ben ilaç kullanmadım klomenle yumurtayı büyüttü daha sonra aşılama iğnesi yaptırdı , bugünde folıc-1 verdi
ben burdayım tikita.. ya ben hepimize bir soru sorucam doktor size ilişkiyi yasakladı mı? yani aşılama sonra yapın diyorlar ama peki ya ondan sonra adete yakın zamanlarda yapmamak mı gerekiyor ???
Hayir canim iliski yasaklanmadi ama sadce bu gece iliskiyi oneriyorum sonrasi elzem diil dedi
Kizlar asilamami oldum geldim.
12:30 da yavrucuklari yolladilar iceri. Benim doktorum bu gece iliski onerdi sonrasi size birakiyorum gerek yokdedi. Her doktorun kendine gore hir tarzi var ywni. Ben tam tamina 35,5 saatte asilamami oldum. Ekrandan da izledim minikleri yuvalarina giderken :)
21 aralik test gunum umarim guzel haberleri alirim 14 gun sonra . Allah kycagimizi bos birakmasin
İzmir canım :)
Özelde mi tedavi gördün peki?
Canım sende yerleşme kanaması oldu mu? geldi mi yani? gerçi kişiden kişiye değişiyormuş...kimisinde gelmiyormuş sende oldu mu ??? çok mu soru sordumkusura bakma napiiimm merak ediyorum
yok tatlım gelmedı henüz ama benim akıntım vardı haladaha var sarı bırde agrım oldu
Listede adim var ama yas 27 sehir diyarbakir ilk asilamam ....bide bisey sorucam benim pazartesi igne bitiyor sonra carsamba kontrole gidicem bi problem yoksa gece 10 da catlatma ignesi olursun cuma sabahta asila yapariz dedi ama bilgim buraya kadar asilama nasil oluyor biri nolur anlatsin
yok tatlım gelmedı henüz ama benim akıntım vardı haladaha var sarı bırde agrım oldu
Kızlar öncelikle özürdileyerek bişey söylemek istiyorum...Az önce wc ye gidip idrarımı yaptım zaten gitmeden öncede altımda bir ıslaklık hissediyordum...wc kağıdıyla sildiğimde kahverengi gibi bir akıntı vardı...
aşılamamın ertesi gününde oldu ama tutmadı ondan mı bilmiyorum ki...? sizde de oldu mu ertesi günü akıntı?
benimde 3 gün kahverengi akıntım oldu sonra geçti..yerleşme kanaması döllenmeden 7 gün sonra olurmuş..
Canım öncelikle aramıza hoş geldin...evet canım bende okudum 5ci günden sonra olurmuş yerleşme..ondan kaynaklı da kanama olurmuş biraz...
Bizimkisi o iğrenç spekulum aleti yüzünden oldu herhalde canım...
Bu arada aşılaman hayırlı olsun senin az kalmış :)
sağol canım hoşbulduk; umarım yeni topik hayırlı olur hepimize de mutlu haberler alırız:)
Aman neguzel gelismeler olmus ben giremeyeliiii yeni gelen arkadaslar hepiniz hosgeldinizzz hatta ilk hamilemizde varmis hayirli olsun arkadasim asilamalari gercekkesenkerede bol sanslar kizlarr
bende 28 kasımda aşılama oldum bugün 10 gün inşallah bir sorun çıkmaz 5 yıldır bu özlemle yaşıyorum inşallah rabbim bütün isteyen kardeşlerime nasip eder:
İnşallah canım...inşallah bebeğin seninledir de kavuşursun özlemine....
Amin...
Az da kalmış 10 gün geçmiş :)
Canım öncelikle aramıza hoş geldin...evet canım bende okudum 5ci günden sonra olurmuş yerleşme..ondan kaynaklı da kanama olurmuş biraz...
Bizimkisi o iğrenç spekulum aleti yüzünden oldu herhalde canım...
Bu arada aşılaman hayırlı olsun senin az kalmış :)
evet arkadaşım geçti ama nasıl geçti sen bana sor çok zor beklemek bugün 11 gün halen olmadım yarında olmazsam inş hemen salı test yapacağım:) dua edin ne olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?