Canım hayırlı oldun hamileliğin allah hayırlısıyla kucağına almayıda nasip eylesin çok sevindim :)
Evet canim 3 yildan sonra Asilamada tuttu sukur darisi tum herkesin basina ....benim esimde varikosel vardi
Gozun aydin canm ilk asilamanmiydi keseyi gordunuzmu Rabbim devamini nadip eder ins
Hayir canim aslinda ins degerlerim artar dioru her seferinde paztrs 11.51 di bhcg sali 23.73 olmus bide yarin yaptiricam ins sorun yoktur bugun adet olmam gerekiyodu olmadim olmam ins
Mrb ben de aranıza yeni katıldım.Dün aşılama oldum.3 yumurtam çatlamış ve 22 ml di.Kasiklarimda ara ara bıçak saplar gibi ağrı var.Hamile olan arkadaşlar sizde de böyle ağrılar var miydi?
Kızlar 2. Aşılamamı olucam, cumartesi iğnelere başladım dün doktora gittim tekrar, 3 tane yumurtam olmuş 10 ml ler dedi doktorum bu sefer biraz erken büyüdü sanki yumurtalarım birde 3 yumurtayla aşılama olan oldumu hiç bana aşılama için 3 tane çok gibi geldi sanki?? Birde önceki aşılamamda ilk 3 gün 62.5 doz sonra 8 gün 50 doz vurunmuştum bu sefer doktorum aynı doza devam dedi 5 gündür 62.5 doz vurunuyorum siz kaç doz iğne vurunmuştunuz kızlar?
Çok teşekkür ederim.Allah razı olsun 28 yaşındayım 2 yıllık evliyiz doktor direkt tüp bebek dedi bize :-(
Cevtuh teşekkür ederim cevabın için.çok sevindim senin adına .13 ocakta test yaptircam inşallah hakkımız da hayırlısi olur.heyecandan uyuyamiyorum:)Rabbim emeklerimizi boşa cikarmasin.
Canm benim heyecanini anliyorum birazdaha sabret cunku ilaclarin etkisi 10 gunde ancak atiliyor vucuttan yaniltici bi sonuc alma birazda bekle guzel haberlerini bekliyoruz ins( Kızlarrrr merhaba, benim aşılama günü hariç yarın 10.gunum olacak kan versem diorumm çıkar mı ki, e olur yardım edin bana
Hayir canim aslinda ins degerlerim artar dioru her seferinde paztrs 11.51 di bhcg sali 23.73 olmus bide yarin yaptiricam ins sorun yoktur bugun adet olmam gerekiyodu olmadim olmam ins
günaydın kızlar salı günü hastaneye gittim. iki kese göründü çok şükür allahıma hatta bir tanesinin kalp atışı bile duyuldu
yaaa sen var ya seennnn ödümü patlattın yaaa siteye girmeyince ters giden bişeyler var sandım yaa:)
Ama şu an okadar mutlu oldum okadar içime umut doldu ki anlatamam, tebrik ederim canım. Aslında senin o ilk tuhaf doktorun hariç hepimiz ikiz olduğunu biliyorduk. Allah diğerinin de en yakın zamanda kalp atısını duymayı nasip etsin canım benim.
Peki bişey sorucam hala kasık ağrıların var mıııı, benim 2 gündür yok ve endişe etmem gerekir mi bilmiyorum. NOrmalde ayakta fazla kalınca ağrırdı şimdi o yok, ama otururken ara ara giriyor, ve bazen bacağıma vuran bir ağrı oluyor okadar
Göğüs ağrıları devam ama. Tabi ben cumartesi kontrolden beri önlem amaçlı vajinal jel kullanıyorum, onların belirtileir arasında da göğüs ağrısı var
canım giremedim nete doktora gittim birdaha işyerine dönmeyince netede giremeyince haber veremedim.canım o doktorun ultrason aleti kötüydü bence ondan göremedi çünkü bir tanesinin kalp atışı bile duyuldu bu gittiğimde.tabi başka yere gittim.hem diğeri vajinal ultrasonla görücem diye alttan öyle çok karıştırdı ki çok rahatsız olmuştum. bunda karından baktı. canım arada bir girmesi normal bence çünkü benim ne zamandan beri arada giriyor oda bir dakika yada bilmedin 2-3 dakika sürüyor sonra geçiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?