Aşılama 2013 Yılının Son Aşılamaları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Aşılama Yaptırma Nedeniniz?

• Ankete Katılan
    74
Ben adette hsg den daha cok aci cekiorum ki.....
Arkadaslar gonal f de hic bel agrisi yan etkisi olan oldu mu igneden sonra asiri bel agrim oldu

phia artık benide listeye ekleyebilirsin
Fatmaipek yaş 33 bursa ilk aşılama bat 4 aralık

ilaç olarak önce klomenle başlayacağız sonra iğne verecekmiş büyüklükleri uygun değilse.

muhtemelen aşılama tarihide 16 -17 aralık

aşılamanın anestezi ile yapılacağını sanmıyorum...hiç duymadım da varmıymış oyle bir yöntem gerçekten ??? hiç duydun mu yani başkasından ilginç..

duymuştum cnm ben sadece ekstra ücreti oluyordur muhtemelen.
gittik bugün dr.a konuştuk sonra ben vajinal muayenede zorlandığımı söyledim özellikle spekulumun takılması .dr.da aşılamayı anestezi ile yaparız yumurtalarada karından bakarız dedi. şimdi içim daha rahat aslında canım çok tatlı değildir acıya dayanıklıyımdır ama benim sorun psikolojik biraz galiba

Aaaa canım sevindim o zaman bir konu hakkında daha bilgi sahibi oldum sayende çünkü bilmiyordum...hadi hayırlısı canım ya ... :)
sen özele mi gidiyorsun ben devlete gittiğim için hsg de bile anestezi yapmıyorlardı aşılama da asla yapmazlar :)

Fatma sen nerde yaptırıosun aşılamanı bursada

kızlar bı sorum olacak benım salı gunu hsg cekıldı bu ay asılama yaparız demıstı ama detaylı konusmamıstık salı gunu tekrar gıdecegım esımde sperm sayımı ıcın gıttı salı gunu butun sonuclarla gıdıcem sızce bu ay asılmam olurmu sanırsam olmaz dımı bende sorun cıkmadı ama ıgne falanda vermedı doktor bılgı verırsenız cccoook sevnecegımmm

Merhaba,
Bende salepp yas 28
ilk asilama
memleket eskisehirrr ve 10.gun bekleme de....
Beni de eklerseniz sevinirimmm

sen özele mi gidiyorsun devlete mi..?

Ben kendimin nasıl olduğunu anlatayım sana kısaca.Ege ünv. tıp fakültesine gitmeye ilk başladığım ay mayıs dı... bir sürü tahlilden sonra eşimin ve benim...sizin birşeyiniz yok ama yine de hızlandırmak için bir tane aşılama yapalım dediler..ve son olarak hsg çekildi 31 ekimde...hsg çekilince bir hafta cinsel ilişki yasaktı ve bir ay korunun dediler bana...sonraki adetimde gittiğimde tedavimi başlattılar...adetimin 5.bgününde ilaç serophene içmeye başladım sabah akşam 1 er tane sonra da yumurtalarıma bakıldı ölçüldü ve bir gün sonrası için çatlatma iğnesi yapıldı..ondan 2 gün spnra da aşılamam oldu 5 aralıkta...

Yani neden sana hemen hsgden sonra aşılamanı yaparız dediler ki? radyasona maruz kaldığın için sağlıklı olmaz diyorlar hatta bana 1 ay korunun dediklerinde altını çize çize söylediler korunmayıp hamile kalırsanız gebeliğinizi hemen sonlandırmak zorunda kalırız dediler...

merhaba arkadaşlar bende burayi ne zamandir takip ediyorum yeni katılma fırsatı buldum bende allah nasip ederse bu ay ilk aşılamam yapılacak allahim hepimize hayirlisi ile bebisler versin inşallah sağlıkli

merhaba arkadaşlar bende burayi ne zamandir takip ediyorum yeni katılma fırsatı buldum bende allah nasip ederse bu ay ilk aşılamam yapılacak allahim hepimize hayirlisi ile bebisler versin inşallah sağlıkli

O zaman aramıza hoş geldin diyeyim :)

Aşılaman şimdiden hayırlı olsun...Hepimizin bebişleri bizimle olsun...

Merhaba,
Bende salepp yas 28
ilk asilama
memleket eskisehirrr ve 10.gun bekleme de....
Beni de eklerseniz sevinirimmm

4 kişi olduk Eskişehirli :13:
Ben, Tikita, Efce, sen
Listenin başındasın canım, hadi ayağını sürü de gel inşallah

Canım, HSG sonrası korunma gerekmiyor, sadece 1-2 gün verilen sıvı nedeniyle ara verilebilir o kadar.

Ben de çektirdim, İstanbul'da özel ünlü bir görüntüleme merkezinde, özellikle sordum gerek yok korunmanıza dedi doktor...
Hem zaten radyasyona maruz kalınmıyor ki, vajinal muayene gibi düşün canım, sadece tüplere sıvı salıyorlar, röntgen ya da emar gibi değil ya bu, o yüzden korunma gerektirmiyor

Hoşgeldin aramıza
İlk sayfadaki bilgilerin hepsini yaz canım, seni de ekleyelim tablomuza :13:

4 kişi olduk Eskişehirli. Ben, Tikita, Efce, sen. Listenin başındasın canım, hadi ayağını sürü de gel inşallah.

bütün eskişehirlilerin ve tüm isteyenlerin insaallah duasi kabul olurrr ;-)

ekleyın demek isterdim ama benim tam belli değil hangi tarih yapılicak o yüzden belli olunca şöylesem şu an adetim olmadı gününden geçti(inşallah hamileyimdir) o yüzden belli olunca soyleyim

ekleyın demek isterdim ama benim tam belli değil hangi tarih yapılicak o yüzden belli olunca şöylesem şu an adetim olmadı gününden geçti(inşallah hamileyimdir) o yüzden belli olunca soyleyim

Test yapmadın mı canım sen daha?

yok yapmadim 4 gün geçti pazartesi doktora gidicem orda öğrenmek istiyorum varsa bile evde olmadığını gorunce uzuluyorum o yüzden

Valla canım herkes farklı bir şey söylüyor...ben özele gitmiyorum ege ünv. tıp fakültesine gidiyorum..hamile kalırsanız almak zorunda kalırız bebeği dediler..1 ay korunucaksnız dediler..hepimize üstüne basa basa...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…