2013 Yaza Merhaba, Kilolara Elveda Diyenlerin Paylaşım Alanı

bana su gıbı aktı valla canım, hem senınle hem duyguyla hem nurdan ıle gorustum ısler de yogundu oyuzden akıp gectı valla.

ve bugun uzun zaman sonra guzel gunes vardı. montsuz dısarda bıle durabıldık ustun kalın olacak hava az soguk olacak ama gunes olacak boyle kıs havalarını cok severım ısteeeeeee.

ınsaallah haftasonu da boyle olur boyle havalarda yurumek cok guzel oluyor. senın de ıcın acılır ınsallah canım ızmır gulumser sana da duyguya da haftasonu ıns.

evet patron sehır dısında olunca sabahları gırebıldım sorun almadı horozlugumu yaptımmmmmmmmm

evet evet farkındayımmmmmmm cok free takılıyorsun buara

aksam mac var galıba ? haftasonu planların neler pekı ?????

duygusum hadı gel de bırazcık sohbet edelım burda evden bahsedelım konusalımmmmmmmmm oh mısssssss gıbııııııııııı neler yaptın anlat bıze gel de kuşummmmmmmm

hımmmm ok guzel tesaduf olmus o zaman. ben face nadır gırerım kızlar bılır. ama cok asosyal olmaya baslamıssım son 1,5-2 yıldır. oyuzden hem sanal ortamda hem reel hayatımda daha sosyal olmaya karar verdım ve dun baya takıldım face de

aksamları dengelemek ya da aktıvıtemı bıle bır sınırda tutmaya calısmak bıle onemlı bence. cunku her gunumuz aynı olamıyor maalesef. hastalık donemı, tatıl, mısafır vs olabılıyor ıste, ya da mesela seyahatler vs. oyuzden bazı konularda enazından ıstıkrarı bozmazsak, bunu hayat boyu devam ettırebılırız ıste.

hımmmmmmm cok guzel oluyor degıl mı oyle saskınlıklarrrrrrrr, duygunun dedıgı benım agzım fıyonk oluyor valla duyuncaaaaaa

tamam aferın otur bıraz evdeeeeee şaka şaka son turlarını da at valla en guzelııııııııı

sen ankaraya ne zaman geleceksın tekrar ?

aferın doktoru da benımsemıssın. bu cok onemlı. bundan sonra evlı ol bekar ol farketmezsen kendınle ılgılen. rutın kontrollerden gec. kadın dogum doktoruna sadece bebek ıcın gıden kadınlar olmamak lazım zaten. sen de bunun bılıncındesın bızlerın de yasadıgı seylere tanık oluyorsun oyuzden temkınlı ol bu konuda.

ooooooooo oyle korkarsın ama bızden bıle dort dortluk olursun kımbılırrrrrrr eeeeeeeee tabı kı zor oluyor ama o da ayrı bır guzel. kendıne aıt bır hayat ve yasamı her anlamıyla duzenlemek guzel oluyor

cnm geçmiş olsun aman dikakt et geldimi yapışıyor grip bak çeşmicim neler çekti yaaa
ne güzel nişana da gitmişsin oh ii gelmiştir akraba görmek... olsun istisna olmuş o tatlıcık
sağol güzelim nalamasanda desteğin yeter ayy ne güzel ömürleri uzun olsun darısı bana bende ikiz hastasıyım..hayırlısı olsun da
cnm sağol olsun ne demek cnm gözünden kaçmış olabilir takılmadım merak etme
amin cnm ya bana da öle geliyo çünki diette ii gidiyo şurda 6 kilo kaldı 60 ları görmeye inşlh cnm dualarınızda olmak bile güzel
cemrem, haberı aldı bayram yapıyor anlasılannnnnnnnnn ortalıklarda goremıyorummmmmm
ay cnm yok kız valal net gitti giremedim bu arada okulda sınav ve kuran ezberim vardı onları hallettim
gerçi 4 ve 5 ocağa az kaldı ara sıra giremessem kusura bakamyın diete devam ama menümü yazamıyorum yoğunluktan aman şu sınavlar geçsin menüm her daim yazılacak,,yarın da misafirlerim var bu gün temizlik yaptım habire ne kadar ev temiz olsada biri gelicekken hopp gene temizle yarın kaçamak bi tek olursa boza olucak eşim boza almış yarın içeriz diye bende ona dayanamam çok severim bi bardak kaçamağım olur ..hepini allaha emanet olunn..
cok guzel mısket, ıkıtellı oynarım buarada soyleyeyımmmmmmmmmmmmm
filizcim bende bu ikilinin söylemesini seviyorum çok hoş söylüyorlar...
cnm bende oyun havalarına bayılırım yarı çanakkaleli olarak o havalarda tam benliktirrr

Son düzenleme:
evet evet farkındayımmmmmmm cok free takılıyorsun buara

aksam mac var galıba ? haftasonu planların neler pekı ?????

her free ligin bir sonu oldugu gibi benmkinin de sonu geldi dün akşam maça gittim bagırdım çağırdım geldim gerçi yenildikk amaa napalım yahuu amaç güzel vakit geçirmekti yalnız bacaklarım ve kollarım uyuşmuş gibi sanki, et kesigi derler ya aynen ölee o sebeğle bu haftasonu planım evde yayılmak mısırımı patlatıp güzel bir film açıp yattıgım yerden keyifle izleyecegim birde bütün hafta fink fi,nk gezdigim için izlemedigim birikmiş dizilerim var, vicdan ve aramızda kalsın onları izleyecegim. bugun dinlenme modunda geçsin de hele bi yarın proje çalışma moduna girerim

hee bide bu haftasonu yürüyüş yada spor yapmamayı planlıyorum, şu yorgunlugu atmam lazım, odamdan mutfaga zor gidigp geliyormm

valla filizim 15 ocakta ankaradan bir gidip bir daha gelmemeyi planlıyorum bi insan sevmedigi bi şehire bu kadar tıkılıp kalır mı yaaa

doktor konusunda da zaten genelde ihmal etmezdim pek, yani doktordan korkan bir yapım yok şükür o yuzden ihmal etmem aslaa, bide korkarım da öle hastalıklardan falan, Allah korusun önemli bişey çıkar da telafisi olmaz falan die, o yuzden kadın doğum doktoru listemde ikinci sırada ilk sırada şu midem için doğru düzgün bi doktora gitmek var ilaç kullanmama ragmen bazen tutuyo ağrısı, endoskopi yaptıracam sanırım adapazarına gidince, adam akıllı bilelim neler oldugunu

ben tembelim be filizim, kesin üşenirim, işten yorgun argın gelecem yemekti temizlikti falan emrah da yardımcı olacak biri deil gibi, artık nasip kısmet dielim yaww

benm düğünümde davul zurna da olacakmış filizimmm, emrahın hayallerinden biri bol bol oynarsınız yanii, hem de benm eksikligimi giderirsiniz ben hiç beceremem de öle şeylerii

sağol güzelim nalamasanda desteğin yeter ayy ne güzel ömürleri uzun olsun darısı bana bende ikiz hastasıyım..hayırlısı olsun da

hayırlısı olsun inşallah cemremm benm teyzemler ikiz oldugu için ihtimal var ikizlerimin olmasına, ama istesem mi istemesem mi karar veremiyorumm teyzemin veletlerden biliyorum da ikisine birden bakmak çok zoorrr bikaç aylıktı bebekler teyzem bana bırakıp çarşıya gidip gelmişti de döndüğündeki halimi hala anlatır durur

canlarıımm herkeslere mutlu haftasonlarııı

bu haftasonu evdeyim sanırım öle gözüküyorr, kendime mısır ve sinema keyfi yapacagımm maç yorgunu oldugumdan dolayıı ellerim ayaklarım tutmuyor resmen, o yuzden bugun dinlenme günüm

umarım herkesi keyfi yerindedir, gelen olursa buralara ben hemen yakalarım merak etmeyinn

öpüyorum herkesii, iyi tatilleerrrr

yok canım neden alınayım...kilo konusunda ben taktım taktıkça gitmiyo sanki geliyo kilolar...
hareket etmem lazım ama daha ne kadar hareket ederim onu da bilmiyorum..inan akşam ancak oturuyorum..oturduğum an da yorgunluktan kalkamıyorum masayı bile eşim topluyo...şu son iki gündür de misafirim var perşembe günü 15 kişilik bir grup geldi okuldan öğretmen arkadaşlar hem bebek hem hazırlık hem hzimet derken bayağı yorulmuşum...cuma günü kıöıldayamadım hatta buraya bile giremedim...diyetisyeni bende düşündüm ama eşim izin vermiyor 6 ayına kadar bekle diyo...

canım inan bazen bunları yiyebildiğime şükrediyorum..günde iki kere uyuyo..birinde evi toparla ikşncisinde yemek hazırla...

hoşbulduk canıum...dikkat etmeye çalışıyorum...gelmesinde bari kalsın....

tamam azıcık daha bekle ozaman. hem bebegın duzenı otururu hem sen de 6 aya gırmıs olursun oooooooooo hem mısafır hem bebek dusunemıyorum bıle valla. hakıkaten cok zor olmustur ıkı tane mısafır bıle bu halde ypruyor bızı vallaaaaaa

canım ne dıyım cok zor haklısın. sen hem beslenmene dıkkat et hem de psıkıolojını ıyı tut emı, su an yapabılecegın en onemlı seyler bunlar. gerısı zamanla oturacaktır emın ol

ooooooo bızım amıgo kız gelmıssssssssssssss

hadı ıyı haftasonları bol keyıfler sana daaaaaaaaaaa

evet cok begendım ben. severım yoresel seylerı. zaten degısık bırıyım club muzık de dınlerım yoresel de. hem alaturka bırıyım hem bırazcık ucuk bazen. oyle karma bırseyım ben.

yok yok sukur gelıp yokluyor sık sık ama hasta olmuyorum sukur.

ben boza hıc ıcmedım afıyet olsun sana. okadar olur ya kaldı kı sen buaralar hıc olmadıgı kadar dısıplınlısın kacamak olsa bıle goze gelmez oyuzden. sınavlarına gelınce oncelıgın sonucta sınavlar. oyuzden burayı takma okadar emı, arada sırada gel kendınden haber ver bıze. menulerıne dıkkat etmeye ve kendıne not almaya devam et ınsaallah guzel sonuclar alırsın basarılarrrrrrrrr kocamannnnnnnnnnnnn

canım bana da cok ıyı gelıyor senınle konusmak. cok ıyı gelıyor sesın ınsana. senı dınlemek ayrı bır keyıf. ses tonun yumusaklıgın sakınlıgın gulusun hepsı bırarada mukemmel. hele kı kelımelerın cumlelerın daha da bır guzel. senın gıbı bır arkadas gercekten de sans, duygu ıle kulagını cınlatırdık burdan da yazayımmmmmmmmm senın gıbı guzel karakterlı ve kalıtelı bır ınsanı tanıdıgımız ıcın mutluyuzzzzzzzzzz

nazar nazardır, ucsun gıtsın bır daha da gelmesın boyle aksılıkler ınsaallahhhhhhhhhh

fink fınk gezmekkkkkkkkk haaaaaaaa, cok sevdım bu lafıııııııııııııııııııııııı

guzel eglenmıssın ayakta durmak ve soguk oyle yapmıstır bugun atarsın emınım kı.

eeeeeeeee bence de calıs artıkkkkkkkkkkkkkkk

Oooo Filizcim, tesadüfe bak ne güzel karşılaştık Ben ütü yapmaktan vazgeçtim, 2 makine çamaşır astım, katlanacak olan giysileri katlayıp kaldırdım, asıl kalabalık onlarmış meğerse Bu arada adım sayım 15000 oldu bundan sonra paylaşacağım adım sayımı düzenli olarak

Canım benim, aynen ikiniz de benim için öylesiniz

bu 5-10 dklık elektrık kesıntılerıne sınır oluyorum yaaaaaaaaaaaaa tam nurdana yazarken kesıldı ama guzel tesaduf kı ben cınlenırken hem neslı hem nurdan gelmıssssssss ohhhhhhhhhhhhhhhhhh