Aşılama 2013 Yılının Son Aşılamaları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Aşılama Yaptırma Nedeniniz?

• Ankete Katılan
    74
bugun 15. Gun 53.76 olmus cok sukurda cok yeni dedi doktor ...
Seninde keseyi gormene sevindim canim ins kalp atislarinida duyarsib ben de ins once kese sonra kalp atisi... bu arada keseyi ne zamnan goruyoruz

hayırlı olsun canım, kat kat artsın değerin inşallah. Kese için değerin 1500'e ulaşması lazım. Kese görüldükten 1 hafta 10 gün sonra da kalp atışına çağırıyorlar. Hadi bakalım hayırlısı :)

Saol canm darisi ins isteyn kardeslerimin basina karsiklarda batma istah artisi gece el ve ayak yanmasi karin sisligi ve afedersiniz ama gazim cok vardi bide adet sancilarina benzer sancilar goguslerde asiri sisme sivilcelenme

canım gözün aydın olsun.sağlıkla kucağına alırsın inşallah.kasık batması dışındaki belirtiler bendede var ama daha çok adet sancısı karın ve bel ağrım var

Amin ins sanada cok sevindim ccanim ins bizede girmek kalp atışı ni duymak nasip olur

aynen canım ben sabah erkenden aç karna vermeyi üşünüyorum sen?

ben öğleden sonra 2 ye randevu aldım ama o saate kadar adet olurum gibi.sende adet sancı var mı benim akşama doğru iyice şiddetlendi sabahıda bulmayacak galiba

CEVTUH

tebrik ederim canım,değerlerin kat kat artsın inşallah...Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin...

kızlar yaa aşılamamın 14.günü bugün yarın sözüm ona kan tesi yapıcakık ama 1 saa önce kan geldi ben orkidi taktım ağla ağla uyumusum ama bi kalktım orkitte bişe yok devam edermi sizce etmezze kan verimmi yarın offf çooookk kötüyüm yaaa...

hay ALlah yerleşme kanamasdr inş,yarında gelmez (inş kesilir) kan ver canın

cnmcım cok sevındım ınankı ıns hayırlısıyla ıkız olur bana dıyordun bak ya senınle herseyımız aynıydı dermısın benımde ıkı kese olsun ayy ctesı bellı olacak allahım hayırlısıyla kucagımıza almayı nasıp etsınnn burdakı herkesın saglıklı evlatları olsun tum olmayanların aslında

hay ALlah yerleşme kanamasdr inş,yarında gelmez (inş kesilir) kan ver canın

bilmiyorum yaa ama çok korkuyorum nasip ne diyim ne hayaller kurmustuk yarın beraber test yapıcakık :)yani ne bilim normalde adetim başlarsa ilk günleri çok yoğun olur acaba üzüldüm diemi kaçı anlamadım..

Kizlar ilk asilamam 17.gunde test yaptirdim sonucu bugun aldim degerlerim 427 sizce nasil sonuc pozitif hamileyimmm Rabbim devamini nasip etsin ins

cAımm hayırlıı olsunn..aklına kötü şeyler getirmee...değerlerin kat kat artar inşallah..keseyide görürsün kalp atışlarınıdaa...

nasipp arkadaşımm nasipden öte yol yok...bekle bakalımmm kanama devam etmez inşallahh...etmezse tahlil verirsinn ..inşallah yerleşme kanamasıdırr..

bilmiyorum yaa ama çok korkuyorum nasip ne diyim ne hayaller kurmustuk yarın beraber test yapıcakık :)yani ne bilim normalde adetim başlarsa ilk günleri çok yoğun olur acaba üzüldüm diemi kaçı anlamadım..

gerim gerim gerildim ya gelmesin kırmızılar 9 ay onu istemiyoruz bebiş göndersn yerine

hıııımmm anladım canım benim teşekkür ederim bilgi verdiğin için benim 3 tane yumurtam vardı bugün doktor 2 tane olgunlaşmış dedi biri 14.5 ml diğeride 13 civarıymış bugün iğne dozunu 50 ml e düşürdü pazarteside aşılamamı yapacak. seninde 150 ml çokmuş, allahım yardımcın olsun seninde, o iğne çok pahalı hemen bitiyor zaten bende 11 gün vurundum 2 kez almıştım iğneyi, allahım emeklerimizi boşa çıkarmasın inşallah hayırlısıyla evlatlarımızı alalım kucağımıza

günaydın kızlar salı günü hastaneye gittim. iki kese göründü çok şükür allahıma hatta bir tanesinin kalp atışı bile duyuldu

aaa süper bi haber hayırlı uğurlu olsun canımmm allahım hayırlısıyla kucağınada almayı nasip etsin ne güzel bi haber emeklerinin karşılığını aldın sonunda. umut oldun bizede :) 2. aşılamanmıydı canım senin?

tedavin hayırlı olsun inşallah bu sefer güzel haberleralırsınnn....

canım bişi sorucammm..iğnelere adetin kaçıncı günü başladınn ??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…