Aşılama 2013 Yılının Son Aşılamaları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Aşılama Yaptırma Nedeniniz?

• Ankete Katılan
    74
canım az önce bende wc ye girdiğimde aynı şey bendede oldu malum benimde ertesi gün ama aşılama yapılırken rahimi açmak için bişey takıyorlar ya bence ondan kaynaklanıo

doğru tespit aynen o aletten kaynaklanıyo korkulacak bir durum yok sakin :)))))))))))

evet oldu aşılamada kullanılan aletlerden kaynaklı hafif bir kanama olabiliyor

canım az önce bende wc ye girdiğimde aynı şey bendede oldu malum benimde ertesi gün ama aşılama yapılırken rahimi açmak için bişey takıyorlar ya bence ondan kaynaklanıo

haklısınız,doğru ondan olabilir gerçekten...zaten o aletten nefret ediyorum hıh :S

haklısınız,doğru ondan olabilir gerçekten...zaten o aletten nefret ediyorum hıh :S

yaa arkadaşlar ben o aletle rahim filmi esnasında tanıştım, ve çıkarın dayanamıcam gidiyorum vazgeçtim diye bağrınmaya başlamıştım haahahahh :))))

Çok korkuyorum yine aynı anları yaşayıp stres olucam yaa

:) canım korkmana gerek yok..HSG zaten apayrı bir olay biliyorum bende çekildim 31 ekimde tarihi asla unutmam

Ama aşılaman esnasında acı hissetmiceksin...Bebişlerimiz için değer bence....herşeye katlanıyoruz napalım...

hiç birşey düşünme sık dişini o alet sayesinde kavuşucaksın bebişine bunu düşün sağdece dua et o aleti aklına getirme

aynen bende aşılama o alet takılıyo duyunca acıyacak diyee cok korkmuştum ama sen korkma gerçekten korkulacak bişey yokmuş aşılama acıtmıyor :)

kızlar umarım hepimiz bir gün güzel haberlerimizi birbirimize veriririz...

aynen bende aşılama o alet takılıyo duyunca acıyacak diyee cok korkmuştum ama sen korkma gerçekten korkulacak bişey yokmuş aşılama acıtmıyor :)

kızlar o alet takılınca ben rahmin nasıl göründüğünü çok merak ediyorum.benim aşılamamı yaparken kız hareket etme ki spermleri göndericeğimiz yeri doğru tespit edelim dedi ben direk sallamasyon gönderiolar zannediyordum

Sen söyleyeseye kadar bende bilmiyordum

Ama HSG'DE normalde o ilaçlı sıvı verirken falan ben hiçbirşekilde bişey hissetmedim, anlamadım bile ne olup bittiğini. Tek derdim spekulum idi. Ama katlanıcaz tabi ki herşey bebişlerimiz için :)

herhalde aşılama heyecanı ve umuttan dolayı bu defa acı hiisetmiyoruz. Yada rahim filminden nasıl bişey oldugunu bildiğimiz için artık bize yabancı bir his olarak gelmiyor:)

Ama HSG'DE normalde o ilaçlı sıvı verirken falan ben hiçbirşekilde bişey hissetmedim, anlamadım bile ne olup bittiğini. Tek derdim spekulum idi. Ama katlanıcaz tabi ki herşey bebişlerimiz için :)

iyi sen bişey hissetmemişsin :) ben biraz acı duydum hatta çığlık bile attım ..ama iyi ki bi ton para verip anestezi ile çektirmemişim.. :) sonuçta bi kaç dk lık işlem yani değmez...

benimde randevum 3.5 da birazdan çıkarız yola

rahim filmini ben anestezi ile çektirdim.eger mümkünse aşılamanında öyle olmasını isteyeceğim bakalım ne diyecek dr.

benimde randevum 3.5 da birazdan çıkarız yola

rahim filmini ben anestezi ile çektirdim.eger mümkünse aşılamanında öyle olmasını isteyeceğim bakalım ne diyecek dr.

aşılamanın anestezi ile yapılacağını sanmıyorum...hiç duymadım da varmıymış oyle bir yöntem gerçekten ??? hiç duydun mu yani başkasından ilginç..

bende rahim filmini anesteziyle çektirmiştim ama aşılamada hiç gerek yok artık o alete alışmak zorundayız kadın olmak zor hayatımızın her döneminde jinekolojık muaneye mecburuz hayırlısıyla bebişlerimiz gelsinde bunları unuturuz

bendede olmuştu cnm korkma doktor uyarmıştı makas gibi bi alet gösterdi bununla içeriye baktım yarın kahverengi akıntı şeklinde kanaman olabilir telaşlanma dedi ve olmuştu

bendede olmuştu cnm korkma doktor uyarmıştı makas gibi bi alet gösterdi bununla içeriye baktım yarın kahverengi akıntı şeklinde kanaman olabilir telaşlanma dedi ve olmuştu

Aynen öyle bunları alışıcağız..hatta benim gittiğim hastanedeki hemşireler de alışın bu tür şeylere demişti...

Kahverengi akıntım kesildi sadece bir kere oldu wcde bugün bi daha gelmedi canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…