kesin sonuç verir miki bakalım gülme ummadığın taş inş yarar baş :)
sen ne zaman gidecektin doktora perşembe mi
kaygılanmana gerek yok canım bir yumurta ve bir meni lazım olan rabbim kavuşturmuş çok şükür benimde 12. Gün 19.21 di çok şükür yükseldi bende inanamamıştım rakam az demiştim inşllah daha da büyüdüğünü görürsün bende perşembe keseyi görebilmeye kontrole gidicem bana dua et
görücüükKız vallahi kendimle çok güzel dalga geçiyorum ,eşim bile ne dedi bna; kahveye gidiyorum ben ramazan abi ye sorayım en son ne zaman adet olmuş
kandan nezaman baktırcaksın ben cumaya inş olumlu yada olumsuz haber veririm artık..
görücüükkız vallahi kendimle çok güzel dalga geçiyorum ,eşim bile ne dedi bna; kahveye gidiyorum ben ramazan abi ye sorayım en son ne zaman adet olmuş
Alemsin valla sende esinde :)
Ben de idrar yapmistim cikmamisti
Insallah kanda cikar
idrarda pozitifi bi görsem heralde p.tesi yada salı sağlık ocağında veririm,artık sen nerde yaptırcan
cuma sonuç hemen çıkar mı ?
evet canım benim aşılamam doktorum hepsi özelde kan testinide orda yaptırcam 2 saat sonra veriolar bende alıp hemen doktoruma göstericem haırlısı artıkda bekleme idrarda çıkmasını yaa git kan ver yarında öğrenelim senin kaçıncı günün?
bugün 13. Gün ama aşılama sırasında deil sonrasında çatladı yumurtam iyi hissedersem gidicem rabbim aratmasn artık
kızlar aşılamadan sonra kontrole çağırdımı doktorunuz
evet canım adet olursan 3.günü olmazsan test için gel dedi onun harici kontröl edilecek bişe yok :)
cnm inş. Pozitif sonuç alırsın ben gecen ayda aşılama yaptırmıştım o zaman cagırmıştı aşılamadan 3,4 gün sonra yumurtanın çatlayıp çatlamadıgına bakmak icin
amin canım inş benimde aşılamayla birlikte 14.günüm varsa bebiş kanda çıkar dimi?
hımm inş canım benim yumoşlar çatlama üzereydi ondanmı çağırmadı acep?
benim içime doğuyo sanki hamişsn sen tabi rabbim bilir çok istediğim için belki topikten hamiş çıksn,14. çıkar biliyorm 11. Gün çıkan bile oluyo
çok saol ya aynen biliyomusun bu istek bence halden anladığımız için diye düşünüyorum inş cümleten hamiş oluruz ikişer ikişer aminnnnnnnnnnn :)
her doktorun tedavi yöntemi farklı cnm zannedersem çatlatma ignesi vurulmamıza ragmen yumurta çatlamayabilirmiş o yüzden çagırıyo büyük ihtimal senin ilk aşılamanmı cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?