- 24 Mart 2012
- 17.747
- 4.207
- 423
- 42
- Konu Sahibi SARILARIN FILIZ
-
- #19.921
Hoşgeldin Ankara güzeli
Hoşgeldin Ankara güzeli
bu 5-10 dklık elektrık kesıntılerıne sınır oluyorum yaaaaaaaaaaaaatam nurdana yazarken kesıldı ama guzel tesaduf kı ben cınlenırken hem neslı hem nurdan gelmıssssssss ohhhhhhhhhhhhhhhhhh
amıgo dıyorum ben onaaaaaaaaaaaaaaaaha bır de ankara guzelı ankarayı sevmıyorrrrrrrrrrr
Oooo Filizcim, tesadüfe bakne güzel karşılaştık Ben ütü yapmaktan vazgeçtim, 2 makine çamaşır astım, katlanacak olan giysileri katlayıp kaldırdım, asıl kalabalık onlarmış meğerse Bu arada adım sayım 15000 oldu bundan sonra paylaşacağım adım sayımı düzenli olarak
aayy utandım şimdiiiii
hem amigo hem de ankara güzeli oldum artkk
nasılsınız güzel hatunlarrcumartesiniz güzel geçti mi
valla halay falan bılmem oyle davullu , ama oynarım dugununde nurdan, senı de ıoynatırımmmmmmmm cok ıyı organızatorumdur bu tur konulardaaaaaaaaaaaaa
ankarata gelınce kız nıye sevmıyorsun soguk dıye mı yoksaaaaaaaaaa
sen sımdı sevmıyorsun ya evlenınce ankarada yasıyormussunben aksaraydan nefret ederdım aılem de. ama aksaraya gelın geldım aksaraylı olmayan bır adam ıle evlenıp buraya cakıldımmmmmmmmm
valla halay falan bılmem oyle davullu , ama oynarım dugununde nurdan, senı de ıoynatırımmmmmmmm cok ıyı organızatorumdur bu tur konulardaaaaaaaaaaaaa
sen sımdı sevmıyorsun ya evlenınce ankarada yasıyormussunben aksaraydan nefret ederdım aılem de. ama aksaraya gelın geldım aksaraylı olmayan bır adam ıle evlenıp buraya cakıldımmmmmmmmm
nurdandan mesaj:
mutszummmmmmmmm
ben soruyorum hayırdır dıye.
nurdandan cevap:
yemek hazırlamam lazım da mutfaga gıdıyorum oyuzdennnnnnnnnnn
Ben sürekli takıyorum adımsayarı Filizcim yaa, görünce oyun gibi geliyor, artırmak için çaba sarfediyorum, sahil ve avm toplamı 10000 adım olmuştu, kalanını evde yaptımEvde de epey hareket halindeydim, yorulmuşum zaten. Bu arada regl oldum bugün, hapsız dönemin ilk regli, şimdilik iyi geçiyor, aylardır ne çekmişim yaa aşırı ağrı, sancıdan. Şimdi de ağrı var ama insani boyutta Bir de Duyguşumun önerisiyle rezene içtim, o da iyi geldi
ben paso evdeydım temızlık, telefon gorusmelerı, muzık ıle gectı ha bırde cok uyudummmmmmmmmm
ankara guzelı dedınız bak sımdı yıne bır oynak hava geldı aklıma.
Ankara'nın Bağları (Ankaralı Coşkun) - YouTube
Yaaa ben de oynarım ben deeAyyy gidelim biz bu kızın düğününe ve kurtlarımızı dökelim bari Ayrıca sevse de sevmese de Ankara güzeli o
Filizcim ne güzel yaa sen koca evi temizledin, bir de güzel uyumuşsunBen sabah erken kalktım çok lazımmış gibi Şimdi de uyuklamaya başladım oturduğum yerde Ben bugün hamaratlık yerine gezmeyi tercih ettim, sanırım Nurdan da benim yolumdan ilerliyor
oyna filizimmm eminim de çok yakışır çok da güzel olurrama ben hiç beceremiyorum yaaa emrahla atışıyoruz zaten bazen, ben düğünde oynamayacam diyorum o daa zorla evlendiriyorlar die adımız çıkar dio davul zurna gelince gelin odasına kaçarım diyorum, halayda tuvalete saklanırım, çiftetelli de falan da arada kaynarım artkk
yaa amaa gerçekten çok mutsuzdum o ann, ne yesem ne yapsam die mutfagı tırmalıyordumm
dün maçtan sonra bile çaldı bu şarkı stadta, beşiktaş yenilmesine ragmen bütün tribunler oynamaya başladı
gelin tabii, hepinizin adreslerine davetiyeyi ellerimle yazıp gönderecegimhatta tarihi alınca hemen sölerim size ki izinlerinizi falan ayarlayın
ankara için söyleenn bi laf vardır, ya çok seversin ya nefret edersin, ortada kalamazsın die, çok da katılırım. sevdigim zamanlarda inanılmaz seviyordum ankaraya, hatta ben lisedeyken tek şehir ankaraydı benm istedigim, odamın her yerinde ankara resimleri falan vardıama işte yaşananlar falan derkn büyük aşkım nefrete dönüştü gerçi ne kadar sevmesem de özlerim yine o ayrı mesele ama Allah kurtarsın bence biran önce beni
oyna filizimmm eminim de çok yakışır çok da güzel olurrama ben hiç beceremiyorum yaaa emrahla atışıyoruz zaten bazen, ben düğünde oynamayacam diyorum o daa zorla evlendiriyorlar die adımız çıkar dio davul zurna gelince gelin odasına kaçarım diyorum, halayda tuvalete saklanırım, çiftetelli de falan da arada kaynarım artkk
yaa amaa gerçekten çok mutsuzdum o ann, ne yesem ne yapsam die mutfagı tırmalıyordumm
bu arada canımcımm ankarada yaşamayız biz, büyük konuşmayım ama mumkun deil gibi duruyo, emrah hiç sevmedi ankarayıkızılaya götürdüm buraya geldiginde, o kalabalık, trafik falan, hayatta yaşamam ben burda dedi ona kalsa izmir de yaşamak istiyor, bi deniz aşığı olarak bende kabul ediyorum ama adapazarından çıkamayız sanırım, ancak gezmeye gideriz diğer şehirlere
Yaaa ben de oynarım ben deeAyyy gidelim biz bu kızın düğününe ve kurtlarımızı dökelim bari Ayrıca sevse de sevmese de Ankara güzeli o
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?