Aşılama 2013 Yılının Son Aşılamaları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Aşılama Yaptırma Nedeniniz?

• Ankete Katılan
    74
kızlarrr bişi sorucammm....

iğne kullanan arkadaşlarr..göbekten vurulucam bende..her akşam aynı tarafamı vuruyorsunuzz...?? yoksa bi sağ bi solmuu ??

dr 4 tane de olablr diyor ama varsayım,çok yumurta sorn yaratablyo 2-3 olsn sağlıklı kaliteli olsn yumoşlar,serophene sabah akşam 1 tane bide bu gece çatlatma iğnemi vurcam çarşamba sabahı aşılama oluyorm

dr 4 tane de olablr diyor ama varsayım,çok yumurta sorn yaratablyo 2-3 olsn sağlıklı kaliteli olsn yumoşlar,serophene sabah akşam 1 tane bide bu gece çatlatma iğnemi vurcam çarşamba sabahı aşılama oluyorm

hayırlısı olsun cnm.ben de 5 yumoşla girdim aşılamaya.hepside yeterli büyüklükteydi.insanı yumurta sayısı daha da bir ümitlendiriyor

Benim bir sikayetim var. Ben hicbirsey hissetmiyorum.hatta bazen hamile oldugumdan bile supheleniyorum:26:

Benim bir sikayetim var. Ben hicbirsey hissetmiyorum.hatta bazen hamile oldugumdan bile supheleniyorum:26:

allah senii netmesin yaa güldürdün beniiiiiiiiiiiii

kalp atışlarını felann duymadınmıııııııı...

ayy cnm sakın boyle bısey ısteme ınankı cok kotu bı durum benım artık ayakta duracak halım kalmadı sakın ısteme ıns cok rahat atlatırsın ınş allahım sana da nasıp eder

ay canım allahım kolaylık versin bende cumartesiden beri bi midem kalkıyo ara sıra kusacam diye korkudan ölüyorum yaniii kalp atışlarını felan duydun mu bu arada canım görüşemedik bi kaç gündür

cok sukur cnm ctesı gunu duyduk ıkısıde cok sukur allahıma ıyıler ben cok kotuyum 1 gun ıyı obur gun ınanılmaz kotuyum allah yardımcım olsun guzel olacak sonucu ama ınankı cok kotu bulantı ve kusma ıns sende olmaz ya senın ne oldu tekmı ıkızmı bellı oldumu ben pek gıremıyorum

allah senii netmesin yaa güldürdün beniiiiiiiiiiiii

kalp atışlarını felann duymadınmıııııııı...

Guldurdugume sevindim. Kalp atislarini duymak henuz nasip olmadi.aslinda bugun doktorum cagirmisti ama gidemedim. Merkeze uzak oturdugumuz icin

arkadaşlar bende bu sabah inş doktora gidicem femaraları bitirdim bakalım ne durumda yumoşlar nasip olursa 2.aşılama mı olucam yumoşlar kaliteliyse tabi dua edin inş hayırlısı bakalım..bide doktorumada sorucam ama sizede sormak istiyorum benim adetim bitti yıkandım 3 gün sonra yine gemeye başladı nieki sizce 11.günüm bugün

amin canım allah yardımcımız olsun bende kalbini duydum çok şükür canım ayrıca ikiz değilmiş tekmiş benimki

Kizlar. 6 haftalik hamileyim son uc gundur asiri derecede mide bulantim vardi hic bir sey yiyemiyordum bugun normale dondum normal oluncada acaba bisiyler ters mi gidiyor diyorum sizede boyle oluyomu

amin canım allah yardımcımız olsun bende kalbini duydum çok şükür canım ayrıca ikiz değilmiş tekmiş benimki

ay çok sevindim canım darısı sağlıkla kucağına almaya inşallah.

Kaç haftalıkmış minik :)

Bu arada sende bulantı ağrı herhangi bir şikayet var mı? Bulantı yaşamayan bir ben mi varım:)

Yarın hayırlısı ile doktor randevum var bu 12 gün nasıl geçti bir bana sorun, elimde olsa hergün doktora gidicem, miniğimi görmek isticem. Allah ona sağlık versin de ben görmesem de olur tabi ki :)

Son düzenleme:
Merhaba arkadaslar

ben de 5. haftayi yarin dolduruyorummm...dr verdigi progestan kanama olmasin diye igne ve folibol kullaniyorummm....
bel agrisindan baska birsey hissetmiyorum...bu dönemi geciren arkadaslar bel agrisi sorunu yasadimi ve keseyi ne zaman gördü bilgi verirse sevinirim......

Saglik ve sevgiyle

aminn canım bendede bulantı yok bi kaç kere midem kalktı deriz ya öyle oldu ama haricinde bulantım yok canım canım .s.a.t göre 7+2

aminn canım bendede bulantı yok bi kaç kere midem kalktı deriz ya öyle oldu ama haricinde bulantım yok canım canım .s.a.t göre 7+2

senin durum nasıl canım bende arasıra bıçak saplanır gibi kasık ağrısı oluyo birtek. Gelişimden dolayı normalmiş senin var mı şikayetin ?

canım valla bende bulantı yok dediğim gibi. Ama çok nadir bazı yemeklerden sonra mide ekşimesi yaşıyorum her zaman da değil ama. Ama bugün öğle yemeğinden sonra bir hayli kötü bir hissiay oluştu midemle geçici bir süre.

Onun dışında o bıçak saplanır gibi olan kasık ağrılarım artık yok, sadece 1-2 gündür regl olacakmış gibi ağrılarım var o da normal diyorum çünkü alsında normal regl tarihim yaklaştı onun etkisi olabilir diye düşünüyorum.

Bunun dışında da göğüs hassasiyeti had safhada. Önceleri sadece göğüs uçlarında hassasiyet olurdu şimdi göğüslerimin de büyüdüğünü hissediyorum.

Ha bu arada uykuuuu uyku akşamları 8 yada en geç 8:30 da uyuyporum :)))

canım merhaba,

ben 4+4'te keseyi, 5+4'te de kalp atışını gördüm Ama tabiki transvajinal ultrasonla gördü bunları. Karından bakılırken daha geç görünebiliyormuş.

Sanırım bel ağrım çok kısa bir süre olmuştu ama çogunlukla onun sebebi kullandığım destek ilaçları (progesteron gibi)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…