- 13 Ekim 2011
- 3.663
- 2.320
- 173
kızlar kaç yumoşla aşılama oldunuz?
Evet meraktan oluyorum elimden hic bisy gelmiyo beklemekten baska sabredip bekliycem mecburen Rabbim yar ve yardimcimiz olsun ins hepimiznYa tahmin ediyorum yurtdısında öyleymiş evet, sen yine iyisin eşimin ablası ABD'de yaşıyor, ilk ultrason randevusu 12. haftasındaydı. İnsan ölür meraktan.
Bunlarda düşük tehlikesi olan birini önlemeye yönelik hiçbir girişim yok demekki, düşecekse düşsün kalan sağlar bizimdir mantığı var.
3 solda 1 sağda 4 yumurtam vardı 2 tanesi aşılama zamanına büyüdü 22-23mm diğerleri daha ufaktı
benim 3 sağda 3 solda var.ikisi 20yi geçmişti dün.diğerleri 17-18.6 yumurta ile aşılama olmaz falan dediler bana da korktum yani.
ııııııııı çoğul gebelik riski çok sende çünkü yumurtaların hepsi gelişmiş ya hepsi çatlar ve hepsi döllenirse inşallah en fazla 2 tane döllenir tabi bilemem belki üçüz de istersin sizdeki sorun nedir eşinde mi sende mi
evet öyle bir risk var dediğin gibi.aşılamadan sonra ilişki olmaz belki doktoruma soracağım.offf valla zor bu süreçler.ben de pko var.ilaçla 1 yumoşum büyüyordu ama tutmadı.iğneyle ilk ayım ve ilk aşılamam.sebepsiz infertilite diyebiliriz
evet öyle bir risk var dediğin gibi.aşılamadan sonra ilişki olmaz belki doktoruma soracağım.offf valla zor bu süreçler.ben de pko var.ilaçla 1 yumoşum büyüyordu ama tutmadı.iğneyle ilk ayım ve ilk aşılamam.sebepsiz infertilite diyebiliriz
Merhaba inş. bu son aşılaman olur bende ayın 2 sinde yaptırdım aşılama şimdi sonucu bekliyorum
Merhaba inş. bu son aşılaman olur bende ayın 2 sinde yaptırdım aşılama şimdi sonucu bekliyorum
96 kilo ile skor bence canım
canım çok sağolda nerelerdeydin merak ettik seni:26::26:
Olsun cnaım olsun önemli olan hamilelikte nasıl beslendiğimiz. Bebeğimizi aç bırakmadan yeterli besinleri almasını sağlayarak ama abur cuburdan uzak durarak beslenirsek herşey yolunda gidecektir.
96 kilo ile skor bence canım
canım çok sağolda nerelerdeydin merak ettik seni:26::26:
Olsun cnaım olsun önemli olan hamilelikte nasıl beslendiğimiz. Bebeğimizi aç bırakmadan yeterli besinleri almasını sağlayarak ama abur cuburdan uzak durarak beslenirsek herşey yolunda gidecektir.
canım inşallah pozitifle sonuçlanır bi değişiklik hissediyormusun az kalmış test gününe bende 6 sında aşılama oldum sol kasığım da hala batma devam ediyor yada kendimi çok dinliyorum
canım inşallah pozitifle sonuçlanır bi değişiklik hissediyormusun az kalmış test gününe bende 6 sında aşılama oldum sol kasığım da hala batma devam ediyor yada kendimi çok dinliyorum
İnş. cnm artık olsun diye çok dua ediyorum inş. Rabbim kabul eder dualarımı çünkü çok yıpranmaya başladım ama açıkcası benim umudum yok bende adet belirtisi gibi agrılar var gögüslerim acıyo ara ara kasık agrım var cnm inş. seninde pozitif sonuçlanır ilk aşılamanmı
inşallah canım 2. aşılamam 1. sini 201 şubatta oldum çok umutluydum ama olmadı sonra eşimde sorun var dediler onun tedavi olmasını bekledik ameliyat oldu ardında 6 ay ilaçla devam etti ve şimdi aşılama denedim gene de çok umutlu değildi doktor ama ben yine çok umutluyum inşallah olur ilk aşılamaya göre biraz daha iyi sonuç
İnş. cnm Rabbim emeklerinizi boşa çıkartmaz en kısa zamanda yüzünü güldürür cnm benim 5. aşılamam sonuncu olacak 1 defada tüp denemiştim bu olmazsa tekrar tüp deneyecem inş. gerek kalmaz tüpe
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?