Kaç yumoşun var::)))
Kac milim die sormadim:((
Senin aşilaman yarindi galiba.umarim hayirli ve guzel bir sonuc elde edersin.kolay gelsin.Anladım canım ama senin dr neden 3 tane olursa bakmam dedi anlamadım doktorun değilmi donuçta bakmak zorunda o zaman neden 3 yumurta geliştirdi saçma geldi bu arada benim doktor ben sormasamda kendisi söylüyor şu boyutta die ona göre aşılama yapılıyor sonuçta neyse ikimiz içinde hayırlı sonuçlar olur inşallah
cnm bende bugun keseyi gordum 2 tane benimde cok saskinim haftaya kalp atislarini duyarim inş
cnm hayırlı olsun yaa biliyodum yüksekti değerlerin belliydi yaniii süper kalbini duydun mu
cnm hayırlı olsun yaa biliyodum yüksekti değerlerin belliydi yaniii süper kalbini duydun mu
Canim senin mi ikiz ya masallah size ins kalp atisinida duyarsin
Kızlar bugün aşılamamın 13 günü normal adet döngüm 30 gün 3 gün sonra adet günüm ama sanırım adet olacam.kasık agrım karnım şiş.insallah adet olmam ama çok takıyorm kafama ilk aşılamam[/QUOTE
Adet belirtileriyle hamilelik belirtileri cok benziyor adet olacam saniosun ama gelmiyor ::))) ya da geliyor:((( insallah biran once mutlu sona ulasirsin...
yeni yıla mutlu haberle girdim ama maalesef değerim giderek düştü yani kimyasal gebelikmişcanım çok ayırt edilecek gibi değil zaten regl olmadıysan umudunu kaybetmemelisin zaten hayırlı haberlerle gel inşllah
yeni yıla mutlu haberle girdim ama maalesef değerim giderek düştü yani kimyasal gebelikmişşimdi ara vermeden tüp bebeğe başladık hepimiz hakkında hayırlısı olsun...
Kaç yumoşun var::)))[/QUOTE]evet topiğimizde 4/5 tane hamile var :) umut veriyor insana. bu arada iğnelerin normal gibi geldi bende aynı aşamalardan geçtim 7 gün puregon 300 kartuş vurundum dün sadece ovitrelle yani çatlatma iğnesini vurundum aşılamam yarın yapılacak senle aramızda 2 gün olcak yani :) hemen hemen aynı zamanlarda öğrenicez sonucu umarım ikimiz içinde hayırlı bir sonuç olur allahım gönüllerimize göre versin hepimizin..
saolasın üzüldüm tabi ama şimdi daha iyiyim. Rabbim sana da hayırlısıyla bebeğini kucağına almayı nasip etsin...kısmet böyleymiş canım moralini düşürme yeni bir yola giriyorsun demek hakkında hayırlısı olsun şansın bol olsun
saolasın üzüldüm tabi ama şimdi daha iyiyim. Rabbim sana da hayırlısıyla bebeğini kucağına almayı nasip etsin...
Kizlar asilamanin 17. Gun kan degerim 427 22. Gunu 3.777 size gore nasil bana iyi gibi geldi ins buarada ilk ultrasyon randevum 3 hafta sonra Rabbim korusun ins bebisimi
Kizlar asilamanin 17. Gun kan degerim 427 22. Gunu 3.777 size gore nasil bana iyi gibi geldi ins buarada ilk ultrasyon randevum 3 hafta sonra Rabbim korusun ins bebisimi
CANIM ÇOK GÜZEL SENDENDE İKİZ HABERİ ALMAZSAK ŞAŞIRMAM YANİ
değerin çok güzel canım. Maşallah Allah sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin
CANIM ÇOK GÜZEL SENDENDE İKİZ HABERİ ALMAZSAK ŞAŞIRMAM YANİ
Ay kizlar Rabbim ins kucagimizada almayi nasip etsin İns tutunsunda bana cunku 2dusugum var oncesnden korkuyorum dualarinizdan eksik etmeyin. Rabbim hepimizin gonlune gore versin guzel saglikli bebisler nasip etsin ins sevgikelebegi :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?