merhaba arkadaşlar bende 4 yıllık evliyim ve 1 kere düşüğüm oldu kasımın 26 aşılama yaptık bugün test yptırdım 24.24 cıktı cok mutlu oldum dr pazartesi tekrar gel dedi inşallah değerler yükselir :)) benide listenize alırmısınız
ben burdayım tikita.. ya ben hepimize bir soru sorucam doktor size ilişkiyi yasakladı mı? yani aşılama sonra yapın diyorlar ama peki ya ondan sonra adete yakın zamanlarda yapmamak mı gerekiyor ???
ben burdayım tikita.. ya ben hepimize bir soru sorucam doktor size ilişkiyi yasakladı mı? yani aşılama sonra yapın diyorlar ama peki ya ondan sonra adete yakın zamanlarda yapmamak mı gerekiyor ???
Tebrikler .. inşallah değerlerin yükselir de yükselir :) ilk aşılaman mıydı?
Canım bana valla aşılamanın olduğu gün yasaklandı dün başladık bizfanfinifon yapmaya...gün aşırı dendi bize devam edebilirsiniz dedi :) bugün tatil yarın yine fanfinifon
evet canım ilk aşılamamdı :) test sonusunu alınca hastanede sevinçten ağladım çok güzel bir duygu , Allah cc herkeze hayırısını nasip etsin
aynen bana da öyle dedi doktorum ama bir arkadaş yapma bırak dedi kafam karıştı..sizede sorayım dedim
çok sevindim canım hayırısıolsun inşallah bizde bu sonuçları alırız ... sen kasım ayında olmuşsun ama :) tabiki alırız aramıza.. sorun neydi yazar mısın peki
Ammmiiiinnnnnnn.. ay valla bana umut oldun..inşallah bizde hamile kalırız....kalmazsak da denemeye devam :)
inşallah canm umudunu yitirme sakın , allah hayırlısını nasip etsin herkeze:) aşılamadan sonra 3 gün yattım iş filan yapmadım ben sonrada dikkat etmeye çalıştım yediklerime, birde ilişkiden sonra ayaklarımın altına yastık koydum yuksek olsun dıye 45 dk bekledim
inşallah canm umudunu yitirme sakın , allah hayırlısını nasip etsin herkeze:) aşılamadan sonra 3 gün yattım iş filan yapmadım ben sonrada dikkat etmeye çalıştım yediklerime, birde ilişkiden sonra ayaklarımın altına yastık koydum yuksek olsun dıye 45 dk bekledim
estrofem diye bir hap kullandıun mı sen canı m aşılamadan sonra..ben hem folik asit hemde o hapı içiyorum
estrofem diye bir hap kullandıun mı sen canı m aşılamadan sonra..ben hem folik asit hemde o hapı içiyorum
abur cubur yemedim canım , bol yoğurt ve normal yemekler yedim sebze ağırlıklı . benim dr bügün folıc-1 verdi , inşallah seninde hayırlı haberlerini alırız ,
Ayyyyy inşallah canım..çok teşekkür ederim...inşallah hepimizden güzel haberler çıkar...sen hangi şehirdensin?
inşallah canm , düzcede sen
inşallah canm , düzcede sen
ben ilaç kullanmadım klomenle yumurtayı büyüttü daha sonra aşılama iğnesi yaptırdı , bugünde folıc-1 verdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?