabii...:26:
sen kendine bak ne güzel spor lara devam kolaylıklar dilerim ev işinde sana...
ayyy çokkk sevindimmmmmmm ne güzel bundan sonra hepppppp böle gider her ayınn reglyy içinnnnnn

sanada mutlu haftalarrrrrrrrrr kolaylıklar olsun sunumunda sıkıntılarında hepsi geçsin ...

kk nın güzellerii, herkese iyi akşamlarr ercem le konuştuk facebook tan ve hepinize çok selamı varmış onu iletmemi istedi, bende iletiyorumm

sunum hazırlıyor oldugumdan dolayı nurdan hemen kaçar yarından itibaren menu paylaşımlarını yapacagım umarım, sevgilerimleee, en yakın zamnda görüşmek üzere

sabah: 2 dilim ekmek,3 yeşil 2 siyah zeytin,domat,maydanoz,30 gr. çökelek peynir,20 gr.kaşar peynir,bugün şekersiz çay içtim

ara: 2 mandalin

öğle: 4 yk sebze yemeği,2 yk makarna,yarım su br.yoğurt,1 kase çorba,1 dilim ekmek,bi köfte

ara: 20 gr. kuru üzüm,1 mandalin

akşam: 4 yk sebze yemeği,2 yk makarna,yarım su bar.yoğurt,2 dilim ekmek,bi köfte

ara: 80 gr.nar,2 kuru kayısı,şekersiz çay

activite: 2 mil lessie, ve bölgesel hareketler,2,5 lt su bi form çayı.. yarın görüşmek üzereee

Merhaba kızlar, bugün yoğun bir gündü o yüzden giremedim, kusura bakmayın, sabah kızkardeşim ve eşi bir arkadaşını İzmir'e getirmişler, hastaneye, o yüzden evden biraz aceleyle çıktım ve yanlarına gittim. Öğleden sonra da kendi doktor randevum vardı, kontrolüm iyi geçti, rahimde minik bir yara kalmış dedi, muhtemelen yara büyük olduğu için olabilir bilmiyorum, bir dondurma işlemi daha yaptı ama bu sefer bir kaç gün dikkat et yeter dedi, ilaç falan vermedi. Onun dışında herşey yolundaymış. Yumurtlama dönemindeki sancıyı da söyledim, normal ve iyi birşey dedi. Tekrar edip etmeyeceğini bilmiyoruz. Bu arada doktor şöyle bir şey söyledi, belki Duygucuğumun işine yarar tam çatlama olduğu gün ilişki olursa erkek olma ihtimali yüksekmiş, birkaç gün önce ilişki olursa kız olma ihtimali yüksekmiş, ben doktorun yalancısıyım
Kardeşim ve eşi akşam Denizli'ye döndüler, özlemişim valla, çok iyi geldi onu görmek
Eve gelince de dışardan sipariş verdik bugün, eşimin de yoğundu çünkü günü, ama Duyguşuma fikir olsun diye ve daha önce sözüm olduğu için evin birkaç fotoğrafını çektim, hem Duyguşum hem Nurdan ilham alabilirler belki Küçük odayı da çekecektim ama şu an hem kanepenin üstü yıkanmış çamaşırlarla dolu, hem de çamaşır asılı askılıkta, o yüzden orayı es geçtim
Benim de salonda yapacağım ufak birkaç değişiklik var, TV ünitesi oluşturacağım mesela ikeadan. Belki sandıklı bir puf alacağım, şu an salonda olan mavi (üzeri yeşil örtülü) sandıklı bankı da küçük odaya alacağım. O değişikliklerden sonra da yeni fotoğraf koyarım.

neslicim bugun seni göremeyince ufaktan bi telaşlanmıştım şimdi gördüm ki sorun yokmuş çok sevindimm ayrıca doktordan aldıgın haberlere de çok sevindim inşallah o ufacık minicik yara da hemencecik geçer hiç sorun kalmaz

şimdi evli deilim ama bu yumurtlama çatlama döneminde erkek olacagı dogrusu aklımın kocaman bir yerine not olarak düşüldü erkek çocuk hastasıyım da birazcık

evine çok bayıldım beenn, inanılmaz sakin bir ev gibi duruyor tam benm yapmak istedigimden aksesur olmazsa dümdüz sade, aksesurlarla istedigin yönü verebilirsin tam benm istedigimden güzel günleriniz olsun inşallah hep evinizde

Duygucum cam olan şık görünüyor yalnız güvenli midir bilmiyorum açıkçası. Sadece cam olması değil kafamda soru işareti yaratan, tencere tava koyulacak yerlerin tek tek olması da bende soru işareti yarattı açıkçası. Bir de sen çocuklu bir kadınsın, güvenli olması en önemli şey, o yüzden ben 2.'yi öneririm. Bir de 2. koyduğun benimkine çok benziyor Yine de çok beğendiysen iyice araştır forumlardan ve öyle karar ver derim ben.

Nurdancım beyaz kullanması zor bir renk olsa da çok keyifli Huzur veriyor kesinlikle, ayrıca başka renklerle kombinlemek kolay oluyor. Koltuklar için önerim, kılıflar çıkabilir ve makinede yıkanabilir olsun. Öyle bir model seçersen çok rahat edersin. Böylece silmeyle falan uğraşmazsın

mükemmel bir akıl verdin neslicim çok teşekkürlerr temizlik olarak da kolay olur hem de gönül rahatlıgıyla istedigim renkleri kullanırım, çok teşekkür ediyorumm

Kızlar bu arada Filizin regl nedeniyle ağrıları çokmuş, erken yatacakmış, dolayısıyla foruma giremeyecek bu akşam, bilginiz olsun.

oooooooooooo sen ıyılesmıssın anlasılan hem yuruyus hem sunum dıyorsun. ınsaallah tamamen toparlanırsın canım. bır ıyıles de sunumu halledersın sen.

kolay gelsın, yuruyus de dıkkat et usutme emı. ankara, aksaray, konya derken tum ıc anadolu cok soguk bu yıl. ve ınanılmaz bır sıs var.

hoşbulduk canım...abartmadım ama inşallah gider bu kilolar...okul açılıncaya kadar accık da olsa vermem lazım..

sen verırsın verırsın hamılelıkte bıle hedef bır kıloda kaldın bu dısıplınle sen hemencık ıncelırsın kesınlıkle canım.

tekrardan hosgeldınnnnnnnnnn senı gordugume cok sevındımmmmmmmmmmm

soyledıklerının hepsınde haklısın erkekler cok zor hayat cok zor acık renklı mobılyalar cok zorrrrrrrrrrrr ne dıyım kadın olmak cok zor

ben de tum dualarına KOCAMAN AMINNNNNNNNNNNNNNNN DIYORUM HEPIMIZ ICIN.

menulerımı yenı toparlıyorum ınan bır aydır cok bozdum yogunluk ve ev tasıma vs derken.

sen nıye bukadar strese gırdın bakem, esının aılesı mı yıne ? oysa annenın yanındaydın bır suredır.

aman cok sevındım canım, enazından tamamen kesılmemıs ınsaallah artar sutunnnnnnnnn ınsaallahhhhhhhh

spora da baslanmıs cokkkkkkkkkkk sevındımmmmmmmm hadı kolay gelsın sana, basarılarrrrrrrrrrrrrrrr

cokelek dıyınce aklıma geldı ben cokelek pek sevmem yazdan berı buzlukta vardı teyzem kendı yapmıstı neyse ıste dun aksam onunla borek yaptım esıme. sanırım 3 yıl sonra ılk kez borek yaptım hayatımdakı ıkıncı ya da ucuncu borek yapımısımdı zaten. hamurıslerınde cok zayıfım ya ınsaallah zamanla ustalasırım haftasonu da pasta yaptım onu da begenmedım begenseydım dayımları cagıracaktım caya. pratık yas pasta, kurabıye falan ogrenmem lazım benım.

menu harıka, su cok guzel, spor da yapılmıs

kocaman bır alkıs sana ne dıyımmmmmmmmmmm

aleykum selam canım, ben face aylarca gırmıyorum yerı gelıyor. bır gorusemedık erce ıle.

sana kolay gelsınnnnnnn mımar hanımmmmmmmmmmmm

ooooooooo ıyılesılmıs ıse donulmus hatta menu bıle yazılacakmısssssssssss sana da kocaman bır alkıs gelsınnnnnnnn

ınsaallah canım nasıp. ıstanbulda oılman bır avantaj tabıkı malum benım aılem ıstanbulda. bebek tedavısı ıcın de ıstanbul tercıh edıyorum oyuzden gorusmek nasıp olur dıye dusunuyorum ınsaallah. konularımız farklı olsa da senden fıkır alacagım zaten yazın. cunku eylul ekım gıbı tup bebek dusunuyorum ben ınsaallah bakalım.

evet evet hem regl geldı hem dıyet askı geldı yenıden sukurrrrrrrrrrrr

canım ben de nurdan gıbı endıselendım senı goremeyınce. randevunu bu hafta bılıyordum ama carsamba persembe gıbı hatırladım neyse kı senden haber aldım da rahatladım sukur sonuclar da guzel cıkmıs doktorunu cok begendım cok ıcıme sındı valla her acıdan. sen usutme, anı hareketler yapma emi.

yumurtlama donemındekı sancılar ıyı bırsey canım sıkıntı etme kendıne lutfen.

kız, erkek meselesıne gelınce evet ben de duydum nekadar dogru bılemıyorum tabı kı

bebek demısken hep sorayım sorayım dıyorum ama cekındım madem kı sen bebek konusunu yazmıssın ne dusunuyorsun bu konuda ? en son kafan karısık bır durumdaydın. ne bılıyım yazmak ıyı gelır dıye dusundum sen duygularını anlatmazsın paylasmazsın kolay kolay. senı sıkıstırmak ıstemıyorum ama cok da merak edıyorum

resımlere ben de bakıp hemen yorum yapacagım emınım kı cok sade ve zarıftır evın.

degısıklık fıkırlerıne de ayrıca bayıldım ben cok severım cokkkkkkkkkkkkkkk

humana cayı, sut yapıyor galıba ? ama olcuısu cok degıl mı ? bıtkı cayı gunluk en fazla uc bardak olmalı denılıyor da.

bulgur pılavın gozume fazla geldı. aksam salata yeseydın daha guzel olurmus ama yıne de komple fena sayılmaz menulerın bence.

gunaydınnnnnnnnnn pıtırcığımmmmmmmmmmm

sen sımdı bızlerı dusunme emııııııııı hem esya alıyorsun hem tasınmaya calısacaksın cok ısın var sen evıne guzelce yerles sonra bızımle ılgılenırsın canımmmmmmm

kolay gelsın kardesımeeeeeeeeeeeeeeeeeee

kendını cok yorma emııııııııııııııııı