Aşılama 2013 Yılının Son Aşılamaları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Aşılama Yaptırma Nedeniniz?

• Ankete Katılan
    74
anladım canım,benimde 5 aralıkta oldu 24 aralıkta regli oldum 1 ay aradayım eğer yine regli olursam gidicem devam edilecek tedavime ondan sordum...inşallah regli olmam tabii :)

Canim ben bu ay sogan kurun u denedm esime de keçiboynuzu kuru yaptim

slm kızlar gecen ay yazmıstım ilk aşılamam tutmadı bende 2 ay ara vermeye karar vermiştim ama bu ayyy ahamile kaldığımı öğrendimmm allahım hepimize bu duyguyu yasatsınnnn

Rabbim oldeyince oluyor ne kdar güzel sağlıkla kucağına al yavrunu

Sivilcelerim çıkıyorr((aşilamanin 8. Gunu. Sivilcelere ragmen hamiş olan var mi????

Keseyi gorduk cok sukur ama buseferde rahmin kalp seklinde dedi doktor dusuk riskin var dedi bilemedim paxartesi baska doktora gidicem ben okadar rahim filmi filan cektirdim okadar ilultrasonla uni hastanesinde bakildi bisey cikmamisti moralimiz cok bozuldu ama napalim veren O ysa alan da O almaz ins kız lar dua edin

Sivilcelerim çıkıyorr((aşilamanin 8. Gunu. Sivilcelere ragmen hamiş olan var mi????

insaallah iyi haberler alirsin arkadasimmm....

ben de adet olacagim nasil olsa diye asilamadan 16. gun tahlile gittimm....o kadar umutsuzdummmm...suratimda sivilceler belimde agrilar var ben adet olacagim diye beklerken bebis oldugunu ögrendimmm... 2.asilama ile hamile kaldigimi dun ögrendimmmmm yani....ve hala belim cok agriyorr..

insaaalllah sende iyi sonuclar alirsinnn ;-)

Canim ben bu ay sogan kurun u denedm esime de keçiboynuzu kuru yaptim

bende ovulasyon testi alıp kullandım ilk defa...artık tabii gerisini Allah'a bırakıyorum...Allah'ım ol desin yeter ki...bi de eşim incir yedi bende bal-tarçın-çörekotu yedim adetimin 5.günü başlayıp 12 gün sabah akşam bir tatlı kaşığı yedim..inşallah bunların hepsi işe yarar...yaramazsa ve olmazsa adetimin 2.günü hastaneye gidicem ve 2.ci aşılamaya start vericem bir aksilik çıkmaz....biz elimizden geleni yapalım da Allah'ın takdiri nasılsa öyle olsun hayırlısıyla canım...

Canım moralini bozma....bir doktora daha görün ve dua et...ne şekilde bebeğini doğuranlar var üzülme...hem o kadar bakılmış diyosun şimdiye kadar kimse fark etmedi mi...ilginç yaw...
Allah'ım kalp atışını da duymayı nasip etsin ve sağlıkla kucağına almayı nasip etsin arkadaşım...sen üzülmeeee.....!
Allah'a dua et bol bol...

Saol canim moral oluyorsun rabbim ins tez zamanda sanada nasip etsin ins bi problem olmazda kalp atisinida duyariz...sanada burdaki ark cok dua ediyorum ins sende bu ay mutlu haberi verirsin

Saol canim moral oluyorsun rabbim ins tez zamanda sanada nasip etsin ins bi problem olmazda kalp atisinida duyariz...sanada burdaki ark cok dua ediyorum ins sende bu ay mutlu haberi verirsin

Amin canım çok teşekkür ederim....
Allah'ım isteyen herkese sağlıkla hayırlısıyla nasip eder inşallah...

Sen içini ferah tut canım...

ultrasonda belli olmuyor sanırım rahim şekli benim arkadaşımda daha önce ultrasona girmesine rağmen anlaşılmadı histeroskopide ortaya çıkmış ve dr. u düzeltmiş.
inşallah bir sıkıntı olmaz ve bebeğine kavuşursun.

Insallah canim ya ne guzel soylemissin. Moralim duzeldi.Yarabbim hayirli kolay bir dogumm nasip etsin.tesekkurler yorumun icin.

Benim rahim filminde bisey cikmamisti bugun alttan ultrasonla bakinca dedi cumartesi oldugundan baska doktorda bulamadım ama hayirlisi yasatacak olanda alacak olan da o yapacak bisr yok hamile kalmak bile mucize iken benim icin bwbegime bisey olmiycana inaniyorum ins

ıyı aksamlar kızlar ve ıyı tatıller ben bı kacgundur cok kotuyum ne yesem cıkarıyorum allahım yardımcım olsun bugunde kalp atıslarını duydum bebıslerımın cok sukur bı sorun yok onlar ıyıler ben bıraz kotuyum ama o guzellıklerın yanında katlanıyor ınsan ıns hepınız guzel haberler alırsınız

ALLAH ım razı olsun RABBİM sanada çifter çifter mis kokulu hayırlı evlatlar nasip etsin İNŞALLAH..

kızlarrrrrr..... dün dr daydımm....ayyy drum çokk tatlıydıı...anam ben ağladımki dr um değişti diye..bu bizimle yarım saat konuştu herşeyi anlattı...ve ben geçen hafta kendi kafama infolike başlamıştım ve dr bana ınfolik yazdı buna başla dedi..dedim içiyorum şuan zaten..

puregon diye iğne yazdı...bide ovitrella..bide infolik..ilaçlarım 900 tl yi geçtii...allahdan dr hemen rapor çıkarttı..valla ben özelde çıkmaz zannediyordum..hemde 20 dk da çıktıı... 250 tl ye aldık ilaçlarııı....

yarın vurulmaya başlıcammm..kendim vurulabilirim diye düşünüyorum...iğne vurabiliyorum başkalarına..bu dahada kolay geliyor bana ama inşallah öyle olur...cumartesi şekillenecek herşey...dr um yumoş olursa kendiniz bikere deneyin taraftarıı amaa bende aşılama olayım diyorum hazır yumoş varsaa...cumartesi belli olacak..hayırlısı bakalımm...

Canim cok sevindim..bak herseyde bir hayir var.icine sinmesi cok guzel cok sevindim cnm.hakkinda hayirlisi olsun arkadasim

Geçmiş olsun canım...İkizler annelerini kusturmaya mı başlamışmış :):):)
Allah'ım sağlıkla tamamına erdirsin canım yaaa :)

Yaaa bak gördün mü herşeyde bir hayır varmış...çok sevindim senin adına canım..Allah'ım içine sindirdiği gibi tez zamanda bebişini de nasip eder inşallah...

BU ARADA KIZLAR HEPİNİZ KANDİLİ MÜBAREK OLSUN.....

Senin adina cok sevindim ins kucaginada almayi nasip etsin Rabbim bebislerim dedigine gore ikiz sanirim :) canm bende 6 haftalik hamileyim mide bulantim var ama kusma yok acaba senin nekadarlik merak ettim birde bel ve karin agrisi varmi

Kizlar oncelikle herkeze hayirli kandiller olsun.Gecemiz kalplerimizi aydinlatan Efendimizin nuru ile dolsun..Bu gecenin hurmetine hayırlı evlat lar nasip eylesin.
Ben iyi bir haber vermek isterdim bugün ama maalesef ilk asilamam olumsuz. Bugun asilamanin 13.gunuydu negatifi gorduk kanda.aslina bakarsaniz uzuldum ama topladim kendimi.Bugun Eyup Sultana gitmistik esimle orda ogrenim dedim.kendimi topladim en azindan .inancimizi ve umudumuzu kaybetmek yok.birkac ay para biriktirip tup bebege gecmeyi dusunuyoruz.Rabbim hakkimizda hayirli olani nasip eylesin hepimizin gonlunden geceni hayirlisi ile nasip eylesin.hayirli kandiller. .

ALLAH ım razı olsun RABBİM sanada çifter çifter mis kokulu hayırlı evlatlar nasip etsin İNŞALLAH..

ayy çifterr çiftermiii...sen böle deyince bi değişik oldumm...inşallah rabbim hakkımda hayırlısı ne ise onu versinn...çok sağol güzel duaların içinn...
Canim cok sevindim..bak herseyde bir hayir var.icine sinmesi cok guzel cok sevindim cnm.hakkinda hayirlisi olsun arkadasim

aminn çok sağolll...doğru diyorsun herşeyde vardır bi hayr..buda benim hayrım olur inşallahh....

seninde mubarek olsun canımmm...raabbim dualarını kabul etsin..inşallah hepimiz sırasıyla verelim güzel haberlerimizii...

nasılgarip bi duygu kapladı içimi bilemezsin..yazdıklarını okurkenn...biz hep hayırlısını diledikk..onun hayrına razı oldukk...rabbim gönüllerimize serinlik genişlik versinn...biz ra bbimden istiyoruzz..onun ol demesiyle olacagını biliyoruzz..dru..aşılamayı..tüpü hepsini vesile kılıyoruzz...nasibimiz gelecek inşallahh...geleceği zamana kadar rabbim serinlik versin yüreğimizee..

iğnelerr etkisini sürdürür bu ayıda kendiniz degerlendirinn..

kızlarr hepinizin kandili mubarek olsunn...hepiniz dualarımdasınızzz...sizlerde beni unutmayın inşallah..rabbimm boş çevirmesinn...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…