Aşılama 2013 Yılının Son Aşılamaları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Aşılama Yaptırma Nedeniniz?

• Ankete Katılan
    74
kızlar adet oldum dün gece 3-4 damla geldi bugün de azar azar geliyor p.tesi doktordayım canlarım,devam edicekler yazsn bende p.tesi karar vericem tamam mı devam mı,hiç olmicak sanki bebeğim tabi ALlahtan ümit kesmedim ama öyle hissediyorum çok ta üzülmedm belki de alıştm bilmiyorum ...

Son düzenleme:
merhaba kızlar...bugün reglimin 5. günü ama sağ kasığım çok ağrıyor.kist var desem regli oldum atılmazmı ya bu ne ağrısı şimdi.

salı dr.a gideceğim inşallah ters bir şey yoktur.

Tatlım üzülme herşeyin hayırlısı allahtan kötü bir duygu bilirim sakın pes etme ümidini yitirme sakın

üzülme canım vardır vakti zamanı kaçıncı aşılaman..

arkadaşlarım biliyosunuz 1.aşılamam hüsranla sonuçlandı ben hiç ara vermeden 2.aşılama ya geçiyorum pazartesi doktorum çağırdı hadi bakalım hayırlısı gelişmeleri yazarım dua edin lütfeeennnn....

cannım çok üzgünüm ben de pazartesi doktordayım rabbim yanımızda bence devam edelim hayırlısı..

Bende seni merak ediodum giremedim de uzuldum Rabbim hakkinda hayirlisini versin demek ki zamani gelmemis devam et ki tedaviye en yakin zamanda guzel haberini alalim....umidini hic yitirme

Slm arkadaşlar 3 yumurtayla::)) dun itibariyle aşılamami oldum daha once de iki asilama tecrubem var sonuc negatif:(( bir yildir bebis istioz hayirlisi ama icimde guzel hisler var alllah olmayan herkese nasip etsin bu arada son aşilamam:(

Lulum bende cumartesi adet oldum canım pazartesi doktorumla görüşücem bakalım ne diyecek ben devam etmeyi düşünüyorum tedaviye Rabbim hepimizin yardımcısı olsun

Tatlım üzülme herşeyin hayırlısı allahtan kötü bir duygu bilirim sakın pes etme ümidini yitirme sakın
çok saol canım inş tedavi de başarılı olursn..
üzülme canım vardır vakti zamanı kaçıncı aşılaman..
ilk aşılamamdı canm
cannım çok üzgünüm ben de pazartesi doktordayım rabbim yanımızda bence devam edelim hayırlısı..

hayırlı olsn canım inş bu sefer olcak gülüm

Hadi bakalım hayırlısı olsun,inşallah tez zamanda müjdeli haberi alırsın ve verirsin diyeyim o zaman :)

tatlım aşılaman hayırlı olsun inşallah güzel sonuçlar alırsın allahım hepinizin gönlüne göre versin..

tatlım aşılaman hayırlı olsun inşallah güzel sonuçlar alırsın allahım hepinizin gönlüne göre versin..
tesekkur ederim.topik gecmisine sole bi goz attim. Ugurlu bi topik bence.cok guzel haberler verilmis. Ben de yazmak istedim paylasmak icin.Darisi basimiza olsun. Dun asilama oldum ama ilac yan etkisi diecem sanmiorum ama basagrisi ve mide bulantisi var bende. Ilaclarim gonol f igne ,ardindan catlamayi onlemek icin bi igne, ardindan ovitrelle fazla mi geldi nedir bilemedim yatiorum.hepimizin yolu acik olsun.

Hadi bakalım hayırlısı olsun,inşallah tez zamanda müjdeli haberi alırsın ve verirsin diyeyim o zaman :)allahimmmm insallah kizlar hep beraber bu ay yeni umutlarin baslangici olsun veeee evimiz cocuk sesleriyle dolsun::)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…