Aşılama 2013 Yılının Son Aşılamaları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Aşılama Yaptırma Nedeniniz?

• Ankete Katılan
    74
Gozun aydin canm ilk asilamanmiydi keseyi gordunuzmu Rabbim devamini nadip eder ins

Hayir canim aslinda ins degerlerim artar dioru her seferinde paztrs 11.51 di bhcg sali 23.73 olmus bide yarin yaptiricam ins sorun yoktur bugun adet olmam gerekiyodu olmadim olmam ins

Hayir canim aslinda ins degerlerim artar dioru her seferinde paztrs 11.51 di bhcg sali 23.73 olmus bide yarin yaptiricam ins sorun yoktur bugun adet olmam gerekiyodu olmadim olmam ins

Ayy canm senin yerinede heyecanlandim simdi bilirim cunku benm adetim geceli bugun 6. Gunum idrarda cikti yarin kan testinin sonucunu alcam Rabbim.bir an once kavustursun bebislerimize ins

Ne demek canım...Aminn inşallah....

Valla canım,önce bir sürü tahlil yapıyorlar sana ve eşini ondan sonra karar veriliyor tedavi uygulamasına...yani hemen yapmıyorlar..bende egeye gidiyorum mesela ben mayıs da gitmeye başladım aralıkta aşılamam oldu...bir kaç ay sürer...doktor seçimi yok canım..kim denk gelirse o bakıyor..infertilite bölümündeyse sadece hemşirelerle muhattab oluyosun maalesef..bir gün git ya da önce kadın doğum bölümünden randevu al internet üzerinden..muayene olur durumunu anlatırsın gerek görürlerse zaten infertilite bölümüne yollarlar...bi de yaşın kaç ve kaç senelik evlisin bilmiyorum ama bunları da baz alıyorlar canım...hayırlısı olsun..biraz karışık olduysa kusura bakma..olmadı bir gün sadece bilgi almak için de gidebilirsin daha sağlıklı olur..

Çok teşekkür ederim.Allah razı olsun 28 yaşındayım 2 yıllık evliyiz doktor direkt tüp bebek dedi bize :-(

Mrb ben de aranıza yeni katıldım.Dün aşılama oldum.3 yumurtam çatlamış ve 22 ml di.Kasiklarimda ara ara bıçak saplar gibi ağrı var.Hamile olan arkadaşlar sizde de böyle ağrılar var miydi?

Kızlar 2. Aşılamamı olucam, cumartesi iğnelere başladım dün doktora gittim tekrar, 3 tane yumurtam olmuş 10 ml ler dedi doktorum bu sefer biraz erken büyüdü sanki yumurtalarım birde 3 yumurtayla aşılama olan oldumu hiç bana aşılama için 3 tane çok gibi geldi sanki?? Birde önceki aşılamamda ilk 3 gün 62.5 doz sonra 8 gün 50 doz vurunmuştum bu sefer doktorum aynı doza devam dedi 5 gündür 62.5 doz vurunuyorum siz kaç doz iğne vurunmuştunuz kızlar?

Mrb ben de aranıza yeni katıldım.Dün aşılama oldum.3 yumurtam çatlamış ve 22 ml di.Kasiklarimda ara ara bıçak saplar gibi ağrı var.Hamile olan arkadaşlar sizde de böyle ağrılar var miydi?

Canm simdiden hayirli olsun benmde ilk asilamam adetim 6 gun.gecti idrarda ciktiyarin kan sonucumu alicam bende de kasiklarimda agrilar oluyodu Rabbim hakkimizda hayirlisini verdn ins

Cevtuh teşekkür ederim cevabın için.çok sevindim senin adına .13 ocakta test yaptircam inşallah hakkımız da hayırlısi olur.heyecandan uyuyamiyorum:)Rabbim emeklerimizi boşa cikarmasin.

( Kızlarrrr merhaba, benim aşılama günü hariç yarın 10.gunum olacak kan versem diorumm çıkar mı ki, e olur yardım edin bana

arkadasim asilama sürecin insaallah hayir ve saglikla gecer....

benimde ikinci asilamamin 1 haftasi doldu daha bir hafta daha bekleyecegim...

benimde 3 ü birbirine yakin boyutta yumurtam birkacta kücük vardi ve asilamami yaptrdm....cünkü polikistikover sendromum oldugu icin igneyle birkac yumurta birden gelisiyor bende...dr asilama sonucunda ikiz olma ihtimalinin oldugunu söylemisti bana....

ignenin dozunu senin yumurta gelisimine göre ayarliyorlar...benim yumurtam hapla gelismedigi icin tedavimde iğne ile oluyor.....pko lu oldugum icinde, ayni anda birkac yumurta gelisiyor.....bu yüzden bende düşük doz bile yeterli olmuyorrrr...yani ben 150 ml igneyi 8 gün yaptirdim....

Çok teşekkür ederim.Allah razı olsun 28 yaşındayım 2 yıllık evliyiz doktor direkt tüp bebek dedi bize :-(

Canım egeye gidersen baştan başlicaklar tahlillere...bilgin olsun diye söylüyorum:)...yani dışarıda herhangi gittiğin bir doktorun söylediklerine göre hareket etmiyorlar...Hakkında hayırlısı olsun canım...bu arada benim de yaşım 29...size doktor ne teşhis koydu da tüp dedi??

Cevtuh teşekkür ederim cevabın için.çok sevindim senin adına .13 ocakta test yaptircam inşallah hakkımız da hayırlısi olur.heyecandan uyuyamiyorum:)Rabbim emeklerimizi boşa cikarmasin.

Rica ederim Rabbim emeklerimizi bosa cikarmasin ins olumlu haberini alirsin tahmin edebiliyorum nasil heyecanlandigini ayni seyleri yasiyoruz yarin bende kan sonucumu alicam i
onun icin heyecanliyim her ne kadar idrarda ciksada kanda kini de merak edyorum

( Kızlarrrr merhaba, benim aşılama günü hariç yarın 10.gunum olacak kan versem diorumm çıkar mı ki, e olur yardım edin bana
Canm benim heyecanini anliyorum birazdaha sabret cunku ilaclarin etkisi 10 gunde ancak atiliyor vucuttan yaniltici bi sonuc alma birazda bekle guzel haberlerini bekliyoruz ins

arkadaşım tahmini olarak 3 haftalık hamilesin inş hayırlısı olsun...

günaydın hanımlar nasılsınız?bugün test yaptıracak olan var mı?
benim bugün 14. gün test günüm.ama yapmayacağım adet olacak gibi belim ağrıyor.aşılamadan 14 gün sonra adet mi olunması gerekiyor yoksa uzayabilir mi benim adet günü pazar ama aşılama erken yapıldı yumurta çatladıktan 14 gün sonra kesin adet olunur diye biliyorum ama bakalım hayırlısı

günaydın kızlar salı günü hastaneye gittim. iki kese göründü çok şükür allahıma hatta bir tanesinin kalp atışı bile duyuldu

günaydın kızlar salı günü hastaneye gittim. iki kese göründü çok şükür allahıma hatta bir tanesinin kalp atışı bile duyuldu

yaaa sen var ya seennnn ödümü patlattın yaaa siteye girmeyince ters giden bişeyler var sandım yaa:)

Ama şu an okadar mutlu oldum okadar içime umut doldu ki anlatamam, tebrik ederim canım. Aslında senin o ilk tuhaf doktorun hariç hepimiz ikiz olduğunu biliyorduk. Allah diğerinin de en yakın zamanda kalp atısını duymayı nasip etsin canım benim.

Peki bişey sorucam hala kasık ağrıların var mıııı, benim 2 gündür yok ve endişe etmem gerekir mi bilmiyorum. NOrmalde ayakta fazla kalınca ağrırdı şimdi o yok, ama otururken ara ara giriyor, ve bazen bacağıma vuran bir ağrı oluyor okadar

Göğüs ağrıları devam ama. Tabi ben cumartesi kontrolden beri önlem amaçlı vajinal jel kullanıyorum, onların belirtileir arasında da göğüs ağrısı var

canım giremedim nete doktora gittim birdaha işyerine dönmeyince netede giremeyince haber veremedim.canım o doktorun ultrason aleti kötüydü bence ondan göremedi çünkü bir tanesinin kalp atışı bile duyuldu bu gittiğimde.tabi başka yere gittim.hem diğeri vajinal ultrasonla görücem diye alttan öyle çok karıştırdı ki çok rahatsız olmuştum. bunda karından baktı. canım arada bir girmesi normal bence çünkü benim ne zamandan beri arada giriyor oda bir dakika yada bilmedin 2-3 dakika sürüyor sonra geçiyor

hem de karından gördün ve duydun süper bir gelişmeee. Bir daha ne zaman gideceksin ikincisinin kalp atışı için.

Ben de endişe etmiyeyim, olumlu düşüneyim herşeyi. Bebeklerimize allah sağlık versin bizleri ayırmasın inşallah

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…