Aşılama 2013 Yılının Son Aşılamaları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Aşılama Yaptırma Nedeniniz?

• Ankete Katılan
    74
Asilamanin 5. Gunundeyim. Surekli kendimi dinliorum. Kimden ne belirti duyaarsam hamilelik uzerine aynisi bende de oluo( sari akintim geldi demin bi arastirdim nette meger yumurtalarimiz dollendikten sonra disari atilan kisim sariymis ondanmis. Benim gibi asilama olan biri yazmis iste. Kizda da ayni sari akinti devam edio baya ben okudum sayfa sayfa sonra bi baktim sonucu negatiff:((allahim bize sabir versin de şu asamalari hayirlisiyla gecelimmm. Kendimi dinleye dinleye bi kaldim:((

arkadaşlar gebelik haberlerini alan herkezi tebrik ediyorum rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip esin ve benim gibi tedaviye hiç durmadan devam edenlerinin de ellerini boş bırakmasın (aminnnnn)

Rabbim banada nasip eder ins tam 20 gun var randevuma nasil gecicek bilmiyorum cok sabirsizlaniyorum ilk ultrasyonum ozamn fransadayim turkiyede olsaydim simdiye bende gormustum dua edin kizlar bana Rabbim ins kucagimizada almayi nadip etsin

Rabbim banada nasip eder ins tam 20 gun var randevuma nasil gecicek bilmiyorum cok sabirsizlaniyorum ilk ultrasyonum ozamn fransadayim turkiyede olsaydim simdiye bende gormustum dua edin kizlar bana Rabbim ins kucagimizada almayi nadip etsin

Ya tahmin ediyorum yurtdısında öyleymiş evet, sen yine iyisin eşimin ablası ABD'de yaşıyor, ilk ultrason randevusu 12. haftasındaydı. İnsan ölür meraktan.

Bunlarda düşük tehlikesi olan birini önlemeye yönelik hiçbir girişim yok demekki, düşecekse düşsün kalan sağlar bizimdir mantığı var.

canım çok sağolda nerelerdeydin merak ettik seni:26::26:

günaydın kızlar nasılsınız?yeni hamişler var galiba tebrik ediyorum.benim aşılama tutmayınca doktoru aradım 2. aşılamaya hemen yapıcaz dedi sonra aşılama günü morfoloji 0 çıkmıştı dedim o zaman tüp dedi.morfoloji sorunu olan arkadaşlar bence aşılamayla hem zaman hem para kaybı.mayısda tüpe başlayacağım artık.

ya bizim morfoloji daha önce %2 çıkmıştı aynı hastanede sonra başka hastanede baktırdık ilaç kullandıktan sonra %7 çıkmıştı en son aşılam yaptırdığımzda %0 dı galiba morfoloji karşısında hiç bi şey yazmıyordu doktor 4 den küçük olduğu için çıkmamıştır düşük dedi ama aşılamaıda yaptı %2 çıkan yerde aşılamamı oldum artık hangi kritere göre bakıyorlarsa kafam karıştı

ya bizim morfoloji daha önce %2 çıkmıştı aynı hastanede sonra başka hastanede baktırdık ilaç kullandıktan sonra %7 çıkmıştı en son aşılam yaptırdığımzda %0 dı galiba morfoloji karşısında hiç bi şey yazmıyordu doktor 4 den küçük olduğu için çıkmamıştır düşük dedi ama aşılamaıda yaptı %2 çıkan yerde aşılamamı oldum artık hangi kritere göre bakıyorlarsa kafam karıştı

canım peki hareket sayınız nasıldı?
bizim daha önce yaptırdığımız sperm testlerinde değerlerimiz idare eder durumdaydı ve bize aşılama önermişlerdi ancak aşılama günü hem sayı hem hareket çok çok düşük geldi.üstelik aşılama olana kadar eşime bal pekmez falan yedirmiştim.yükselmese bile aynı kalır diye umutlanırken hiç ummadığımız bir sonuç çıktı.yarın kan testi yaptırcam büyük ihtimalle tutmadı ama olsun yine de emin olalım.sonrada eşim üroloji doktoru ile görüşecek.aşılamadan geldikten sonra bu sitedeki doktora sordum değerlerimizi bu sperm değerleri ile aşılama değil tüp yapılması gerek,şansınız çok az dedi.dolayısıyla ilk günden itibaren umutlarım tükendi.

canım öncelikle inşallah tutmuştur ve pozitif sonuç alırsın şaşırırsın inş bizim harekette pek iyi değil hızlı ileri 0 çıktı ama yavaş ileri iki katı artmıştı % 55 çıktı eşim 4 gün c pehriz yaptı 3 gün olsaydı hareket daha yüksek çıkardı dedi doktor çünkü spermler bekledikce yavaşlıyorlarmış eski teslerde hızlı yine 0 dı yavaşda en fazla 20 olmuştu onlara göre daha iyi ama aşılama için yeterli değil gibi

canım umarım hepimiz hamiş oluruz
bizimde ileri hareket 0 yavaş ileri % 50 çıktı.eski testlerimizde %25 civarı ileri hareketlimiz vardı ama aşılama günü 0 çıktı.bizim
3.perhiz günümüzdü ama eşim çok ağır grip geçiriyordu önceki gün 5 tane ilaç aldı o günde çok hastaydı.neredeyse hasta yatağından kalkıp geldi diyebilirim.acaba bu hastalık etkilemiş olabilir mi?
biz tüp bebek yaptırmak zorunda kalırsak elimizde rapor olsun diye devlet hastanesinde yaptırdık aşılamayı.onlarda saolsun hiçbir bilgi vermedi aşılama sonrası.yarın eşim randevu aldı özel hastanede bir ürolagla görüşecek.bütün sorularımızı soracağız.tabi ben kan testi yaptırcam önce. pozitif sonuç alırsam bunların hiçbirisine gerek kalmayacak.hayırlısı inşallah hepimiz için.
hayal kırıklığı yaşamamak için umutlanmamaya çalışıyorum ama hayırlısı bakalım belki bizim içinde bir mucize gerçekleşir:18::18::18:

canım ben 2 aşılamamı da özelde oldum tüp bebek raporu için kabul edilmiyormu illa devlette mi olması gerekiyor kafam karıştı bak şimdi:44: bende bu aşılamam tutmazsa tüp bebek düşünüyorum nisanda 3 yılımız doluyor önce devletten yararlanmak istiyorum tabiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…