ohh çok sevindim darısı artık kalp atışına, ne zaman gideceksin bir daha inşallah
günaydın hanımlar nasılsınız?bugün test yaptıracak olan var mı?
benim bugün 14. gün test günüm.ama yapmayacağım adet olacak gibi belim ağrıyor.aşılamadan 14 gün sonra adet mi olunması gerekiyor yoksa uzayabilir mi benim adet günü pazar ama aşılama erken yapıldı yumurta çatladıktan 14 gün sonra kesin adet olunur diye biliyorum ama bakalım hayırlısı
bugn ben test sonucumu ogrenicem ilk asilamam ve adetim 6 gun gecikti normalde 15. Gun regl olmasi bekleniuor olmazsa kan tahliline gonderiyor doktor.agrilar bende hala devam etmekte sende 15. Gun testini yaptirip ins guzel haberler verirsin canm
günaydın hanımlar nasılsınız?bugün test yaptıracak olan var mı?
benim bugün 14. gün test günüm.ama yapmayacağım adet olacak gibi belim ağrıyor.aşılamadan 14 gün sonra adet mi olunması gerekiyor yoksa uzayabilir mi benim adet günü pazar ama aşılama erken yapıldı yumurta çatladıktan 14 gün sonra kesin adet olunur diye biliyorum ama bakalım hayırlısı
arkadaşlar ya bişey sorucam ben pcolu olduğum için adetlerim hep geçiodu düzensiz yani en son kasım 30 da oldum ama klomen falan hani yumurta çatladıysa nezaman adet olmam gerekio?sizce
Bugn ben test sonucumu ogrenicem ilk asilamam ve adetim 6 gun gecikti normalde 15. Gun regl olmasi bekleniuor olmazsa kan tahliline gonderiyor doktor.agrilar bende hala devam etmekte sende 15. Gun testini yaptirip ins guzel haberler verirsin canm
kız görmemişiz kusura bkma canım benim bu hassasiyet neye işaret habenimde 14. günüm yapmadm kan testi adet olunmaz heralde bilmiyorm;aşılamanın 20. gününde regli olan da var, bu arada bnde hastalancm sanırm belim kopuyo ağrıdan, benim salı günü adet tarihim
canım cevabın için teşekkür ederim.ya belim kopuyor adet öncesi belirtiler bende o yüzden tahlil yaptırmaya gitmedim ama şimdi aşılama yaptırdığım hastaneden aradılar test sonucunuz ne diye.ben de yaptırmadım dedim.merak ediyoruz yaptırın dediler bakalım yarın belki adet olmazsam tabi
arkadaşlar ya bişey sorucam ben pcolu olduğum için adetlerim hep geçiodu düzensiz yani en son kasım 30 da oldum ama klomen falan hani yumurta çatladıysa nezaman adet olmam gerekio?sizce
kızlar banada bi yardımcı olurmusunuz? Yazmıstım ama...
canım ne sormuştun ben kaçırmışım
oldukça iyi bir değer bu, sanırım yaşın da genç zaten. Benim mesela 1,9 du
canım akıntın var mı yumurta akı renginde çok fazla akıntı?
kasım 30 adet aralık 4 klomen yumurta takibi 18 aralıkta çatlatma iğnesi ve 19 aralık saat 2 de aşılamam oldu doktor ocak 3 te adet olmazsan gel adet olursan 3nde gel dedi canım adet olmazsam yarın kan vericem ama akıntı rengim su gibiydi sarı olmuş geliolarmı yoksaaaacanım senin baya olmuş aşılaman adetin kaçıncı günü yapıldıki?kanda baktırsan kesin çıkar.yumurta çatlayınca 14 gün sonra kesin adet diye biliyorum.
merhabalar aranıza yeni katıldım ayın 9da gebelik testi yaptırıcam ama artık meraktan ölmek üzereyim 21 aralıkta göbek altından iğne oldum acayip kasık bel ve sırt ağrılarım var beyaz bi akıntım oluyor hafif midem bulanıyor ama psikilojik de olabilir diorum bide 2 gündür göğüs uclarım dokunduumda acıyor sizce gebe olabilrmiyim bu benim 2. Iğnem bu arada acil cwp verirseniz sevinirim. Die sormustum :)
canım peki aşılamanın kaçıncı günündesin bahsettiğin belirtilerde bende sadece göğüs ağrısı olmuştu bulantı vs yoktu kasık ağrılarım da 7-8 gün devam etti sonra kesilde ama taki aşılamadan sonraki 12.güne gelene kadar çok akıntım olmaya başladı ve sancılar şiddetlendi canım hakkında hayırlısı olsun doktorun sana 9.unda dediyse tahlili beklemelisin
çok saol fıstığım bu ay da bir mutlu haber senden alıcaz inşallah :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?