Aşılama 2013 Yılının Son Aşılamaları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Aşılama Yaptırma Nedeniniz?

• Ankete Katılan
    74

Canm cok sevindim Rabbim kucagina almayi da nadip etsin ins kalp atislarini ne zamn duydunuz tam olarak

canım ben cumartesi gidicem kalbini duymaya miniğimin :))) Allah o mutluluğu yaşatsın bana da:)

Sen neler hissettin nasıl bir duygu :)

Boyle haberler bizleride cok sevindiriyor kizlar Rabbim ins kucaginada almayi nasip eder benim.merak ettigim asilama oldugumyz gunude sayarsak kacinci gun keseyi ve kalp atiskarini duyuyorsunuz

günaydın kızlar salı günü hastaneye gittim. iki kese göründü çok şükür allahıma hatta bir tanesinin kalp atışı bile duyuldu

Canım inan o kadar sevindim ki.Allah'ım ikincisinin de kalp atışını duymayı nasip eder inşallah...çok güzel bir gelişme bu...değerlerinden ikiz olduğu beliiydi zaten şekerim:)
Hayırlısı olsun,gelişmeleri yaz canım arada....

Canım Allah'ım sana da nasip etsin kalp atışını duymayı hadi bakalım cts ye az kaldı :)

Boyle haberler bizleride cok sevindiriyor kizlar Rabbim ins kucaginada almayi nasip eder benim.merak ettigim asilama oldugumyz gunude sayarsak kacinci gun keseyi ve kalp atiskarini duyuyorsunuz

canım aslında buna göre değişmiyor, bhcg'nin artış hızına bağlı. İKişer kat artması beklenir gün aşırı benim 3'er kat arttı keseyi daha erken gördüm. Doktorlar genelde değer 1500'ü geçince kesenin görülebileceğini söylüyorlar.

cok tesekkur ederim canim cok iyiymis senin degerlrrin masallah guzel haberlerinin devamini bekliyoruz ins

Kiz sen adama bu gidisle dogunca haber vercen gerci karnin buyunce de anlar o kahvedekilerden bilir yani az cok
Ben yarin tekrar tahlil yaptircam bakalim bugin adet tarihimdi olmadim ins da olmam
Sen ne zaman yaptircan cok merak ediyorum

hemen annesine söyler annesi de mahalle‘ye duyurur ,p.tesi istiyorm yaptırmak

kızlar merhabalar,
umarıum her şey yolundadır.işteyim onun için geçmişi pek okuyamadım.Dün kırmızı kartı gördüm ağladım tabii ama şimdi iyiyim.yarın dr.dan randevumu aldım.eşimin sperm değerleri önce 7.000.000 du ozaman dr klomen başlamamın faydası olmayacağını söylemişti.eşimin değeri şimdi 23.000.000.ben de bu ay klomene başlama kararı aldım ,yarın adetimin üçüncü günü bakalım hayırlısı olur inş.

günaydın kızlar salı günü hastaneye gittim. iki kese göründü çok şükür allahıma hatta bir tanesinin kalp atışı bile duyuldu

iştee buuuuuuuuuuuuuu

allah nazarlardan korusun maşallah...rabbim sana bağışlasın onlarııı...

slmm kızlarr nasılsınızzzzz?? dilerim herkezz iyidirr....benim AMH testi sonucum geldii...4.91.. daha dr la görüşemedimm..ama normal bi değer gibigeldi banaa :) :)

ay maşallh ne güzel haber Rabbim kucağına almayı nasip etsn inş,bizlerin de gönlüne göre versn

Canm cok sevindim Rabbim kucagina almayi da nadip etsin ins kalp atislarini ne zamn duydunuz tam olarak

canım salı günü gittiğimde bir tanesinin kalbi atıyor dedi diğeri henüz başlamamış diyince ben biraz diğerini düşünmekten kalp atışını dinlemeyi unuttum. bir dahaki gittiğimde söylicem bende dinlemek istiyorum diye. bana 5+2 günlük dedi canım salı günü

iştee buuuuuuuuuuuuuu

allah nazarlardan korusun maşallah...rabbim sana bağışlasın onlarııı...

inş canım allah sizede nasip etsin inş dualarım sizinle dün hem şükür namazı kıldım hem size dua ettim. ama sizde bana dua edin bebeklerim için

slmlar cnm ben ctesı gıdıcem yarın guzel haberlerını beklıyoruzz ıns allahım saglıkla buyumesını nasıp etsın dualarım senınle

amin canım allah razı olsun keseyi gördüm çok şükür çok korkuyordum sıra senin canımcumartesiyi bekliyorum habersiz bırakma

merhabalar aranıza yeni katıldım ayın 9da gebelik testi yaptırıcam ama artık meraktan ölmek üzereyim 21 aralıkta göbek altından iğne oldum acayip kasık bel ve sırt ağrılarım var beyaz bi akıntım oluyor hafif midem bulanıyor ama psikilojik de olabilir diorum bide 2 gündür göğüs uclarım dokunduumda acıyor sizce gebe olabilrmiyim bu benim 2. iğnem bu arada acil cwp verirseniz sevinirim.

Son düzenleme:
mrb ben de aranıza yeni katıldım.dün aşılama oldum.3 yumurtam çatlamış ve 22 ml di.kasiklarimda ara ara bıçak saplar gibi ağrı var.hamile olan arkadaşlar sizde de böyle ağrılar var miydi?

canım aşılaman hayırlı olsun aşılamadan sonra en az7-8 gün bu sancı oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…