Aşılama 2013 Yılının Son Aşılamaları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Aşılama Yaptırma Nedeniniz?

• Ankete Katılan
    74
ben ilaç kullanmadım klomenle yumurtayı büyüttü daha sonra aşılama iğnesi yaptırdı , bugünde folıc-1 verdi

ben burdayım tikita.. ya ben hepimize bir soru sorucam doktor size ilişkiyi yasakladı mı? yani aşılama sonra yapın diyorlar ama peki ya ondan sonra adete yakın zamanlarda yapmamak mı gerekiyor ???

Hayir canim iliski yasaklanmadi ama sadce bu gece iliskiyi oneriyorum sonrasi elzem diil dedi

Hadi canım hayırlısı olsun..inşallah tutar :)

Listede adim var ama yas 27 sehir diyarbakir ilk asilamam ....bide bisey sorucam benim pazartesi igne bitiyor sonra carsamba kontrole gidicem bi problem yoksa gece 10 da catlatma ignesi olursun cuma sabahta asila yapariz dedi ama bilgim buraya kadar asilama nasil oluyor biri nolur anlatsin

Canım sende yerleşme kanaması oldu mu? geldi mi yani? gerçi kişiden kişiye değişiyormuş...kimisinde gelmiyormuş sende oldu mu ??? çok mu soru sordum kusura bakma napiiimm merak ediyorum

yok tatlım gelmedı henüz ama benim akıntım vardı haladaha var sarı bırde agrım oldu

canım eşinle beraber gidiyorsunuz...eşinden sperm alınacak...sperm yıkama işlemi olacak...1-2 saat bekletirler sizi..ondan sonra yıkanmış ve hazır hale gelmiş olan spermleri sana bir katater takılmış enjektör ile enjekte edicekler...yani tam anlatamadım ama istersen internette video olarak var
Aşılama (IUI) - YouTube
Bak link verdim sana izle istersen...

Canın hiç birşekilde yanmicak rahat olabilirsin 1-2 dklık bir işlem...

Hayırlısı olsun

yok tatlım gelmedı henüz ama benim akıntım vardı haladaha var sarı bırde agrım oldu

Kendimi dinlemek istemiyorum ama sağ tarafım ağırıyor bugün çok....aklımdan çıkarmaya çalışıyorum çünkü biliyorum ki kafama taktıkça hüsranla sonuçlanıyor herşey.... bugün duygularım çok karışık çoookkk...

merhaba :
28 yaşındayım ve 2 senedir hamile kalamıyorum..
eşimde de bende de sorun gözükmüyor ama nasip işte.30 Kasımda ilk aşılamamı oldum gonal f ve cetrodite kullandım ,çatlatma iğnem yapıldı ve yaklaşık 36 saat sonra aşılamam yapıldı, bugün 8. günüm ama hiç bir belirtim yok.crinone jel ve proluton depot iğne kullanıyorum ,12 aralık test günüm ,umarım hepimiz için hayırlısı neyse o olur.

benimde 3 gün kahverengi akıntım oldu sonra geçti..yerleşme kanaması döllenmeden 7 gün sonra olurmuş..

benimde 3 gün kahverengi akıntım oldu sonra geçti..yerleşme kanaması döllenmeden 7 gün sonra olurmuş..

Canım öncelikle aramıza hoş geldin...evet canım bende okudum 5ci günden sonra olurmuş yerleşme..ondan kaynaklı da kanama olurmuş biraz...

Bizimkisi o iğrenç spekulum aleti yüzünden oldu herhalde canım...

Bu arada aşılaman hayırlı olsun senin az kalmış :)

sağol canım hoşbulduk; umarım yeni topik hayırlı olur hepimize de mutlu haberler alırız:)

Aman neguzel gelismeler olmus ben giremeyeliiii yeni gelen arkadaslar hepiniz hosgeldinizzz hatta ilk hamilemizde varmis hayirli olsun arkadasim asilamalari gercekkesenkerede bol sanslar kizlarr

Aman neguzel gelismeler olmus ben giremeyeliiii yeni gelen arkadaslar hepiniz hosgeldinizzz hatta ilk hamilemizde varmis hayirli olsun arkadasim asilamalari gercekkesenkerede bol sanslar kizlarr

bende 28 kasımda aşılama oldum bugün 10 gün inşallah bir sorun çıkmaz 5 yıldır bu özlemle yaşıyorum inşallah rabbim bütün isteyen kardeşlerime nasip eder:

bende 28 kasımda aşılama oldum bugün 10 gün inşallah bir sorun çıkmaz 5 yıldır bu özlemle yaşıyorum inşallah rabbim bütün isteyen kardeşlerime nasip eder:

İnşallah canım...inşallah bebeğin seninledir de kavuşursun özlemine....
Amin...

Az da kalmış 10 gün geçmiş :)

İnşallah canım...inşallah bebeğin seninledir de kavuşursun özlemine....
Amin...

Az da kalmış 10 gün geçmiş :)

evet arkadaşım geçti ama nasıl geçti sen bana sor çok zor beklemek bugün 11 gün halen olmadım yarında olmazsam inş hemen salı test yapacağım:) dua edin ne olur

Son düzenleme:

Canım merhaba ben de dn aşılamamı oldum. Aşılamdan heme sonra gelen giden bir leke yoktu. Ancak eve geldiğimde akııntının içinde pembelik oldu bir kez sonra da o da kesildi. Ben despekulumdan diye tahmin ediyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…