Aşılama 2013 Yılının Son Aşılamaları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Aşılama Yaptırma Nedeniniz?

• Ankete Katılan
    74

Tebrikler .. inşallah değerlerin yükselir de yükselir :) ilk aşılaman mıydı?

ben burdayım tikita.. ya ben hepimize bir soru sorucam doktor size ilişkiyi yasakladı mı? yani aşılama sonra yapın diyorlar ama peki ya ondan sonra adete yakın zamanlarda yapmamak mı gerekiyor ???

benim doktorum aşılamadan bir gün sonra gün aşırı yapın dedi ben bir kere yapabildim ağrılarım vardı .

ben burdayım tikita.. ya ben hepimize bir soru sorucam doktor size ilişkiyi yasakladı mı? yani aşılama sonra yapın diyorlar ama peki ya ondan sonra adete yakın zamanlarda yapmamak mı gerekiyor ???

Canım bana valla aşılamanın olduğu gün yasaklandı dün başladık biz fanfinifon yapmaya...gün aşırı dendi bize devam edebilirsiniz dedi :) bugün tatil yarın yine fanfinifon

Canım bana valla aşılamanın olduğu gün yasaklandı dün başladık biz fanfinifon yapmaya...gün aşırı dendi bize devam edebilirsiniz dedi :) bugün tatil yarın yine fanfinifon

aynen bana da öyle dedi doktorum ama bir arkadaş yapma bırak dedi kafam karıştı..sizede sorayım dedim

evet canım ilk aşılamamdı :) test sonusunu alınca hastanede sevinçten ağladım çok güzel bir duygu , Allah cc herkeze hayırısını nasip etsin

Ammmiiiinnnnnnn.. ay valla bana umut oldun..inşallah bizde hamile kalırız....kalmazsak da denemeye devam :)

çok sevindim canım hayırısıolsun inşallah bizde bu sonuçları alırız ... sen kasım ayında olmuşsun ama :) tabiki alırız aramıza.. sorun neydi yazar mısın peki

benim prolaktin hormonu yüksek çıkıyordu ve yumurtalarım bu sebepten dolayı çatlamıyordu büyümüyorduda tabı , adet düzensizliğide vardı tabi

Ammmiiiinnnnnnn.. ay valla bana umut oldun..inşallah bizde hamile kalırız....kalmazsak da denemeye devam :)

inşallah canm umudunu yitirme sakın , allah hayırlısını nasip etsin herkeze:) aşılamadan sonra 3 gün yattım iş filan yapmadım ben sonrada dikkat etmeye çalıştım yediklerime, birde ilişkiden sonra ayaklarımın altına yastık koydum yuksek olsun dıye 45 dk bekledim

Benimde bugün 3.günüm..bende ağır ağır hareket ediyorum yapabilceğim işleri yavaş yavaş yapıyorum zaten eşim sağolsun bu konuda bana çok yardımcı oluyor 3 gündür...ilişkide bende öyle yapıyorum canım sonrasında 50 dk uzanıyorum dediğin şekilde...inşallah en kısa zamanda bizde müjdeli haberlerimizi alırız...mesela neler yedin nasıl beslendin?
folikasit içiyorum ben her gün bide

estrofem diye bir hap kullandıun mı sen canı m aşılamadan sonra..ben hem folik asit hemde o hapı içiyorum

abur cubur yemedim canım , bol yoğurt ve normal yemekler yedim sebze ağırlıklı . benim dr bügün folıc-1 verdi , inşallah seninde hayırlı haberlerini alırız ,

abur cubur yemedim canım , bol yoğurt ve normal yemekler yedim sebze ağırlıklı . benim dr bügün folıc-1 verdi , inşallah seninde hayırlı haberlerini alırız ,

Ayyyyy inşallah canım..çok teşekkür ederim...inşallah hepimizden güzel haberler çıkar...sen hangi şehirdensin?

Kizlar asilamami oldum geldim.

12:30 da yavrucuklari yolladilar iceri. Benim doktorum bu gece iliski onerdi sonrasi size birakiyorum gerek yokdedi. Her doktorun kendine gore hir tarzi var ywni. Ben tam tamina 35,5 saatte asilamami oldum. Ekrandan da izledim minikleri yuvalarina giderken :)

21 aralik test gunum umarim guzel haberleri alirim 14 gun sonra . Allah kycagimizi bos birakmasin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…