canım rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah darısı biz bekleyenlere olsun inşallah.. canım aşılamdan kaç gün sonra yaptın testi benimde bugün aşılamam oldu 2 hafta sonra test yapılacak inşallah benimki de tutmuştur
İnanmıyorum süper haber allah hayırlısıyla kucağına almayıda nasip etsin çok sevindim senin adına hamile haberi geldikçe kendim olmuş gibi mutlu oluyorum :)
İnşallah hayırlısıyla bebeğini kucağina alirsin.Canım yeni gördüm yazını bugün ignelere başladım tupbebek için dualariniza ihtiyacım var kızlar
Ben 11. Gun cikar saniodum. Gec dollenme dedikleri sey bu galiba .cok guzel bişey hamile olmak allah bizlere de nasip etsin. Sana da saglikli ve guzel bi hamilelik dilerim.[MENTION][/MENTION]
sağol canım darısı başınıza olsun İNŞALLAH ilk testi aşılamanın 9.günü yapmıştım 3.0 çıkmıştı ikinci testi 11.gün yapmıştım 1.97 çıkmıştı en son baktığım 17.gün o da 129 çıktı.
Gecmis olsun leon.insallah bu ay cok cok mutlu oluruz::))Oldum canım evde dinleniyorum ağrım ve kanamam varhayırlısı olur inşallah
[MENTION][/MENTION]
sağol canım darısı başınıza olsun İNŞALLAH ilk testi aşılamanın 9.günü yapmıştım 3.0 çıkmıştı ikinci testi 11.gün yapmıştım 1.97 çıkmıştı en son baktığım 17.gün o da 129 çıktı.
laboranttt38 hamile misin?negatif çıktı demiştin sanki
[MENTION][/MENTION]
hayra vesile olsn inş senin şansn daha yüksek motivasyonunu düşürme canım hepimiz duacıyızCanım yeni gördüm yazını bugün ignelere başladım tupbebek için dualariniza ihtiyacım var kızlar
Canım o nasıl oluyor acı veren bişiymi
laboranttt38 hamile misin?negatif çıktı demiştin sanki
evet canım şükürler olsun ki hamileyim.. En son 1.97 çıkınca ümidi kesmiştim yok diye adet olmadım ateş basması falan da vardı eşim ısrar etti önce iki tane idrar testi aldım ikisinde de net çıktı ikinci çizgi sonra hastaneye gittik kan verdik 129 çıkınca çok mutlu olduk ama hala şoktan çıkamadım :)
Günaydınlar olsun....
benim eltim yaktırmş zor olduğunu düşünmüyorm tabi doktornla konuş önce gerek varsa olur o
evet canım şükürler olsun ki hamileyim.. en son 1.97 çıkınca ümidi kesmiştim yok diye adet olmadım ateş basması falan da vardı eşim ısrar etti önce iki tane idrar testi aldım ikisinde de net çıktı ikinci çizgi sonra hastaneye gittik kan verdik 129 çıkınca çok mutlu olduk ama hala şoktan çıkamadım :)
Günaydınlar olsun....
günaydn canım :109::109:
sanada günaydın tatlım :) gününüz güzel geçsin mutlu haberler alın inşallah
Kizlar biz de fanfinifinfon donemindeyiz. Ayyyy 12 ay olmayinca insan artik mecbur kalinca bazi seylere fanfinifinfon zevk olmaktan cikio. Acaba bugun mu yapsak catlamis midir 2 gunde bir mi yapsak vs. Esime dedim dun aksam hamile kalirsam 9 ay ara verelim. Ikimize de iyi gelecek::)))Kızlar ovulasyon test sonuçlarımı paylaşıcaktım ama nasıl resim yükleniyor beceremedim ...:26:Bugün 15.günüm ve 2.çizgi koyulaştı bayağı :) zaten denemeye başlamıştık ama şimdi daha güzel deneriz diyeyim artıkbaşlasın fanfinifonlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?