2013 Yaza Merhaba, Kilolara Elveda Diyenlerin Paylaşım Alanı

Yaa evet siyasi paylaşımlar ve özel resimler şimdi anladım. Ben sohbet ayarını kapalı tutmayı bile epey geç öğrenmiştim de o yüzden girmiyordum hiç facebook'a

Bu arada yaşla ilgili güzel sözlerin için teşekkür ederim Nurdanım Yaşlı hissetmem kendimi aslında da bugün içime yaşlı teyze kaçmış gibi Hatta Vasfiye Hala kaçtı galiba içime, ne çektiimmm beee

vasfiye hala gibi yaşlıysa o iyiymiş tatlı bişeymişş resimlerine biraz baktım da kilonu hiç göstermiyosun valla neslicimm, böyle kalsan bile olur sanki

vasfiye hala gibi yaşlıysa o iyiymiş tatlı bişeymişş resimlerine biraz baktım da kilonu hiç göstermiyosun valla neslicimm, böyle kalsan bile olur sanki

Canım benim teşekkür ederim, bence sen de hiç göstermiyorsun kilo falan. Yalnız o fotoların bir kısmı eski, yani daha zayıf hallerim. Gerçi bence de böyle kalsam da olur da, kalamıyorum be Nurdanım baksana artışlardayım epeydir:18:

ufak gram artışlarından sıkıntı olmaz bence moralini bozma az çok anlarsın kendinden kıyafetlerinden falan kilo alıpğ almadıgını, önemli olan senin ne hissettigin

sosyal medyayı çok kullanıyorum sanırım, bigun başım belaya girebilir bu yuzden

ay ben de hıc kullanmadıgımı farkettım sızın bu yazılarınızı okuyunca dun face gırdım baya bır temızlık yaptım lıseden yan sınıf arkadasıymıs uc yıl once eklemısım bır selam bıle yapmamısız hoppppppppppppp sıl, baya bır temızledım hatta paylasımlarını sureklı gormekten sıkıldıgım teyzemı de bu acıdan engellemeyı de kesfettım nurdan benı de ekle. duygunun ve neslının sayfasında gorebılırsın benı. ben sımdı maıl adresınden senı ekleyım desem benım kı her turlu ozellıge kapalı. en ıyısı sen benı ekle ok

cok guldum cokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk, delı yaaaaaaaaaa boyle benzetmeler yapma yahuuuuuuuuuu. yas takıntısını ben yenı yenı atlattım bılıyorsun 30 resmen kabus bır rakam gıbıydı benım ıcın.

bu arada vasfıye teyzeye ayrıca bır bayılıyorummmmmmmm bennnnnnnnnn

canım cok sevındım buyuk kacamaklar olmuyormus adımların da super. yenı yılda ınsaallah hepımız tam gaz ılerleyecegız ben ınanıyorum su an on hazırlıklarını yapar durumdayız bence.

kılo ısıne gelınce son donemlerde streslı gunlerın oldu bu tetıklıyor olabılır. farklı haplar kullanmak gerektı haplar da kılo almamızı tetıklıyor bılıyorsun.

ya sen metabolızması en guzel calısan kısılerden bırısın aramızda. oyle yaşlanıyorum falan deme sakınnnnnnnnnnn

eve gıdınce eskı duzenını kur emı nurdancıgım. bunlar son bulusmalar gezmeler malum. eve gıdınce tamamen eskı dısıplınını al, malum dugun soz olayları uzak degıllllllllll

bobrek vs ultrasonunda cok su ıcırtılır ama kadın dogum ultrasonunda su ıcırtmedı bana hıc bır doktorum. :44:

senın hastalık etkılemıs olabılır regl zamanını. ha bır de mevsım ve sıcaklık degısıklıklerı de etkenmıs buna. ama yıne de ıhmal etme. bak ben oldum olası gunu bellı olmazdı keske daha genc yaslarda duzenlı doktora gıtseymısım. ıhmal etme lutfen. hemen doktora gıt adapazarına gıdınce.

evet cok guzel oldu ıyı geldı gercekten degısıklık. bır de hem o gun aksam hem de dun ısyerımıze gelen bır arkadas oldu cok uzun zamandır o da benı gormuyordu cok zayıflamıssın dedı cok hosuma gıttı soz aksamında da aynısını dedıler ıyı geldı valla moral olarak.

kız ne gezentı oldun sen oyleeeeeeeeeeeeeeeeeeee

tamam tamam ıyıce bır gez eglen sonra da şu projeyı bıtır ınsaallah

ben atom karıncayım bılmıyor musun hep yogun hep yogunnnnnnnnn

canım cok sevındım yanık gecıyor yavas yavas. ız kalmadı agrısı da hafıflemıs ohhhhhhhhhh beeeeeeeee

esıne hayırlı yolculuklar canım. sag salım gıtsın donsun ınsaallah.

sen de şöyle evde tek basına keyfı yaparsın artıkkkkkkkkk benım cok sevdıgım bır olaydır bılırsınızzzzzzzz esım epeydır gıtmıyor valla benım

canım valla nasıl verdım ben de anlamadım. borek, corek, pızza, bıle yedık ya da kahvaltı gıbı. malum ev tasınma olayımız da hazır yemek zorunda kaldık. ama almamısım cok sukur. ama bu hafta hıc tartılmadım ve kendımı sıs hıssedıyorum almıs olabılırım dıye dusunuyorum bakalım haftasonu tartılacagım gorecegım aldım mı almadım mı,

sızler nasıl ıstersenız ona uyarım sızlerı de kıramam uzemem ama bu donem boyle olması en ıyısı dıye dusundum hayırlısı artık. ben de uzun uzun konusmak ıstemıyorum bu konuyu.

ay canım bence de yapmamak lazım cunku yapıp da yememek cok zor oluyor ne geregı var boyle savaslara dedım ama elım de alıssın ıstıyorum malum gelen gıden olabılır akrabalarıma evım daha yakın oldu daha merkezde oldugum ıcın. dayımlar da aksaray merkeze tasındılar oyuzden daha sık akraba zıyaretlerım olur dıye dusunuyorum hatta haftasonu dayımları cagırmayı dusunuyorum eger kı guzel bır pasta yapabılırsem

gunaydınnnnnnnnnnn kızlarrrrrrrrrrrrrrr

hayırlı cumalarrrrrrrrrrr dualarımız kabul olsun ıns bugun.

calısanlar ıcın de haftanın son ıs gunu oyuzden cuma gunlerını cok sever oldum son aylarda gecen haftasonu erkenden kalktım evle de cok ugrastım oyuzden bu haftasonu bol uyku, dısarda yuruyus, terzı vs ıslerımı halletme gıbı planlarım var. haaaaaaa bu arada kendı basıma guzel bır romantık fılm ızleme keyfı de yapmayı dusunuyorum. ev temızlıgım de var ama yıne de gecen haftakı kadar zamanımı almaz.

dun cok yogundum bugun de cok yogun olacagım. menumu yazıp hemen cıkıyorum oyuzden.

hepınıze guzel bır gun dılıyorummmmmmmmmmmmmm

menum:

07:00
ıkı dılım kızarmıs ekmek
1 kk suzme peynır
uc zeytın
yarım domates
bır cay kasıgı tereyag
bır cay kasıgı recel
bır bardak yarım yaglı sut

ara: bır elma

oglene kadar 1 lt su

oglen: 5 kasık bulgur pılavı, 6 kasık tavuk sote, bır bardak ayran

ara: bır yas hurma, 4 adet kuru kayısı

aksama kadar suyum 1,5 lt oldu ısyerınde su bıttı de.

ıs cıkısı sınemaya gıttık,seans baslıyormus hemencık gırdık cıkısta 8 cıvarı tavuklu salata ve ayran oldu menum.

gec saat oldu dıye bunu yedım en masum olarak.

toplam suyum 2 lt oldu

Günaydın kızlar, hepimize güzel bir gün olsun inşallah, haftanın son günü su gibi aksın Bugün İzmir'de fena kapalı bir hava var, dün bahar gibiydi, bugün karardı, alışmak zor valla İzmir'in havasına Duyguşumun kulakları çınlasın, benim bile içim karardıysa onu düşünemiyorum
Filizcim sabah açılışı yapmış, işlerimi biraz halledeyim, sonra dalacağım geçmişe

bu sabah sen yazmadan dün gece ben eklemiştim seni zaten, kalp kalbe karşıymış filizim neslicim saolsun erce den görüp beni ekleyince seni de duyguyu da buldumm artık face arkadaşıyız daa ayy senin engeli de hemen kaldırayım bütün resimlerimi paylaşımlarımı görebilmen için de gör bak nasıl bir sosyal medya bagımlısıyım

genelde öğlen üzeri yemiş oluyorum dışarda o yuzden akşamları yoğurtla falan geçiştiriyorum, yani dengelemeye mutlaka çalışıyorum hepten salmadım işi ki heryere yürüyerek gidiyorum nerdeyse ona da çok dikkat ediyorum aktivite olsun die de yine de tam bir diyet düzeni deil tabi ki, zaten bu akşam maça da giderek bi süre gezmelere ara verme niyetindeyim, evde olunca da çok çok daha dikkat ediyorum, bide bi yarım saatcik yürüyül yada leslie koyarsam burdayken de güzel bir prove yapmış olurum umudundayım

kadın doğumu da kesinlikle ihmal etmeyecegim canım, bikaç sene önce de çok ağrılı oluyor, hatta bayılacak kadar oluyor regl dönemim die gitmiştim o zamn doğum kontrol hapı vermişti doktor, baya azalmıştı da şimdi çok erken oluyorum yaa. önemli bişey yoktur sanırım ama aklımdan çıkar hiç olmazsa

ben de geçen teyzeme resim yolladım da o dio sen baya bi zayıflamışsın gözümden kaçmadı die agzın bal yesin inşallaaahhhh dedim bendee

kız ne gezentı oldun sen oyleeeeeeeeeeeeeeeeeeee

tamam tamam ıyıce bır gez eglen sonra da şu projeyı bıtır ınsaallah

ben atom karıncayım bılmıyor musun hep yogun hep yogunnnnnnnnn

bugun maça gidecem sonra da bi süre başka yok sözzz

valla evlilikle ilgili gözümü korkutan şeylerden biri de bütün gün iş yerinde çalışıp akşam eve gelip yemek yap temizlik yap derdi zaten bide ben birazcık tembelim öle bi durumda var tabi kii

herkeslere hayırlı mutlu huzurlu cumalar canlaarrrr kalktım kahvaltımı da ettim, şimdi yeşil çay zamanı ama üşengeçlikte zirvedeyim yine bugun neyse anacıgımı da bi neskafe yapayım bariii bölece gaza gelirim

akşam saatlerine kadar buralardayım arkadaşlarr, benmle sohbet etmek isteyen varsa buyursun gelsin çok çenem düşük modumdayım yine

yogun olan tüm arkadaşlarımıza kolaylıklar diliyorum, aramızda hasta olan varsa da tez vakitte iyileşsin inşallahh mutlu günleerrrr