Aşılama 2013 Yılının Son Aşılamaları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Aşılama Yaptırma Nedeniniz?

• Ankete Katılan
    74
yok yapmadim 4 gün geçti pazartesi doktora gidicem orda öğrenmek istiyorum varsa bile evde olmadığını gorunce uzuluyorum o yüzden

Belirsizlikle 3 gün beklemek seni daha çok strese sokmuyor mu peki?
İyi sabrediyorsun valla...
Ama şunu söyleyeyim negatif ya da pozitif eninde sonunda yüzleşeceksin, beklemek sadece senin aklını yoracak

Test yapmadın mı canım sen daha?

haa bir de röntgen ve emar gibi değil demişsin doğru ama tepende duran şey x-ışını görüntüleyicisi ve adetinden sonra yapıldığı için de oluşacak ve büyüyecek yumurtalarına zarar verebiliyor en başta canım..

Ben yazın Eskişehir'de tıp fakültesinde de ofis histeroskopi çektirdim canım, orada da söylemedi doktor, korunman şart demedi...
Demek ki bu konularda da görüş ayrılığı var doktorlar arası

Ben yazın Eskişehir'de tıp fakültesinde de ofis histeroskopi çektirdim canım, orada da söylemedi doktor, korunman şart demedi...
Demek ki bu konularda da görüş ayrılığı var doktorlar arası

Aynen öyle zaten çoğu konuda fikir ayrılıkları oluyor doktorlar arasında bunda da olması çok normal bence...

Belirsizlikle 3 gün beklemek seni daha çok strese sokmuyor mu peki?
İyi sabrediyorsun valla...
Ama şunu söyleyeyim negatif ya da pozitif eninde sonunda yüzleşeceksin, beklemek sadece senin aklını yoracak

alıştım artik beklemeye 3 senelik evliyim 3 seneden beri hiç korunmadim ama olmadı bende ve eşimde hiç bir sorun yok ama olmuyor hsg falan çekildim rahimimde hiç bi sorun yok ama olmuyor

cnm cok saol anlatmıssın ben hsgyı anestezı almadan yaptırdım ve acık cıktı bana 3 gun bırlıktelık olmasın dedı bu arada özele gıdıyorum banada bırsuru tahlıl falan yapıldı yumurtalıklarda sorun yok esımde gıttı onunkıde bellı olacak salı gunu bana bu ay yapıcam dedı ama sonra hsgyı ısteyınce asılamayı konusmadık salı gunu konusacagız ama galıba bu ay olmaz burda okuduklarıma bakılırsa gec olsun guc olmasın ınssss her gece herkes ıcın dua edıyorum allahım hepımıze hayırlı evlatlar nasıp etsınn

cnm benım sat 28 kasım ya ben bıtıs gununu solemısım

evet cnm özele gidiyorum ben .devlete her konuda gidebilirim ama jinekoloji için zor geliyor bana.

bende oraya gidicektim ama aşılama tarihi için çok geç tarihe veriyolarmis diye vazgeçtim

benim egeye gittiğim ilk ay mayısdı...aralıkta aşılamam oldu...evet bayağı uzun sürüyor çünkü çok yoğunlar canım

Canım, aşılama maliyetini kaydetmemişiz tabloya, yazalım onu da

biz sadece 120 tl ödedik canım o da bağış olarak geçiyor zaten..

Amin inşallah...er ya da geç olucaksın sonuçta bu da güzel bir haber :)

Selam kızlar Bende geldim aranıza...benide ekleyin
Yaş 26
Şehir bolu
Sat 13 kasım
2. Aşılama
İlaç gonal f
Aşılama:3 aralık
Şuan bekliyorum..yumurtalarım biraz fazla uyarıldı.ohss riskim vardı.4-5 tane yumurta oluştu.ve pcos liyim:)
İnşallah hayırlı evlatlarımızı kucağımıza alırız...

Hoş geldin aramıza :)

ben tepecik hastanesinden önce özele gidiyordüm ama doktorum özelden tepecik hastanesine sevk etti ilk kasımin 4 ünde gittim tepecik hastanesine adetimin 3 günü hemen heyet raporu verdii bütün sonuçlarım temiz olduğu için heyet raporu verdi şu andada adetmin günü geçti ama test falan yapmadim pazartesi gidicem doktora

hayırlısı canım özel ya da devlet farketmez...yavrularımız bebişlerimiz gelsinde... :)

tabiki cnm sonuç iyi olsun yeter inşallah bu ay herkesin aşılaması tutar.sanırım kasım topiğinde çok hamiş çıkmadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…