Canım merhaba ben de dn aşılamamı oldum. Aşılamdan heme sonra gelen giden bir leke yoktu. Ancak eve geldiğimde akııntının içinde pembelik oldu bir kez sonra da o da kesildi. Ben despekulumdan diye tahmin ediyorum.
evet arkadaşım geçti ama nasıl geçti sen bana sor çok zor beklemek bugün 11 gün halen olmadım yarında olmazsam inş hemen salı test yapacağım:) dua edin ne olur
Canım merhaba ben de dn aşılamamı oldum. Aşılamdan heme sonra gelen giden bir leke yoktu. Ancak eve geldiğimde akııntının içinde pembelik oldu bir kez sonra da o da kesildi. Ben despekulumdan diye tahmin ediyorum.
sanırım hasta olacagım sancılanıyorum yarına kadar belli olur
Canım üzülme ama .... Tutmazsa da canımız sağolsun yaaaa... Allah'ım çaresiz hastalık vermesin...Biliyorum zor ama dünyada daha ne zor sınavlar var...Allah'ım esirgesin...Sağlıklı olalım da olur bebeğimiz canım inşallah yaa...
daha kesin birşey yok ama bu 3 aşılamam diyer 2 klomenle oldu bu gonal f75 le 5 yıl oldu tabi allahım başka dert vermesin ama çok zor yarına kadar bekleyeceğim yapacak birşeyim yok allaha sığınmaktan başka isteyen herkese rabbim versin canım
Bu işler zor işler..farkındayım...5 yıl diyorsun...Bu 5 yıl içerisinde kimbilir ne kadar çok bebek haberi aldın dimi etrafından...İnsan üzülüyor ama yapacak bir şey yok..Allah'ımıza dua edicez sabır edicez canım..Biz bi de çok üstünde duruyoruz gerçekten aklım fikrim benim burda kk da..acaba hamilemiyim demekten yoruldum her ay...benim arkadaşımın eltisi 4 aşılama 3 tüp bebek denemesinde hamile kalamadı...tamam dedi artık bebeğimiz olmicak..tedaviyi bıraktıktan 1-2 ay sonra hamile kaldı...Kafamıza çok takıyoruz,psikoloji çok önemli....
Kızlar üzülmeyin ne olurbenimde 2.asilamam olucak ilki menepur igne ile bu sefer klomen olucak bide yarıda bırakılan tedavim oldu gonal f ile baslamistik yumurtaliklar fazla tepki verdi fazla yumurta oldu asilama yapılamadı birbirimize dua edelim insaallah Rabbim hepimizin yardımcısı olsun olmazsada üzülmek yok elimizden geleni yaparız gerisindede tevekkül kendinize dikkat edin :)
Bu işler zor işler..farkındayım...5 yıl diyorsun...Bu 5 yıl içerisinde kimbilir ne kadar çok bebek haberi aldın dimi etrafından...İnsan üzülüyor ama yapacak bir şey yok..Allah'ımıza dua edicez sabır edicez canım..Biz bi de çok üstünde duruyoruz gerçekten aklım fikrim benim burda kk da..acaba hamilemiyim demekten yoruldum her ay...benim arkadaşımın eltisi 4 aşılama 3 tüp bebek denemesinde hamile kalamadı...tamam dedi artık bebeğimiz olmicak..tedaviyi bıraktıktan 1-2 ay sonra hamile kaldı...Kafamıza çok takıyoruz,psikoloji çok önemli....
Canim artık ilaclarimi ve fiyatlarını yazabilirsin.klomen ve crınone vajinal jel yarın klimene baslicam fiyat toplam 83 tl asilama fiyatida 940tl idi
evet en son haziranda evlenen ve benim çok yakınım olan bir arkadaşım hamile kaldı ilk ayda temmuzda düğünü oldu da eşimin kardeşi 1 korunurken 3 ay içinde hamile kaldı resmen yıkıldım ögrendim 2 gün sonra aşılamaya girdim o moralle aglaya ağlaya çok zor evrelerden geçiyorum günahlarımın bedelimi yoksa kaderimi allah yardımcımız olsun isyankar olmaktan çok korkuyorum
canım allah yardımcın olsun rabbim herkese hayırlısını nasip etsin inş
Bende tek kaldımAilede arkadaşlarımın arasında bir ben kaldım...
Kizlarrrrr karamsarlasmayin gece gece hepimizin icindedir insallah bebislerimiz hadi moral bozmayin hayirlisi allahtan
Bugün sabahtan beri böyleyim canım bençok moralsizim...keyfim hiç yok...
İnşallah dediğin gibidir içimizdelerdir bebişler ...
bende sizler gibiyim kızlar ya tutarsa diyorum o zamanki sevinci tahmn bile edemiyorum bazende yok ya ben kesin adet olurum diorum beklemek zor ama ben takmıorum hiç olursa olur olmazsa vardır Allahın bir bildiği..
Ben şuan kendimi öyle bir kızıyorum ki...Doktor ve hemşireler o gün aşılamadan sonra söylemesine rağmen yine de uymuyorum...kafanızdan silip atıcaksınız..kafanıza taktığınız için olmuyor dediler...ama benim aklım maşallah hep ordaaa..
ben takmıorum ya geziorum duruorum bu zaman akadar evdeydim yormadımk kendimi ama bundan sonra aklımda değil bazen unutorum bile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?