Aşılama 2013 Yılının Son Aşılamaları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Aşılama Yaptırma Nedeniniz?

• Ankete Katılan
    74
Kızlar bugün kan tahlili yaptırdım sonuç negatif pozitifi gören arkadaslar sizler adına çok sevindim Rabbim tamamına erdirsin :)

Kızlar bugün kan tahlili yaptırdım sonuç negatif pozitifi gören arkadaslar sizler adına çok sevindim Rabbim tamamına erdirsin :)

kacıncı gunundukı cnm hayırlısı olsun uzulme ınsaallah bıdahakı sefere olur zor durum ama pes etme umudunu yıtırme

Kizlar malesef gebelik testtim 1.20 cikti uzuldum mu uzulmedim bilemiyorum doktorum arayi acmadan 3asilamayi yapalim dedi kararsiz kaldim hayirlisi demek ki vakti var hala umarim sonuc bekleyn arkadaslarim mutlu haberi alirsiniz...

kizlar malesef gebelik testtim 1.20 cikti uzuldum mu uzulmedim bilemiyorum doktorum arayi acmadan 3asilamayi yapalim dedi kararsiz kaldim hayirlisi demek ki vakti var hala umarim sonuc bekleyn arkadaslarim mutlu haberi alirsiniz...

kısmet olmamış canım morlaini düşürme aşılama kararı bence yerinde hiç beklemeden yenisine geç canım inşallah son aşılaman olur artık

merhaba kızlar bugün dr kontrolüm vardı gebelik kesesi büyümüş 7 haftalık olması gerekirken 5 haftalık görünüyormuş bir hafta daha bekleyelim dedi ama çok umutlanma diyor bakalım ne olacak

sen moralini düşürme canım iyi olucak bebeğin

canım yeni kararların şans getirsin inşllah sana

kızlar test yaptırmadmm kan testi 16. günüm,dün gece 8‘ de 4-5 damla kan geldi üzüldüm tabi zor uyudum sabah kalktm kan yok ağrılar devam ediyo,eşim işten geç gelck teste‘de gidemem

kızlar test yaptırmadmm kan testi 16. günüm,dün gece 8‘ de 4-5 damla kan geldi üzüldüm tabi zor uyudum sabah kalktm kan yok ağrılar devam ediyo,eşim işten geç gelck teste‘de gidemem

hayırlısı olsun canım ama kan testin sonuçlanmadan moralini düşürme hemen yokmuş gibi davranma farklı bir kanamada olabilir muhakkak tahlilini yaptır habyırlı haberler ver inşllah

hayırlısı olsun canım ama kan testin sonuçlanmadan moralini düşürme hemen yokmuş gibi davranma farklı bir kanamada olabilir muhakkak tahlilini yaptır habyırlı haberler ver inşllah

yoksa yok kaç arkadasmz gördü negatifi ama adetime 3 gün var daha ben anlamadm adetim böyle gelmez,hani kesilmz diyorm şaşırdm kaldm
:18:

Ara ara girip okumaya çalıştım yazılanları....

Yeni hamişleri tebrik ederim Allah'ım sağlıkla tamamına erdirsin inşallah..

Keselerini görenleri de tebrik ederim kalp atışını da duymayı nasip etsin Rabbim...

Negatif sonuç alıp yoluna devam edenler ( benim gibi ) pes etmeyin ve umudunuzu kaybetmeyin..Allah büyük...bol bol dua edelim.

Sevgikelebeği de keseyi görmeye gidicekti...

Versageee canım ikizler geliyomuş sanırım :)

hsynrcn canım sende kese değil kesecikleri görmüşsün sanırım :)

benim de yarın akşam bal-çörekotu-tarçın kürüm bitiyor...

ovulasyon testlerine başladım bugün...ikincisi çok silik çıktı... :) yaklaşıyor demek ki...

KENDİNİZE KOCAMAN İYİ BAKIN...

^^hsynrcn canım sende kese değil kesecikleri görmüşsün sanırım :) ^^

yazmıştım bi önceki msjda ama yanlış olmuş nickler ...

SGNDMRV miş meğer :)

kızlar bende bugün doktora gittim 2 tane yumurtam gelişmiş biri 15,5 ml diğeri 19,5 ml bugün çatlatma iğnesini yapıcam pazarteside 2. aşılamam yapılacak yine heyecanlıyım hayırlısı inşallah bu sefer dahada umutluyum nedense :)

bu arada hamile olan ve keseyi gören arkadaşları tekrar tebrik ederim :) darısı biz olmayanların başına inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…