- 15 Eylül 2012
- 125
- 40
- 48
- Konu Sahibi worldqueen
-
Arkadaşlar merhaba...
Ben de siteye önceden üye olmuştum ama çok yazma fırsatım olmadı...Aldığım kilolardan dolayı ben de aranıza katılmak istiyorum. 6 ay önce evlendim, ve ben de 6 ayda 5,5 kilo aldım. boyum 1.60, kilom tok karnına 59.1. Kıyafetlerime sığamayınca moralim alt-üst oluyor( Hedefim 51 kilo olmak. Yarın sabah aç karnına tartılıp kilomu yazacağım ve sizlere katılacağım... İnşallah istikrarlı olabilirim ve hedefime ulaşabilirim...
Herkese sabır,istikrar ve başarılar diliyorum...
Günaydın arkadaşlar kahvaltımı yazıyorum : 1 barda 5'li çay, 2 kk peynir , 2 etimek . Sizinde menülerinizi bekliyorum .
canımm ne güzel uyuyosun diyete ya ben iyice koptum diyebilirim sabah canım çok kfeks istedi 1 kase kfeks yedim sonra ders çalışırken öğlen arkadaşlar dışardan pide söylemiş benim için ıspanaklı kepekli hamurdan yanına da ayran arada da kahve içtim akşamda dışarı çıkıcam ama salata yicem zaten çok acıkmam güzem dönmez bugün :)
ben diyetime decam ediyorum. sabah kahvaltımı daha yapmadım birazdan yapıcam. ben geçen sene 15 kiloyu leslie ve koşu bandıyla verdim. leslie çok güzel oluyor. ben bir gün leslie bir gün koşu bandı yapıyorum. birazdan klasik kahvaltımı yapıcam. ben kahvaltıda yoğurt yiyorum. çok iyi geliyor. bugün de leslie yapıcam, inşallah herkes çok güzel kilo verir.
Kızlar leslie yapan var mı aranızda . Ben daha önce bilmiyodum burda öğrendim . İnternetten izleyerek egzersiz yapamıyodum zor geliyodu hareketleri tam yapamıyodum . Ama bu leslie mükemmel . O kadar terledim ve yoruldum ki ayrıca çok eğlenceli keşke cdsi de olsa bende ama yok . Bulursam alıcam şimdilik bu sitedeki videosundan yapıyorum müthiş bir şey yapan varsa bilgilendirirse sevinirim .
Buara bugun yediklerimi yaziyim:
SIkI guzel bi kahvalti : cok cok az ekmekle, peynur domates 2 yesil zeytin iki siyah zeytin, cay ve yumurta. 2 bardak su. gec kahvalti yaptigim icin ogle yemegini yemicem aksamada lahana yemegi yapmayi dusunuyorum
arkadaşlar ben de şimdi yeşil çayımı içiyorum, öğlen yemek yemiyorum, birazdan bir elma yicem, akşama da yayla çorbası ve salata yapıcam, 45 dakika yürüyüşümü yaptım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?