Aşılama 2013 Yılının Son Aşılamaları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Aşılama Yaptırma Nedeniniz?

• Ankete Katılan
    74
canım ilk aşılama da bıraktım tutmayınca tek tük devam ediyorm

ya canım bende aynıyım ilk aşılamada bıraktım arada canım çekince akşamları bi tane falan içiyodum aşılama tutmayınca tekrar başladım şimdi 2. aşılamayı oldum ama bırakamıyorum güzdüz hiç içmiyorum akşam 3-4 tane içiyorum yaaa :26:

canım bende bi ara bıraktım 2 ay içmedim sonra başladım tekrar bıraktım 1 ay içmedim aslında istediğim zaman bırakabiliyorum ben ama eşim içiyo eşimin bütün kuzenleri akrabaları içiy benim bütün akrabalar ve arkadaş çevremde içiyo onları görünce bende yakıyorum bi tane sonra 2 gün içmiyorum bi gün içiyorum falan filan oluyo ne yaptığım belli değil yani :26::26::26:

canım bende bi ara bıraktım 2 ay içmedim sonra başladım tekrar bıraktım 1 ay içmedim aslında istediğim zaman bırakabiliyorum ben ama eşim içiyo eşimin bütün kuzenleri akrabaları içiy benim bütün akrabalar ve arkadaş çevremde içiyo onları görünce bende yakıyorum bi tane sonra 2 gün içmiyorum bi gün içiyorum falan filan oluyo ne yaptığım belli değil yani :26::26::26:

Kızlar malesef negatif.adet olacağını hissettim zaten nasip değilmiş. Bu ay bos öbür ay ikinci asilama startı verilecek.oda olmazsa tüp bebek.beklemedeyim yani.

Hakkında hayırlısı canım,Allah'ım tez zamanda gönlünden geçeni verir inşallah...

Tebrikler Hayırlısı olsun canım,Allah'ım sağlıkla tamamına erdirsin inşallah...Kan sonucunu da yazarsın bizlere...

canım çok sevindim çizgilerde görülmüş hemde 16.gün inşllh kan sonucunda güzel çıkacak

sagolasin canim

sonucumu is yerinde yeni ögrendim esimi hastaneden arayip söylemisler...b hcg 242 cikmis yarinda tahlil verecekmisimmm...esim heyecandan bayilacakti dr konustuklarini anlatrken...
ben sevinemedim daha is yerinde oldugum icin...

insaallah hersey hayirli olurrr...

Kızlar malesef negatif.adet olacağını hissettim zaten nasip değilmiş. Bu ay bos öbür ay ikinci asilama startı verilecek.oda olmazsa tüp bebek.beklemedeyim yani.

neyse tatlı üzülme buda allahtan devam inşallah pes etmiyoruz bir gün olacak

ayy çok sevindimmm biliyodum hissetmiştim pozitifi göreceğini. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah :

çok sevindiim canımmm yaşasıınnnn :)))) Hayırlısıyla uğuruyla gelsin bebişimiz :)

Son düzenleme:

allah hayırlısını versin canım. Yeni tedavilerini planlamakla çok iyi etmişsin. Herşey yoluna girecek sen de sağlıkla bebişini kucağına alacaksın inşallah

canım rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin hayırlı olsun darısı bize inşallah aşılama sonucu pozitif olanları gördükce biraz da ha umudum artıyor benimde 2. aşılamam bugün 5. günüm sizde sorun neydi aşılama oldun canım

Allah razi olsun canim rabbim insaallah devamini hayir ve saglikla getirirr...ve isteyen herkese nasip eder...

benimde ikinci aşilamamdiii....bizde sorun epeyce coktu insaallah baska sorunlar olmaz.... ama nasip olursa da hicbir sey engel olmazmis kendi durumum örnek.....

ben polikistik over ve hipotroit hastasiyim...ayrica kilomda varrrrdiii...prolaktinimde normalin ustundeydi ve esiminde sperm sayisi cok yuksek degildiii...

insaallah hersey hepimiz icin iyi olur

muhteşem bi haber çok sevindim hayırlı olsun güzel bir hamilelik geçirirsin inşallah hayırlısyla kucağınada alırsın inşallah

Kizlar buarada insAllah efsanenin sonucu pozitif tir.cok merak ediyorum.

bende seni merak ediyordum canımm..nasılsın nasıl gidiyorr?? kaçıncı günündesin bugün..güzel haberlerini duymak nasip olur inşallah dualarımdasınn...

canımm hakkında hayırlısı ne ise o olsun..duamız hep buydu..buymuş demekki hayr olan..rabbbim yüreğini serinletsin..bu ay boş demişsin yaa..sen yinede boş geçirme ilaçların etkisi devam ederr..adetten sonraki günler değerlendirin..inşallah gelir bu ayda hiçbişiye gerek kalmazz...

sizde sorun neydii ??

çok şükür geldimucizen rabbim sana bagışlasın evladınııı...inşallahsaglıklı bi gebelik geçirirsin az kiloylada atlatırsın inşallahh...bakalım bende bu ay nelerolacakk

ayy canım maşallahhhh çok şükür allahaa..ne kadar sevindim bilemezsinn.16. günde görmüşsün çift çizgiyii..ikiz olma ihtimali varmı kaç yumoşla aşılama oldunn?? bide sorun neydii?? bizlerede dua edin bende bu ay aşılama istiyrum nasip olursa..

rabbim sağlıcakla kucagına almayıda nasip etsinn..

inşallah canım bizde de bende yumurtlama tembelliği eşimdede sayı hareket azlığı ve morfoloji inşallah tutar sperm sayısı azsa hareket azsa aşılama da şans düşük diye yorumlar okudum ve üzüldüm. ama bizim gibi olup aşılaması tutan kişileri gördükçe iyi oluyorum

amann gelmişş çatmış yaa gününnn...rabbim hakkında hayırlısı ne ise onu versinnn...inşallah güzel haberler verirsinnn....burdaki çogu arkadaş 12. günü yaptırıyordu tahlil kanda...sen baktıracakmısın adetmimi bekleyeceksinn...

dualarını eksik etme talibim her duayaa...çaresiz bi dönemimdeyimm...çevremdeki kimsede bilmiyor bu halimii...bi eşim bi ben ..insanların yanında gülüp eğleniyorum ama içimm karmakarışıkk..bi sizler varsınız halimi anlattığımm...

kızlarrrr

AMH testi için dr mail atmıştım cumartesi gel dedi...her ihtimale karşı arayayımdedim..asistanı dr hanım yok raporlu dedii

dr u aradım napım diyee...belim kaydı yatıyorum pazartesi bile gelip gelmeyecegim belli değil..istersen bir ay bekle..istersen başka dr a yönlendireyim dedi..bende siz ne önerirsiniz dedimm...bahar hanım var ona git yarın dedi oda tüp bebekle ilgileniyorr dahada yardımcı olur hem dedii...asistanımı ara o ayarlar dedi..aradım yarın 11 e randevu aldımm..dakka bir gol birr...başladım uzun havadan ağlamayaaa... vardır bundada bii hayır belkii..ben hiçbirşeyin sebepsiz olduguna inanmıyorum..herşeyin bi sebebi vardırr...amaa işteezaten garipdim ice fena oldumm...

ben birazda aşılamayı son çare gibi görüyordumm...buda olmazda korkusu sardııı..buda geriyor sanırım beni ...bide dr işi çıktı..ama takmıcam kafama..bilmiyorum kadını belki rabbim daha iyisini çıkartırr karşımaaa..vee inşallah öyledirr..öyle ümidd ediyorumm..öyle yalvarıyorum allahaa...

sen içini ferah tut dr sorunu bnde de var süreklidüşünüyorm bide devlet kim denk gelirse ilk aşılama yapam dr.um bilmiyodu hemşire tarif etmişti tekrar karsılaşmaym die dua ediyorm ,senin işi daha kolay sıkıntı yok mutlu hamiş olcaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…