Aşılama 2013 Yılının Son Aşılamaları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Aşılama Yaptırma Nedeniniz?

• Ankete Katılan
    74

Canım inan ki bilmiyorum,arayıp sormaktan başka çare yok....600 tl çok...
illa özelde yaptırıcam diyosan central hospital da 250 tl sanırım bir de orayı ara istersen...200-300 arası değişiyor anestezisiz daha ucuz 200 falan...

3 ocakta doktora gittim. Doktor 4 haftalik oldugunu soyledi. Kalp atislarini ayin 13 unde cagirdi

Belki de aşılama sonrası ilişki olduysa onlardan biri tutmuştur canım :) ya da geç döllenmeyle :):) hayırlısı olsun canım...Allah'ım kalp atışlarını da duymayı nasip etsin bi de kucağına almayı sağlıkla :)

bu akşam önce ege üniversitesini ararım o zaman .centralı aradım telefonda fiyat veremiyorlarmış.Çok teşekkür ederim sana tikita. gerçekten bana çok yardımcı oluyorsun :)

bu akşam önce ege üniversitesini ararım o zaman .centralı aradım telefonda fiyat veremiyorlarmış.Çok teşekkür ederim sana tikita. gerçekten bana çok yardımcı oluyorsun :)

Ne demek canım ya :)
ben rahim filmi çekildiğim ay aramıştım o zaman fiyat vermişlerdi ama dediğim fiyatlar arasındadır...:) ege üniversitesini akşam ararsan cevap vermezler ama...şimdi arayabiliyorsan ara derim geç olmadan ya da yarın sabah?

yine haklı çıktın cevap vermiyorlar şuanda bile:)yarın sabah ararım artık .Allah razı olsun senden.

merhaba kızlar bugün hem idrarda hem kanda test yaptım pozitif ikiside..kanda 129 çıktı.. geçen ptesi baktırmıştım 1.97 çıkmıştı yıkılmıştım adet olmayınca tekrar bakalım dedi eşim ve sonuç bu.. akıntım yok aksine kuruyum idrar rengim hala açık baş dönmesi mide bulantısı yerleşme kanaması hiç biri olmadı.. sadece 2 gecedir ateş basıyodu uyuyamıyodum onu da grip olucam diye yorumluyodum.. RABBİM İSTEYEN HERKESE ÇİFTER ÇİFTER NASİP ETSİN İNŞALLAHHHH..

Annnaaammm bi hamişimiz daha oldu...valla çok sevindim yaw...

Allah'ım tamamına erdirsin canım sağlıkla....

Coooookkkkk sevindim senin adina canim massalah inh kucagimizada almak nasip olur

gözünaydın cnm rabbim istedikten sonra veriyor işte.allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin

Canm benm Rabbim tamamina erdirsin.ins cok sevndim.senin adina

canım rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah darısı biz bekleyenlere olsun inşallah.. canım aşılamdan kaç gün sonra yaptın testi benimde bugün aşılamam oldu 2 hafta sonra test yapılacak inşallah benimki de tutmuştur

Maaşallahilk şakasını yapmış bebişin sna çok sevindm canım hayırlı olsun inş

doktora gittin mi canım sabahtan beri haber bekliyorm snden

arkadaşlar bende 1. aşılamam hüsranla sonuçlanınca bugun doktordaydım yarın femara2,5mg verdi ona başlıyorum aynı klomen gibi iç dedi yine aşılama tutmazsa iğne ile çatlatıp yine aşılama ve sonra tüp dedi bu ilacı kullanan varmı aranızda?inş rabbiiiiiimmm tutsun yaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…