Aşılama 2013 Yılının Son Aşılamaları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Aşılama Yaptırma Nedeniniz?

• Ankete Katılan
    74
serophene 50 mg sabah akşam 5 gün,bir de infolic verdi vitamin senin kullanıcağn hapı hiç duymamştm ben

eczacı kız tüp bebek edavilerinde kullanılıyo dedi ama bakalım içicez artık rabbim en kısa sürede hayırlı haber almayı nasip etsin.

eczacı kız tüp bebek edavilerinde kullanılıyo dedi ama bakalım içicez artık rabbim en kısa sürede hayırlı haber almayı nasip etsin.

belki daha etkili ilaçtır dr işini sağlama almıştr daha özenli olur inşbu kez,eşin için bi şey yapıyomsn

belki daha etkili ilaçtır dr işini sağlama almıştr daha özenli olur inşbu kez,eşin için bi şey yapıyomsn

yok daha başlamadık ona bende onu sorcaktım size ne yapsam onunda değerleri düşük ikimiz bulmusuz işte birbirimizi :)

yok daha başlamadık ona bende onu sorcaktım size ne yapsam onunda değerleri düşük ikimiz bulmusuz işte birbirimizi :)

bizim gibi desene bna da dr sen çok yumurtluyosn kalite azalabilir dedi her ay 12-13 tane yumoş oluyo 2 olsa yetecek gibi bnce selenyum hapı var eczaneden onu alsın çakşir suyu ve incir kullanabilir çok faydasını gördk biz Allah razı olsn kadınlar klubünün tüm üyelerinden.bide sigara çok etkiliyor birde stres,eşim sigarayı bırakıcaktı bugün eve gelince görcem bakalım

canım aynen bende öle çok yumoş olusmust geçen ay az kalsın aşılama iptaldi yani ama son anda 2 tanesi gelişti sigara kullanmıyoda fmf hastası eşim duydunmu bilmiyorum ailevi akdeniş ateşi diolar ateşli hastalık olduğu için düşük spermleri dün yine acillerdeydik yani hayırlısı yapcak bişe yok çakşir suyu falan aldıda o selenyum u yeni dydum söliyimde alsın saol canım inş görürüm faydasını

inş canım Allah şifa versn o hastalıktan haberim yok, benim eşimde kronik migren canım ndendir bilmiyorm selenyum aldığından beri tutmadı migreni şükür Rabbim tez zamanda şafi ismiyle tecelli etsn hepimize beni gelişmelerdn haberdar et canım

amin canım saol ederim ya zaten burdan başka kimseyle bu konuları konuşmak istemiyorum

canım bu arada eşime sordum o selenyum hapını almış içiomus bile haberim yok :)

canım bu arada eşime sordum o selenyum hapını almış içiomus bile haberim yok :)

çok düşünceli eşin var canım inş iyi birer anne baba oluruz..bnde sıkıntılarımı anlatmıyorm pek çevreme çok yakınlar bilir sadece gerekte yok zaten herkesn sorması daha stres ediyor ben
i

İnanmıyorum süper haber allah hayırlısıyla kucağına almayıda nasip etsin çok sevindim senin adına hamile haberi geldikçe kendim olmuş gibi mutlu oluyorum :)

Lulum bende cumartesi adet oldum canım pazartesi doktorumla görüşücem bakalım ne diyecek ben devam etmeyi düşünüyorum tedaviye Rabbim hepimizin yardımcısı olsun

ne yaptın canım haberleri yaz bize muhakkak

Canım benim doktorum eşimin sperm değerleri düşük olduğu için emodex diye bi ilaç verdi daha doğrusu gıda takviyesi eşimin spermleri bununla baya arttı şükür istersen bi araştır içinde baya vitamin var ayrıca keçi boynuzu özü üzüm çekirdeği özü gibi takviyerde var bu ilacın içinde istersen doktoruna bi sor canım bu ilacı

geçmiş olsn canım ağrı tamam da kanamayı söyledn mi doktora üzüldm ya az mı geldi devam ediyo mu

Canım ilk aşılamamda da olmuştu bu sefer söyledim doktora meğer yara varmış benim rahim ağzında ondan kanıyomuş kanaman olabilir demişti bugünde aşılamayı yaparken yaraya değdim dedi ondan oluyor yani tatlım 2-3 güne geçer

yaktır yaranı canım baska sebeb olmamasına sevindm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…