2013 yazına incecik girebilmek için buraya !!!

Tabi Leslieyle spor yapcam 45 sure.
Sabah bisi yemedennonceki kilom 93.9 ;((

Sağol canım hoşgeldin aramıza :)

Bende yazayım bugün yediklerimi : Sabah : 2 tane etimek , 2 kk peynir , 1 bardak 5'li çay , Ara: 4 tane kuru incir , Öğlen : 1 kase çorba , 1 dilim kepek ekmeği ,Ara : 4tane kuru incir , Akşam : 8 kaşık domates yemeği , 2 dilim kepek ekmeği , 1 bardak yeşil çay.

Merhabalar,
bende bugün yediklerimi yazıyım
11.00 - 1 yumurta,peynir,1 tatlı kaşığı bak 1 dilim k.ekmeği , 1 tane etimek
14.00- yarım paket form bisküvi,yeşil çay
18.00- ızgara tavuk,patates ve 1 kaşık pilav ( dışardaydım da acıkmıştım baya)
ara - türk kahvesi
şimdide 1 avuç fındık ve kuru üzüm yiyorum çok mu olmuş gene ne

Günaydın arkadaşlar kahvaltımı yazıyorum : 1 barda 5'li çay, 2 kk peynir , 2 etimek . Sizinde menülerinizi bekliyorum .

Arkadaşlar ben de kahvaltımı yaptım, bir dilim tam buğday ekmeği, bir haşlanmış yumurta, bir parça peynir, 4 zeytin, 4 kaşık yoğurt ve yeşil çay. Bir saat sonra 45 dakika yürüyüş bandında yürücem

Günaydın arkadaşlar kahvaltımı yazıyorum : 1 barda 5'li çay, 2 kk peynir , 2 etimek . Sizinde menülerinizi bekliyorum .

canımm ne güzel uyuyosun diyete ya ben iyice koptum diyebilirim sabah canım çok kfeks istedi 1 kase kfeks yedim sonra ders çalışırken öğlen arkadaşlar dışardan pide söylemiş benim için ıspanaklı kepekli hamurdan yanına da ayran arada da kahve içtim akşamda dışarı çıkıcam ama salata yicem zaten çok acıkmam güzem dönmez bugün :)

Canım benim kilom fazla o yüzden uymama gibi bi şansım yok ve uyduğum halde bu diyet 7 kilo verdiriyor ben sanırım anca 5 kilo verebilcem . Metabolizmam sanırım baya yavaş

Öğlen: 1 kase yoğurt , 1 dilim kepek ekmeği , Akşam : yarım kase yoğurt,2dilim kepek ekmeği , haşlanmış tavuk ( aralarda 1 tane ayva yedim )

ben de 45 dakikalık yürüyüşümü yaptım, öğlen yeşil çayımı içtim akşam da makarna yedim ama az yedim yine yeşil çayımı içtim

Kızlar leslie yapan var mı aranızda . Ben daha önce bilmiyodum burda öğrendim . İnternetten izleyerek egzersiz yapamıyodum zor geliyodu hareketleri tam yapamıyodum . Ama bu leslie mükemmel . O kadar terledim ve yoruldum ki ayrıca çok eğlenceli keşke cdsi de olsa bende ama yok . Bulursam alıcam şimdilik bu sitedeki videosundan yapıyorum müthiş bir şey yapan varsa bilgilendirirse sevinirim .

ben diyetime decam ediyorum. sabah kahvaltımı daha yapmadım birazdan yapıcam. ben geçen sene 15 kiloyu leslie ve koşu bandıyla verdim. leslie çok güzel oluyor. ben bir gün leslie bir gün koşu bandı yapıyorum. birazdan klasik kahvaltımı yapıcam. ben kahvaltıda yoğurt yiyorum. çok iyi geliyor. bugün de leslie yapıcam, inşallah herkes çok güzel kilo verir.

Ben bu siteden bulduğum 'yürü ve incel' videosunu yapıyorum 30 dk . Hergün yapmaya çalışıyorum . Diğer videolarını bulamadım sadece bunu yapıyorum ama müthiş terletiyo işe yarıcağı gözüküyo . Bende kahvaltımı yazıyım : 1 bardak 5'li bitki çayı , 2 kk peynir , 2 etimek . Senin menünü de bekliyorum canım dediğin gibi umarım herkes çok güzel kilo verir :)

Ben hergun yapiyorum Leslieyle spor, su sevmiorum bunun sayesinde cok iciyorum. gunde 1 defa yapiyorum, pespese iki defaya cikarcam. Harika bisi yanii :))

Buara bugun yediklerimi yaziyim:

SIkI guzel bi kahvalti : cok cok az ekmekle, peynur domates 2 yesil zeytin iki siyah zeytin, cay ve yumurta. 2 bardak su. gec kahvalti yaptigim icin ogle yemegini yemicem aksamada lahana yemegi yapmayi dusunuyorum

arkadaşlar ben de şimdi yeşil çayımı içiyorum, öğlen yemek yemiyorum, birazdan bir elma yicem, akşama da yayla çorbası ve salata yapıcam, 45 dakika yürüyüşümü yaptım

Buara bugun yediklerimi yaziyim:

SIkI guzel bi kahvalti : cok cok az ekmekle, peynur domates 2 yesil zeytin iki siyah zeytin, cay ve yumurta. 2 bardak su. gec kahvalti yaptigim icin ogle yemegini yemicem aksamada lahana yemegi yapmayi dusunuyorum

arkadaşlar ben de şimdi yeşil çayımı içiyorum, öğlen yemek yemiyorum, birazdan bir elma yicem, akşama da yayla çorbası ve salata yapıcam, 45 dakika yürüyüşümü yaptım

Kızlar hep öğün atlatmışsınız . Atlatmamaya çalışın yoksa atladığınız öğünden sonraki öğünde çok aç olursunuz ve daha fazla yersiniz .

Akşam : 2 dilim kepek ekmeği , 8 kaşık domates yemeği , 1 kase yoğurt , 1 bardak 5'li bitki çayı . Ve leslie yapıcam sabahta yaptım bu kilolar gidecek !!!

benimki öğün atlamak değil ben öğlen yemeği yemiyorum. 2 öğün besleniyorum. akşam çorba içtim salata yedim. birazdan yeşil çay içerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…