canım ilk aşılama da bıraktım tutmayınca tek tük devam ediyorm
Canim ben tedavi icin degilde 1.5yil once kendi istegimle biraktim ve ilk denememdi.hic ilac falanda kullnmadim.ama yerine mutlaka birsey koy.kimisi sakiz falan .ben turk kahvesine sarmistim.yemekten sonra mutlaka iciodum.ve kendimi telkin etmistim hep2 gun icmeyen 3 gunde icmez 3 gun icmeyen 4 gunde icmez die die icmedim sonra zaten icmedigin gunlere kiyamiosun yazik olur deyip bozmuyosun duzeni.ama kafanda bitirmen lazim canim.
Canim ben tedavi icin degilde 1.5yil once kendi istegimle biraktim ve ilk denememdi.hic ilac falanda kullnmadim.ama yerine mutlaka birsey koy.kimisi sakiz falan .ben turk kahvesine sarmistim.yemekten sonra mutlaka iciodum.ve kendimi telkin etmistim hep2 gun icmeyen 3 gunde icmez 3 gun icmeyen 4 gunde icmez die die icmedim sonra zaten icmedigin gunlere kiyamiosun yazik olur deyip bozmuyosun duzeni.ama kafanda bitirmen lazim canim.
Kızlar malesef negatif.adet olacağını hissettim zaten nasip değilmiş. Bu ay bos öbür ay ikinci asilama startı verilecek.oda olmazsa tüp bebek.beklemedeyim yani.
Günaydın arkadaslar
Asilama sonrasi 16. günüm bugün...adet olurum diye test yapmamistim ta ki dun aksama kadar...ve aksamki idrar testinde cift cizgiyi gördum ilk defa....bugunde kan tahlili verdim bakalim ne olacakkk...
hepimiz icin hayirlisi...
canım çok sevindim çizgilerde görülmüş hemde 16.gün inşllh kan sonucunda güzel çıkacak
Kızlar malesef negatif.adet olacağını hissettim zaten nasip değilmiş. Bu ay bos öbür ay ikinci asilama startı verilecek.oda olmazsa tüp bebek.beklemedeyim yani.
Günaydın arkadaslar
Asilama sonrasi 16. günüm bugün...adet olurum diye test yapmamistim ta ki dun aksama kadar...ve aksamki idrar testinde cift cizgiyi gördum ilk defa....bugunde kan tahlili verdim bakalim ne olacakkk...
sagolasin canim
sonucumu is yerinde yeni ögrendim esimi hastaneden arayip söylemisler...b hcg 242 cikmis yarinda tahlil verecekmisimmm...esim heyecandan bayilacakti dr konustuklarini anlatrken...
ben sevinemedim daha is yerinde oldugum icin...
insaallah hersey hayirli olurrr...
canım rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin hayırlı olsun darısı bize inşallah aşılama sonucu pozitif olanları gördükce biraz da ha umudum artıyor benimde 2. aşılamam bugün 5. günüm sizde sorun neydi aşılama oldun canımGünaydın arkadaslar
canım rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin hayırlı olsun darısı bize inşallah aşılama sonucu pozitif olanları gördükce biraz da ha umudum artıyor benimde 2. aşılamam bugün 5. günüm sizde sorun neydi aşılama oldun canım
sagolasin canim
sonucumu is yerinde yeni ögrendim esimi hastaneden arayip söylemisler...b hcg 242 cikmis yarinda tahlil verecekmisimmm...esim heyecandan bayilacakti dr konustuklarini anlatrken...
ben sevinemedim daha is yerinde oldugum icin...
insaallah hersey hayirli olurrr...
Kizlar buarada insAllah efsanenin sonucu pozitif tir.cok merak ediyorum.
canım benim sağolKilo dert değil canım gerçekten sana daha fazla umut olacaksa benim ablam 130 kiloyla hiç tedavisiz 3 çocuk doğurdu canım rabbim dilesin yeterki kilo sadece daha sağlıklı daha rahat gebelik geçirebilmek için canım bende 113 kiloydum eskiden ama boyum çok uzun.ama doktorum çok söyledi zayıfla diye diye 96 ya düştüm daha fazla veremedim psikoloji rahat değildi bebek düşüncesi çok yoruyodu
Günaydın arkadaslar
Allah razi olsun canim rabbim insaallah devamini hayir ve saglikla getirirr...ve isteyen herkese nasip eder...
benimde ikinci aşilamamdiii....bizde sorun epeyce coktu insaallah baska sorunlar olmaz.... ama nasip olursa da hicbir sey engel olmazmis kendi durumum örnek.....
ben polikistik over ve hipotroit hastasiyim...ayrica kilomda varrrrdiii...prolaktinimde normalin ustundeydi ve esiminde sperm sayisi cok yuksek degildiii...
insaallah hersey hepimiz icin iyi olur
bende seni merak ediyordum canımm..nasılsın nasıl gidiyorr?? kaçıncı günündesin bugün..güzel haberlerini duymak nasip olur inşallah dualarımdasınn...
canım yaaa ne kadar temiz kalplisin..Rabbim seninde gönlüne göre olanı nasip eylesin cuma günü dualarımız kabul olur inşALLAH..Canım benim aşılamayı saymazsak 11. gün bugün..duygularım karışık bir tarafımda umut beliriyor diğer yanımda tüp bebek planı yapıyor şimdiden.kısmetimizde ne varsa onu yaşıyoruz gerçii..ama her duruma hazırlıyorum kendimi hayırlısı artık.
canım yaaa ne kadar temiz kalplisin..Rabbim seninde gönlüne göre olanı nasip eylesin cuma günü dualarımız kabul olur inşALLAH..Canım benim aşılamayı saymazsak 11. gün bugün..duygularım karışık bir tarafımda umut beliriyor diğer yanımda tüp bebek planı yapıyor şimdiden.kısmetimizde ne varsa onu yaşıyoruz gerçii..ama her duruma hazırlıyorum kendimi hayırlısı artık.
kızlarrrr
AMH testi için dr mail atmıştım cumartesi gel dedi...her ihtimale karşı arayayımdedim..asistanı dr hanım yok raporlu dedii
dr u aradım napım diyee...belim kaydı yatıyorum pazartesi bile gelip gelmeyecegim belli değil..istersen bir ay bekle..istersen başka dr a yönlendireyim dedi..bende siz ne önerirsiniz dedimm...bahar hanım var ona git yarın dedi oda tüp bebekle ilgileniyorr dahada yardımcı olur hem dedii...asistanımı ara o ayarlar dedi..aradım yarın 11 e randevu aldımm..dakka bir gol birr...başladım uzun havadan ağlamayaaa...vardır bundada bii hayır belkii..ben hiçbirşeyin sebepsiz olduguna inanmıyorum..herşeyin bi sebebi vardırr...amaa işteezaten garipdim ice fena oldumm...
ben birazda aşılamayı son çare gibi görüyordumm...buda olmazda korkusu sardııı..buda geriyor sanırım beni ...bide dr işi çıktı..ama takmıcam kafama..bilmiyorum kadını belki rabbim daha iyisini çıkartırr karşımaaa..vee inşallah öyledirr..öyle ümidd ediyorumm..öyle yalvarıyorum allahaa...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?