bnde devam 10 gün snra aşılamam olur,ikimizde güzel haberlerle dönelm inş artık
inş canm ya sana ne verdi ilaç
serophene 50 mg sabah akşam 5 gün,bir de infolic verdi vitamin senin kullanıcağn hapı hiç duymamştm ben
eczacı kız tüp bebek edavilerinde kullanılıyo dedi ama bakalım içicez artık rabbim en kısa sürede hayırlı haber almayı nasip etsin.
belki daha etkili ilaçtır dr işini sağlama almıştr daha özenli olur inşbu kez,eşin için bi şey yapıyomsn
yok daha başlamadık ona bende onu sorcaktım size ne yapsam onunda değerleri düşük ikimiz bulmusuz işte birbirimizi :)
bizim gibi desenebna da dr sen çok yumurtluyosn kalite azalabilir dedi her ay 12-13 tane yumoş oluyo 2 olsa yetecek gibi bnce selenyum hapı var eczaneden onu alsın çakşir suyu ve incir kullanabilir çok faydasını gördk biz Allah razı olsn kadınlar klubünün tüm üyelerinden.bide sigara çok etkiliyor birde stres,eşim sigarayı bırakıcaktı bugün eve gelince görcem bakalım
canım aynen bende öle çok yumoş olusmust geçen ay az kalsın aşılama iptaldi yani ama son anda 2 tanesi gelişti sigara kullanmıyoda fmf hastası eşim duydunmu bilmiyorum ailevi akdeniş ateşi diolar ateşli hastalık olduğu için düşük spermleri dün yine acillerdeydik yani hayırlısı yapcak bişe yok çakşir suyu falan aldıda o selenyum u yeni dydum söliyimde alsın saol canım inş görürüm faydasını
inş canım Allah şifa versn o hastalıktan haberim yok, benim eşimde kronik migren canım ndendir bilmiyorm selenyum aldığından beri tutmadı migreni şükür Rabbim tez zamanda şafi ismiyle tecelli etsn hepimize beni gelişmelerdn haberdar et canım
bizim gibi desenebna da dr sen çok yumurtluyosn kalite azalabilir dedi her ay 12-13 tane yumoş oluyo 2 olsa yetecek gibi bnce selenyum hapı var eczaneden onu alsın çakşir suyu ve incir kullanabilir çok faydasını gördk biz Allah razı olsn kadınlar klubünün tüm üyelerinden.bide sigara çok etkiliyor birde stres,eşim sigarayı bırakıcaktı bugün eve gelince görcem bakalım
canım bu arada eşime sordum o selenyum hapını almış içiomus bile haberim yok :)
merhaba kızlar bugün hem idrarda hem kanda test yaptım pozitif ikiside..kanda 129 çıktı.. geçen ptesi baktırmıştım 1.97 çıkmıştı yıkılmıştım adet olmayınca tekrar bakalım dedi eşim ve sonuç bu.. akıntım yok aksine kuruyum idrar rengim hala açık baş dönmesi mide bulantısı yerleşme kanaması hiç biri olmadı.. sadece 2 gecedir ateş basıyodu uyuyamıyodum onu da grip olucam diye yorumluyodum.. RABBİM İSTEYEN HERKESE ÇİFTER ÇİFTER NASİP ETSİN İNŞALLAHHHH..
Lulum bende cumartesi adet oldum canım pazartesi doktorumla görüşücem bakalım ne diyecek ben devam etmeyi düşünüyorum tedaviye Rabbim hepimizin yardımcısı olsun
yok daha başlamadık ona bende onu sorcaktım size ne yapsam onunda değerleri düşük ikimiz bulmusuz işte birbirimizi :)
aşılamanı oldun mu hayatım sen
Oldum canım evde dinleniyorum ağrım ve kanamam varhayırlısı olur inşallah
geçmiş olsn canım ağrı tamam da kanamayı söyledn mi doktora üzüldm ya az mı geldi devam ediyo mu
Canım ilk aşılamamda da olmuştu bu sefer söyledim doktora meğer yara varmış benim rahim ağzında ondan kanıyomuş kanaman olabilir demişti bugünde aşılamayı yaparken yaraya değdim dedi ondan oluyor yani tatlım 2-3 güne geçer
yaktır yaranı canım baska sebeb olmamasına sevindm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?