Aşılama 2013 Yılının Son Aşılamaları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Aşılama Yaptırma Nedeniniz?

• Ankete Katılan
    74
12.günündeim ama meraktan ölmek üzeriyim acayip kasık ve bel agrısı cekiiorum öle bulantım cok olmuyor belirtileri baska ne olabilirki cok heyecanlıyım :)

canım su gibi akıntım oldu benim çok net bişey söyleyemiyorum ama kendimi hep adet olucakmışım gibi hissettim ben 12.gün öğrendim bişeyde diyemiyorum ki git yap diye belki beklemek en doğrusu doktorum bana 12 gün dediği için ben öyle yaptım sende doktorunu dinle istersen daha sağlıklı olur bence birazcıkta sakinleşmelisin rahatla biraz

canım aşılama tarihimiz aynı senle.yarın birlikte yaptırırz tahlili bende gideceğim.inşallah güzel haberler alırız

Kizlar ilk asilamam 17.gunde degerlerim 427 sizce nasil sonuc pozitif hamileyimmm Rabbim devamini nasip etsin ins

ya doktorum adetin gecince yaptırısın dedi adetlerim düzensiz en son aralık 9da oldum doktorumda bursada ben canakkaleden gidip geliorum kontrolde ettiremiyorum kendimi cok agrım var en aazından bişeyler bilebilsem ona göre cekerim agrıyı cok cok tsk ederim size yardımcı oldugunuz için inş vardır bişeyler 1bucuk senedir beklioruz :)

Kizlar ilk asilamam 17.gunde test yaptirdim sonucu bugun aldim degerlerim 427 sizce nasil sonuc pozitif hamileyimmm Rabbim devamini nasip etsin ins

Kizlar ilk asilamam 17.gunde test yaptirdim sonucu bugun aldim degerlerim 427 sizce nasil sonuc pozitif hamileyimmm Rabbim devamini nasip etsin ins

çok iyi tahminen 5 haftalık hamilesin galiba yanlış olmasın ama hayırlısı :)

haklısın canım bahsettiğim ağrılan dayanılmayacak kadar çok değil bak senin ağrıların dayanılamicak gibiyse bence bi doktora git derim rabbim verir inşallah canım bende 3,5 sene bekledim inan ki daha da uzun zamandır bekleyenlerimiz var aramızda

saol canm amin cumlemize ins nadip etsin degerlerm nasil simdi su kimyasal gebelik takildida aklima inss yukselir mutlulugumuz daim.olur:)

canım benim 17 gün 285 ti bence seninkide iyi yani takılma buna baksana bu rakamı gördüyse git gide yükselmiş kimyasal gebelikte çıkan değer düşer canım inşllah kese ve kalp atışı sırasında 2.000 leri gördüğünde keseyide görürsün inşllah sonra kalp atışı inşallah bende duyarsam rahatlıycam keseyi gördümde

bugun 15. Gun 53.76 olmus cok sukurda cok yeni dedi doktor ...
Seninde keseyi gormene sevindim canim ins kalp atislarinida duyarsib ben de ins once kese sonra kalp atisi... bu arada keseyi ne zamnan goruyoruz

rabbim her isteyene nasip etsin inş yarın ozaman ben doktorumu arayayım ona göre davranayım cok tsk ederim cok saol :)

İns canm yarin bidaha test istedi doktorum degerlerin nadil gityigine bakucak sanurim hayirlisi olur ins bir an once duyarsin bebisinin kalp atislarini

çok sevindim aklimdaydin bugün de :) belirtilerinden aklına gelenleri yazar misin

Saol canm darisi ins isteyn kardeslerimin basina karsiklarda batma istah artisi gece el ve ayak yanmasi karin sisligi ve afedersiniz ama gazim cok vardi bide adet sancilarina benzer sancilar goguslerde asiri sisme sivilcelenme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…