Aşılama 2013 Yılının Son Aşılamaları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Aşılama Yaptırma Nedeniniz?

• Ankete Katılan
    74
Yaaa arkadaslar benimde asilamamin 8.gunu ve sag kasigimda hafif agrim var.gerci asilama yapildigi gunden beri vardi ama son uc gunrur dahada artti.ayrica son uc gundur göğüs hassasiyetim de cok artti dokunamiyorum

canım ben daha önce buraya yazmıstım. aşılama yapıldığı günden beri hafif agrılarım oluyordu benim de sonra 2 gün kesildi. 7. güne uyandığımda feci adet ağrıları cekmeye basladım hatta buraya yazmıstım hungur hungur agladım adet olucam diye, sonra bu agılar 3-4 gun daha devam edince işkillenmeye baslamıstım hani ben regl olunca bu agrları cekiyordum ama hiç bu kadar uzun sürmüyordu ve hiç bu kadar yogun agrı olmuyordu, üzerine 10. günde gogus hassasiyueti de eklenince dogru kan testine gitmiştim, darısı senin başınaaa :)

cnm mrb şimdi kontrolden geldim gelişim iyi dedi bebeğimi gördüm çok şükür kalbini de duyarım diye umut ettim ama doktorum 5 gün sonra dedi sen ne zaman duymuştun canım

cnm mrb şimdi kontrolden geldim gelişim iyi dedi bebeğimi gördüm çok şükür kalbini de duyarım diye umut ettim ama doktorum 5 gün sonra dedi sen ne zaman duymuştun canım

Canım benim SAT 26 KASIM

Aşılama tarihim 7 Aralık
Kese görme zamanım 28 Aralık
Kalp atışı duyma zamanım 04 Ocak cumartesi

Yani aşılamadan yaklaşık 28 gün sonra kalp atışını duydum Allahıma çok şükür.

Ama benim doktorum altan baktı canım, senin nerden bakıyor. Bir de ultrason aletinin hassasiyetine göre değişiyor ne zaman göreceğin

SAT 23 KASIM

Aşılama tarihim 12 Aralık
Kese görme zamanım 2 OCAK
BENİMKİLERDE BU CANIM BANA TRANSVAJİNAL BAKMADI CANIM NORMAL ULTRASONDAN BAKTI CİHAZI İYİ ONU BİLİYORUM BENDE KİLODA VAR MALUM AMA KALP ERKEN DAHA 5 GÜN SONRA BAKALIM DEDİ DOKTORUM GARANTİCİ BİRAZ ONDAN SANIRIM BENDE ÇOK UMUTLA GİTMİŞTİM İNŞLLAH DUYMAK NASİB OLUR CANIM

kızlar rabbim bebeklerinizi size bağışlasın sorunsuz bi gebelik geçirirsiniz inşallah. aşılaması pozitifle sonuçlananları gördükce bana umut oluyor. bende 3 gün önce 2. aşılamamı oldum 4 yumurtam vardı. bizde sorun ileri hızlı hareket ve morfoloji sonuçlar yine düşük çıktı ve benim kafam karışık acaba yine olmadı mı diye kendimi stere sokuyorum acaba sizde sorun neydi niçin aşılama denediniz bana umut olun nolurr

GÜZEL DUAN İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM CANIM ALLAH RAZI OLSUN SANA DA NASİB OLSUN İNŞŞALLAH BİZİM SORUNUMUZ YOKTU YILLARDIR TAHLİLLER TETKİKLER SEBEBPSİZ İNFERTİLiTE DENİLDİ BEKLEDİK DENEDİK BU YOLA GİRMİŞTİK ARTIK 3,5 YIL OLDU KORUNMASIZ TEK BİR GEBELİK BİLE OLMADI AMA AŞILAMA TEDAVİSİ KONTROL ALTINDA OLMAK BİDE EN ÖNEMLİSİ RABBİMİN KISMET ETMESİ BEKLE CANIM SIKILMADAN BEKLE BİRGÜN DEDİM BEN BEKLERİM O GÜN GELDİĞİNDE BUGÜNE KISMETMİŞ DİCEM DİYE SABRINI KORU İNANCINI YÜKSEK TUT OLUMLU OLSA SEVİNECEKSİN YA OLUMSUZ OLURSADA ÜZÜLME BEN KENDİMİ, BÖYLE TELKİN ETTİM CANIM

bizde 2,5 yıldır hiç korunmasız hiç gebe kalamadım benim eşimde sorun var inşallah bu sefer olur rabbim nasip eder canım cevabın için teşekkür ederim

bizde 2,5 yıldır hiç korunmasız hiç gebe kalamadım benim eşimde sorun var inşallah bu sefer olur rabbim nasip eder canım cevabın için teşekkür ederim

rica ederim canım azıcık faydam olsuysa sana ne mutlu bana

Canim benimde esimde varikosel vardi ameliyat oldu ama sonuc sayi artti ama hizda problem vardi ama ilk asilamamda tuttu cok sukur

merak etme canım o kilo dediğin bende de var :) hatta 6 haftalık hamileyim şimdiden 1 kilo da aldım sanki çok zayıfmışım gibi. Artık 83 kiloyum :)))

ben 23 12 2013 tarihinde ilk aşılamamı oldum 12 gün sonra idrarda gebelik yaptım sonuç negatif testi atmadım daha sonra geldim abktım ikinci çizgi hafif silik çıkmış 16 günde yani dünden beride kahverengi leke geliyor adet öncesi olurdu bende ama ikinci gün kanamam başlardı ilaçlardan olabilirmi kanamanın olmaması kafam çok karışık ne yapacagımı bilmiyorum
merak etme canım o kilo dediğin bende de var :) hatta 6 haftalık hamileyim şimdiden 1 kilo da aldım sanki çok zayıfmışım gibi. Artık 83 kiloyum :)))

merhaba canım öncelikle umarım hamilesindir, ama bunu anlamanın tek yolu idrar testleri ile oyalanmayıp doğrudan gidip bir kan testi yaptırman. Böylece gebelik varsa ona göre hareket edersin, yoksa da gelecek tedavilerini planlarsın.

ne bilileyim içimden gelmiyor kanda yaptırmak 4 yıldır aynı sonucu almaktan herhalde içimden bişe yapmak gelmiyor yinede çok tşk ederim cevabın için.

kızlarrrr nasılsınızz dilerim herkezlerr iyidirr...bende herşey aynıı...ilacım bitti adeti bekliyorumm..cumartesi gidicem dr a bakalım ne dicekk...

LABORANTTTT çok sevindimm yaaaa...rabbim kucagına aldıgın günleride göstersinnn....

SGNDMRV canımmm keseyi görmüşsün..kalp atışınada 5 gün varmış acık daha sabırrr...hiç bitmiyor dimi bekleyişş...inşallah kucagına aldıgın günleride yasa su gibi akıp geçsinn...

Tavsan gibi mi::))))) aynen kocam findik, pekmez vs yeyip duruo::)))

Kasik agrisi asagilara dogru mu??? Yorgunluk halsizlik var mi????

kasık ağrım bir ara oluyor sonra geçiyor.valla anlamadım ya kendimi çok dinliyorum yada adet olucam.yarın belli olacak artık.

Canim benimde esimde varikosel vardi ameliyat oldu ama sonuc sayi artti ama hizda problem vardi ama ilk asilamamda tuttu cok sukur

ayyyyy çok güzel bi paylaşım teşekkür ederim böyle haberler beni çok mutlu ediyor inan benim eşimde varikoselden ameliyat oldu öncesine göre biraz arttı ama çok değil sayı 1 ml de 11 milyon genel 45 milyon hareket toplam hareket 60 hızlı 0 geneli yavaş hareket tabi yıkama sonrası en iyileri seçiliyor inşallah benimde tutar

Yikama sonrasi zaten en iyileri seciyorlar ve 1 tane saglikli sperm yeterli emin ol ama sayiyi artirmak icin keciboynuzu ve proxede kullaniyomudun bilmem ama bizim yapmadigiimiz kalmamisti findik cevi badem uzum caksir bal arisutu keci boynuzu pek mezi incir vs ile 9 ml dan ameliyat ve bunlarla 39 milyon olmustu en son ama hiz % 4 tu ..beklioduk ama olmassa yaza tup yaptiririm en azindan rapor ciksun diye uni hastanesinde asilamayla baslamistik bizde hala inanamuyoruz ama Allah ol deyince oluyor sabir ve dua baska yol yok ins rabbim sana ve rum isteyenlere nasip etsin

inşallah inşallah pozitif sonuç alırsın bizide mutlu edersin ne gibi belirtilerin var

valla ne diyeyim şuan ara ara kasık ağrım var..karnım çok şiş.sanki adet olacakmışım gibi.göğüslerimde hiç şişlik yok ağrı yok,çok stresliyim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…