Geçmiş olsun canım...İkizler annelerini kusturmaya mı başlamışmış :):):)
Allah'ım sağlıkla tamamına erdirsin canım yaaa :)
Yaaa bak gördün mü herşeyde bir hayır varmış...çok sevindim senin adına canım..Allah'ım içine sindirdiği gibi tez zamanda bebişini de nasip eder inşallah...
BU ARADA KIZLAR HEPİNİZ KANDİLİ MÜBAREK OLSUN.....
Senin adina cok sevindim ins kucaginada almayi nasip etsin Rabbim bebislerim dedigine gore ikiz sanirim :) canm bende 6 haftalik hamileyim mide bulantim var ama kusma yok acaba senin nekadarlik merak ettim birde bel ve karin agrisi varmi
günaydın kızlar hepinizin kandilini kutlarım dün yazamadım ama bol bol dua ettim hepimiz için rabbim duysun sesimizi inşllah
kızlar slm doktordn geldim bu hafta içinde 2 aşılamam olcak,2;30ta doktora gidicem çatlatma iğnesi için
ayy cnm sorma persembeden beri cok kotuyum 1 kilo verdim agzima bisey alamiyorum doktorum serum takicam boyle devam ederse dedi halim kalmadi artik allahim en kisa zamanda kurtarir ins bu arada seninde kandilin mübarek olsun allahim hepimizin kucagini doldursun
Hayırlısı olsun canım...Allah'ım inşallah hayırlısıyla bu sefer yüzünü güldürür :)
kızlar slm doktordn geldim bu hafta içinde 2 aşılamam olcak,2;30ta doktora gidicem çatlatma iğnesi için
inş canım tüm bekleyenlerin senin nasl gidiyor bat‘ın ne zamann yumurtlama dönemin geçti bu ay hayırlı haberlern olur inş
Amin canım..
İyi gidiyor canım ovulasyon testiyle yumurtlama günümü tespit ettim bu ay güzel çalıştık canım...hala devam ediyoruz ne olur ne olmaz diye gün aşırı :):):)
BAT tarihim tahminime göre 23 Ocak..o civarda olucak...tam düzenli olmadığı için bilemiyorum...
Biz elimizden geleni yaptık...Takdir Allah'ın ol derse olucak inşallah...
ayyyy hadi bakalımm hayırlısıı..inşallahh bu sefer senine olur bebeğinnnn...kaç yumoşun varrrr ??
bnde kullandım ovü testi ama olmadı inş senin güzel gelişmelern olur bekliyorm iyi haberler hepimiz için
Cnm benimde 6+3 valla ben su icsem cikariyorum tansiyonum dustu ve kilo kaybetmeye basladim evet allahim nasip ederse ikizler bel agrim ilk zamanlar vardi karinda arada ama cok degil zaman zaman hafif oldu kasiklarda simdi sadece bulanti ve kusma var
amin canım 4 tane gelişmiş var diğerlerini söylemiyo drum gıcık ediyo beni daha minik minik çok var ddi,Rabbim ne taktir ederse 1 tane yumoş olsn döllensn kafi
Cnm benimde 6+3 valla ben su icsem cikariyorum tansiyonum dustu ve kilo kaybetmeye basladim evet allahim nasip ederse ikizler bel agrim ilk zamanlar vardi karinda arada ama cok degil zaman zaman hafif oldu kasiklarda simdi sadece bulanti ve kusma var
Anliyorum canm bende dogru duzgun bisiy yiyemiyorum bebislerimiz saglikli bi sekilde gelsin de katlaniriz biz herseye ins :)
Amin canım..
İyi gidiyor canım ovulasyon testiyle yumurtlama günümü tespit ettim bu ay güzel çalıştık canım...hala devam ediyoruz ne olur ne olmaz diye gün aşırı :):):)
BAT tarihim tahminime göre 23 Ocak..o civarda olucak...tam düzenli olmadığı için bilemiyorum...
Biz elimizden geleni yaptık...Takdir Allah'ın ol derse olucak inşallah...
canımmmm..inşallahhhh bu ay rabbim senin ol emrini verirr...ve bebeğin seninle olurr...dualarımdasınnn...10 gün sonra güzel haberler verirsin inşallahhhhhhhhh........
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?