Kizlar ilk asilamam 17.gunde degerlerim 427 sizce nasil sonuc pozitif hamileyimmm Rabbim devamini nasip etsin ins
bugun 15. Gun 53.76 olmus cok sukurda cok yeni dedi doktor ...
Seninde keseyi gormene sevindim canim ins kalp atislarinida duyarsib ben de ins once kese sonra kalp atisi... bu arada keseyi ne zamnan goruyoruz
Saol canm darisi ins isteyn kardeslerimin basina karsiklarda batma istah artisi gece el ve ayak yanmasi karin sisligi ve afedersiniz ama gazim cok vardi bide adet sancilarina benzer sancilar goguslerde asiri sisme sivilcelenme
hayırlı olsun canım, kat kat artsın değerin inşallah. Kese için değerin 1500'e ulaşması lazım. Kese görüldükten 1 hafta 10 gün sonra da kalp atışına çağırıyorlar. Hadi bakalım hayırlısı :)
aynen canım ben sabah erkenden aç karna vermeyi üşünüyorum sen?
Canm aynisi bende de oluyodu halada sancilarim.devam etmektecanım gözün aydın olsun.sağlıkla kucağına alırsın inşallah.kasık batması dışındaki belirtiler bendede var ama daha çok adet sancısı karın ve bel ağrım var
Canm aynisi bende de oluyodu halada sancilarim.devam etmekte
Canm aynisi bende de oluyodu halada sancilarim.devam etmekte
CEVTUH
tebrik ederim canım,değerlerin kat kat artsın inşallah...Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin...
haytım gözün aydın bu haberler moral oluyo bizle paylaştığınız için teş.,inş keseyi ve kalp atışını duymak ta nasip olur[/ canim saolasin Rabbim hepimizn gonlune gore versin ins 2 sene once 2 dusuk yasadim oyuzden cok korkuyorum dualarinizi eksik etmeyin
kızlar yaa aşılamamın 14.günü bugün yarın sözüm ona kan tesi yapıcakık ama 1 saa önce kan geldi ben orkidi taktım ağla ağla uyumusum ama bi kalktım orkitte bişe yok devam edermi sizce etmezze kan verimmi yarın offf çooookk kötüyüm yaaa...
haklısın canım bahsettiğim ağrılan dayanılmayacak kadar çok değil bak senin ağrıların dayanılamicak gibiyse bence bi doktora git derim rabbim verir inşallah canım bende 3,5 sene bekledim inan ki daha da uzun zamandır bekleyenlerimiz var aramızda
hay ALlah yerleşme kanamasdr inş,yarında gelmez (inş kesilir) kan ver canın
Kizlar ilk asilamam 17.gunde test yaptirdim sonucu bugun aldim degerlerim 427 sizce nasil sonuc pozitif hamileyimmm Rabbim devamini nasip etsin ins
kızlar yaa aşılamamın 14.günü bugün yarın sözüm ona kan tesi yapıcakık ama 1 saa önce kan geldi ben orkidi taktım ağla ağla uyumusum ama bi kalktım orkitte bişe yok devam edermi sizce etmezze kan verimmi yarın offf çooookk kötüyüm yaaa...
bilmiyorum yaa ama çok korkuyorum nasip ne diyimne hayaller kurmustuk yarın beraber test yapıcakık :)yani ne bilim normalde adetim başlarsa ilk günleri çok yoğun olur acaba üzüldüm diemi kaçı anlamadım..
arkadasim asilama sürecin insaallah hayir ve saglikla gecer....
benimde ikinci asilamamin 1 haftasi doldu daha bir hafta daha bekleyecegim...
benimde 3 ü birbirine yakin boyutta yumurtam birkacta kücük vardi ve asilamami yaptrdm....cünkü polikistikover sendromum oldugu icin igneyle birkac yumurta birden gelisiyor bende...dr asilama sonucunda ikiz olma ihtimalinin oldugunu söylemisti bana....
ignenin dozunu senin yumurta gelisimine göre ayarliyorlar...benim yumurtam hapla gelismedigi icin tedavimde iğne ile oluyor.....pko lu oldugum icinde, ayni anda birkac yumurta gelisiyor.....bu yüzden bende düşük doz bile yeterli olmuyorrrr...yani ben 150 ml igneyi 8 gün yaptirdim....
günaydın kızlar salı günü hastaneye gittim. iki kese göründü çok şükür allahıma hatta bir tanesinin kalp atışı bile duyuldu
hıııımmm anladım canım benim teşekkür ederim bilgi verdiğin için benim 3 tane yumurtam vardı bugün doktor 2 tane olgunlaşmış dedi biri 14.5 ml diğeride 13 civarıymış bugün iğne dozunu 50 ml e düşürdü pazarteside aşılamamı yapacak. seninde 150 ml çokmuş, allahım yardımcın olsun seninde, o iğne çok pahalı hemen bitiyor zaten bende 11 gün vurundum 2 kez almıştım iğneyi, allahım emeklerimizi boşa çıkarmasın inşallah hayırlısıyla evlatlarımızı alalım kucağımıza
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?