Aşılama 2013 Yılının Son Aşılamaları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Aşılama Yaptırma Nedeniniz?

• Ankete Katılan
    74
Kizlar. 6 haftalik hamileyim son uc gundur asiri derecede mide bulantim vardi hic bir sey yiyemiyordum bugun normale dondum normal oluncada acaba bisiyler ters mi gidiyor diyorum sizede boyle oluyomu

Kizlar cevap yazmamissiniz boyle olaniniz yok galiba

benim de belim çok ağırmıştı. benim doktorum 5 haftada keseyi görmüştü

bir de ben varım hiçbirşey hissetmeyen. kalp atışlarını da duymayınca iyice hamilelik psikolojisinden uzaklaşıyorum. tabi herşeyden etkilenen psikolojim dışında. RABBİM sağlıkla kucağına almayı da nasip eder inşallah

çok teşekkürler canım.

Ah o psikolojimiz yok muuu beni endişelerin göbeğinde ordan oraya savuruyor gerçekten. Eminim çok şikayetim olsaydı da bu şikayetlerin yogun olması bebeğime zarar vericek mi diye endişe edrdim. Yada bugun az bugun çok neden böyle oldu diye kuruntu yapardım.

Ne olursa olsun onlar sağlıklı olsun da ben psikolojimle yaşarım hiç önemli değil :)))

kızlarrr bişi sorucammm....

iğne kullanan arkadaşlarr..göbekten vurulucam bende..her akşam aynı tarafamı vuruyorsunuzz...?? yoksa bi sağ bi solmuu ??

canım göbeğinin 3-4 parmak altında bir gün sağa bir gün sola vurman gerekir

kızlar sabah aşılamamm var içim çok huzursuz ne endişeliyim sanırım

Evet canım önce birkaç kez eşim vurdu canımı acıttı o günden beri hep kendim vuruyorum basit zaten şeker iğnesi gibi aynı

bende kendim vuruyorumm..eşim sağolsun tırstı ben batıramam sana o iineyi diyorr....dün hiç hissetmedim..ama bgün sol tarafıma vururken acıttım birazz..ve kanadı acıkk..dünkünün yeri belli değil ama bugünkii :) minik kırmızı iz varr :) :) acemiyim alışıcamm..

çatlama iğnesinide kendinizmi yaptınızz??oda aynı göbektenmii ??

Çatlatmada aynı şekilde yapılıyor onu da ben kendim yaptım. Üstelik doktorum aynı anda iki doz vermişti birini sağa birini sola vurdum sırasıyla.

İğnelerle ilgili artık tecrübeli olduk deneye deneye. Sana tavsiyem iğnenin ucuna dikkat et, aslında ucu bi tarafı daha uzun bi tarafı kısa. Uzun olan iğne üstte duracak şekilde dik batır, iğne girdimi girmedimi hissetmiyorsun bile o kadar diyim sana. Bir de iğney çıkarırken oyanalırsan tereddüt edersen kanar, çok seri bir şekilde iğneyi hemen çekeceksin diğer elindede pamuk bekletip üzerine basacaksın.

Benim ilk eşim vurdugunda kanadı onun sebebi de canımı acıtır düşüncesi ile ağır ağır çekti o da kanatıyor maalesef.

Sonrakilerde hep ben kendim yaptım, hızla çekiyodum pamuk bile tutmadım hiçbirinde sıfır kan, sıfır iz.

Kızlar benim için de dua eder misiniz bugün? Bugün doktor randevum var, bebeğimi görmek için sabırsızlanıyorum. Onun iyi olduğunu, benimle oldugunu bilmek istiyorum.

Bugün SAT'a göre 7+1'deyim yani 8. haftama girdim çok şükür, Allah 40. haftaları da görmeyi nasip etsin.

Umarım size yarın güzel haberlerle gelirim

oy oy canım hiç sorma bende aynı senin gibi çalışıyorum zaten çok yorgun geliyorum gözler kapanıyo bende de

canım ultrasonla baktı benimkini hep 8.haftaya girdiğim gün duyabildim.belki daha önce duyulurmuydu bilmiyorum tabi benim doktorum en erken o gün dinleriz dedi gelişim bekledi çok şükür duyduk onuda

kızlar sabah aşılamamm var içim çok huzursuz ne endişeliyim sanırım

canım yüreğini ferahlat biraz yaa at endişelerini üzerinden güzel şeyler olacağını düşün ve lütfen bir operasyon geçirmemiş gibi normal hayatına dön herşey daha kolay olacak senin için lütfen şansın bol olsun

canım diğer iğneler nasıl bilmiyorum ama çatlatma iğnesi çok konforlu yani ben çok korkmama rağmen inanki hissetmedim hiçbişey kaydı gitti anlamadım bile hiçbişey

canım hep dualarımdasınız nice haftalara canım

canım ultrasonla baktı benimkini hep 8.haftaya girdiğim gün duyabildim.belki daha önce duyulurmuydu bilmiyorum tabi benim doktorum en erken o gün dinleriz dedi gelişim bekledi çok şükür duyduk onuda

senin karından mı bakmışlardı canım, öyleyse tabi anca 8. haftalarda karından görünüyormuş. Benim kardeşimin eşinin 9. da duyuldu herhalde karından

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…