Aşılama 2013 Yılının Son Aşılamaları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Aşılama Yaptırma Nedeniniz?

• Ankete Katılan
    74
[MENTION][/MENTION]
sağol canım darısı başınıza olsun İNŞALLAH ilk testi aşılamanın 9.günü yapmıştım 3.0 çıkmıştı ikinci testi 11.gün yapmıştım 1.97 çıkmıştı en son baktığım 17.gün o da 129 çıktı.

İnanmıyorum süper haber allah hayırlısıyla kucağına almayıda nasip etsin çok sevindim senin adına hamile haberi geldikçe kendim olmuş gibi mutlu oluyorum :)

AMİNN canım ALLAH ım en kısa zamanda sana ve bekleyen tüm arkadaşlarıma da nasip eylesin..bende aynı senin gibi bi hamile haberi geldi mi coşuyodum sanki ben hamileymişim gibi :)) hepiniz çok temiz kalpli ve değerli insanlarsınız iyi ki tanıdım sizleri..

Canım yeni gördüm yazını bugün ignelere başladım tupbebek için dualariniza ihtiyacım var kızlar

Canım yeni gördüm yazını bugün ignelere başladım tupbebek için dualariniza ihtiyacım var kızlar
İnşallah hayırlısıyla bebeğini kucağina alirsin.
Ben 11. Gun cikar saniodum. Gec dollenme dedikleri sey bu galiba .cok guzel bişey hamile olmak allah bizlere de nasip etsin. Sana da saglikli ve guzel bi hamilelik dilerim.
Oldum canım evde dinleniyorum ağrım ve kanamam var hayırlısı olur inşallah
Gecmis olsun leon.insallah bu ay cok cok mutlu oluruz::))

laboranttt38 hamile misin? negatif çıktı demiştin sanki

çok tebrik ederim canım, olacağı varsa oluyor demek ki. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah

Gecmis olsun leon.insallah bu ay cok cok mutlu oluruz::))[/QUOTE]

tatlım teşekkür ederim inşallah rabbim bu mutluluğu bizede nasip eder inşallah bu ay güzel haberler veririz birbirimize :)

hayra vesile olsn inş senin şansn daha yüksek motivasyonunu düşürme canım hepimiz duacıyız

laboranttt38 hamile misin? negatif çıktı demiştin sanki

evet canım şükürler olsun ki hamileyim.. en son 1.97 çıkınca ümidi kesmiştim yok diye adet olmadım ateş basması falan da vardı eşim ısrar etti önce iki tane idrar testi aldım ikisinde de net çıktı ikinci çizgi sonra hastaneye gittik kan verdik 129 çıkınca çok mutlu olduk ama hala şoktan çıkamadım :)

buda senin mucizen oldu canım rabbim ksımet etti çok şükür... şimdi burdaki arkadaşlara çok büyük örnek olacaksın kan tahlilleri bile sürpriz yapabiliyort insana demekki . . .

benim eltim yaktırmş zor olduğunu düşünmüyorm tabi doktornla konuş önce gerek varsa olur o

anladım canım teşekkür ederim bi sonraki gittiğimde hamile olmazsam eğer yaktırırım eğer çok acı veren bişi değilse konuşurum doktorumla

ne güzel bir duygudur eminim allahım biz olmayanlarada yaşatır inşallah :) ilk aşılamandı dimi canım

Kızlar ovulasyon test sonuçlarımı paylaşıcaktım ama nasıl resim yükleniyor beceremedim ...:26:Bugün 15.günüm ve 2.çizgi koyulaştı bayağı :) zaten denemeye başlamıştık ama şimdi daha güzel deneriz diyeyim artıkbaşlasın fanfinifonlar

Kizlar biz de fanfinifinfon donemindeyiz. Ayyyy 12 ay olmayinca insan artik mecbur kalinca bazi seylere fanfinifinfon zevk olmaktan cikio. Acaba bugun mu yapsak catlamis midir 2 gunde bir mi yapsak vs. Esime dedim dun aksam hamile kalirsam 9 ay ara verelim. Ikimize de iyi gelecek::)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…