Aşılama 2013 Yılının Son Aşılamaları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Aşılama Yaptırma Nedeniniz?

• Ankete Katılan
    74
merhaba arkadaslar
25 aralıkta aşılama yaptrmıstım ve hala adet olmadım....

ama 3 gündür şiddetli bel ve kasık ağrısı cekiyorum...adet olacagim diye testte yaptrmadimmm....

gecenki asilamamda 14. gun adet olmustum kan tahlili yaptrdigim gun...negatif sonucu görmemek icin adet olmayi bekliyorummmm...

artık hayirlisi :-(

canım hemen test yapsana çıkar gereksiz yere stres yapmamış olursun inşallah pozitif sonuç alırsın canım

kızlar aranızda aşılama olupta sigarayı bırakamayan var mı?? :26:

ayyyy masalllah nasil sevindim :) ii olun böyle.. ohhhh :)

Kizlar bildiginiz gibi, ilik asilanmayi Aralikda yapmistik. Simdi ikinci aslmama icin adet gelmesini bekliyorum.
Ikinci asilanma da sans daha yüksek oluyormus, siz ne düsüyorsunuz ? Ilk asilanmada cok umutlanmistim simdi ikinci kez bu denli olurmu.. ister istemez cok yipratiyor beni.
Uzun zamandir da yazamdim sizlere iyice bunlima girdim..

canım o hepimizin başında bnde 2yi olcam inş ne umutluyum ne umutsuzum bekliyorm p.tesi gelsn de doktora gideyim diye belki olur olmazsa da Rabbim karar kılmştır neylerse güzel eyler ben bıraktım yönümü yörüngemi ona

kızlar aranızda aşılama olupta sigarayı bırakamayan var mı?? :26:

Canim ben tedavi icin degilde 1.5yil once kendi istegimle biraktim ve ilk denememdi.hic ilac falanda kullnmadim.ama yerine mutlaka birsey koy.kimisi sakiz falan .ben turk kahvesine sarmistim.yemekten sonra mutlaka iciodum.ve kendimi telkin etmistim hep2 gun icmeyen 3 gunde icmez 3 gun icmeyen 4 gunde icmez die die icmedim sonra zaten icmedigin gunlere kiyamiosun yazik olur deyip bozmuyosun duzeni.ama kafanda bitirmen lazim canim.

Kızlar malesef negatif.adet olacağını hissettim zaten nasip değilmiş. Bu ay bos öbür ay ikinci asilama startı verilecek.oda olmazsa tüp bebek.beklemedeyim yani.

Kızlar malesef negatif.adet olacağını hissettim zaten nasip değilmiş. Bu ay bos öbür ay ikinci asilama startı verilecek.oda olmazsa tüp bebek.beklemedeyim yani.

canım hayırlısı olsun..Rabbim gönlündekini en kısa zamanda hayırlısı ile sana ve hepimize nasip etsin inşAllah. sevgiyle kal..

canım hakkında hayırlısı olsun inşallah 2. aşılamanda bebişin gelir seninle olur rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın

canım benim sağol Kilo dert değil canım gerçekten sana daha fazla umut olacaksa benim ablam 130 kiloyla hiç tedavisiz 3 çocuk doğurdu canım rabbim dilesin yeterki kilo sadece daha sağlıklı daha rahat gebelik geçirebilmek için canım bende 113 kiloydum eskiden ama boyum çok uzun.ama doktorum çok söyledi zayıfla diye diye 96 ya düştüm daha fazla veremedim psikoloji rahat değildi bebek düşüncesi çok yoruyodu

Günaydın arkadaslar

Asilama sonrasi 16. günüm bugün...adet olurum diye test yapmamistim ta ki dun aksama kadar...ve aksamki idrar testinde cift cizgiyi gördum ilk defa....bugunde kan tahlili verdim bakalim ne olacakkk...

hepimiz icin hayirlisi...

Hayirlisi olsun. Ikinci asilaman insallah pozitif sonuclanacak. Allahtan gelen basimizin ustune. Ben oyle deyip avutuorum kendimi.

canım çok sevindim çizgilerde görülmüş hemde 16.gün inşllh kan sonucunda güzel çıkacak

kızlar malesef negatif.adet olacağını hissettim zaten nasip değilmiş. Bu ay bos öbür ay ikinci asilama startı verilecek.oda olmazsa tüp bebek.beklemedeyim yani.

hakkında hayırlısı olan canım hiç beklemeden 2.aşılamaya geçmene de ayrıca sevindim canım inşllh son aşılaman olur

kızlar malesef negatif.adet olacağını hissettim zaten nasip değilmiş. Bu ay bos öbür ay ikinci asilama startı verilecek.oda olmazsa tüp bebek.beklemedeyim yani.

hakkında hayırlısı olan canım hiç beklemeden 2.aşılamaya geçmene de ayrıca sevindim canım inşllh son aşılaman olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…