Aşılama 2013 Yılının Son Aşılamaları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Aşılama Yaptırma Nedeniniz?

• Ankete Katılan
    74
aşılaman hayırlı olsun canım benmde 41.saatte oldu geç kalmamıştır ya takma kafana...bende hiç bişey yapmıyorum bu ara 4 .günüm bugün. Sen yine hastanede cok yatmışsın ben 15-20 dk anca yattımm

Teşekkür ederim canım...:) evet beni tam 1.5 saat yatırdılar benimle beraber iki bayanın daha oldu aşılaması hatta hepimiz yan yana odalarda yattık...hatta biri uyumuştu :)

kilolarımız da aynıymıs :)

ben evlendiğimde 60 kg ile evlendim bundan yaklaşık 5 sene önce. Ama sonra ye ye ye derken 100 kg'yu geçtim. Baktım bu kilolarda hamile kalırsam benim için çok kötü olur aklım başıma dank etti ve diyetisyene başladım. Ve 80'e kadar indim ama sonrasını getiremedim. Buna da şükür diyorum tabi :)

slm kızlarr ben dün aşılama yaptırdım ama dün çok kötü grip oldum gebe kalmaya engelmidir acaba olumsuz bir etkisi olurmu

slm kızlarr ben dün aşılama yaptırdım ama dün çok kötü grip oldum gebe kalmaya engelmidir acaba olumsuz bir etkisi olurmu

yok canım ne engel olcak takma sakın kafana aşılamanda hayırlı olsun bekleyenlere sende katıldın herkes beklemede valla yavaş yavaş sonuçları görmeye başlasak iyi olucak :)

yaşlarımızda aynıymış :)

Canım bence bi zararı olmaz...içini ferah tut böyle şeyleri düşünüp şimdi kafana takma...bizimkisi sebeplerden çok psikolojik...çok etkileniyoruz herşeyden her okuduğumuz şeyden...o yüzden kötü düşünceleri at kafandan...

Geçmiş olsun çok bol bol vitamin c li meyvelerden tüketmeye bak...ilaç alma...

Merhaba arkadaslar,
Bende aşilama yaptirali 10 gün oldu...ama beklemek cok zormus....umut bile edemiyorum ki hayalll kirikligina ugrarim diyeee...

Rabbim hakkimizda hayirlisi olsun ....

doktor aşılamayı yaprken ıkınma kasma kendini falan dedi ama ben zaten 2 saat sonra devamlı hapşurmaya başladım

doktor aşılamayı yaprken ıkınma kasma kendini falan dedi ama ben zaten 2 saat sonra devamlı hapşurmaya başladım

aynen bende aşılama yapıldığı gün çok üşüdüm sışarda hep hapşurdum ve ben yürüdümde ama akıntı falan gelmedi ondan içim rahat..benmde 4.günüm bugün aşılama olalı

Merhaba arkadaslar,
Bende aşilama yaptirali 10 gün oldu...ama beklemek cok zormus....umut bile edemiyorum ki hayalll kirikligina ugrarim diyeee...

Canım aşılaman hayırlı olsun...bende ümitlenmek istemiyorum,tahmin edebiliyorum sen yine iyi 10.cu güne gelmişsin..herşeyin hayırlısını dileyelim...Herşey Allah tarafından...

bende dün akşam uzanarak mandalina yerken boğazıma kaçtı öksürdüm mecburen...tıkandım çnkü...

aynen bende aşılama yapıldığı gün çok üşüdüm sışarda hep hapşurdum ve ben yürüdümde ama akıntı falan gelmedi ondan içim rahat..benmde 4.günüm bugün aşılama olalı

evet canım bende ona güveniyorum çünkü spermleri rahim içine verdikleri için çıkmıyor akmıyorda allahtan

bende dün akşam uzanarak mandalina yerken boğazıma kaçtı öksürdüm mecburen...tıkandım çnkü...[/QUOTE]

aman canım bi taraftanda eğer öksürmeyle hapşırmayla falan hamile kalınmasaydı kimse hamile kalamazdı heralde diye düşünüyorum olacağı varsa olur sonuçta 1 yumurta ve 1 sperm gerekli olan şeyler

Son düzenleme:
bende dün akşam uzanarak mandalina yerken boğazıma kaçtı öksürdüm mecburen...tıkandım çnkü...

aman canım bi taraftanda eğer öksürmeyle hapşırmayla falan hamile kalınmasaydı kimse hamile kalamazdı heralde[/QUOTE]

amannnnn eskiler tarlalarda çalışırlarmış biz nazlı kuzularız öksürünce olmayacak sanki :)

aman canım bi taraftanda eğer öksürmeyle hapşırmayla falan hamile kalınmasaydı kimse hamile kalamazdı heralde diye düşünüyorum olacağı varsa olur sonuçta 1 yumurta ve 1 sperm gerekli olan şeyler[/QUOTE]

aynen öyle arkadaşım :) yaw kızlar güldürdünüz beni yaaa

aman canım bi taraftanda eğer öksürmeyle hapşırmayla falan hamile kalınmasaydı kimse hamile kalamazdı heralde

amannnnn eskiler tarlalarda çalışırlarmış biz nazlı kuzularız öksürünce olmayacak sanki :)[/QUOTE]

hahaha neşem yerine geldi valla :) nazlı kuzular

sizlerin kaç gün oldu kızlar aşılamalarınız yapılalı

benim bugün 5. Günüm kaldı beş gün ayın 12 sinde kan vericem taktım kafaya doktor 14 ünde çağırdı dayanamıycam 12 sinde vericem zaten 10 günde belli oluyo

merhaba arkadaslar,
bende aşilama yaptirali 10 gün oldu...ama beklemek cok zormus....umut bile edemiyorum ki hayalll kirikligina ugrarim diyeee...

daha nekadar bekliyceksin bugün versene kan belli olur artık

Kızlar öncelikle özürdileyerek bişey söylemek istiyorum...Az önce wc ye gidip idrarımı yaptım zaten gitmeden öncede altımda bir ıslaklık hissediyordum...wc kağıdıyla sildiğimde kahverengi gibi bir akıntı vardı...
aşılamamın ertesi gününde oldu ama tutmadı ondan mı bilmiyorum ki...? sizde de oldu mu ertesi günü akıntı?

evet oldu aşılamada kullanılan aletlerden kaynaklı hafif bir kanama olabiliyor

canım az önce bende wc ye girdiğimde aynı şey bendede oldu malum benimde ertesi gün ama aşılama yapılırken rahimi açmak için bişey takıyorlar ya bence ondan kaynaklanıo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…