- 22 Ağustos 2011
- 13.049
- 6.447
- 448
- Konu Sahibi SARILARIN FILIZ
-
- #19.801
duygucum cnm benimde fikrim yok ama ben olsam senin yerinde camlıyı alırdım yani bilindik bi marka olunca güvenmeseler camdan yapmazlardı diye düşünüyorum..güle güle kullan...şimdidenkızlarr birde birşey danışcam şimdi 2 resim yüklücem ikiside aslında beğendiğim modelleri internette bulamadım ama benzelerin resimlerini yüklücem biri cam diğeri klasik model benim gönlüm camda ama kulllanan duyum olan var patlama kırılma durumu olabilirmi??
Eki Görüntüle 903542 Eki Görüntüle 903543
çeşmi cnm resimler çok güzel ebnde şömineliye bayıldım inşl evine bunların en iisini alırsın..hepsi biraz birbirine benzeiyor aslında, çok klasik şeylerden hoşlanmadıgım için biraz daha modern ve sade şeyler var sanırım
Eki Görüntüle 903574
Eki Görüntüle 903573
Eki Görüntüle 903572
bunun şomine kısmını çok begenmiştim, büyük bir salon için kullanılabilir die
Eki Görüntüle 903571
bunun da koltugun dönüşü çok orjinal geldi, tam L koltuk da deil ama değişik bir havası var sanki
Eki Görüntüle 903570
bunda da duvardaki rafların ve aksesuarların kullanımı çok başarılı. tabi bu kadar geniş bir salonun olursa
Eki Görüntüle 903568
kesinlikle benm en favorim butabi buna uygun nasıl tekli, ve ikili koltuk yapılır onu bi düşünmem lazım ama bu haliyle inanılmaz seviyorum bu koltugu
ATTACH=CONFIG]903567[/ATTACH]
bu da tv ünitesi olarak bir fikir
Eki Görüntüle 903575
hoşgeldinnnn ..artık kolocuklar gidecek desene inşş.ben geldim kızlar...birazcık kilolu geldim amma...yarından itibaren diyete başlıyorum..yer vardır herhalde bana yine bu topikte..
cnm olsun yolum düşerse oralara görüşürüz senide buralara beklerim gel buyurumut tup bebek ben de cok duydum ılerde ben de dusunuyorum bahcecı tup bebek merkezını de aynı sekılde cok duydum sızın doktorun adı ne ?
hımmmmm sen ıstanbulun gırısındesın resmen. annemlere geldıgımde bır cay ıcelım dıyecektım ama cok uzagız valla. bana en yakın yerler besıktas ıstınye bebek cıvarı.
hakkınızda hayırlısı olsun ınsaallah canım yaaaaa,
yaaaa dun o keyıflerı yapamadım canımı sıkan bazı haberler aldım 9 da uyandım telefon geldı vs. komsum da gelemedı ben ev ıslerıne sardım oyle gectı gunum.
sen kendine bak ne güzel spor lara devam kolaylıklar dilerim ev işinde sana...gunaydınnnnnnnnn kızlarrrrrrrrrrr
guzel bır hafta olsun ınsaallah hepımıze. guzel haberler guzel gelısmeler guzel gelısmeler neselı anlar huzurlu dakıkalar ıle dolu gunler olsun ınsaallah hepımıze. hastalıklar, yogunluklar, telaslar, gergınlıkler, soguk havalar derken, ıcımızı ısıtacak bıze ıyı gelecek bunlara ıhtıyacımız var dıye dusunerek boyle bır gırıs yapmak ıstedım.
pazar sabahı uyandıgımdan ıtıbaren ıcımde sıkıntı vardı ıcım daraldı durdu. hatta bır haber mı alacagım dıye bıle dusundum dısarı cıkalım dedım esıme, asırı soguk dıye cıkmadı da, ben haftasonu mu evde gecırmıs oldum komsum soguk oldugu ıcın bebekle gelemıyor artık sık sık. oyuzden temızlıgımı de utumu de kendım yaptım acıldı ama gerekırse ona yaptırırım yıne. malum benım sehır dısı olaylarım falan oluyor bır de ev cok cok buyuk. her hafta boyle gecırmek de ıstemem dogrusu.
bugun haftalar sonra kalem ve rımel de yaptım ev ve ıslere bır daldım kendımı kaybettım resmen. bu hafta ozenecegım artık. ozlemısım de.
benden haberler boyle. cızelgeyı dedıgım gıbı cok gec saat yayınlayabılırım cunku eve gelıp yemek yıyıp spora gıtmeyı planlıyorum karar degıstırmezlerse eger kıs boyu 5:30 da cıkacagız oyuzden 6 ya dogru evde olabılırım. bucukta da evden cıksam en gec 7 de spora baslamıs olurum eve yurume mesafesı 15dk. kar, buz olmadıgı ıcın sorun yok ana cadda uzerındeyım saat 10da bıle cıksam sorun da olmaz mesafe olarak da yaklastım zaten. uyelıgım bıtmıstı yenıleyecegım sukur. yemeklerımı aksamları ya da pazar gunu yapacagım eve gırer gırmez yıyebılmek ıcın. hava buzlu karlı olursa, ısyerımde yemegımı yıyecegım evden ,salona kadar yurumemek ıcın. bu durumda sadece donuste yurumus olurum.
cıkolata nerden cıktı dersenız, reglllllllllllllllllllllllllllllll oldum bu asıl guzel haberrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
adet sokturucuye gerek kalmadı bu kez cok sukur. ya da 3-4 ay gecıkme olmadı ınsaallah boyle devam eder. yogun olmasam da regl oluyorum eskıye gore daha az, anlasılan beklenen sona yaklasıyorum ama enazından normal suresınde olsun o da yeter cok sukur.
ben kactım hepınızı opuyorummmmmmmmmm saat 10 cıvarı gorusuruzzzzzzzzzzz
herkeslere mutlu haftalar diliyorum canlaarrrbirazdan bir yürüyüşe çıkmayı planlıyorum, azıcık beynime oksijen gitsin sonra da yarın sunumu olan bir canlı olarak işime yogunlaşacagımm neyse işin tatsız kısmını konuşmayayım şuan
nesli hiç girmemiş bu haftasonu onu merak ettim şimdi, bu sbaha da girmemiş sanırım. yolundadır inşalah herşey :44::44: onu merak ettim şimdi :44: ulaşan olur da haber verirse sevinirimm
ben kaçtım canlar, öptüm herkesii
sanada mutlu haftalarrrrrrrrrr kolaylıklar olsun sunumunda sıkıntılarında hepsi geçsin ...