Ay kizlar Rabbim ins kucagimizada almayi nasip etsin İns tutunsunda bana cunku 2dusugum var oncesnden korkuyorum dualarinizdan eksik etmeyin. Rabbim hepimizin gonlune gore versin guzel saglikli bebisler nasip etsin ins sevgikelebegi :))
daha öncekilerde kaçıncı haftada düşüklerin vardı canım. Şimdilik fazlası ile iyi bence değerlerin kanaman vs. yok dimi, progesteron desteği alıyomusun
tatlım aşılaman hayırlı olsun inşallah güzel sonuçlar alırsın allahım hepinizin gönlüne göre versin..
yeni yıla mutlu haberle girdim ama maalesef değerim giderek düştü yani kimyasal gebelikmişşimdi ara vermeden tüp bebeğe başladık hepimiz hakkında hayırlısı olsun...
cnm hayırlı olsun yaa biliyodum yüksekti değerlerin belliydi yaniii süper kalbini duydun mu
ctesıde kalp atıslarını duyarım ınş cnm ıkı kesecıklerı gorunce gulmekle aglamak arasında kaldım mutluluktan allahım hepımıze saglıkla kucagımıza almayı nasıp etsın bekleyen herkesede bıran once versın dualarım herkeseeee
daha öncekilerde kaçıncı haftada düşüklerin vardı canım. Şimdilik fazlası ile iyi bence değerlerin kanaman vs. yok dimi, progesteron desteği alıyomusun
CANIM YAZILAR YİNE KARIŞTI GALİBA YAZI CEVTUHA AİT SANIRIM
ctesıde kalp atıslarını duyarım ınş cnm ıkı kesecıklerı gorunce gulmekle aglamak arasında kaldım mutluluktan allahım hepımıze saglıkla kucagımıza almayı nasıp etsın bekleyen herkesede bıran once versın dualarım herkeseeee
Çok şanslısın ikiz anneliği çok özel bir duygu bana göre. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin miniklerini :)
AMİN CANIM BENİM GERÇEKTEN BİR MUCİZE BEKLERKEN İKİ MUCİZE VERİYOR RABBİM ÇOK HEYCANLI YANİ TAHMİN EDEBİLİYORUM BENDE TEK GÖRÜNÜYO BAKALIM BELLİ Mİ OLUR SENLE HERŞEYİMİZ AYI GİTTİ Bİ İKİZ DE BANA GELİYOMUŞ HAHAHA
arkadaşlar merhaba,
bu ayda klomene başlatmadı doktor.klomenden önce rahim filmi istedi.
Acaba aranızda rahim filmi çektiren var mı özelde çok pahalı ,devlette ise narkozsuz yapıyorlarmış.
Tikitacım sen yaptırmış mıydın tatlım?bir de rahim filminin çekildiği ay çocuk çalışması yapılmaz mı?
Arkadaşlar merhaba,
bu ayda klomene başlatmadı doktor.Klomenden önce rahim filmi istedi.
Acaba aranızda rahim filmi çektiren var mı özelde çok pahalı ,devlette ise narkozsuz yapıyorlarmış.
Tikitacım sen yaptırmış mıydın tatlım?Bir de rahim filminin çekildiği ay çocuk çalışması yapılmaz mı?
Arkadaşlar merhaba,
Tikitacım sen yaptırmış mıydın tatlım?Bir de rahim filminin çekildiği ay çocuk çalışması yapılmaz mı?
Kaç yumoşun var::)))
Ben ilk aşilamadan once cektirdim aşilamaya benzio bence biraz daha agrili. Narkoz almadim iyi ki de almamisim. Dr ye guveniodum o da surekli telkin etti saolsun. O ay aşilama yapti tedaviye ara vermedi ama tutmadi:Arkadaşlar merhaba,
Biraz gec haber veriyorum ama benim asilamam da tuttu. Su an 4+3 gunluk
Biraz gec haber veriyorum ama benim asilamam da tuttu. Su an 4+3 gunluk
Arkadaşlar merhaba,
selam canım...
ben çektirdim rahim filmi ege ünv hastanesinde...ücretsiz ve anestezi almadan....bence 2 dk lık bir acı için o kadar para bayılmaya değmez...ki benim canım çok tatlıdır...
çocuk çalışmasına gelince özelde yaptıranlara bir zararı olmaz demişler çoğunlukla...ama bana kesinlikle korun hatta gebelik oluşursa almak zorunda kalırız demişlerdi ve bir ay boyunca korunmuştum canım...
biraz gec haber veriyorum ama benim asilamam da tuttu. Su an 4+3 gunluk
Canım öncelikle hayırlı ugurlu olsun duydun mu minişin kalbini :)
Bu arada 4 haftalık mısın 7 haftalık mısın canım, sanırım 4+3 derken sen aşılamadan itibaren sayıyosun, son adet tarihinden itibaren sayacaksın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?