aşılaman hayırlı olsun canım benmde 41.saatte oldu geç kalmamıştır ya takma kafana...bende hiç bişey yapmıyorum bu ara 4 .günüm bugün. Sen yine hastanede cok yatmışsın ben 15-20 dk anca yattımm
hiç kilo almak istemiyorum yaaa nolcak halim okadar hızlı kilo alırımki ben ilk hamileliğimde 110 kilo olmuştum davul gibi 75 le tedaviye başlamıştım 82 ile hamile kalmıştım sonrasında kilolarımın hepsini verdim dört senede ama 70 kiloya indim şimdi tedaviye başladığımda yeniden almaya başladım 80 oldum nolcak halim mecbur diyetisyen el atmalı bugün randevu alıcam hemen
slm kızlarr ben dün aşılama yaptırdım ama dün çok kötü grip oldum gebe kalmaya engelmidir acaba olumsuz bir etkisi olurmu
kilolarımız da aynıymıs :)
ben evlendiğimde 60 kg ile evlendim bundan yaklaşık 5 sene önce. Ama sonra ye ye ye derken 100 kg'yu geçtim. Baktım bu kilolarda hamile kalırsam benim için çok kötü olur aklım başıma dank etti ve diyetisyene başladım. Ve 80'e kadar indim ama sonrasını getiremedim. Buna da şükür diyorum tabi :)
slm kızlarr ben dün aşılama yaptırdım ama dün çok kötü grip oldum gebe kalmaya engelmidir acaba olumsuz bir etkisi olurmu
yok canım ne engel olcak takma sakın kafana aşılamanda hayırlı olsun bekleyenlere sende katıldın herkes beklemede valla yavaş yavaş sonuçları görmeye başlasak iyi olucak :)
Canım bence bi zararı olmaz...içini ferah tut böyle şeyleri düşünüp şimdi kafana takma...bizimkisi sebeplerden çok psikolojik...çok etkileniyoruz herşeyden her okuduğumuz şeyden...o yüzden kötü düşünceleri at kafandan...
Geçmiş olsun çok bol bol vitamin c li meyvelerden tüketmeye bak...ilaç alma...
doktor aşılamayı yaprken ıkınma kasma kendini falan dedi ama ben zaten 2 saat sonra devamlı hapşurmaya başladım
Merhaba arkadaslar,
Bende aşilama yaptirali 10 gün oldu...ama beklemek cok zormus....umut bile edemiyorum ki hayalll kirikligina ugrarim diyeee...
Rabbim hakkimizda hayirlisi olsun ....
doktor aşılamayı yaprken ıkınma kasma kendini falan dedi ama ben zaten 2 saat sonra devamlı hapşurmaya başladım
aynen bende aşılama yapıldığı gün çok üşüdüm sışarda hep hapşurdum ve ben yürüdümde ama akıntı falan gelmedi ondan içim rahat..benmde 4.günüm bugün aşılama olalı
bende dün akşam uzanarak mandalina yerken boğazıma kaçtı öksürdüm mecburen...tıkandım çnkü...
bende dün akşam uzanarak mandalina yerken boğazıma kaçtı öksürdüm mecburen...tıkandım çnkü...
aman canım bi taraftanda eğer öksürmeyle hapşırmayla falan hamile kalınmasaydı kimse hamile kalamazdı heralde
sizlerin kaç gün oldu kızlar aşılamalarınız yapılalı
merhaba arkadaslar,
bende aşilama yaptirali 10 gün oldu...ama beklemek cok zormus....umut bile edemiyorum ki hayalll kirikligina ugrarim diyeee...
Rabbim hakkimizda hayirlisi olsun ....
kızlar öncelikle özürdileyerek bişey söylemek istiyorum...az önce wc ye gidip idrarımı yaptım zaten gitmeden öncede altımda bir ıslaklık hissediyordum...wc kağıdıyla sildiğimde kahverengi gibi bir akıntı vardı...
Aşılamamın ertesi gününde oldu ama tutmadı ondan mı bilmiyorum ki...? Sizde de oldu mu ertesi günü akıntı?
Kızlar öncelikle özürdileyerek bişey söylemek istiyorum...Az önce wc ye gidip idrarımı yaptım zaten gitmeden öncede altımda bir ıslaklık hissediyordum...wc kağıdıyla sildiğimde kahverengi gibi bir akıntı vardı...
aşılamamın ertesi gününde oldu ama tutmadı ondan mı bilmiyorum ki...? sizde de oldu mu ertesi günü akıntı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?