Kizlar biz de fanfinifinfon donemindeyiz. Ayyyy 12 ay olmayinca insan artik mecbur kalinca bazi seylere fanfinifinfon zevk olmaktan cikio. Acaba bugun mu yapsak catlamis midir 2 gunde bir mi yapsak vs. Esime dedim dun aksam hamile kalirsam 9 ay ara verelim. Ikimize de iyi gelecek::)))
kızlar ovulasyon test sonuçlarımı paylaşıcaktım ama nasıl resim yükleniyor beceremedim ...:26:bugün 15.günüm ve 2.çizgi koyulaştı bayağı :) zaten denemeye başlamıştık ama şimdi daha güzel deneriz diyeyim artıkbaşlasın fanfinifonlar
süpersin yaaa durmaksızın 1'er gün arayla 12.günden başla 19.güne kadar yükleninBekliyoruz sabırsızlıkla....
kizlar biz de fanfinifinfon donemindeyiz. Ayyyy 12 ay olmayinca insan artik mecbur kalinca bazi seylere fanfinifinfon zevk olmaktan cikio. Acaba bugun mu yapsak catlamis midir 2 gunde bir mi yapsak vs. Esime dedim dun aksam hamile kalirsam 9 ay ara verelim. ıkimize de iyi gelecek::)))
evet canımbugünleri iyi değerlendirmek lazım
Allah'ım hayırlısını nasip etsin...
evet canımbugünleri iyi değerlendirmek lazım
Allah'ım hayırlısını nasip etsin...
slm arkadaşlar sperm sonucu hakkında bilgisi olan varmı yardım ederseniz sevinirim.miktar:1,5 cc aglutinasyon :yok sperm sayısı :14,5 milyon hızlı%21 yavaş ileri hareketli %64 yerinde hareketli%10 herketsiz%5 hareketli sperm motilite%95 bu sonuça göre aşılama yapıldı şansımız nedir arkadaşlar bir yardım
slm arkadaşlar sperm sonucu hakkında bilgisi olan varmı yardım ederseniz sevinirim.miktar:1,5 cc aglutinasyon :yok sperm sayısı :14,5 milyon hızlı%21 yavaş ileri hareketli %64 yerinde hareketli%10 herketsiz%5 hareketli sperm motilite%95 bu sonuça göre aşılama yapıldı şansımız nedir arkadaşlar bir yardım
hayırlısı olsun tikitacım inş. mutlu son olur bu seferki koşuların sonucu:)benim de son 3 aydır adetim 25 günde bire inmiş ama ben yumurtlama günlerimi 28 günde bire göre düşünüyordum. bu ay rahim filminden önceki son ay , belki şans yüzüme güler hamile kalırım benim de yumurtlamam 12 ocak .dün başladım gün aşırı olacak artık.
Bu arada bu ara verme konusunda ben de çok istekliyim .Artık yoruldum , tavşan gibiyiz evde:)
ev de havuç suyundan keçiboynuzu kürlerinden,cevizlerden ,fındıklardan ,pekmezlerden geçilmiyor ,bir de bugün çakşır suyu alacağım tam olacak.
Tavsan gibi mi::))))) aynen kocam findik, pekmez vs yeyip duruo::)))hayırlısı olsun tikitacım inş. mutlu son olur bu seferki koşuların sonucu:)benim de son 3 aydır adetim 25 günde bire inmiş ama ben yumurtlama günlerimi 28 günde bire göre düşünüyordum. bu ay rahim filminden önceki son ay , belki şans yüzüme güler hamile kalırım benim de yumurtlamam 12 ocak .dün başladım gün aşırı olacak artık.
Bu arada bu ara verme konusunda ben de çok istekliyim .Artık yoruldum , tavşan gibiyiz evde:)
ev de havuç suyundan keçiboynuzu kürlerinden,cevizlerden ,fındıklardan ,pekmezlerden geçilmiyor ,bir de bugün çakşır suyu alacağım tam olacak.
Kasik agrisi asagilara dogru mu??? Yorgunluk halsizlik var mi????kızlar aşılamamın 14 günü acayip kasık ağrım var.kasık ağrısı olup hamile olan varmı.
ne güzel bir duygudur eminim allahım biz olmayanlarada yaşatır inşallah :) ilk aşılamandı dimi canım
buda senin mucizen oldu canım rabbim ksımet etti çok şükür... şimdi burdaki arkadaşlara çok büyük örnek olacaksın kan tahlilleri bile sürpriz yapabiliyort insana demekki . . .
Tavsan gibi mi::))))) aynen kocam findik, pekmez vs yeyip duruo::)))
Kasik agrisi asagilara dogru mu??? Yorgunluk halsizlik var mi????
Yaaa arkadaslar benimde asilamamin 8.gunu ve sag kasigimda hafif agrim var.gerci asilama yapildigi gunden beri vardi ama son uc gunrur dahada artti.ayrica son uc gundur göğüs hassasiyetim de cok artti dokunamiyorum
cnm merhaba nasıl geçti aşılaman?? kaç yumurtan vardı? merak ettim seniben pek hamilelik belirtisi hissetmemiştim adet olucakmışım gibi hissettim hep ve adet belirtileri yaşadım.. bu arada ben dayanamayıp 12. günümde idrar testi yapmıştım evde.. sende 4 gün sonra bi test yapabilirisin cnm.. için içine sığmıyodur şimdi duygularını tahmin edebiliyorum.. rabbim hayırlısını versin hakkında inşallah
Canim tesekkur ederim.asilama sorunsuz gecti kanamam falanda olmadi cok sukur.iki tane olgun yumurtam vardi.asilamayi oldugum gunden beri sag kasigimda hafif agri var son bikaç gündür artti ama bilmiyorum duygularim cok karisik bir yanim test icin sabirsizlaniyor bir yanim test yapmaya sonucu gormeye hazir degil.gerci kendimi herseye hazırladım ama umut iste.RAbbim hayirlisini nasip etsin bizlere
12. Gun idrar testinde cikti mi yani::)))) masallahh darisi basimiza....cnm merhaba nasıl geçti aşılaman?? kaç yumurtan vardı? merak ettim seniben pek hamilelik belirtisi hissetmemiştim adet olucakmışım gibi hissettim hep ve adet belirtileri yaşadım.. bu arada ben dayanamayıp 12. günümde idrar testi yapmıştım evde.. sende 4 gün sonra bi test yapabilirisin cnm.. için içine sığmıyodur şimdi duygularını tahmin edebiliyorum.. rabbim hayırlısını versin hakkında inşallah
12. Gun idrar testinde cikti mi yani::)))) masallahh darisi basimiza....
bende asla ve asla tutmadı diyodum hep hatta test yapmadan önce son 3 gün ağlamaya başlamıştım =( hep kendime bi tek tüp bebekle olacak bu iş diyodum nedense.. doktor 14. günde gel kan testinde bakalım dedi.. ben dayanamayıp 12. günde evde test yaptım silik ikinci çizgi çıktı ama hala kendime çatlatma iğnesinin etkisi bu boşuna heveslenme diyodum.. hemen hastaneye koştuk sonuç çıkınca şok olmuştum.. hatta hamile olduğuma inanmadım kan testini 2 günde bir 3 kez tekrarlattım =) artış varmı diye..
rabbim inş. sanada, burdaki tüm arkadaşlarada, tümm evlat hasreti çeken herkesede benimki gibi bi süpriz verir cnm allah yardımcınız olsun...
kızlar aşılamamın 14 günü acayip kasık ağrım var.kasık ağrısı olup hamile olan varmı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?