Aşılama 2013 Yılının Son Aşılamaları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Aşılama Yaptırma Nedeniniz?

• Ankete Katılan
    74
Kizlar asilamamin 15.gunu ama ben cesaret edipte test yaptiramadim ozellikle sol kasigimda agri var bas donmesi goguslerimde cok agri vardi ama azaldi onun yerine kasinti basladi birde gece uyandigimda tuhaaf bi bulanti sabahta devm ediyo anlamadim ki bi arkadasim bunlari progesteron yapiyo deyince umutlarim bitti sixce bu belirtiler yine mi bosa ama ilk asilamamda bunlarin hic biri olmadi birden atesler basiyo patlayacak gibiyimsizce bunlar olumlu belirtiler mi ?

Kizlar ilk asilamam 17.gunde degerlerim 427 sizce nasil sonuc pozitif hamileyimmm Rabbim devamini nasip etsin ins

Masallah allah tamamina erdirsin ins canim saglicakla kucagina almayida nasip etsin bizlerede dua et rabbim bu mutlulugu isteyen herkeze yasatsin ins cnm

tedavin hayırlı olsun inşallah bu sefer güzel haberleralırsınnn....

canım bişi sorucammm..iğnelere adetin kaçıncı günü başladınn ??

Teşekkür ederim canım. İlk aşılamamda 2. Gün başlamıştım bu sefer 2. Gün gidemediğim için 3. Günü başladık canım 2-3 farketmiyor doktor ona göre ayarlıyor canım

Masallah allah tamamina erdirsin ins canim saglicakla kucagina almayida nasip etsin bizlerede dua et rabbim bu mutlulugu isteyen herkeze yasatsin ins cnm

Saol Allah razi olsun canm hep dualarimdasiniz ins. Buarada ates basmalari bendede oluyo ben de senin gibi cesaret edemedim ilk once idrar testi yaptim sonrada kan testi yaptim ins yarin sende yaptir guzel haberlerini bekliyoruz

bugun 15. Gun 53.76 olmus cok sukurda cok yeni dedi doktor ...
Seninde keseyi gormene sevindim canim ins kalp atislarinida duyarsib ben de ins once kese sonra kalp atisi... Bu arada keseyi ne zamnan goruyoruz

sağol canım çok tşk ederim keseyi karından görebilmek için beta değerin 2000 civarına ulaşması gerekiyor canım ama 1,500 lerde transvajinal ultrasonlada görülebiliyormuş canım

ins canm yarin bidaha test istedi doktorum degerlerin nadil gityigine bakucak sanurim hayirlisi olur ins bir an once duyarsin bebisinin kalp atislarini

amin cnaım inşllah duanızı eksik etmeyin sende sonuçlarını muhakkak yaz merakta bırakma

canım ne olursa olsun kan tahlilini ihmal etme yap çünkü hep aklında bişeyler kalır doktorunla görüş sonucunu göster inşallah farklı bi durumdur haberdar et bizi

canım belli bişey yok daha şimdilik tek kese göründü ama ikiz olursa yok demem yani Hakkımızda hayırlısı haberlerini yaz mutlaka

herkese günaydınlar.bugün 15. gün dünden beri şiddetli adet sancıları çekiyorum ama adette olmadım belim kopuyo sanki.

herkese günaydınlar.bugün 15. gün dünden beri şiddetli adet sancıları çekiyorum ama adette olmadım belim kopuyo sanki.

hala test yaptırmadığına inanamıyorum lütfen yaptır, doktordan randevu al. Gebelik yoksa bile kistik bir durum olabilir ve bekleyerek kendine zarar veriyor olabilirsin. Lütfen bugun için randevu al ve git

yok kızlar ne kan nede idrar hiç bişey yaptırmadım.öğleden sonra gideceğim doktora

bilmiyorum yaa ama çok korkuyorum nasip ne diyim ne hayaller kurmustuk yarın beraber test yapıcakık :)yani ne bilim normalde adetim başlarsa ilk günleri çok yoğun olur acaba üzüldüm diemi kaçı anlamadım..

kanaman devam ediyor mu? yoksa teest verdin mi merak ediyorum kız seni

kızlar foşur foşur adet oldm böylece bir aşılamanın sonuna gelmiş bulunuyoruz.napsam sizce bu ay aramı verim hemen yine devammı edim gerçi hiç hevesim yok ama bilmiyorum....

neden yorum yok meraktan ölüyorum....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…