Aşılama 2013 Yılının Son Aşılamaları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Aşılama Yaptırma Nedeniniz?

• Ankete Katılan
    74
cnm inşş. son olur Rabbim yüzünü güldürsün benimde 5.aşılaman 1de tüp bebek denemem oldu hepsi negatif sonuclandı inş. bu sefer güzel sonuc alırız hepimiz

teveccühün canım,inş ne zaman kan veriyosn hemen yaz buraya, benim eşim soruyo pozitif olursa topiğine mi bna mı haber vercn diye ben buraya yazarım

Kiz sen adama bu gidisle dogunca haber vercen gerci karnin buyunce de anlar o kahvedekilerden bilir yani az cok
Ben yarin tekrar tahlil yaptircam bakalim bugin adet tarihimdi olmadim ins da olmam
Sen ne zaman yaptircan cok merak ediyorum

anladım hayırlısı bakalım..rabbim kavuşturur en kısa zamanda inş..
inşş. cnm Rabbim hepimizin emeginin karşılıgında hayırlı evlat nasip etsin ben bazen cok ümitsiz oluyorum sanki hic olmayacakmış gibi geliyo 12 yıldır olmayınca ister istemez kötü düşünüyorum

haklısın uzun bir zaman olmuş ben sahsen daha 2 yılda ümidimi kesiyorum ama bi yerde kendimize gelip umudumuz oluyo bazen bi arkadaş eş dost doktor bişeyler sebeb ediyo rabbim bak benim doktorum dediki tamam biz yapılması gerekenleri yapıcaz fakat sizde ümidinizi kesmiceksiniiz yoksa ozamn biter herşey bu ayşe doktor olur fatma doktor olur hiç fark etmez ama olur dedi ve ben şölebi silkelendiim inş ama bu süreçte gerçekten güvene bileceğin ve rahat edebileceğin doktoru bulman senin için en iyisi..

teveccühün canım,inş ne zaman kan veriyosn hemen yaz buraya, benim eşim soruyo pozitif olursa topiğine mi bna mı haber vercn diye ben buraya yazarım

Rabbim hepim8zin yardimcisi olsun en tez zamanda hepimize hayirli gozumuzun gonlumuzun sururu evlatlar nasip etsin annem bu ay bana farkli kisilere 41 yasin 41 meryem suresi okuttu peygamberimizin hurmalarina birinin duasi kabul olsu sukur bu ay hamikeyim denediniz mi bilmiyorum ama inanin kimi zaman dua dan baska yol kalmiyor

bide canım çalışmıyosan mutlaka kendini iyi hissedeceğin bi şeylerle uğraş ben ahşap ve seramik boyamaya yazıldım boyalar falan ortamda çok güzel çok iyi gelio bana tavsiye ederim süreci kolaylaştırıyor.

cnm ben şimdiye kadar hep bayan doktora gitmiştim ama bu doktorum erkek gidemem diyordum hep erkek doktora dediğin gibi insana güven vermesi çok önemli inşşş. bu doktor vesile olur çocuğumun olması için zaten tüp bebeğe kalırsa işimiz bu doktorla devam edecem kısmetimizde varsa anne olmak bişeyler vesile olacak inşş.

cnm çalışmıyorum ama istesemde gidemem kurslara kayınvalidem 2 yıl önce felç geçirdi 2 yıldır bende kalıyo

cnm sendemi aşılamayla hamile kaldın inşş.sorunsuz geçirirsin hamileliğini RABBİM sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bebeğini inşş.

cnm çalışmıyorum ama istesemde gidemem kurslara kayınvalidem 2 yıl önce felç geçirdi 2 yıldır bende kalıyo

hım geçmiş olsun canım yaa rabbim yardımcı olsun sana nese olsun bak biz varız burasıda çok iyi gelio bana gerçekten en yakın arkadaşınla bile konuşamıo bazen insan burda konuştuklarını ..

hım geçmiş olsun canım yaa rabbim yardımcı olsun sana nese olsun bak biz varız burasıda çok iyi gelio bana gerçekten en yakın arkadaşınla bile konuşamıo bazen insan burda konuştuklarını ..

sağol tatlım burası banada çok iyi geliyo ben 3 aydır yeniden tedaviye başladım şimdiye kadar bitek buraya yazıyordum ama dün mecburen kvme sölemek zorunda kaldım aşılama yapılacagını yarın onun fizik günü yoksa söylemeyecektim bitek sizlerlepaylaşacaktım

evet haklısın nekadar çok kişi biliosa okadar cevap vercek laf anlatıcak kişi oluyo boşveeerrrr :)

cnm sendemi aşılamayla hamile kaldın inşş.sorunsuz geçirirsin hamileliğini RABBİM sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bebeğini inşş.

Evet canim 3 yildan sonra Asilamada tuttu sukur darisi tum herkesin basina ....benim esimde varikosel vardi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…