2013 Yaza Merhaba, Kilolara Elveda Diyenlerin Paylaşım Alanı

Kimsecikler yokken bende menümü paylaşıp ufaktan kaçayım...aslında dün paylaşmıştım ama net gidince göndermemiş ..
dün ki menüm:

sabah uyanınca 1 bardak su
kahvaltı7-7:30)
1 yumurta
1 dilim ekmek
1 kurabiye
2 bardak çay
ara öğün yapmadım oğluş biraz huysuzlandı
öğle12-12:30)
3 tane zeytinyağlı patlıcan dolması
1 bardak ayran
ara öğün (14-14:30)
1 bardak humana çayı
1 avuç dut kurusu
akşam yemeği:
8-9 kaşık bezelye
3-4 kaşık bulgur pilavı
yarım kase yoğurt
ara öğün:
1 bardak humana çayı
2 tane mandalina

dün spor yoktu..üstüne üstelik reglde olmuşum..düzenim alt üst oldu..bakalım ne zaman düzene gircez..

Son düzenleme:
ooo yeni yeni yemek tarifleri icat ediyorsun he bravo yaparsın cnm yeter ki iste neler neler yaparsın..
inşlh görüşürüz güzelim
cnm kaçamak yapmışsın hı olsun sen telafi edersin yarında arkadaşlarınla vakit geçireceğin için mutlu oldum çünki bazen çokk ii gelir
nasıl acayip sıkıntıya sokuyorlar sizi cnm ya ufff kolaylık versin rabbim sana yaa ay yazın keyfi başka olur zaten tadını çıkarırısın doya doyaa
teşekkür ederim cnm arayıpta tekrar sevgini belli etmen de çok hoştu güzelim inşlh 2014 benim senin ve bizim gibi evlat isteyenlere nasip olsun ....
nesli geçmiş olsun cnm ahh görünmez kaza işte aman fazla yanmamışındır inşlhhh yarına bişeyin kalmaz umarım..
duygu cnm çok sağol evet sperm çıkışı başlaması bile bana yetiyor tüp bebeğe başlayınca neler yaparım bilmem dualarınızı eksik etmeyin cnm çokk çokkk sağol
evinde kısmeti 2014 te taşınmak ise olsun yeni yıl yeni ev yeni umutlar veee yeni huzurlu bi ömür eşin evladın ve senleee

çeşmi cnm çok sağol ya evet anlamasanda sevincime ortak olduğun için
cnm aslında anlıcan eşimde sperm hiç yoktu 7 yıldır ama tedavilerle hamdolsun tek tük çıkmaya başladı benim bundan sonra tüp bebeğe geçebilecek olmam bu kadar sevindiriyor benihepimizin gönlündeki leri 2014 de olur inşlhhhhh

ayyyyyyy canım benım, yanık dıyınce ıcım burkuldu valla. kucukken benım de basımdan gectı ıkı kez. oyuzden duramadım hemen aradım sesın herzamankınden dusuk olsa da senı ıyı gordum hıssettım dıyeyım. cok cok gecmıs olsun guzel arkadasıma. cok sukur ız kalmamıs hemen onlem de almıssınız ınsaallah bugun daha ıyısındır canım. agrın sızın kalmamıs olsun ınsaallah

nazar oluyor bızım guzel arkadasımıza buaralarrrrrrrrrr

temizlik için uygun bir saat olduğuna göre başlasam iyi olcak hepimize keyifli günler dilerim,neslişim kendine iyi bak canım tekrar geçmiş olsun..

canım nasılsa tasınmana az kaldı detaylı temızlık yapma bundan sonra emi.

hem zaten bır suru ısın telasın var. temızlık ıle bır de yorma kendını

streslı bır tıpsın derken yanlıs anlamadın umarım canım benı. ben de oıyleyımdır oyuzden oyle dedım. maalesef kendımıze yapıyoruz ıste. ben bır kılo konusunda gamsızdım ona da kafayı bır taktım normal hayattan koptum resmen. aynı sehırde 2 yıldır ne telefon ne yuzyuze gorusmememısım akrabalarımla. dun herkes sıtem ettı valla. tamam kankı degıldım oldum olası az gorusurum de bu kadar kopuk degıldım ıste.

yag olayını bılmıyordum ogrenmen cok ıyı olmus sen o zaman yuruyusler hareketlı bır yasam ve dıkkatlı beslenme ıle az az kılo vermeye calıs canım. bır de dıyetısyen ıle gorus ıstersen. tam bır uzmandan fıkır alman daha dogru olur bence hem egzersız hem beslenme konusunda.

canım bugun az beslenmıssın daha bol sut, peynır ve yogurt gorelım ozellıkle kahvaltını guzel yap emı. cok az geldı. ogle yemegınde salata, corba ya da aksam da bunlar olsa guzel olurdu ha bır de yesıllık bol sut yapar derler oyuzden bol bol salata olarak ya da cıg olarak yesıllık ye. hem menulerını de doldurur saglıklı olur

meyve olarak da az olmus ara ogunlerde meyve ekle kendıne.

su nekadar ıcıyorsun ?

oyyyyyyyyyyy kıyamam ben sana. kucucuk ellerın yandı mı senın ozaman canım benım yaaaaa, ızı kaldı mı duygusum

ya aktıvıtem fazlaydı da bana yuruyus vs etkı etmez genelde. neyse cok sukur almamısım ırdelemeye gerek yokkkkk

yok yok sen en guzelını yapıyorsun bır daha sosyal hayatına bu kadar zaman ayıramayacaksın bu kadar ozgur olamayacaksın ogrencı gıbı takıl valla. cok ımrendımmmmmmmmmmm

vıdeo cekmıstım ben. resım de cekeyım haftasonu artık.

evet ben uydurma yemekler yaparım kafamdan oyle. guzel de oluyor hem dolaptakı malzemeler degerlenıyor hem de yenı bır tat cıkıyor bu becerıklılıgım ıns pasta borek ısınde de olur bır gun.

haberı okuyunca telefonda tebrık etmek ıstedım cok mutlu oldum hem mutlulugumu hıssetmenı hem mutlulugunu hıssetmeyı ıstedım guzel de oldu konusmamız. hele sen bır tedavıye basla, daha cok konusuruz daha cok guzel haberler paylasırız ıns. oyle mutlu oldum kı hızımı alamadım duyguya da haber ettım buaralar hersey ust uste gelıyor ama gel sana guzel bır haber vereyım dedım o da cok sevındı gercekten cok mutlu oldu aynı sekılde. havamızı degıstırdı valla senın haberınnnnnnnnnnn

yaaaaaaaa nekadar gec gun verıyorlar oyle. ben hemencık alabılırsın dıye dusunmustummmmmmmm neyse canım guzel olsun ıcıne sınsın de ocak ayında olsun evıne bır yerles okadar ıstıyorum kı, cunku bır donum noktası olacak hayatına daır.
ben bıle evı degıstırdım de bana ne kadar ıyı geldı hatta su aralar hayatımdakı en ıyı sey bu olduuuuu dıyebılırım

canım havalar soguk, bır de cocuklusun. kolay degıl bu ısler. bılırım canım. canını sıkmadan, uzulmeden, keyfını cıkararak , agır agır yap be kusum ozaman, sen uzulme de yeter kıııııııııııııııı

yenı yıl, yenı bır ay, yılın ılk gunlerı, yenı bır ev, yenı bır hayat, yenı planlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr ben boyle hayal edıyor ve boyle dılıyorum canım benımmmmmmmmmmmmmmmm

gunaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

nasılsınız kızlarrrrrrrrrr

ben azucuk grıp olacak gıbıyım hemen adacayına sarıldım dun aksam keyıflı oldu ama yoruldum da mutfakta servıs yap, bulasık yıka olayımız oldu bır terle bır usu durumundaydım . ha dogru ya soylemedım dun aksam ıs cıkısı apar topar amcamlara gıttık kızı nısanlanıyormus benı arayıp ozel cagırdılar ben de gerı cevırmedım zaten o amcam ve yengem dugunumde ılgılenmıslerdı karsılıgını vereyım dedım gorevımı de fazlasıyla yaptım zaten. akrabaların bırazını gordum guzel oldu. herkes xayıflamıssın guzel toparlanmıssın dedı hatta kılomu 85-90 arası olarak tahmın ettıler. hosuma gıttı daha az gostermek. normalde spor salonuna gıdecektım tum planlarımı yapmıstım ama suprız oldu ıste. hava sısten kurtuldu hatta oncekı gunler kadar soguk degıl yuruyerek gıttık esımle. aksam da arabayla bıraktılar. bugun de haftalar sonra ılk kez gunesı gordukkkkkkkkkkkkkkkdun gıyınemedım suslenemedım dıye stres oldum cok. ama fırsatım yoktu ben de bugun bıraz suslenmeye calıstım ama cok da olmadı cunku uyuyup kalmısız tesadufen bır ılcenın otobusunu bulduk ıstyerımızın onunden gecıyormus atladık geldık. bugun asırı yogun olacagım gorusemezsek kendınıze ıyı bakın kızlarrrrrrrrr, yarın da boyle cok yogun olacagım ama aksam gırmeye calısırım

menume gelınce aksam bırsey yıyemedık cunku mısafırler erkenden geldı esım de ben de yedıgımız ıkı tatlı ıle gunu kapatmıs olduk artık bugun yazarım menumu.

hepınızı opuyorum guzel bır gun olsun ınsaallah hepımız ıcınnnnnnnn

Günaydın kızlar, gerçi öğlene yaklaşıyoruz ama anca girebildiğim için günaydın da diyebilirim Öncelikle yanık için iyi dileklerini ileten herkese çooook teşekkür ederim Bugün daha iyi, kızarıklıklar epey azaldı, işe de geldim. Sabah eşimi havaalanına bıraktım Pazar günü dönecek, birkaç gün yalnızım yani. Geçmişe bakamamıştım doğru dürüst, şimdi bir dalayım bakayım

sevincinize de üzüntünüze de her zaman ortagım canımmm

çok ayrıntılı olarak anlamıyorum ve bilmiyorum ama teyzemle eniştemin de senelerce çocugu olmamıştı, teyzemde deil eniştem de bi sorun vardı ama tam ne oldugunu bilmiyorum. tedavi gördü bi süre eniştem sonra ilk deneme de tuttu tüp bebek, şimdi 13 yaşında bi kız bi oğlan ikizlerimiz var inşallah sizde aynı mutlu sona ulaşırsınız cemremm

evet evett resimleri merakla bekliyoruzz

dün akşam hem tanıdıklarını görmek açısından hem de insanların iltifatları açısından çok güzel olmuş canım, çok sevindim sana çok çookkk kolay gelsinn bu yogunlugunda

Filizim tüm bu koştumacada çizelgemizi hazırlıyorsun, ellerine sağlık canım benim Düzenli bir şekilde kilo vermeye devam eden Cemremi yürekten tebrik ediyorum Nurdan ve Filiz de kilo vermişler, kızlar harikasınız valla Ben galiba kendimi kilo alma topiğinde sanıyorum silkelenmem lazım acilen Duygucuğum da bu düzensizliğe rağmen az almış, zaten yeni evle birlikte tozunu attıracak buraların eminim

Filizcim, kararına saygı duyuyorum. Çok şey yazmak istemiyorum ama hem Esra, hem Züleyha umarım en kısa zamanda aramıza yeniden katılırlar.

Cemreeemmmm ne olur kusura bakma kuzum yaaa, ben bu ara aksiliklerle uğraşırken kaçırmışım bu haberi, çok sevindim inan Maşallah maşallah, görünen o ki bebiş 2014'te yerleşecek anneciğinin rahmine Az kalmış canım, bu gelişmeler çok çok güzel, bana sanki 6'lı rakamlara düştüğünde hamile kalacakmışsın gibi geliyor Cemrem, ne bileyim uzun zamandır kilo veremiyordun, maşallah şimdi düzenli bir şekilde veriyorsun, kimbilir belki Allah seni hazırlıyordur bebişe

Filizcim sen pasta börek fazla yapmadığın için ilk denemelerde aksilik olması normal, birkaç kere yapınca süper yapacağına eminim Gerçi zaten çok yapmamak lazım ama misafirler için falan gerekiyor

Filizcim iki menün de çok güzel olmuş arkadaşım, çok beğendim ben.

Serapçım aramıza tekrardan hoşgeldin canım Yanıklar bugün çok daha iyi, her evde bulundurmak lazım bu yanık merheminden, kaza geliyorum demiyor malum. Canım kilona fazla takılma, zaten öyle abartılı bir fazlalığın yok, bu dönemde almasan bile yeter bence. En önemli şey sütünün artması ve emzirebilmen, kiloya falan takılma hiç

Canım benim, çok teşekkür ederim güzel arkadaşım Seninle konuşmak iyi geldi bana da, yoksa moralim epey düşüktü Bugün çok daha iyiyim şükür Nazarsa da çok şükür ufak bir kazayla çıktı diyelim

herkeslere mutlu günler canlarıımmm

dün akşam çok yorgundum ondan şöle bi girip bakıp çıktım, zaten bu hafta hep dışarlarda oldugumdan menumu de pek yazmıyorum dün monopoly zamanıydı, bugun de sinema günü hangi filme gidecegimize daha karar vermedik ama bakarız artk hangisi olursa yarın da maça gidiyoruz kesin olarak biletleri aldık ondan sonra da kendimi eve kilitleyecem zaten

neslicigimin eli biraz daha iyimiş çok sevindim, eşini de yolcu etmiş, Allah kavuştursun şimdiden.

filizim de koşturmalarda yine, çok kolay gelsin ona da

cemrem zaten havalarda uçuyor, Allah daim etsin daha da mutlu edecek haberler alsın inşallahh

duygucum da ev işleriyle ilgileniyor, ona da çok kolay gelsin inşalahh

bende regl olmuşum, hafiften karın agrılarım başladı. ben de bu ara 15 günde bir regl oluyorum nerdeyse, ultrasonda yumurtalıklarıma da bakıldı bişey gözükmüyor ama anlamadım ki, 15 günde 1 regl mi olunur ayy neysee şimdilik kafama takmayacam bunu, adapazaRINA dönünce ilgilenirim

benden bu kadar canlar, daha bir süre buralardayım, gelen olursa beklerizz

Bu arada kızlar, menü paylaşmıyorum ama çok kaçamağım olmuyor, bununla birlikte adımsayarım takılı ve istisnalar hariç hergün 10000 adımı geçmeye çalışıyorum, yine kilo alıyorum o ayrı yaşlanıyorum galiba ben artık
Nurdancım, nasılsın canım? Bu arada face'deki bazı fotolarına bayıldım

Nurdancım, aman ihmal etme canım, Adapazarına gidince ilk işin lütfen kadın hastalıkları uzmanına gitmek olsun. Muhtemelen senin hastalıklardan ve stresten olmuş olabilir ama yine de detaylı kontrolde fayda var. Bak ben ayda 1 gidiyorum bu aralar

adım syaın ne güzel valla, ben de alacam inşallah adapazarına gidince benm kaçamaklarda oluyor vallaa ama mumkun oldugu kadar her yere yürümeye çalışıyorum, dün 2 saate yakın yürüdüm arkadaşlarla buluşacagımız kafeye gitmek için, biliyodum çünkü orada çok yiyecegimi dengelemek sayılmaz tabi bu ama hiç olmazsa az kilo alırım die umuyorum

güzel sözlerin içinde çok teşekkür ederim bu arada face te paylaştıgım bazı şeyler engelliydi benm de sendeki engeli kaldırmayı unutumuşum şimdi sen face deyince aklıma geldi kaldırdım kusura bakma valla canım biraz geciktim engeli kaldırmakta

benm de sanırım kadın doğum ziyaretlerim ayda 1 olacak yani dönünce yaa ultrasona girmek ölüm geliyo bana, hele öncesinde tuvalete sıkışmış olmak gerekiyo falan ya resmen işkence yani ama yapacak bişeyu yok, iyice canımı sıkmaya başladı. 15 günde bir regl mi olunur yaa halledecez hepsini sırayla

Bak ben engelli haliyle beğenmişim, bir de şimdi bakayım o zaman Valla ben engel mengel pek anlamıyorum o işlerden, iyi kötü kullanıyorum o da yetiyor Ay bugün içime yaşlı teyze kaçtı galiba benim
Bu arada ultrason şimdilik öyle evlendikten sonra farklı açılardan da bakacaklar haberin olsun

o farklı açıları şimdilik düşünmesem iyi olacak sanırım, daha zaman var önümde nasıl olsa

yani şimdi bazı resimleri annemlerin görmemesi gerekiyo gibi durumlar olunca, bide siyasi paylaşımlarım falan da oluyor bazen onu da bazı akrabalarımın görmemesi gerekiyor derken olayı böle çözümlemek zorunda kaldım hem ne yaşlısıymış canımmm, şurda kaç yaş var aramızda