Aşılama 2013 Yılının Son Aşılamaları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Aşılama Yaptırma Nedeniniz?

• Ankete Katılan
    74
kesin sonuç verir miki bakalım gülme ummadığın taş inş yarar baş :)

görücüük kız vallahi kendimle çok güzel dalga geçiyorum ,eşim bile ne dedi bna; kahveye gidiyorum ben ramazan abi ye sorayım en son ne zaman adet olmuş

Canm kacinci gunde keseui gormeye gideksin merak ettim Rabbim.devamini.nadip etsn ins

görücüük Kız vallahi kendimle çok güzel dalga geçiyorum ,eşim bile ne dedi bna; kahveye gidiyorum ben ramazan abi ye sorayım en son ne zaman adet olmuş

kandan nezaman baktırcaksın ben cumaya inş olumlu yada olumsuz haber veririm artık..

kandan nezaman baktırcaksın ben cumaya inş olumlu yada olumsuz haber veririm artık..

idrarda pozitifi bi görsem heralde p.tesi yada salı sağlık ocağında veririm,artık sen nerde yaptırcan
cuma sonuç hemen çıkar mı ?

görücüük kız vallahi kendimle çok güzel dalga geçiyorum ,eşim bile ne dedi bna; kahveye gidiyorum ben ramazan abi ye sorayım en son ne zaman adet olmuş

Alemsin valla sende esinde :)
Ben de idrar yapmistim cikmamisti
Insallah kanda cikar

Alemsin valla sende esinde :)
Ben de idrar yapmistim cikmamisti
Insallah kanda cikar

teveccühün canım,inş ne zaman kan veriyosn hemen yaz buraya, benim eşim soruyo pozitif olursa topiğine mi bna mı haber vercn diye ben buraya yazarım

idrarda pozitifi bi görsem heralde p.tesi yada salı sağlık ocağında veririm,artık sen nerde yaptırcan
cuma sonuç hemen çıkar mı ?

evet canım benim aşılamam doktorum hepsi özelde kan testinide orda yaptırcam 2 saat sonra veriolar bende alıp hemen doktoruma göstericem haırlısı artıkda bekleme idrarda çıkmasını yaa git kan ver yarında öğrenelim senin kaçıncı günün?

bugün 13. gün ama aşılama sırasında deil sonrasında çatladı yumurtam iyi hissedersem gidicem Rabbim aratmasn artık

bugün 13. Gün ama aşılama sırasında deil sonrasında çatladı yumurtam iyi hissedersem gidicem rabbim aratmasn artık

amin canım inş benimde aşılamayla birlikte 14.günüm varsa bebiş kanda çıkar dimi?

evet canım adet olursan 3.günü olmazsan test için gel dedi onun harici kontröl edilecek bişe yok :)

cnm inş. pozitif sonuç alırsın ben gecen ayda aşılama yaptırmıştım o zaman cagırmıştı aşılamadan 3,4 gün sonra yumurtanın çatlayıp çatlamadıgına bakmak icin

cnm inş. Pozitif sonuç alırsın ben gecen ayda aşılama yaptırmıştım o zaman cagırmıştı aşılamadan 3,4 gün sonra yumurtanın çatlayıp çatlamadıgına bakmak icin

hımm inş canım benim yumoşlar çatlama üzereydi ondanmı çağırmadı acep?

amin canım inş benimde aşılamayla birlikte 14.günüm varsa bebiş kanda çıkar dimi?

benim içime doğuyo sanki hamişsn sen tabi RABbim bilir çok istediğim için belki topikten hamiş çıksn,14. çıkar biliyorm 11. gün çıkan bile oluyo

hımm inş canım benim yumoşlar çatlama üzereydi ondanmı çağırmadı acep?

her doktorun tedavi yöntemi farklı cnm zannedersem çatlatma ignesi vurulmamıza ragmen yumurta çatlamayabilirmiş o yüzden çagırıyo büyük ihtimal senin ilk aşılamanmı cnm

benim içime doğuyo sanki hamişsn sen tabi rabbim bilir çok istediğim için belki topikten hamiş çıksn,14. çıkar biliyorm 11. Gün çıkan bile oluyo

çok saol ya aynen biliyomusun bu istek bence halden anladığımız için diye düşünüyorum inş cümleten hamiş oluruz ikişer ikişer aminnnnnnnnnnn :)

çok saol ya aynen biliyomusun bu istek bence halden anladığımız için diye düşünüyorum inş cümleten hamiş oluruz ikişer ikişer aminnnnnnnnnnn :)

inş ikiz olsun canım hepimizn bakım mesele ama bnce biz hakettk bnu çok istiyorz

her doktorun tedavi yöntemi farklı cnm zannedersem çatlatma ignesi vurulmamıza ragmen yumurta çatlamayabilirmiş o yüzden çagırıyo büyük ihtimal senin ilk aşılamanmı cnm

evet ilk aşılamam pcoluyum doktorum bu aydan pek ümitli deildi yumoş konusunda çünkü ilk oltrasonta 6 tane aynı boyutta yumoşum oldu oda içlerinden birini başkan seçip onu büyütmezlerse aşılama iptal dedi ama sonraki ultrasonda sağda 22mm de olmuş bitanesi hemen iğneyi vurdu çok şaşıdı beklemiodum dedi ertesi gün aşılama yaptık hatta biraz sıra vardı muayenede bende de sıra beklerken büyüttüm dedim :) oda tüh biraz daha geç alsaydımda çatlasaydı keşke falan dedi :) onda ben çatladı gibi düşünüyorum sonrasında hani hep derlerya teşbihi biraz iğrenç ama yumurta akı gibi akıntın olursa çatlıolar die öle akıntım oldu huh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…