Kızlar bugün kan tahlili yaptırdım sonuç negatif pozitifi gören arkadaslar sizler adına çok sevindim Rabbim tamamına erdirsin :)
kizlar malesef gebelik testtim 1.20 cikti uzuldum mu uzulmedim bilemiyorum doktorum arayi acmadan 3asilamayi yapalim dedi kararsiz kaldim hayirlisi demek ki vakti var hala umarim sonuc bekleyn arkadaslarim mutlu haberi alirsiniz...
merhaba kızlar bugün dr kontrolüm vardı gebelik kesesi büyümüş 7 haftalık olması gerekirken 5 haftalık görünüyormuşbir hafta daha bekleyelim dedi ama çok umutlanma diyor bakalım ne olacak
hamile olan arkadaslara bi sorum olcak bende yeni hamileyim ama karnim belim cok agriyor normal mi kizlar
slm kızlar...
Negatif alan arkadaşlar adına üzüldüm inşallah en kısa zamanda hamile kalıp bebişlerini sağlıcakla kucaklarına alırlar.
Benim de ilk aşılamamdı ve negatif sonuçlandı.perşembe dr.a gittik ve tüpe karar kıldık bu ay başlıyor tedavi şubattada nasipse tüp yapılacak.uzun protokol deniyor sanırım.
Aşılamada %10 şans var tüpte %50 dedi.rabbim bunda yüzümüzü güldürür inşallah
kızlar test yaptırmadmm kan testi 16. günüm,dün gece 8 de 4-5 damla kan geldi üzüldüm tabi zor uyudum sabah kalktm kan yok ağrılar devam ediyo,eşim işten geç gelck testede gidemem
hayırlısı olsun canım ama kan testin sonuçlanmadan moralini düşürme hemen yokmuş gibi davranma farklı bir kanamada olabilir muhakkak tahlilini yaptır habyırlı haberler ver inşllah
cnm bende bugun keseyi gordum 2 tane benimde cok saskinim haftaya kalp atislarini duyarim inş
canım sancılar oldu elbet ama bunları muhakkak doktorunla paylaşmalaısın
cnm bende bugun keseyi gordum 2 tane benimde cok saskinim haftaya kalp atislarini duyarim inş
çok sevndim inşallah kalp atışlarını duyarsın ve kucağına alırsın.benim aşılama olalı 11 gün oldu beklemedeyim.
Canimtebrik ederimmm ne buyuk sans ikiz annesi olmak allah saglikla kuagina almayi nasip etsin insallah :)
^^hsynrcn canım sende kese değil kesecikleri görmüşsün sanırım :) ^^
yazmıştım bi önceki msjda ama yanlış olmuş nickler ...
SGNDMRV miş meğer :)
Canim ben keseyi gecen hafta gormustum zaten bugun allah bana kalp atisini duymayi ve gormeyi de nasip etti. Allah saglikla 40 hafta gecirmemizi nasip etsin insallah
Hamilelerin duasi kabul olurmus sana da insallaaaaah bu ay guzel hbri vermek nasip olur temiz kalpli arkadasim benimmm :)
çok sevndim inşallah kalp atışlarını duyarsın ve kucağına alırsın.benim aşılama olalı 11 gün oldu beklemedeyim.
Cok saol cnm allah sanada nasip eder ins
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?