- 24 Mart 2012
- 17.747
- 4.207
- 423
- 42
- Konu Sahibi SARILARIN FILIZ
-
- #19.901
Günaydın kızlar, hepimize güzel bir gün olsun inşallah, haftanın son günü su gibi aksınBugün İzmir'de fena kapalı bir hava var, dün bahar gibiydi, bugün karardı, alışmak zor valla İzmir'in havasına Duyguşumun kulakları çınlasın, benim bile içim karardıysa onu düşünemiyorum
Filizcim sabah açılışı yapmış, işlerimi biraz halledeyim, sonra dalacağım geçmişe
herkeslere hayırlı mutlu huzurlu cumalar canlaarrrrkalktım kahvaltımı da ettim, şimdi yeşil çay zamanı ama üşengeçlikte zirvedeyim yine bugun neyse anacıgımı da bi neskafe yapayım bariii bölece gaza gelirim
akşam saatlerine kadar buralardayım arkadaşlarr, benmle sohbet etmek isteyen varsa buyursun gelsinçok çenem düşük modumdayım yine
yogun olan tüm arkadaşlarımıza kolaylıklar diliyorum, aramızda hasta olan varsa da tez vakitte iyileşsin inşallahhmutlu günleerrrr
bu sabah sen yazmadan dün gece ben eklemiştim seni zaten, kalp kalbe karşıymış filizimneslicim saolsun erce den görüp beni ekleyince seni de duyguyu da buldumm artık face arkadaşıyız daa ayy senin engeli de hemen kaldırayım bütün resimlerimi paylaşımlarımı görebilmen için de gör bak nasıl bir sosyal medya bagımlısıyım
genelde öğlen üzeri yemiş oluyorum dışarda o yuzden akşamları yoğurtla falan geçiştiriyorum, yani dengelemeye mutlaka çalışıyorum hepten salmadım işiki heryere yürüyerek gidiyorum nerdeyse ona da çok dikkat ediyorum aktivite olsun die de yine de tam bir diyet düzeni deil tabi ki, zaten bu akşam maça da giderek bi süre gezmelere ara verme niyetindeyim, evde olunca da çok çok daha dikkat ediyorum, bide bi yarım saatcik yürüyül yada leslie koyarsam burdayken de güzel bir prove yapmış olurum umudundayım
kadın doğumu da kesinlikle ihmal etmeyecegim canım, bikaç sene önce de çok ağrılı oluyor, hatta bayılacak kadar oluyor regl dönemim die gitmiştim o zamn doğum kontrol hapı vermişti doktor, baya azalmıştı da şimdi çok erken oluyorum yaa. önemli bişey yoktur sanırım ama aklımdan çıkar hiç olmazsa
ben de geçen teyzeme resim yolladım da o dio sen baya bi zayıflamışsın gözümden kaçmadı dieagzın bal yesin inşallaaahhhh dedim bendee
bugun maça gidecem sonra da bi süre başka yok sözzz
valla evlilikle ilgili gözümü korkutan şeylerden biri de bütün gün iş yerinde çalışıp akşam eve gelip yemek yap temizlik yap derdi zatenbide ben birazcık tembelim öle bi durumda var tabi kii
cnm geçmiş olsun aman dikakt et geldimi yapışıyor grip bak çeşmicim neler çekti yaaagunaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
nasılsınız kızlarrrrrrrrrr
ben azucuk grıp olacak gıbıyım hemen adacayına sarıldım dun aksam keyıflı oldu ama yoruldum da mutfakta servıs yap, bulasık yıka olayımız oldu bır terle bır usu durumundaydım . ha dogru ya soylemedım dun aksam ıs cıkısı apar topar amcamlara gıttık kızı nısanlanıyormus benı arayıp ozel cagırdılar ben de gerı cevırmedım zaten o amcam ve yengem dugunumde ılgılenmıslerdı karsılıgını vereyım dedım gorevımı de fazlasıyla yaptım zaten. akrabaların bırazını gordum guzel oldu. herkes xayıflamıssın guzel toparlanmıssın dedı hatta kılomu 85-90 arası olarak tahmın ettıler. hosuma gıttı daha az gostermek. normalde spor salonuna gıdecektım tum planlarımı yapmıstım ama suprız oldu ıste. hava sısten kurtuldu hatta oncekı gunler kadar soguk degıl yuruyerek gıttık esımle. aksam da arabayla bıraktılar. bugun de haftalar sonra ılk kez gunesı gordukkkkkkkkkkkkkkkdun gıyınemedım suslenemedım dıye stres oldum cok. ama fırsatım yoktu ben de bugun bıraz suslenmeye calıstım ama cok da olmadı cunku uyuyup kalmısız tesadufen bır ılcenın otobusunu bulduk ıstyerımızın onunden gecıyormus atladık geldık. bugun asırı yogun olacagım gorusemezsek kendınıze ıyı bakın kızlarrrrrrrrr, yarın da boyle cok yogun olacagım ama aksam gırmeye calısırım
menume gelınce aksam bırsey yıyemedık cunku mısafırler erkenden geldı esım de ben de yedıgımız ıkı tatlı ıle gunu kapatmıs olduk artık bugun yazarım menumu.
hepınızı opuyorum guzel bır gun olsun ınsaallah hepımız ıcınnnnnnnn
sağol güzelim nalamasanda desteğin yetersevincinize de üzüntünüze de her zaman ortagım canımmm
çok ayrıntılı olarak anlamıyorum ve bilmiyorum ama teyzemle eniştemin de senelerce çocugu olmamıştı, teyzemde deil eniştem de bi sorun vardı ama tam ne oldugunu bilmiyorum. tedavi gördü bi süre eniştem sonra ilk deneme de tuttu tüp bebek, şimdi 13 yaşında bi kız bi oğlan ikizlerimiz varinşallah sizde aynı mutlu sona ulaşırsınız cemremm
cnm sağol olsun ne demek cnm gözünden kaçmış olabilir takılmadım merak etmeFilizim tüm bu koştumacada çizelgemizi hazırlıyorsun, ellerine sağlık canım benimDüzenli bir şekilde kilo vermeye devam eden Cemremi yürekten tebrik ediyorum Nurdan ve Filiz de kilo vermişler, kızlar harikasınız valla Ben galiba kendimi kilo alma topiğinde sanıyorum silkelenmem lazım acilen Duygucuğum da bu düzensizliğe rağmen az almış, zaten yeni evle birlikte tozunu attıracak buraların eminim
Cemreeemmmm ne olur kusura bakma kuzum yaaa, ben bu ara aksiliklerle uğraşırken kaçırmışım bu haberi, çok sevindim inanMaşallah maşallah, görünen o ki bebiş 2014'te yerleşecek anneciğinin rahmine Az kalmış canım, bu gelişmeler çok çok güzel, bana sanki 6'lı rakamlara düştüğünde hamile kalacakmışsın gibi geliyor Cemrem, ne bileyim uzun zamandır kilo veremiyordun, maşallah şimdi düzenli bir şekilde veriyorsun, kimbilir belki Allah seni hazırlıyordur bebişe
:
ay cnm yok kız valal net gitti giremedim bu arada okulda sınav ve kuran ezberim vardı onları hallettimcemrem, haberı aldı bayram yapıyor anlasılannnnnnnnnnortalıklarda goremıyorummmmmm
filizcim bende bu ikilinin söylemesini seviyorum çok hoş söylüyorlar...cok guzel mısket, ıkıtellı oynarım buarada soyleyeyımmmmmmmmmmmmm
evet evet farkındayımmmmmmm cok free takılıyorsun buara
aksam mac var galıba ? haftasonu planların neler pekı ?????
hımmmm ok guzel tesaduf olmus o zaman.ben face nadır gırerım kızlar bılır. ama cok asosyal olmaya baslamıssım son 1,5-2 yıldır. oyuzden hem sanal ortamda hem reel hayatımda daha sosyal olmaya karar verdım ve dun baya takıldım face de
aksamları dengelemek ya da aktıvıtemı bıle bır sınırda tutmaya calısmak bıle onemlı bence. cunku her gunumuz aynı olamıyor maalesef. hastalık donemı, tatıl, mısafır vs olabılıyor ıste, ya da mesela seyahatler vs. oyuzden bazı konularda enazından ıstıkrarı bozmazsak, bunu hayat boyu devam ettırebılırız ıste.
hımmmmmmm cok guzel oluyor degıl mı oyle saskınlıklarrrrrrrr, duygunun dedıgı benım agzım fıyonk oluyor valla duyuncaaaaaa
tamam aferın otur bıraz evdeeeeeeşaka şaka son turlarını da at valla en guzelııııııııı
sen ankaraya ne zaman geleceksın tekrar ?
aferın doktoru da benımsemıssın. bu cok onemlı. bundan sonra evlı ol bekar ol farketmezsen kendınle ılgılen. rutın kontrollerden gec. kadın dogum doktoruna sadece bebek ıcın gıden kadınlar olmamak lazım zaten. sen de bunun bılıncındesın bızlerın de yasadıgı seylere tanık oluyorsun oyuzden temkınlı ol bu konuda.
ooooooooo oyle korkarsın ama bızden bıle dort dortluk olursun kımbılırrrrrrreeeeeeeee tabı kı zor oluyor ama o da ayrı bır guzel. kendıne aıt bır hayat ve yasamı her anlamıyla duzenlemek guzel oluyor
Entarisi Dım Dım Yar (Murat Cemcir & Ahmet Kural) - YouTube
benden sıze gelsınnnnnnnnn, dun fılmde duydugumdan berı dınlıyorum benı cok eglendırdı bu yoresel turku. ama en cok da bu ıkılının soyleme tarzı cok tatlı olmussssssssssss
nurdanın dugununde caldırak da oynayım ben bunaaaaaaaaaaa
sağol güzelim nalamasanda desteğin yeterayy ne güzel ömürleri uzun olsun darısı bana bende ikiz hastasıyım..hayırlısı olsun da
streslı bır tıpsın derken yanlıs anlamadın umarım canım benı. ben de oıyleyımdır oyuzden oyle dedım. maalesef kendımıze yapıyoruz ıste. ben bır kılo konusunda gamsızdım ona da kafayı bır taktım normal hayattan koptum resmen. aynı sehırde 2 yıldır ne telefon ne yuzyuze gorusmememısım akrabalarımla. dun herkes sıtem ettı valla. tamam kankı degıldım oldum olası az gorusurum de bu kadar kopuk degıldım ıste.
yag olayını bılmıyordum ogrenmen cok ıyı olmus sen o zaman yuruyusler hareketlı bır yasam ve dıkkatlı beslenme ıle az az kılo vermeye calıs canım. bır de dıyetısyen ıle gorus ıstersen. tam bır uzmandan fıkır alman daha dogru olur bence hem egzersız hem beslenme konusunda.
canım inan bazen bunları yiyebildiğime şükrediyorum..günde iki kere uyuyo..birinde evi toparla ikşncisinde yemek hazırla...canım bugun az beslenmıssın daha bol sut, peynır ve yogurt gorelım ozellıkle kahvaltını guzel yap emı. cok az geldı. ogle yemegınde salata, corba ya da aksam da bunlar olsa guzel olurdu ha bır de yesıllık bol sut yapar derler oyuzden bol bol salata olarak ya da cıg olarak yesıllık ye. hem menulerını de doldurur saglıklı olur
meyve olarak da az olmus ara ogunlerde meyve ekle kendıne.
su nekadar ıcıyorsun ?
hoşbulduk canıum...dikkat etmeye çalışıyorum...gelmesinde bari kalsın....Serapçım aramıza tekrardan hoşgeldin canımYanıklar bugün çok daha iyi, her evde bulundurmak lazım bu yanık merheminden, kaza geliyorum demiyor malum. Canım kilona fazla takılma, zaten öyle abartılı bir fazlalığın yok, bu dönemde almasan bile yeter bence. En önemli şey sütünün artması ve emzirebilmen, kiloya falan takılma hiç
yok canım neden alınayım...kilo konusunda ben taktım taktıkça gitmiyo sanki geliyo kilolar...
hareket etmem lazım ama daha ne kadar hareket ederim onu da bilmiyorum..inan akşam ancak oturuyorum..oturduğum an da yorgunluktan kalkamıyorum masayı bile eşim topluyo...şu son iki gündür de misafirim var perşembe günü 15 kişilik bir grup geldi okuldan öğretmen arkadaşlar hem bebek hem hazırlık hem hzimet derken bayağı yorulmuşum...cuma günü kıöıldayamadım hatta buraya bile giremedim...diyetisyeni bende düşündüm ama eşim izin vermiyor 6 ayına kadar bekle diyo...
canım inan bazen bunları yiyebildiğime şükrediyorum..günde iki kere uyuyo..birinde evi toparla ikşncisinde yemek hazırla...
hoşbulduk canıum...dikkat etmeye çalışıyorum...gelmesinde bari kalsın....
canlarıımm herkeslere mutlu haftasonlarııı
bu haftasonu evdeyim sanırım öle gözüküyorr, kendime mısır ve sinema keyfi yapacagımmmaç yorgunu oldugumdan dolayıı ellerim ayaklarım tutmuyor resmen, o yuzden bugun dinlenme günüm
umarım herkesi keyfi yerindedir, gelen olursa buralara ben hemen yakalarım merak etmeyinn
öpüyorum herkesii, iyi tatilleerrrr
cnm geçmiş olsun aman dikakt et geldimi yapışıyor grip bak çeşmicim neler çekti yaaa
ne güzel nişana da gitmişsin oh ii gelmiştir akraba görmek... olsun istisna olmuş o tatlıcık
sağol güzelim nalamasanda desteğin yeterayy ne güzel ömürleri uzun olsun darısı bana bende ikiz hastasıyım..hayırlısı olsun da
cnm sağol olsun ne demek cnm gözünden kaçmış olabilir takılmadım merak etme
amin cnm ya bana da öle geliyo çünki diette ii gidiyo şurda 6 kilo kaldı 60 ları görmeye inşlh cnm dualarınızda olmak bile güzel
ay cnm yok kız valal net gitti giremedim bu arada okulda sınav ve kuran ezberim vardı onları hallettim
gerçi 4 ve 5 ocağa az kaldı ara sıra giremessem kusura bakamyın diete devam ama menümü yazamıyorum yoğunluktan aman şu sınavlar geçsin menüm her daim yazılacak,,yarın da misafirlerim var bu gün temizlik yaptım habire ne kadar ev temiz olsada biri gelicekken hopp gene temizleyarın kaçamak bi tek olursa boza olucak eşim boza almış yarın içeriz diye bende ona dayanamam çok severim bi bardak kaçamağım olur ..hepini allaha emanet olunn..
filizcim bende bu ikilinin söylemesini seviyorum çok hoş söylüyorlar...
cnm bende oyun havalarına bayılırım yarı çanakkaleli olarak o havalarda tam benliktirrr
Filizim tüm bu koştumacada çizelgemizi hazırlıyorsun, ellerine sağlık canım benimDüzenli bir şekilde kilo vermeye devam eden Cemremi yürekten tebrik ediyorum Nurdan ve Filiz de kilo vermişler, kızlar harikasınız valla Ben galiba kendimi kilo alma topiğinde sanıyorum silkelenmem lazım acilen Duygucuğum da bu düzensizliğe rağmen az almış, zaten yeni evle birlikte tozunu attıracak buraların eminim
Filizcim, kararına saygı duyuyorum. Çok şey yazmak istemiyorum ama hem Esra, hem Züleyha umarım en kısa zamanda aramıza yeniden katılırlar.
Cemreeemmmm ne olur kusura bakma kuzum yaaa, ben bu ara aksiliklerle uğraşırken kaçırmışım bu haberi, çok sevindim inanMaşallah maşallah, görünen o ki bebiş 2014'te yerleşecek anneciğinin rahmine Az kalmış canım, bu gelişmeler çok çok güzel, bana sanki 6'lı rakamlara düştüğünde hamile kalacakmışsın gibi geliyor Cemrem, ne bileyim uzun zamandır kilo veremiyordun, maşallah şimdi düzenli bir şekilde veriyorsun, kimbilir belki Allah seni hazırlıyordur bebişe
Filizcim sen pasta börek fazla yapmadığın için ilk denemelerde aksilik olması normal, birkaç kere yapınca süper yapacağına eminimGerçi zaten çok yapmamak lazım ama misafirler için falan gerekiyor
Filizcim iki menün de çok güzel olmuş arkadaşım, çok beğendim ben.
Serapçım aramıza tekrardan hoşgeldin canımYanıklar bugün çok daha iyi, her evde bulundurmak lazım bu yanık merheminden, kaza geliyorum demiyor malum. Canım kilona fazla takılma, zaten öyle abartılı bir fazlalığın yok, bu dönemde almasan bile yeter bence. En önemli şey sütünün artması ve emzirebilmen, kiloya falan takılma hiç
Canım benim, çok teşekkür ederim güzel arkadaşımSeninle konuşmak iyi geldi bana da, yoksa moralim epey düşüktü Bugün çok daha iyiyim şükür Nazarsa da çok şükür ufak bir kazayla çıktı diyelim
her free ligin bir sonu oldugu gibi benmkinin de sonu geldidün akşam maça gittim bagırdım çağırdım geldim gerçi yenildikk amaa napalım yahuu amaç güzel vakit geçirmekti yalnız bacaklarım ve kollarım uyuşmuş gibi sanki, et kesigi derler ya aynen ölee o sebeğle bu haftasonu planım evde yayılmak mısırımı patlatıp güzel bir film açıp yattıgım yerden keyifle izleyecegim birde bütün hafta fink fi,nk gezdigim için izlemedigim birikmiş dizilerim var, vicdan ve aramızda kalsın onları izleyecegim. bugun dinlenme modunda geçsin de hele bi yarın proje çalışma moduna girerim
hee bide bu haftasonu yürüyüş yada spor yapmamayı planlıyorum, şu yorgunlugu atmam lazım, odamdan mutfaga zor gidigp geliyormm
valla filizim 15 ocakta ankaradan bir gidip bir daha gelmemeyi planlıyorumbi insan sevmedigi bi şehire bu kadar tıkılıp kalır mı yaaa
doktor konusunda da zaten genelde ihmal etmezdim pek, yani doktordan korkan bir yapım yok şüküro yuzden ihmal etmem aslaa, bide korkarım da öle hastalıklardan falan, Allah korusun önemli bişey çıkar da telafisi olmaz falan die, o yuzden kadın doğum doktoru listemde ikinci sırada ilk sırada şu midem için doğru düzgün bi doktora gitmek var ilaç kullanmama ragmen bazen tutuyo ağrısı, endoskopi yaptıracam sanırım adapazarına gidince, adam akıllı bilelim neler oldugunu
ben tembelim be filizim, kesin üşenirim, işten yorgun argın gelecem yemekti temizlikti falanemrah da yardımcı olacak biri deil gibi, artık nasip kısmet dielim yaww
benm düğünümde davul zurna da olacakmış filizimmm, emrahın hayallerinden biribol bol oynarsınız yanii, hem de benm eksikligimi giderirsiniz ben hiç beceremem de öle şeylerii
hayırlısı olsun inşallah cemremmbenm teyzemler ikiz oldugu için ihtimal var ikizlerimin olmasına, ama istesem mi istemesem mi karar veremiyorumm teyzemin veletlerden biliyorum da ikisine birden bakmak çok zoorrr bikaç aylıktı bebekler teyzem bana bırakıp çarşıya gidip gelmişti de döndüğündeki halimi hala anlatır durur
canım bana da cok ıyı gelıyor senınle konusmak. cok ıyı gelıyor sesın ınsana. senı dınlemek ayrı bır keyıf. ses tonun yumusaklıgın sakınlıgın gulusun hepsı bırarada mukemmel. hele kı kelımelerın cumlelerın daha da bır guzel. senın gıbı bır arkadas gercekten de sans, duygu ıle kulagını cınlatırdık burdan da yazayımmmmmmmmm senın gıbı guzel karakterlı ve kalıtelı bır ınsanı tanıdıgımız ıcın mutluyuzzzzzzzzzz
nazar nazardır, ucsun gıtsın bır daha da gelmesın boyle aksılıkler ınsaallahhhhhhhhhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?