hayir canim aslinda ins degerlerim artar dioru her seferinde paztrs 11.51 di bhcg sali 23.73 olmus bide yarin yaptiricam ins sorun yoktur bugun adet olmam gerekiyodu olmadim olmam ins
([sıze=2] kızlarrrr merhaba, benim aşılama günü hariç yarın 10.gunum olacak kan versem diorumm çıkar mı ki, e olur yardım edin bana[/sıze]
günaydın kızlar salı günü hastaneye gittim. Iki kese göründü çok şükür allahıma hatta bir tanesinin kalp atışı bile duyuldu
canım bugün gördüm çok şükür inşllah sizlerede nasib olur hep dua ediyorum tanıdığım tanımadım herkese
slmm kızlarr nasılsınızzzzz?? Dilerim herkezz iyidirr....benim amh testi sonucum geldii...4.91.. Daha dr la görüşemedimm..ama normal bi değer gibigeldi banaa :) :)
arkadaşlarr yarın bende kanda test yaptırıcam dua edin hayırlı sonuçlarla gelimmm...
arkadaşlarr yarın bende kanda test yaptırıcam dua edin hayırlı sonuçlarla gelimmm...
ay şükürler olsun 2 tane kese canım yaa ikizler geliyorrr...
sgndmrv cok tesekkurler senın de ıkızler gelıyor sanırım allah kucagına almak nasıp etsın ınsallah.bayılıyorum ınsallah benm de ıkızlerım olur :) günler nasıl geçicek bilemiyorum kalbim küt küt... Cevtuh senın bugun kan sonucun bellı olacaktı umarım guzel sonuclar alırsın .
canım sen bilisin ama yardımcı olursa sana ben aşılama günü dahil 12.günde öğrendim sonucumu senin rumuzda 2112 böyle bir çağrışım yaptırıyor insana hadi hayırlısı adet günü ne zaman bide o da önemli
benimde yarın aşılama 10 günüm bekliyorum
ooOOO NE KALMIŞ CANIM ŞUNUN ŞURASINDA HADİ BAKALIM 2014 DÜN İLK GÜZEL HABERLERİNİ BEKLİYORUZ
inşallah canım allah isteyen herkese nasip etsin.ama çok zor geçmek bilmiyor zaman
Canım inan o kadar sevindim ki.Allah'ım ikincisinin de kalp atışını duymayı nasip eder inşallah...çok güzel bir gelişme bu...değerlerinden ikiz olduğu beliiydi zaten şekerim:)
Hayırlısı olsun,gelişmeleri yaz canım arada....
Canım Allah'ım sana da nasip etsin kalp atışını duymayı hadi bakalım cts ye az kaldı :)
slmm kızlarr nasılsınızzzzz?? dilerim herkezz iyidirr....benim AMH testi sonucum geldii...4.91.. daha dr la görüşemedimm..ama normal bi değer gibigeldi banaa :) :)
amin canım allah razı olsun keseyi gördüm çok şükür çok korkuyordum sıra senin canımcumartesiyi bekliyorum habersiz bırakma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?