Aşılama 2013 Yılının Son Aşılamaları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Aşılama Yaptırma Nedeniniz?

• Ankete Katılan
    74

ay çok güldüm ya 9 ay ara vermeye :):)

süpersin yaaa durmaksızın 1'er gün arayla 12.günden başla 19.güne kadar yüklenin Bekliyoruz sabırsızlıkla....

yaaa çok iyi bilirim ben onu oy oy ama canım aşılama dönemi çok hırslı olmak lazım aşılamadan bir sonraki günde öyle azim şart canım

evet canım bugünleri iyi değerlendirmek lazım

Allah'ım hayırlısını nasip etsin...

slm arkadaşlar sperm sonucu hakkında bilgisi olan varmı yardım ederseniz sevinirim.miktar:1,5 cc aglutinasyon :yok sperm sayısı :14,5 milyon hızlı%21 yavaş ileri hareketli %64 yerinde hareketli%10 herketsiz%5 hareketli sperm motilite%95 bu sonuça göre aşılama yapıldı şansımız nedir arkadaşlar bir yardım

evet canım bugünleri iyi değerlendirmek lazım

Allah'ım hayırlısını nasip etsin...

hayırlısı olsun tikitacım inş. mutlu son olur bu seferki koşuların sonucu:)benim de son 3 aydır adetim 25 günde bire inmiş ama ben yumurtlama günlerimi 28 günde bire göre düşünüyordum. bu ay rahim filminden önceki son ay , belki şans yüzüme güler hamile kalırım benim de yumurtlamam 12 ocak .dün başladım gün aşırı olacak artık.
Bu arada bu ara verme konusunda ben de çok istekliyim .Artık yoruldum , tavşan gibiyiz evde:)
ev de havuç suyundan keçiboynuzu kürlerinden,cevizlerden ,fındıklardan ,pekmezlerden geçilmiyor ,bir de bugün çakşır suyu alacağım tam olacak.

canım şanısınız rabbimin dilediği kadar milyonlarca meni var ama bunlardan 1 tanesi lazım olan düşün yani rabbim dilerse 1 tanesi yeter umarım aşılama sonucun pozitif olur güzel haberler verirsin şansın bol olsun

Canım Allah'ım hayırlısı nasip etsin...değerlerle kafanı yorma..Allah'ım yeterki nasip etsin...Bir sperm ve bir yumurtanın buluşmasından ibaret herşey..o yüzden isterse 100 milyon olsun önemli değil canım..Allah kalbine göre versin..

sağol canım çok teşekkür ederim...inşallah dediğin gibi bu sefer olur :):)
ovulasyon testlerini herkese tavsiye ederim...
Allah'ım hepimizin yüzüne gülsün inşallah..
Rahim filminden sonra gebelik şansı daha da artıyor derler inşallah sende işe yarar hatta inşallah ona bile gerek kalmadan hamile kalırsın arkadaşım
Tavşan gibiyiz dedin ya çok güldüm
bizim ev de aktardan farksız

kızlar aşılamamın 14 günü acayip kasık ağrım var.kasık ağrısı olup hamile olan varmı.

Tavsan gibi mi::))))) aynen kocam findik, pekmez vs yeyip duruo::)))
kızlar aşılamamın 14 günü acayip kasık ağrım var.kasık ağrısı olup hamile olan varmı.
Kasik agrisi asagilara dogru mu??? Yorgunluk halsizlik var mi????

buda senin mucizen oldu canım rabbim ksımet etti çok şükür... şimdi burdaki arkadaşlara çok büyük örnek olacaksın kan tahlilleri bile sürpriz yapabiliyort insana demekki . . .

:) ALLAH razı olsun canım.. belirti olmayışı da örnek olmalı çünkü ben çok ümitsizdim karnımda bıçak batması gibi ağrı olmadı diye çok kafana takma olmaz dediler ama yapamadım çok taktım yani çok istemekte bebişin gelmesini hızlandırıyor gibi :)

Tavsan gibi mi::))))) aynen kocam findik, pekmez vs yeyip duruo::)))

Kasik agrisi asagilara dogru mu??? Yorgunluk halsizlik var mi????

Yaaa arkadaslar benimde asilamamin 8.gunu ve sag kasigimda hafif agrim var.gerci asilama yapildigi gunden beri vardi ama son uc gunrur dahada artti.ayrica son uc gundur göğüs hassasiyetim de cok artti dokunamiyorum

Yaaa arkadaslar benimde asilamamin 8.gunu ve sag kasigimda hafif agrim var.gerci asilama yapildigi gunden beri vardi ama son uc gunrur dahada artti.ayrica son uc gundur göğüs hassasiyetim de cok artti dokunamiyorum

cnm merhaba nasıl geçti aşılaman?? kaç yumurtan vardı? merak ettim seni ben pek hamilelik belirtisi hissetmemiştim adet olucakmışım gibi hissettim hep ve adet belirtileri yaşadım.. bu arada ben dayanamayıp 12. günümde idrar testi yapmıştım evde.. sende 4 gün sonra bi test yapabilirisin cnm.. için içine sığmıyodur şimdi duygularını tahmin edebiliyorum.. rabbim hayırlısını versin hakkında inşallah

Canim tesekkur ederim.asilama sorunsuz gecti kanamam falanda olmadi cok sukur.iki tane olgun yumurtam vardi.asilamayi oldugum gunden beri sag kasigimda hafif agri var son bikaç gündür artti ama bilmiyorum duygularim cok karisik bir yanim test icin sabirsizlaniyor bir yanim test yapmaya sonucu gormeye hazir degil.gerci kendimi herseye hazırladım ama umut iste.RAbbim hayirlisini nasip etsin bizlere

bende asla ve asla tutmadı diyodum hep hatta test yapmadan önce son 3 gün ağlamaya başlamıştım =( hep kendime bi tek tüp bebekle olacak bu iş diyodum nedense.. doktor 14. günde gel kan testinde bakalım dedi.. ben dayanamayıp 12. günde evde test yaptım silik ikinci çizgi çıktı ama hala kendime çatlatma iğnesinin etkisi bu boşuna heveslenme diyodum.. hemen hastaneye koştuk sonuç çıkınca şok olmuştum.. hatta hamile olduğuma inanmadım kan testini 2 günde bir 3 kez tekrarlattım =) artış varmı diye..
rabbim inş. sanada, burdaki tüm arkadaşlarada, tümm evlat hasreti çeken herkesede benimki gibi bi süpriz verir cnm allah yardımcınız olsun...

12. Gun idrar testinde cikti mi yani::)))) masallahh darisi basimiza....

12. Gun idrar testinde cikti mi yani::)))) masallahh darisi basimiza....

cnm çıktı ama çatlatma iğnesinin etksindende pozitif çıkabiliyomuş bazen testler.. benim çıkmıştı ama bhcg yüksekti benim birazz ondanda olabilir cnm

Son düzenleme:

Canim cok tesekkur ederim. Suan ayni duygulardayim.hatta bu aksam esime tup bebege ne zaman geceriz die sordum oda daha sonuc belli degil belli olsun sen ne zaman kendini hazir hissedersen diyo.bakakim zaman ne gostericek.sana meleklerinle sağlıklı guzel bir omur diliyorum cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…