Kizlar ilk asilamam 17.gunde degerlerim 427 sizce nasil sonuc pozitif hamileyimmm Rabbim devamini nasip etsin ins
Kizlar ilk asilamam 17.gunde degerlerim 427 sizce nasil sonuc pozitif hamileyimmm Rabbim devamini nasip etsin ins
tedavin hayırlı olsun inşallah bu sefer güzel haberleralırsınnn....
canım bişi sorucammm..iğnelere adetin kaçıncı günü başladınn ??
Süper bi haber allah nazardan korusun hayırlı olsun canım darısı bizlere :)
Masallah allah tamamina erdirsin ins canim saglicakla kucagina almayida nasip etsin bizlerede dua et rabbim bu mutlulugu isteyen herkeze yasatsin ins cnm
Amin canm ins herzaman dualarimdasiniz Rabbim hepimizi mutlu etsin haznesi bol hepimizin yuzunu guldursun ins:)
bugun 15. Gun 53.76 olmus cok sukurda cok yeni dedi doktor ...
Seninde keseyi gormene sevindim canim ins kalp atislarinida duyarsib ben de ins once kese sonra kalp atisi... Bu arada keseyi ne zamnan goruyoruz
ins canm yarin bidaha test istedi doktorum degerlerin nadil gityigine bakucak sanurim hayirlisi olur ins bir an once duyarsin bebisinin kalp atislarini
kızlar yaa aşılamamın 14.günü bugün yarın sözüm ona kan tesi yapıcakık ama 1 saa önce kan geldi ben orkidi taktım ağla ağla uyumusum ama bi kalktım orkitte bişe yok devam edermi sizce etmezze kan verimmi yarın offf çooookk kötüyüm yaaa...
cnmcım cok sevındım ınankı ıns hayırlısıyla ıkız olur bana dıyordun bak ya senınle herseyımız aynıydı dermısın benımde ıkı kese olsun ayy ctesı bellı olacak allahım hayırlısıyla kucagımıza almayı nasıp etsınnn burdakı herkesın saglıklı evlatları olsun tum olmayanların aslında
herkese günaydınlar.bugün 15. Gün dünden beri şiddetli adet sancıları çekiyorum ama adette olmadım belim kopuyo sanki.
herkese günaydınlar.bugün 15. gün dünden beri şiddetli adet sancıları çekiyorum ama adette olmadım belim kopuyo sanki.
amin cnaım inşllah duanızı eksik etmeyin sende sonuçlarını muhakkak yaz merakta bırakma
bilmiyorum yaa ama çok korkuyorum nasip ne diyimne hayaller kurmustuk yarın beraber test yapıcakık :)yani ne bilim normalde adetim başlarsa ilk günleri çok yoğun olur acaba üzüldüm diemi kaçı anlamadım..
Kizlar asilamamin 15.gunu ama ben cesaret edipte test yaptiramadim ozellikle sol kasigimda agri var bas donmesi goguslerimde cok agri vardi ama azaldi onun yerine kasinti basladi birde gece uyandigimda tuhaaf bi bulanti sabahta devm ediyo anlamadim ki bi arkadasim bunlari progesteron yapiyo deyince umutlarim bitti sixce bu belirtiler yine mi bosa ama ilk asilamamda bunlarin hic biri olmadi birden atesler basiyo patlayacak gibiyimsizce bunlar olumlu belirtiler mi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?