hem de karından gördün ve duydun süper bir gelişmeee. Bir daha ne zaman gideceksin ikincisinin kalp atışı için
haftaya perşembe çağırdı canım yaptırmam gereken testler var onların sonucuyla beraber gel onada bakalım dedi.sen ne zaman gideceksin peki
canım giremedim nete doktora gittim birdaha işyerine dönmeyince netede giremeyince haber veremedim.canım o doktorun ultrason aleti kötüydü bence ondan göremedi çünkü bir tanesinin kalp atışı bile duyuldu bu gittiğimde.tabi başka yere gittim.hem diğeri vajinal ultrasonla görücem diye alttan öyle çok karıştırdı ki çok rahatsız olmuştum. bunda karından baktı. canım arada bir girmesi normal bence çünkü benim ne zamandan beri arada giriyor oda bir dakika yada bilmedin 2-3 dakika sürüyor sonra geçiyor
canım ben cumartesi gidicem kalbini duymaya miniğimin :))) Allah o mutluluğu yaşatsın bana da:)
Sen neler hissettin nasıl bir duygu :)
günaydın kızlar salı günü hastaneye gittim. iki kese göründü çok şükür allahıma hatta bir tanesinin kalp atışı bile duyuldu
hem de karından gördün ve duydun süper bir gelişmeee. Bir daha ne zaman gideceksin ikincisinin kalp atışı için.
Ben de endişe etmiyeyim, olumlu düşüneyim herşeyi. Bebeklerimize allah sağlık versin bizleri ayırmasın inşallah
Boyle haberler bizleride cok sevindiriyor kizlar Rabbim ins kucaginada almayi nasip eder benim.merak ettigim asilama oldugumyz gunude sayarsak kacinci gun keseyi ve kalp atiskarini duyuyorsunuz
cok tesekkur ederim canim cok iyiymis senin degerlrrin masallah guzel haberlerinin devamini bekliyoruz inscanım aslında buna göre değişmiyor, bhcg'nin artış hızına bağlı. İKişer kat artması beklenir gün aşırı benim 3'er kat arttı keseyi daha erken gördüm. Doktorlar genelde değer 1500'ü geçince kesenin görülebileceğini söylüyorlar.
amin canım aminn baksana yaş kaç senin?
Kiz sen adama bu gidisle dogunca haber vercen gerci karnin buyunce de anlar o kahvedekilerden bilir yani az cok
Ben yarin tekrar tahlil yaptircam bakalim bugin adet tarihimdi olmadim ins da olmam
Sen ne zaman yaptircan cok merak ediyorum
günaydın kızlar salı günü hastaneye gittim. iki kese göründü çok şükür allahıma hatta bir tanesinin kalp atışı bile duyuldu
Canm cok sevindim Rabbim kucagina almayi da nadip etsin ins kalp atislarini ne zamn duydunuz tam olarak
iştee buuuuuuuuuuuuuu
allah nazarlardan korusun maşallah...rabbim sana bağışlasın onlarııı...
ay maşallh ne güzel haber Rabbim kucağına almayı nasip etsn inş,bizlerin de gönlüne göre versn
slmlar cnm ben ctesı gıdıcem yarın guzel haberlerını beklıyoruzz ıns allahım saglıkla buyumesını nasıp etsın dualarım senınle
canm kacinci gunde keseui gormeye gideksin merak ettim rabbim.devamini.nadip etsn ins
mrb ben de aranıza yeni katıldım.dün aşılama oldum.3 yumurtam çatlamış ve 22 ml di.kasiklarimda ara ara bıçak saplar gibi ağrı var.hamile olan arkadaşlar sizde de böyle ağrılar var miydi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?