canım az önce bende wc ye girdiğimde aynı şey bendede oldu malum benimde ertesi gün ama aşılama yapılırken rahimi açmak için bişey takıyorlar ya bence ondan kaynaklanıo
evet oldu aşılamada kullanılan aletlerden kaynaklı hafif bir kanama olabiliyor
canım az önce bende wc ye girdiğimde aynı şey bendede oldu malum benimde ertesi gün ama aşılama yapılırken rahimi açmak için bişey takıyorlar ya bence ondan kaynaklanıo
haklısınız,doğru ondan olabilir gerçekten...zaten o aletten nefret ediyorum hıh :S
yaa arkadaşlar ben o aletle rahim filmi esnasında tanıştım, ve çıkarın dayanamıcam gidiyorum vazgeçtim diye bağrınmaya başlamıştım haahahahh :))))
Çok korkuyorum yine aynı anları yaşayıp stres olucam yaa
yaa arkadaşlar ben o aletle rahim filmi esnasında tanıştım, ve çıkarın dayanamıcam gidiyorum vazgeçtim diye bağrınmaya başlamıştım haahahahh :))))
çok korkuyorum yine aynı anları yaşayıp stres olucam yaa
:) canım korkmana gerek yok..HSG zaten apayrı bir olay biliyorum bende çekildim 31 ekimde tarihi asla unutmam
Ama aşılaman esnasında acı hissetmiceksin...Bebişlerimiz için değer bence....herşeye katlanıyoruz napalım...
aynen bende aşılama o alet takılıyo duyunca acıyacak diyee cok korkmuştum ama sen korkma gerçekten korkulacak bişey yokmuş aşılama acıtmıyor :)
daha nekadar bekliyceksin bugün versene kan belli olur artık
kızlar o alet takılınca ben rahmin nasıl göründüğünü çok merak ediyorum.benim aşılamamı yaparken kız hareket etme ki spermleri göndericeğimiz yeri doğru tespit edelim dedi ben direk sallamasyon gönderiolar zannediyordum
:) canım korkmana gerek yok..HSG zaten apayrı bir olay biliyorum bende çekildim 31 ekimde tarihi asla unutmam
Ama aşılaman esnasında acı hissetmiceksin...Bebişlerimiz için değer bence....herşeye katlanıyoruz napalım...
aynen bende aşılama o alet takılıyo duyunca acıyacak diyee cok korkmuştum ama sen korkma gerçekten korkulacak bişey yokmuş aşılama acıtmıyor :)
kızlar o alet takılınca ben rahmin nasıl göründüğünü çok merak ediyorum.benim aşılamamı yaparken kız hareket etme ki spermleri göndericeğimiz yeri doğru tespit edelim dedi ben direk sallamasyon gönderiolar zannediyordum
Ama HSG'DE normalde o ilaçlı sıvı verirken falan ben hiçbirşekilde bişey hissetmedim, anlamadım bile ne olup bittiğini. Tek derdim spekulum idi. Ama katlanıcaz tabi ki herşey bebişlerimiz için :)
hiç birşey düşünme sık dişini o alet sayesinde kavuşucaksın bebişine bunu düşün sağdece dua et o aleti aklına getirme
benimde randevum 3.5 da birazdan çıkarız yola
rahim filmini ben anestezi ile çektirdim.eger mümkünse aşılamanında öyle olmasını isteyeceğim bakalım ne diyecek dr.
Kızlar öncelikle özürdileyerek bişey söylemek istiyorum...Az önce wc ye gidip idrarımı yaptım zaten gitmeden öncede altımda bir ıslaklık hissediyordum...wc kağıdıyla sildiğimde kahverengi gibi bir akıntı vardı...
aşılamamın ertesi gününde oldu ama tutmadı ondan mı bilmiyorum ki...? sizde de oldu mu ertesi günü akıntı?
bende rahim filmini anesteziyle çektirmiştim ama aşılamada hiç gerek yok artık o alete alışmak zorundayız kadın olmak zor hayatımızın her döneminde jinekolojık muaneye mecburuz hayırlısıyla bebişlerimiz gelsinde bunları unuturuz
bendede olmuştu cnm korkma doktor uyarmıştı makas gibi bi alet gösterdi bununla içeriye baktım yarın kahverengi akıntı şeklinde kanaman olabilir telaşlanma dedi ve olmuştu
herhalde aşılama heyecanı ve umuttan dolayı bu defa acı hiisetmiyoruz. Yada rahim filminden nasıl bişey oldugunu bildiğimiz için artık bize yabancı bir his olarak gelmiyor:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?