Aşılama 2013 Yılının Son Aşılamaları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Aşılama Yaptırma Nedeniniz?

• Ankete Katılan
    74

canım test konusunda kararsızım.bir yanım yaptır öğren sonucu diyor bir yanım henüz hazır değil. daha karar vermedik henüz cnm.

seni çok iyi anlıyorum.etrafta çocuk düşünmüyomusunuz sorularına hep kaçamak cevaplar vermekten bıktım.oysaki çocuk hasreti ile yanıp tutuşuyorum. içine attıkça içinde bir yumru gibi büyüyor sanki..ki ben o kadar içime atmışımki bir ara zona gibi bişi oldum cilt hastalığı sıkıntıdan çıkıomuş.
ama buda bizim sınavımız canım.İnşAllah sabreden kullardan olur ve bu sınavıda alnımızın akı ile atlatırız.
herkezin bir sınavı var işte yakın bir akradaşım planlı bir şekilde hamile kaldı kız hamileliğinin 2.ayında eşi işten çıkarıldı ve 1 yıldır işsiz evde.onlarında sınavı bu işte.
ama içine atma bence ağlamak istediğinde ağla ve paylaşmak istediğinde burda yada kendini nerde rahat hissediyorsan orda anlat ama içindeki umudu da yok etme.
çünki yoktan var eden Rabbim OL deyince izni ile olur yeterki kendini bırakma .
tedavi içinde hayır görünen şeyde şer, şer görünen şeyde hayır olabilir.
ben buna inanıyorum.
bazen öyle bir güç oluyorki sen hiçbirşey yapmasanda olayları ve seni o tarafa yönlendiriyor.ve sonucunda bakıyorsun ki böyle olması hayırlıymiş ve Rabbin seni düşünerek olayları o şekilde geliştirmiş...

rabbim hayırı insanlarla karılaştırsın senide...inşallah bu ay hepimizz güzel haberler veririz bende sizlerle başladım tedaviye amahep bişi çıktı ertelendii..şimdide dr değiştii..vardır bundada bi hayır diyorum...sen ne zaman olcasın aşılamanı..bide hangi hastanede oluyorsunn..??

inşallah güzell haberlerle gelirsinn...şu bi kaçgün ice dayanılmaz olur sanaaa...kendini dinlee gönlün hangisini yapmak istiyorsa onu yapp..ben hep öncesinde yaptım testii..12.günde..yoksa eşime alıştıra alıştıra söyleyeyimm diyee..ayyy ilk yumoş oldugunu duydugundaa sanki gebeymişim gibi elime ufak bi çanta bile aldırmamalrr...ayagıma çoraplar giydirmelerr..şimdi gülerek söylüyorum ama hepsi yürek acısı olmuştur içimdee...nasip ..bakalımbizimki ne zaman gelirr..

çok sağol yazdıkların içinn...bendee öyyle düşünüyorumm..hiçbirşey sebepsiz değildirr...hayırlısı hayırlı diye inler oldum durdum...rabbim hayırlısını böyle sunar belki önümee..şimdiki umudum buu...hele bi yarın olsun bakalım ne dicek bu dr..dualarınızı eksik etmeyinn...

cnaım çok sevindim belliydi zaten benimde 16 günlerde 248 di çok güzel canım rabbim devamını getirsin kucağımıza koysun inşllh

canım vardır bunda bir hayır benim aşılama günü doktorumun uçağı rotar yaptı gittim başka doktor yaptı ben nasıl ağlarım yanarım benim doktorum da doktorum diye sonra vardır bunda bir hayır dedim lütfen moralini düşürme vardır bir hayır önerdiğini yap doktorunun

Canım herşeyde bir hayır vardır...hayra yormak en iyisi...hiç bir şey sebepsiz değil şu hayatta....geç olsun güç olmasın derler...Rabbim sağlıklı ve hayırlı olanı nasip etsin...

Ben kendim için hep böyle dua ederim hayırlısı değilse hiç olmasın...

Allah'ım tez zamanda herkesin gönlüne göre versin inşallah

Kizlar Allah ol dedikten sonra emin olun oluyor ben devlette yaptirdim sole dusunuyorumda igneleri aldim ben kendime asla vuramam hergun hastaneye girtik kar kis buralar araba yok yuruyerek o sogukta esimle gitrik hwrgun vs igneler bitti ben mardindeyim diyarbakirafa uni hastanesinde tedavim ondan yumurra takibii icin burdaki dokrora gittim yumurtalarin gelismio diye mafetti beni sonra 1 saatlik yolu 3 saatte git 3 saat gel diyarbakira gittik
Tabi yollar kapali arabaya zincir taktik kar yagiyo bitaraftan neyse wve geldik 2 gun sonra tekrar gittik ve asilamam oldu doktorlar yok o gun seminwrdeler be benim catlatma ignesinden 38 saat sonra asilamam oldu sonra ogrendimki asilamami yapan doktor bile deilmis son sinif tip öğrenci siymis tum bu cabalarin sonucunda asilamam tuttu sukur ha bide esim faktoru var sperm hiz ve morf problemi...ama dedimya Allah ol deyince oluyor dua sabir caba ins yarinda kesyi gormeye gidicem ins goruruz bi problem olmadan

çokk sağoll canımmmm..bakalım yarın gidicemm önerdiği dr a...rabbim hayra çıkarsınnn...şuan öyle bi his varr..rabbimin bibildiği var diyorumm..

inşallah canımm...bizleride eksik etme dualarındann...bende hayırsızsa istemiyorum diye dua ediyorumm...sende sebep çok sebebim ol hayırsızsa bana verme diyorum...

ama bu gelişimi şimdi hayra yoruyorum..ilk yazdıgım anda çok kötüydümm..her duyguya alışır oldukk...

sabrın sonu selamet diyorsun heee...rabbim kucagına aldıgın günleride göstersin inşallahh...

canım ben p.tesi dr. gidicem bakıcak geliştiyse yumoş çarşamba olrm canım hayırlısı ,daha da aratmasn Rabbim

canım okuyunca içim cız etti sen çok zor şarlarla gerçekleştirmişsn Rabbim mükafatını versn keseyi görürsn ve kucağına alırsn inş yüreğin gibi ömrünüz de güzel olsn

yazmayı unut muşum bağcılar eğit;m ve araştırma da sen cnm?

ay canım rabbim tamamına erdirsin ne güzel bide de eşimde sperm hız ve morfoloji sorunu var ondan dolayı çok endişeliyim ama senin de tutmuş bi kaç kişide de bu sorun dolayı aşılama olmuş tutmuş bana umut üstüne umut oluyorsunuz.. sana zahmet olmazsa eşinin değerleri tam olarak neydi bizimkine benziyormu diye merak ettim

yazmayı unut muşum bağcılar eğit;m ve araştırma da sen cnm?

canım ben karşıdayımm...kadıköy medipole gidiyorummm...hepimiz için hayırlısı..biz dr ve hastaneleri vesile kılıyoruzz..rabbim nasip eder inşallah en kısa zamanda..hayırlısını...

slm kızlar gecen ay yazmıstım ilk aşılamam tutmadı bende 2 ay ara vermeye karar vermiştim ama bu ayyy ahamile kaldığımı öğrendimmm allahım hepimize bu duyguyu yasatsınnnn

slm kızlar gecen ay yazmıstım ilk aşılamam tutmadı bende 2 ay ara vermeye karar vermiştim ama bu ayyy ahamile kaldığımı öğrendimmm allahım hepimize bu duyguyu yasatsınnnn

tebrikler canım...Allah'ım sağlıkla tamamına erdirsin...
ilk aşılaman ne zaman olmuştu canım ne kadar geçti üstünden...?

Tekrar hayırlısı olsun canım..

hayırlı olsunnnn.sizdeki sorun neydi acaba?

tebrikler canım...Allah'ım sağlıkla tamamına erdirsin...
ilk aşılaman ne zaman olmuştu canım ne kadar geçti üstünden...?

Tekrar hayırlısı olsun canım..
tesekkürler canımmm 1 Aralıkta olmuştu 15 aralıkta regl oldumm

teşekkürler canım pko vardı canım başka bir sorun yoktu bunun yanında 2 defa kimyasal geçirdim allahım inşallah bunu bize nasip eder

ben de pkoluyum.defalarca serophene+çatlatma iğnesi denedik olmadı.bu ay aşılama yaptırdım.6 yumoşum vardı.senin kaç taneydi acaba?

ben de pkoluyum.defalarca serophene+çatlatma iğnesi denedik olmadı.bu ay aşılama yaptırdım.6 yumoşum vardı.senin kaç taneydi acaba?

Asilamadan once 1 taneydi oda kist olduydu zaten catl igne ile iki tane daha büyüdu ama dktr paragoz olduğu icin o kistime catladi ded ihalbuki daha da buyudu yalan söyledi asilama yi yapti tutmadı bizde baska ilde dktr gitmeye kara verdik bekleyelim iki ay dedik allahim uay nasip etti cok sukur

tesekkürler canımmm 1 Aralıkta olmuştu 15 aralıkta regl oldumm

anladım canım,benimde 5 aralıkta oldu 24 aralıkta regli oldum 1 ay aradayım eğer yine regli olursam gidicem devam edilecek tedavime ondan sordum...inşallah regli olmam tabii :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…