Aşılama 2013 Yılının Son Aşılamaları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Aşılama Yaptırma Nedeniniz?

• Ankete Katılan
    74
Kızlar aranızda 4-5 yada daha fazla yumurtası oluşan varmı acaba.biraz okudum yazdıklarınızı ama gözden kaçırmış olabilirm.acaba yumurta fazla olunca gebelik şansı artıyormu

ne güzel canım senin çabucak ilerlemiş herşeyin...ben olsam 4 gün geciksem çatlardım herhalde:)iyi sen dayanmışsın valla..umarım hamilesindir canım...topik şenlenir valla...pzt haber ver mutlaka

ne güzel canım senin çabucak ilerlemiş herşeyin...ben olsam 4 gün geciksem çatlardım herhalde:)iyi sen dayanmışsın valla..umarım hamilesindir canım...topik şenlenir valla...pzt haber ver mutlaka

belki yaşımin küçük olmasından kaynaklaniyo olabilir daha 21 yaşındayim inşallah hamileyimdir. pazartesi haber veririm 3 sene içinde sabretmeyi çok iyi öğrendim

Kızlar hepinize iyi geceler diliyorum benim çoook uykum geldi...Tatlı rüyalar ve iyi haftasonları :)

Kızlar aranızda 4-5 yada daha fazla yumurtası oluşan varmı acaba.biraz okudum yazdıklarınızı ama gözden kaçırmış olabilirm.acaba yumurta fazla olunca gebelik şansı artıyormu

Aramıza hoşgeldin canım, bol bebekli olsun inşallah aşılaman

Benim 2 tane uygun büyüklükte yumurtam vardı (küçükleri saymıyor doktorum) 19 mm. ve 21 mm. o günkü muayene sonrası da çatlatma iğnemi oldum ben..

1 yumurtayla bile ikiz olabilirken (dölleme sonrası bölünüp çoğalıyor), 4-5 yumurtada elbette var çoğul gebelik ihtimali
O 4-5 yumurtalarının boyutu neydi güzelim?

Kızlar hepinize iyi geceler diliyorum benim çoook uykum geldi...Tatlı rüyalar ve iyi haftasonları :)

İyi geceler, tatlı rüyalar canım

iyi geceler bende çarşamba günü aşılama yaptırdım inş. hepimiz pozitif sonuçlar alırız

Hayırlı olsun canım
İlk sayfadaki bilgileri yazarsan, tablomuza ekleyeyim
Anketi de doldurursun canım:13:

teşekkür ederim cnm hepimiz için hayırlısı neyse o olsun ben 32 yaşındayım 12 yıllık evliyim izmitte oturuyorum ben 2 kere rahim filmi çektirdim ilkinde sag tüpüm kapalı çıktı sonrakinde ikiside açık çıktı bikaç tane doktora gittim kimi hiçbir sorun olmadıgını kimide yumurta rezervimin az oldugunu söledi eşimde hiçbir problem yok 1 kere tüp 4. aşılamamı yaptım bu aşılamafa serephone menogon ve gonalf vuruldum sat 21 Kasım telden yazıyorum cnm biraz karışık olmuş olabilir kusura bakma

Kızlar hafta sonu genellikle evde olmuyoruz, geç geliyoruz, o yüzden topiği güncelleyemeyebilirim
Sonradan gerekli güncellemeler yapılacaktır, sağlıcakla kalın, bebeklerinizle kalın inşallah

Arkadaslar gunaydin! Bugun benim de asilamam olacak insallah 11-12 arasi yapilacak

Catlatma ignesi sonrasi dun bulantim ve kasik agrim vardi bugun hicbiri yok yumurtalar catlayip gitmemistir umarim hayirlisi :)

Benim icin de dua edin olur mu :)

Günaydın canım hadi hayırlısı olsun senin adına sevindim...
Sakın korkma kendini rahat bırak 2 dklık işlem zaten..sonrasında ani hareketlerden kaçın olur mu? ne olur ne olmaz biz tedbirli olalım da canım...Nasıl geçtiğini yazarsın bizlere...
inşallah tutar canım...

Merhaba arkadaslar. Umarim bu listedeki herkez yeni yila karninda bebisiyle girer.
Bilgilerimi veriyim ben 31 yasindayim, ilk asilamam olacak insallah, 28.11 ilk adet gunumdu, 3.gun ignelere basladim, asilamam ne zaman olacak bilmiyorum henuz.

hayırlısı olsun inşallah canım al bebşleri gel bakalım aramıza. :)

merhaba arkadaşlar bende 4 yıllık evliyim ve 1 kere düşüğüm oldu kasımın 26 aşılama yaptık bugün test yptırdım 24.24 cıktı cok mutlu oldum dr pazartesi tekrar gel dedi inşallah değerler yükselir :)) benide listenize alırmısınız

ben burdayım tikita.. ya ben hepimize bir soru sorucam doktor size ilişkiyi yasakladı mı? yani aşılama sonra yapın diyorlar ama peki ya ondan sonra adete yakın zamanlarda yapmamak mı gerekiyor ???

çok sevindim canım hayırısıolsun inşallah bizde bu sonuçları alırız ... sen kasım ayında olmuşsun ama :) tabiki alırız aramıza.. sorun neydi yazar mısın peki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…