Aşılama 2013 Yılının Son Aşılamaları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Aşılama Yaptırma Nedeniniz?

• Ankete Katılan
    74
evet topiğimizde 4/5 tane hamile var :) umut veriyor insana. bu arada iğnelerin normal gibi geldi bende aynı aşamalardan geçtim 7 gün puregon 300 kartuş vurundum dün sadece ovitrelle yani çatlatma iğnesini vurundum aşılamam yarın yapılacak senle aramızda 2 gün olcak yani :) hemen hemen aynı zamanlarda öğrenicez sonucu umarım ikimiz içinde hayırlı bir sonuç olur allahım gönüllerimize göre versin hepimizin..[/QUOTE]
Kaç yumoşun var::)))

Kaç yumoşun var::)))[/QUOTE]

2 tane yumoşum vaaarr :) biri 15.5 ml diğeri 19.5 ml ikiside döllenebilir dedi doktor bakalım hayırlısı :) senin 3 yumoş heralde bide seninkiler kaç ml lerdi canım biliyomusun

Kaç yumoşun var::)))

2 tane yumoşum vaaarr :) biri 15.5 ml diğeri 19.5 ml ikiside döllenebilir dedi doktor bakalım hayırlısı :) senin 3 yumoş heralde bide seninkiler kaç ml lerdi canım biliyomusun[/QUOTE]
Benim durum biraz karisik aşılamadan once son kontrolde 2.5 yumos var biri gider bize 2 kalir demisti. Aşilama gunu sanirim o biraz daha buyumus. Cunku üçüz olursa takip yapmam dedi:(ben de nie uc yumurta yaptiniz o zaman hocam dedim::))) boyutlarini bilmiom ikisi ondeydi dierinden dr pek umutlu deil ama konusmaya gore yok da sayamio.ayyyyy biri tutsun da allaahimmmm nolur ya olmayanlara verrrr....

Kac milim die sormadim:((

Anladım canım ama senin dr neden 3 tane olursa bakmam dedi anlamadım doktorun değilmi donuçta bakmak zorunda o zaman neden 3 yumurta geliştirdi saçma geldi bu arada benim doktor ben sormasamda kendisi söylüyor şu boyutta die ona göre aşılama yapılıyor sonuçta neyse ikimiz içinde hayırlı sonuçlar olur inşallah

Senin aşilaman yarindi galiba.umarim hayirli ve guzel bir sonuc elde edersin.kolay gelsin.

Kızlar bugün aşılamamın 13 günü normal adet döngüm 30 gün 3 gün sonra adet günüm ama sanırım adet olacam.kasık agrım karnım şiş.insallah adet olmam ama çok takıyorm kafama ilk aşılamam

canım çok ayırt edilecek gibi değil zaten regl olmadıysan umudunu kaybetmemelisin zaten hayırlı haberlerle gel inşllah
yeni yıla mutlu haberle girdim ama maalesef değerim giderek düştü yani kimyasal gebelikmiş şimdi ara vermeden tüp bebeğe başladık hepimiz hakkında hayırlısı olsun...

yeni yıla mutlu haberle girdim ama maalesef değerim giderek düştü yani kimyasal gebelikmiş şimdi ara vermeden tüp bebeğe başladık hepimiz hakkında hayırlısı olsun...

kısmet böyleymiş canım moralini düşürme yeni bir yola giriyorsun demek hakkında hayırlısı olsun şansın bol olsun

Kaç yumoşun var::)))[/QUOTE]

ŞANSINIZ BOL OLSUN KIZLAR DUALARIMIZDASINIZ

kısmet böyleymiş canım moralini düşürme yeni bir yola giriyorsun demek hakkında hayırlısı olsun şansın bol olsun
saolasın üzüldüm tabi ama şimdi daha iyiyim. Rabbim sana da hayırlısıyla bebeğini kucağına almayı nasip etsin...

kızlar doktordan geldim tekrar serophene ve ınfolıc‘le devam ediyorum 2. aşılama ya star verdim,yalnız çok yumurtan oluyo dedi dr. polikistik değilsn sendromunda yok fakat o görüntüdesn dedi doktorm düzenli adet oluyosn dedi,testesteron testi ve şeker için kan verdm 1 hafta snra devam edicem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…