kızlarrr bişi sorucammm....
iğne kullanan arkadaşlarr..göbekten vurulucam bende..her akşam aynı tarafamı vuruyorsunuzz...?? yoksa bi sağ bi solmuu ??
kızlarrr bişi sorucammm....
iğne kullanan arkadaşlarr..göbekten vurulucam bende..her akşam aynı tarafamı vuruyorsunuzz...?? yoksa bi sağ bi solmuu ??
ohhh maşallahhhhh...anamm sendede ikiz gelebilir desenee :) :) benimde eşim hep ikizz diyee dua ediyorrr...şey bişi daha sorsam...hangi ilaçı kullandın..iğneyse kaç doz kullandınn...
dualarımdasınn...sizlerde unutmayın beni bende bu akşam başlıyorum iğnelere hayırlısı bakalımm..
dr 4 tane de olablr diyor ama varsayım,çok yumurta sorn yaratablyo 2-3 olsn sağlıklı kaliteli olsn yumoşlar,serophene sabah akşam 1 tane bide bu gece çatlatma iğnemi vurcam çarşamba sabahı aşılama oluyorm
bi sag bi sol vuruldum ben pregonu
bir sağ bir sol canım
Benim bir sikayetim var. Ben hicbirsey hissetmiyorum.hatta bazen hamile oldugumdan bile supheleniyorum:26:
aayyy kızlarrr ..bende inşallah böle olurumm hamile kaldıgımdaa...bende kilo sorunu var ve ben bunu çok dert ediyorum inşalah almam diyee...
siz rahatsızsınız bu durumdan o yüzden inşallah geçer diyorumm..rabbim bebeklerinize sağlık sıhhat versinnnn...inşallahhh kucagınızada alın kuzularınızı...
ay canım allahım kolaylık versin bende cumartesiden beri bi midem kalkıyo ara sıra kusacam diye korkudan ölüyorum yaniii kalp atışlarını felan duydun mu bu arada canım görüşemedik bi kaç gündür
allah senii netmesin yaa güldürdün beniiiiiiiiiiiii
kalp atışlarını felann duymadınmıııııııı...
cok sukur cnm ctesı gunu duyduk ıkısıde cok sukur allahıma ıyıler ben cok kotuyum 1 gun ıyı obur gun ınanılmaz kotuyum allah yardımcım olsun guzel olacak sonucu ama ınankı cok kotu bulantı ve kusma ıns sende olmaz ya senın ne oldu tekmı ıkızmı bellı oldumu ben pek gıremıyorum
amin canım allah yardımcımız olsun bende kalbini duydum çok şükür canım ayrıca ikiz değilmiş tekmiş benimki
ay çok sevindim canım darısı sağlıkla kucağına almaya inşallah.
Kaç haftalıkmış minik :)
bu arada sende bulantı ağrı herhangi bir şikayet var mı? Bulantı yaşamayan bir ben mi varım:)
yarın hayırlısı ile doktor randevum var bu 12 gün nasıl geçti bir bana sorun, elimde olsa hergün doktora gidicem, miniğimi görmek isticem. Allah ona sağlık versin de ben görmesem de olur tabi ki :)
aminn canım bendede bulantı yok bi kaç kere midem kalktı deriz ya öyle oldu ama haricinde bulantım yok canım canım .s.a.t göre 7+2
aminn canım bendede bulantı yok bi kaç kere midem kalktı deriz ya öyle oldu ama haricinde bulantım yok canım canım .s.a.t göre 7+2
Merhaba arkadaslar
ben de 5. haftayi yarin dolduruyorummm...dr verdigi progestan kanama olmasin diye igne ve folibol kullaniyorummm....
bel agrisindan baska birsey hissetmiyorum...bu dönemi geciren arkadaslar bel agrisi sorunu yasadimi ve keseyi ne zaman gördü bilgi verirse sevinirim......
Saglik ve sevgiyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?