- Konu Sahibi SARILARIN FILIZ
-
- #19.881
o farklı açıları şimdilik düşünmesem iyi olacak sanırım, daha zaman var önümde nasıl olsa
yani şimdi bazı resimleri annemlerin görmemesi gerekiyo gibi durumlar olunca, bide siyasi paylaşımlarım falan da oluyor bazen onu da bazı akrabalarımın görmemesi gerekiyor derken olayı böle çözümlemek zorunda kaldımhem ne yaşlısıymış canımmm, şurda kaç yaş var aramızda
Yaa evet siyasi paylaşımlar ve özel resimlerşimdi anladım. Ben sohbet ayarını kapalı tutmayı bile epey geç öğrenmiştim de o yüzden girmiyordum hiç facebook'a
Bu arada yaşla ilgili güzel sözlerin için teşekkür ederim NurdanımYaşlı hissetmem kendimi aslında da bugün içime yaşlı teyze kaçmış gibi Hatta Vasfiye Hala kaçtı galiba içime, ne çektiimmm beee
vasfiye hala gibi yaşlıysa o iyiymiş tatlı bişeymişşresimlerine biraz baktım da kilonu hiç göstermiyosun valla neslicimm, böyle kalsan bile olur sanki
Canım benim teşekkür ederim, bence sen de hiç göstermiyorsun kilo falan. Yalnız o fotoların bir kısmı eski, yani daha zayıf hallerim. Gerçi bence de böyle kalsam da olur da, kalamıyorum be Nurdanım baksana artışlardayım epeydir:18:
sosyal medyayı çok kullanıyorum sanırım, bigun başım belaya girebilir bu yuzden
Bu arada yaşla ilgili güzel sözlerin için teşekkür ederim NurdanımYaşlı hissetmem kendimi aslında da bugün içime yaşlı teyze kaçmış gibi Hatta Vasfiye Hala kaçtı galiba içime, ne çektiimmm beee
Bu arada kızlar, menü paylaşmıyorum ama çok kaçamağım olmuyor, bununla birlikte adımsayarım takılı ve istisnalar hariç hergün 10000 adımı geçmeye çalışıyorum, yine kilo alıyorum o ayrıyaşlanıyorum galiba ben artık
Nurdancım, nasılsın canım? Bu arada face'deki bazı fotolarına bayıldım
adım syaın ne güzel valla, ben de alacam inşallah adapazarına gidincebenm kaçamaklarda oluyor vallaa ama mumkun oldugu kadar her yere yürümeye çalışıyorum, dün 2 saate yakın yürüdüm arkadaşlarla buluşacagımız kafeye gitmek için, biliyodum çünkü orada çok yiyecegimi dengelemek sayılmaz tabi bu ama hiç olmazsa az kilo alırım die umuyorum
güzel sözlerin içinde çok teşekkür ederim bu aradaface te paylaştıgım bazı şeyler engelliydi benm de sendeki engeli kaldırmayı unutumuşum şimdi sen face deyince aklıma geldi kaldırdım kusura bakma valla canım biraz geciktim engeli kaldırmakta
benm de sanırım kadın doğum ziyaretlerim ayda 1 olacak yani dönünceyaa ultrasona girmek ölüm geliyo bana, hele öncesinde tuvalete sıkışmış olmak gerekiyo falan ya resmen işkence yani ama yapacak bişeyu yok, iyice canımı sıkmaya başladı. 15 günde bir regl mi olunur yaa halledecez hepsini sırayla
sevincinize de üzüntünüze de her zaman ortagım canımmm
çok ayrıntılı olarak anlamıyorum ve bilmiyorum ama teyzemle eniştemin de senelerce çocugu olmamıştı, teyzemde deil eniştem de bi sorun vardı ama tam ne oldugunu bilmiyorum. tedavi gördü bi süre eniştem sonra ilk deneme de tuttu tüp bebek, şimdi 13 yaşında bi kız bi oğlan ikizlerimiz varinşallah sizde aynı mutlu sona ulaşırsınız cemremm
evet evett resimleri merakla bekliyoruzz
dün akşam hem tanıdıklarını görmek açısından hem de insanların iltifatları açısından çok güzel olmuş canım, çok sevindimsana çok çookkk kolay gelsinn bu yogunlugunda
herkeslere mutlu günler canlarıımmm
dün akşam çok yorgundum ondan şöle bi girip bakıp çıktım, zaten bu hafta hep dışarlarda oldugumdan menumu de pek yazmıyorumdün monopoly zamanıydı, bugun de sinema günü hangi filme gidecegimize daha karar vermedik ama bakarız artk hangisi olursa yarın da maça gidiyoruz kesin olarak biletleri aldık ondan sonra da kendimi eve kilitleyecem zaten
neslicigimin eli biraz daha iyimiş çok sevindim, eşini de yolcu etmiş, Allah kavuştursun şimdiden.
filizim de koşturmalarda yine, çok kolay gelsin ona da
cemrem zaten havalarda uçuyor, Allah daim etsin daha da mutlu edecek haberler alsın inşallahh
duygucum da ev işleriyle ilgileniyor, ona da çok kolay gelsin inşalahh
bende regl olmuşum, hafiften karın agrılarım başladı. ben de bu ara 15 günde bir regl oluyorum nerdeyse, ultrasonda yumurtalıklarıma da bakıldı bişey gözükmüyor ama anlamadım ki, 15 günde 1 regl mi olunurayy neysee şimdilik kafama takmayacam bunu, adapazaRINA dönünce ilgilenirim
benden bu kadar canlar, daha bir süre buralardayım, gelen olursa beklerizz
Günaydın kızlar, gerçi öğlene yaklaşıyoruz ama anca girebildiğim için günaydın da diyebilirimÖncelikle yanık için iyi dileklerini ileten herkese çooook teşekkür ederim Bugün daha iyi, kızarıklıklar epey azaldı, işe de geldim. Sabah eşimi havaalanına bıraktım Pazar günü dönecek, birkaç gün yalnızım yani. Geçmişe bakamamıştım doğru dürüst, şimdi bir dalayım bakayım
Filizim tüm bu koştumacada çizelgemizi hazırlıyorsun, ellerine sağlık canım benimDüzenli bir şekilde kilo vermeye devam eden Cemremi yürekten tebrik ediyorum Nurdan ve Filiz de kilo vermişler, kızlar harikasınız valla Ben galiba kendimi kilo alma topiğinde sanıyorum silkelenmem lazım acilen Duygucuğum da bu düzensizliğe rağmen az almış, zaten yeni evle birlikte tozunu attıracak buraların eminim
Filizcim, kararına saygı duyuyorum. Çok şey yazmak istemiyorum ama hem Esra, hem Züleyha umarım en kısa zamanda aramıza yeniden katılırlar.
Cemreeemmmm ne olur kusura bakma kuzum yaaa, ben bu ara aksiliklerle uğraşırken kaçırmışım bu haberi, çok sevindim inanMaşallah maşallah, görünen o ki bebiş 2014'te yerleşecek anneciğinin rahmine Az kalmış canım, bu gelişmeler çok çok güzel, bana sanki 6'lı rakamlara düştüğünde hamile kalacakmışsın gibi geliyor Cemrem, ne bileyim uzun zamandır kilo veremiyordun, maşallah şimdi düzenli bir şekilde veriyorsun, kimbilir belki Allah seni hazırlıyordur bebişe
Filizcim sen pasta börek fazla yapmadığın için ilk denemelerde aksilik olması normal, birkaç kere yapınca süper yapacağına eminimGerçi zaten çok yapmamak lazım ama misafirler için falan gerekiyor
Filizcim iki menün de çok güzel olmuş arkadaşım, çok beğendim ben.
Serapçım aramıza tekrardan hoşgeldin canımYanıklar bugün çok daha iyi, her evde bulundurmak lazım bu yanık merheminden, kaza geliyorum demiyor malum. Canım kilona fazla takılma, zaten öyle abartılı bir fazlalığın yok, bu dönemde almasan bile yeter bence. En önemli şey sütünün artması ve emzirebilmen, kiloya falan takılma hiç
Canım benim, çok teşekkür ederim güzel arkadaşımSeninle konuşmak iyi geldi bana da, yoksa moralim epey düşüktü Bugün çok daha iyiyim şükür Nazarsa da çok şükür ufak bir kazayla çıktı diyelim
ay ben de hıc kullanmadıgımı farkettımsızın bu yazılarınızı okuyunca dun face gırdım baya bır temızlık yaptım lıseden yan sınıf arkadasıymıs uc yıl once eklemısım bır selam bıle yapmamısız hoppppppppppppp sıl, baya bır temızledım hatta paylasımlarını sureklı gormekten sıkıldıgım teyzemı de bu acıdan engellemeyı de kesfettım nurdan benı de ekle. duygunun ve neslının sayfasında gorebılırsın benı. ben sımdı maıl adresınden senı ekleyım desem benım kı her turlu ozellıge kapalı. en ıyısı sen benı ekle ok
eve gıdınce eskı duzenını kur emı nurdancıgım. bunlar son bulusmalar gezmeler malum. eve gıdınce tamamen eskı dısıplınını al, malum dugun soz olayları uzak degıllllllllll
bobrek vs ultrasonunda cok su ıcırtılır ama kadın dogum ultrasonunda su ıcırtmedı bana hıc bır doktorum. :44:
senın hastalık etkılemıs olabılır regl zamanını. ha bır de mevsım ve sıcaklık degısıklıklerı de etkenmıs buna. ama yıne de ıhmal etme. bak ben oldum olası gunu bellı olmazdı keske daha genc yaslarda duzenlı doktora gıtseymısım. ıhmal etme lutfen. hemen doktora gıt adapazarına gıdınce.
evet cok guzel oldu ıyı geldı gercekten degısıklık. bır de hem o gun aksam hem de dun ısyerımıze gelen bır arkadas oldu cok uzun zamandır o da benı gormuyordu cok zayıflamıssın dedı cok hosuma gıttı soz aksamında da aynısını dedıler ıyı geldı valla moral olarak.
kız ne gezentı oldun sen oyleeeeeeeeeeeeeeeeeeee
tamam tamam ıyıce bır gez eglen sonra da şu projeyı bıtır ınsaallah
ben atom karıncayım bılmıyor musunhep yogun hep yogunnnnnnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?