12.günündeim ama meraktan ölmek üzeriyim acayip kasık ve bel agrısı cekiiorum öle bulantım cok olmuyor belirtileri baska ne olabilirki cok heyecanlıyım :)
kasım 30 adet aralık 4 klomen yumurta takibi 18 aralıkta çatlatma iğnesi ve 19 aralık saat 2 de aşılamam oldu doktor ocak 3 te adet olmazsan gel adet olursan 3nde gel dedi canım adet olmazsam yarın kan vericem ama akıntı rengim su gibiydi sarı olmuş geliolarmı yoksaaaa
canım aşılama tarihimiz aynı senle.yarın birlikte yaptırırz tahlili bende gideceğim.inşallah güzel haberler alırız
canım su gibi akıntım oldu benim çok net bişey söyleyemiyorum ama kendimi hep adet olucakmışım gibi hissettim ben 12.gün öğrendim bişeyde diyemiyorum ki git yap diye belki beklemek en doğrusu doktorum bana 12 gün dediği için ben öyle yaptım sende doktorunu dinle istersen daha sağlıklı olur bence birazcıkta sakinleşmelisin rahatla biraz
Kizlar ilk asilamam 17.gunde test yaptirdim sonucu bugun aldim degerlerim 427 sizce nasil sonuc pozitif hamileyimmm Rabbim devamini nasip etsin ins
kizlar ilk asilamam 17.gunde degerlerim 427 sizce nasil sonuc pozitif hamileyimmm rabbim devamini nasip etsin ins
taberik ederim canım allahım sağlıklı sıhhatli kucağına aldırsın inşallah çok sevindim
çok sevindim aklimdaydin bugün de :) belirtilerinden aklına gelenleri yazar misinKizlar ilk asilamam 17.gunde test yaptirdim sonucu bugun aldim degerlerim 427 sizce nasil sonuc pozitif hamileyimmm Rabbim devamini nasip etsin ins
çok iyi tahminen 5 haftalık hamilesin galiba yanlış olmasın ama hayırlısı :)
ya doktorum adetin gecince yaptırısın dedi adetlerim düzensiz en son aralık 9da oldum doktorumda bursada ben canakkaleden gidip geliorum kontrolde ettiremiyorum kendimi cok agrım var en aazından bişeyler bilebilsem ona göre cekerim agrıyı cok cok tsk ederim size yardımcı oldugunuz için inş vardır bişeyler 1bucuk senedir beklioruz :)
saol canm amin cumlemize ins nadip etsin degerlerm nasil simdi su kimyasal gebelik takildida aklima inss yukselir mutlulugumuz daim.olur:)
canım benim 17 gün 285 ti bence seninkide iyi yani takılma buna baksana bu rakamı gördüyse git gide yükselmiş kimyasal gebelikte çıkan değer düşer canım inşllah kese ve kalp atışı sırasında 2.000 leri gördüğünde keseyide görürsün inşllah sonra kalp atışı inşallah bende duyarsam rahatlıycam keseyi gördümde
Saolun Allah razi olsun Rabbim herkeze nasip etsn ins bu guzelligi ins
haklısın canım bahsettiğim ağrılan dayanılmayacak kadar çok değil bak senin ağrıların dayanılamicak gibiyse bence bi doktora git derim rabbim verir inşallah canım bende 3,5 sene bekledim inan ki daha da uzun zamandır bekleyenlerimiz var aramızda
canım benim 17 gün 285 ti bence seninkide iyi yani takılma buna baksana bu rakamı gördüyse git gide yükselmiş kimyasal gebelikte çıkan değer düşer canım inşllah kese ve kalp atışı sırasında 2.000 leri gördüğünde keseyide görürsün inşllah sonra kalp atışı inşallah bende duyarsam rahatlıycam keseyi gördümde
Cabim com sevi dim ins rabbim herkeae nasip eder kucagimiza da aliriz ins
çok sevindim aklimdaydin bugün de :) belirtilerinden aklına gelenleri yazar misin
Sende olumlu haber almissin Rabbim kat kat artirsin ins degerlerimizi:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?