^^hsynrcn canım sende kese değil kesecikleri görmüşsün sanırım :) ^^
yazmıştım bi önceki msjda ama yanlış olmuş nickler ...
SGNDMRV miş meğer :)
Cok saol cnm allah sanada nasip eder ins
canım aşılama ile mi hamile kaldın
kızlar adet oldum dün gece 3-4 damla geldi bugün de azar azar geliyor p.tesi doktordayım canlarım,devam edicekler yazsn bende p.tesi karar vericem tamam mı devam mı,hiç olmicak sanki bebeğim tabi ALlahtan ümit kesmedim ama öyle hissediyorum çok ta üzülmedm belki de alıştm bilmiyorum ...
kızlar adet oldum dün gece 3-4 damla geldi bugün de azar azar geliyor p.tesi doktordayım canlarım,devam edicekler yazsn bende p.tesi karar vericem tamam mı devam mı,hiç olmicak sanki bebeğim tabi ALlahtan ümit kesmedim ama öyle hissediyorum çok ta üzülmedm belki de alıştm bilmiyorum ...
AYYYYYY CANIM BENİM KARIŞTIRDIM BEN SENİN BEBİŞİN KALP ATIŞIYLA KESESİNİCanim ben keseyi gecen hafta gormustum zaten bugun allah bana kalp atisini duymayi ve gormeyi de nasip etti. Allah saglikla 40 hafta gecirmemizi nasip etsin insallah
Hamilelerin duasi kabul olurmus sana da insallaaaaah bu ay guzel hbri vermek nasip olur temiz kalpli arkadasim benimmm :)
utandım şimdi bak valla....Allah'ım sağlıkla kucağına almayı ve büyütmeyi nasip etsin canım benim...kalp atışını da duydun ya gerisi hep böyle güzel devam etsin canım..
Canım üzülme,yola devam.........pes etmek asla yok....ümitsizliğe kapılma arkadaşım...Allah'ım çaresiz bırakmasın yeter ki..
merhaba kızlar...bugün reglimin 5. günü ama sağ kasığım çok ağrıyor.kist var desem regli oldum atılmazmı ya bu ne ağrısı şimdi.
salı dr.a gideceğim inşallah ters bir şey yoktur.
geçmiş olsun canım...hala ağrıyor mu?nasıl bir ağrı ki???
arkadaşlarım biliyosunuz 1.aşılamam hüsranla sonuçlandı ben hiç ara vermeden 2.aşılama ya geçiyorum pazartesi doktorum çağırdı hadi bakalım hayırlısı gelişmeleri yazarım dua edin lütfeeennnn....
Hayırlısı olsun canım..inşallah bu sefer tutar...
çok saol canım inş tedavi de başarılı olursn..Tatlım üzülme herşeyin hayırlısı allahtan kötü bir duygu bilirim sakın pes etme ümidini yitirme sakın
ilk aşılamamdı canmüzülme canım vardır vakti zamanı kaçıncı aşılaman..
cannım çok üzgünüm ben de pazartesi doktordayım rabbim yanımızda bence devam edelim hayırlısı..
AYYYYYY CANIM BENİM KARIŞTIRDIM BEN SENİN BEBİŞİN KALP ATIŞIYLA KESESİNİ
utandım şimdi bak valla....Allah'ım sağlıkla kucağına almayı ve büyütmeyi nasip etsin canım benim...kalp atışını da duydun ya gerisi hep böyle güzel devam etsin canım..
Canım üzülme,yola devam.........pes etmek asla yok....ümitsizliğe kapılma arkadaşım...Allah'ım çaresiz bırakmasın yeter ki..
kızlar tam karar veremedm fikrinize ihtiyacım var,bi yerde toplansak akşama kdar anlatırm kafam karışık annemin de tedavisi sürüyor 1 yıldır,iyice allak bullak oldum,
geçmiş olsun canım...hala ağrıyor mu?nasıl bir ağrı ki???
Hayırlısı olsun canım..inşallah bu sefer tutar...
çok saol tutmadı maalesef haişlerin dualarını bekliyormBende seni merak ediodum giremedim de uzuldum Rabbim hakkinda hayirlisini versin demek ki zamani gelmemis devam et ki tedaviye en yakin zamanda guzel haberini alalim....umidini hic yitirme
Lulum bende cumartesi adet oldum canım pazartesi doktorumla görüşücem bakalım ne diyecek ben devam etmeyi düşünüyorum tedaviye Rabbim hepimizin yardımcısı olsun
ya bnde strestn zona hastalığı olmuş onu halletmemde gerek vücuduma yayılırsa kötü olur aşılama için ihmal ettim, inş güzel sonuç alırsn hayatım
arkadaşlarım biliyosunuz 1.aşılamam hüsranla sonuçlandı ben hiç ara vermeden 2.aşılama ya geçiyorum pazartesi doktorum çağırdı hadi bakalım hayırlısı gelişmeleri yazarım dua edin lütfeeennnn....
Slm arkadaşlar 3 yumurtayla::)) dun itibariyle aşılamami oldum daha once de iki asilama tecrubem var sonuc negatif:(( bir yildir bebis istioz hayirlisi ama icimde guzel hisler var alllah olmayan herkese nasip etsin bu arada son aşilamam: (
Slm arkadaşlar 3 yumurtayla::)) dun itibariyle aşılamami oldum daha once de iki asilama tecrubem var sonuc negatif:(( bir yildir bebis istioz hayirlisi ama icimde guzel hisler var alllah olmayan herkese nasip etsin bu arada son aşilamam: (
tesekkur ederim.topik gecmisine sole bi goz attim. Ugurlu bi topik bence.cok guzel haberler verilmis. Ben de yazmak istedim paylasmak icin.Darisi basimiza olsun. Dun asilama oldum ama ilac yan etkisi diecem sanmiorum ama basagrisi ve mide bulantisi var bende. Ilaclarim gonol f igne ,ardindan catlamayi onlemek icin bi igne, ardindan ovitrelle fazla mi geldi nedir bilemedim yatiorum.hepimizin yolu acik olsun.tatlım aşılaman hayırlı olsun inşallah güzel sonuçlar alırsın allahım hepinizin gönlüne göre versin..
Hadi bakalım hayırlısı olsun,inşallah tez zamanda müjdeli haberi alırsın ve verirsin diyeyim o zaman :)allahimmmm insallah kizlar hep beraber bu ay yeni umutlarin baslangici olsun veeee evimiz cocuk sesleriyle dolsun::)))
tesekkur ederim.topik gecmisine sole bi goz attim. Ugurlu bi topik bence.cok guzel haberler verilmis. Ben de yazmak istedim paylasmak icin.Darisi basimiza olsun. Dun asilama oldum ama ilac yan etkisi diecem sanmiorum ama basagrisi ve mide bulantisi var bende. Ilaclarim gonol f igne ,ardindan catlamayi onlemek icin bi igne, ardindan ovitrelle fazla mi geldi nedir bilemedim yatiorum.hepimizin yolu acik olsun.
evet topiğimizde 4/5 tane hamile var :) umut veriyor insana. bu arada iğnelerin normal gibi geldi bende aynı aşamalardan geçtim 7 gün puregon 300 kartuş vurundum dün sadece ovitrelle yani çatlatma iğnesini vurundum aşılamam yarın yapılacak senle aramızda 2 gün olcak yani :) hemen hemen aynı zamanlarda öğrenicez sonucu umarım ikimiz içinde hayırlı bir sonuç olur allahım gönüllerimize göre versin hepimizin..
hayırlı olsn canım inş bu sefer olcak gülüm
inşş canım hep beraber sende devammı 2.aşılamaya?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?