inşallah gerek kalmadan bebişin gelir canım 2014 kısmetli gelsin evlerimize melekler bebekler getirsin inşallah
merhaba arkadaslar
25 aralıkta aşılama yaptrmıstım ve hala adet olmadım....
ama 3 gündür şiddetli bel ve kasık ağrısı cekiyorum...adet olacagim diye testte yaptrmadimmm....
gecenki asilamamda 14. gun adet olmustum kan tahlili yaptrdigim gun...negatif sonucu görmemek icin adet olmayi bekliyorummmm...
artık hayirlisi :-(
kasık ağrım bir ara oluyor sonra geçiyor.valla anlamadım ya kendimi çok dinliyorum yada adet olucam.yarın belli olacak artık.
süpersinn seni seviyordumm artık dahadaçokk seviyorumm...pkolusunn...kilolusunn..ve hamilesinnnnn bana ummut oluyorsunuzzz....bende aşırı kiloluydum vermeye çaalışıyorum hala..kilodan olayı olmaz diye çokk korkuyordumm...
ben annemlerdeydim 2günn..giremedimm..öncesindede okudum hep ama pek yazmadımm..şimdiden sonra daha çok burda olurum cumartesi günü dr gidicemm bakalımm neler diyecekk merakdayımm dua edinn lütfenn...
ikinizide takipdeyimmmmmmmm....inşallah sağlıklı bi gebelik geçirirsinizzz...takip edicem hangi ay ne kadar aldınızz..bende korkuyorum kilolardann...şeyy sendede pko varmıydıı...
Kizlar bildiginiz gibi, ilik asilanmayi Aralikda yapmistik. Simdi ikinci aslmama icin adet gelmesini bekliyorum.
Ikinci asilanma da sans daha yüksek oluyormus, siz ne düsüyorsunuz ? Ilk asilanmada cok umutlanmistim simdi ikinci kez bu denli olurmu.. ister istemez cok yipratiyor beni.
Uzun zamandir da yazamdim sizlere iyice bunlima girdim..
kızlar aranızda aşılama olupta sigarayı bırakamayan var mı?? :26:
kızlar aranızda aşılama olupta sigarayı bırakamayan var mı?? :26:
Kızlar malesef negatif.adet olacağını hissettim zaten nasip değilmiş. Bu ay bos öbür ay ikinci asilama startı verilecek.oda olmazsa tüp bebek.beklemedeyim yani.
Kızlar malesef negatif.adet olacağını hissettim zaten nasip değilmiş. Bu ay bos öbür ay ikinci asilama startı verilecek.oda olmazsa tüp bebek.beklemedeyim yani.
süpersinn seni seviyordumm artık dahadaçokk seviyorumm...Pkolusunn...kilolusunn..ve hamilesinnnnn Bana ummut oluyorsunuzzz....bende aşırı kiloluydum vermeye çaalışıyorum hala..kilodan olayı olmaz diye çokk korkuyordumm...
ben annemlerdeydim 2günn..giremedimm..öncesindede okudum hep ama pek yazmadımm..şimdiden sonra daha çok burda olurum cumartesi günü dr gidicemm bakalımm neler diyecekk merakdayımm dua edinn lütfenn...
ikinizide takipdeyimmmmmmmm....Inşallah sağlıklı bi gebelik geçirirsinizzz...takip edicem hangi ay ne kadar aldınızz..bende korkuyorum kilolardann...şeyy sendede pko varmıydıı...
günaydın arkadaslar
asilama sonrasi 16. Günüm bugün...adet olurum diye test yapmamistim ta ki dun aksama kadar...ve aksamki idrar testinde cift cizgiyi gördum ilk defa....bugunde kan tahlili verdim bakalim ne olacakkk...
Hepimiz icin hayirlisi...
kızlar malesef negatif.adet olacağını hissettim zaten nasip değilmiş. Bu ay bos öbür ay ikinci asilama startı verilecek.oda olmazsa tüp bebek.beklemedeyim yani.
kızlar malesef negatif.adet olacağını hissettim zaten nasip değilmiş. Bu ay bos öbür ay ikinci asilama startı verilecek.oda olmazsa tüp bebek.beklemedeyim yani.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?