Aşılama 2013 Yılının Son Aşılamaları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Aşılama Yaptırma Nedeniniz?

• Ankete Katılan
    74

tatlım aşılaman hayırlı olsun inşallah güzel sonuçlar alırsın allahım hepinizin gönlüne göre versin..

Hadi hayırlısı canım inş. rabbim 3. de nasip eder ve bebeğini kucağına alırsın :) inş .bende 2. aşılama yaptırıcam adet olmayı bekliyorum rabbim hepimize hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip ederi inş. :)

Arkadaşlar merhaba,
bu ayda klomene başlatmadı doktor.Klomenden önce rahim filmi istedi.
Acaba aranızda rahim filmi çektiren var mı özelde çok pahalı ,devlette ise narkozsuz yapıyorlarmış.
Tikitacım sen yaptırmış mıydın tatlım?Bir de rahim filminin çekildiği ay çocuk çalışması yapılmaz mı?

canım narkoz gerektirecek bir işlem değil emin ol özelde narkozla aptıracam diye kendini şartlandırma ben yıllarca korkumdan erteledim rahim filmini ama inanki kendime güldüm yani ben bundan mı kaçtım diye boşyere narkoz alma yani çocuk çalışmasını radyasyondan dolayı çok önerilmyior diye biliyorum benim doktorum bişey dememişti sana da muhakkak bilgi verirler canım

Canim ben devlette cekindim ve korkukacak hic bisey yok asilamada canim da cok yandi hatta narkoz filan hikaye max 5 dk suruyor o ay da asilama yapmiyorlar

Canım bende rahim filmi çekindim özele gidiyorum 200-250 tl civarı bi para ödemiştim narkozda vermediler benim acı eşiğim çok düşüktür en ufak bişeyden canım yanar hemen o yüzden çok canım yandı

Kaç yumoşun var::)))

ŞANSINIZ BOL OLSUN KIZLAR DUALARIMIZDASINIZ[/QUOTE]

Ben ilk aşilamadan once cektirdim aşilamaya benzio bence biraz daha agrili. Narkoz almadim iyi ki de almamisim. Dr ye guveniodum o da surekli telkin etti saolsun. O ay aşilama yapti tedaviye ara vermedi ama tutmadi:(((

verdiğiniz cevaplar için çok teşekkür ederim benden 600 tl istediler özelde. Ben de devlette yaptıracağım ama bu ay dolmuş. bir dahaki ay adetin ilk gününden arayacağım randevu alabilmek için.600 tl istediler şaka sandım.

Biraz gec haber veriyorum ama benim asilamam da tuttu. Su an 4+3 gunluk

Canım öncelikle hayırlı ugurlu olsun duydun mu minişin kalbini :)

Bu arada 4 haftalık mısın 7 haftalık mısın canım, sanırım 4+3 derken sen aşılamadan itibaren sayıyosun, son adet tarihinden itibaren sayacaksın

selam canım...

ben çektirdim rahim filmi ege ünv hastanesinde...ücretsiz ve anestezi almadan....bence 2 dk lık bir acı için o kadar para bayılmaya değmez...ki benim canım çok tatlıdır...
çocuk çalışmasına gelince özelde yaptıranlara bir zararı olmaz demişler çoğunlukla...ama bana kesinlikle korun hatta gebelik oluşursa almak zorunda kalırız demişlerdi ve bir ay boyunca korunmuştum canım...

tamam tikitacım .Ben de o ay korunmayı planlıyorum .
ben bu hafta için tepecik hastanesinden randevu ayarlamaya çalıştım ama dolmuş ege üniversitesinden nasıl olur acaba senin bana verdiğin numarayı arasam rahim filmi çektirmek istiyorum desem bu haftaya randevu verirler mi ?Bu ay olsun çok istiyorum ama özele de 600tl vermek istemiyorum .

3 ocakta doktora gittim. Doktor 4 haftalik oldugunu soyledi. Kalp atislarini ayin 13 unde cagirdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…