Aşılama 2013 Yılının Son Aşılamaları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Aşılama Yaptırma Nedeniniz?

• Ankete Katılan
    74
kızlar foşur foşur adet oldm böylece bir aşılamanın sonuna gelmiş bulunuyoruz.napsam sizce bu ay aramı verim hemen yine devammı edim gerçi hiç hevesim yok ama bilmiyorum....

bence ara verme araya zaman girince insan psikolojisi daha yorgun oluyo bence ama sen bilirsin yine doktoruna danış istersen

neden yorum yok meraktan ölüyorum....

canım inşllah olumlu şeyler oluyordur ne zaman tahlil yapmayı düşünüyorsun progestanın bu yan etkileri olduğunu biliyorum ama sadece ona bağlı olduğunu da düşünmüyorum bendede çok sancı oldu halende devam ediyor göğüslerde ağrı çok şiddetli diyebilirim

kızlar foşur foşur adet oldm böylece bir aşılamanın sonuna gelmiş bulunuyoruz.napsam sizce bu ay aramı verim hemen yine devammı edim gerçi hiç hevesim yok ama bilmiyorum....

sıkma canını Rabbim büyük bnde adet olcam sanırım, devam etme konusuna gelirse bende 3-4 ay ara vermeyi düşünüyorm ama yine de hemşireyle konuşcam..çok yıprandım ama benim ruh sağlığm dah önemli,bunu söyleme sebebim ben kendime iyi bakmazsam bebeğe nasl bakabilirm ki?

canım hiç bozma moralini ve arada verme aynı hızda devam et rabbim vericek inşallah dualarımdasınız herşeyin hayırlısını allah bilir bozma moralini hakkında hayırlı bu demekki ve bi vakti zamanı var üzülme

Kızlar bugün kan tahlili yapıcak arkadaşlar kayboldu nerdeler merak ettik valla inşllah güzel sonuçlar almışlardır

1. aşılamam negatif 1,1 çıktı adetde olmadım.doktorumu aradım yokmuş sabah arayacağım.zaten umudum yoktu ama insan yinede üzülüyor tabi.

1. Aşılamam negatif 1,1 çıktı adetde olmadım.doktorumu aradım yokmuş sabah arayacağım.zaten umudum yoktu ama insan yinede üzülüyor tabi.

üzülmezmi canım hakkında hayırlısı tam gaz devam inşllah moralini düşürme hiç

1. aşılamam negatif 1,1 çıktı adetde olmadım.doktorumu aradım yokmuş sabah arayacağım.zaten umudum yoktu ama insan yinede üzülüyor tabi.

hakkımızda hayırlısı olsn söylemesi bile zor çok üzülüyorm böyle olunca yeni umutlarka dolsn gönlün canım,bitek ben kaldm sanırm kan testi yapmayan

merhaba kızlar bugün dr kontrolüm vardı gebelik kesesi büyümüş 7 haftalık olması gerekirken 5 haftalık görünüyormuş bir hafta daha bekleyelim dedi ama çok umutlanma diyor bakalım ne olacak

Hamile olan arkadaslara bi sorum olcak bende yeni hamileyim ama karnim belim cok agriyor normal mi kizlar

1. Aşılamam negatif 1,1 çıktı adetde olmadım.doktorumu aradım yokmuş sabah arayacağım.zaten umudum yoktu ama insan yinede üzülüyor tabi.

canım çok üzüldüm valla yaa napalım zamanı degilmiş diyoruz çekiyoruz sineye ama olsun yıkılmadık ayaktayız düştük ama yeniden kalkıcaz ve o yumoşlara gününü göstericez.....saldırınnnnn :)

canım üzülme demesi kolay biliyorum ama moralimizi bozmadan devam inşallah rabbim hepimizin istediğini gönlümüzden geçeni kucağımıza versin hayırlısıyla inşallah.

slm kızlar...

negatif alan arkadaşlar adına üzüldüm inşallah en kısa zamanda hamile kalıp bebişlerini sağlıcakla kucaklarına alırlar.

benim de ilk aşılamamdı ve negatif sonuçlandı.perşembe dr.a gittik ve tüpe karar kıldık bu ay başlıyor tedavi şubattada nasipse tüp yapılacak.uzun protokol deniyor sanırım.

aşılamada %10 şans var tüpte %50 dedi.rabbim bunda yüzümüzü güldürür inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…