Kizlar. 6 haftalik hamileyim son uc gundur asiri derecede mide bulantim vardi hic bir sey yiyemiyordum bugun normale dondum normal oluncada acaba bisiyler ters mi gidiyor diyorum sizede boyle oluyomu
Merhaba arkadaslar
ben de 5. haftayi yarin dolduruyorummm...dr verdigi progestan kanama olmasin diye igne ve folibol kullaniyorummm....
bel agrisindan baska birsey hissetmiyorum...bu dönemi geciren arkadaslar bel agrisi sorunu yasadimi ve keseyi ne zaman gördü bilgi verirse sevinirim......
Saglik ve sevgiyle
ay çok sevindim canım darısı sağlıkla kucağına almaya inşallah.
Kaç haftalıkmış minik :)
Bu arada sende bulantı ağrı herhangi bir şikayet var mı? Bulantı yaşamayan bir ben mi varım:)
Yarın hayırlısı ile doktor randevum var bu 12 gün nasıl geçti bir bana sorun, elimde olsa hergün doktora gidicem, miniğimi görmek isticem. Allah ona sağlık versin de ben görmesem de olur tabi ki :)
bir de ben varım hiçbirşey hissetmeyen. kalp atışlarını da duymayınca iyice hamilelik psikolojisinden uzaklaşıyorum. tabi herşeyden etkilenen psikolojim dışında. RABBİM sağlıkla kucağına almayı da nasip eder inşallah
kızlarrr bişi sorucammm....
iğne kullanan arkadaşlarr..göbekten vurulucam bende..her akşam aynı tarafamı vuruyorsunuzz...?? yoksa bi sağ bi solmuu ??
canım göbeğinin 3-4 parmak altında bir gün sağa bir gün sola vurman gerekir
kızlar sabah aşılamamm var içim çok huzursuz ne endişeliyim sanırım
canım göbeğinin 3-4 parmak altında bir gün sağa bir gün sola vurman gerekir
iğneyi kendiniz mi vuruyorsunuz?
Evet canım önce birkaç kez eşim vurdu canımı acıttı o günden beri hep kendim vuruyorum basit zaten şeker iğnesi gibi aynı
bende kendim vuruyorumm..eşim sağolsun tırstı ben batıramam sana o iineyi diyorr....dün hiç hissetmedim..ama bgün sol tarafıma vururken acıttım birazz..ve kanadı acıkk..dünkünün yeri belli değil ama bugünkii :) minik kırmızı iz varr :) :) acemiyim alışıcamm..
çatlama iğnesinide kendinizmi yaptınızz??oda aynı göbektenmii ??
canım valla bende bulantı yok dediğim gibi. Ama çok nadir bazı yemeklerden sonra mide ekşimesi yaşıyorum her zaman da değil ama. Ama bugün öğle yemeğinden sonra bir hayli kötü bir hissiay oluştu midemle geçici bir süre.
Onun dışında o bıçak saplanır gibi olan kasık ağrılarım artık yok, sadece 1-2 gündür regl olacakmış gibi ağrılarım var o da normal diyorum çünkü alsında normal regl tarihim yaklaştı onun etkisi olabilir diye düşünüyorum.
Bunun dışında da göğüs hassasiyeti had safhada. önceleri sadece göğüs uçlarında hassasiyet olurdu şimdi göğüslerimin de büyüdüğünü hissediyorum.
Ha bu arada uykuuuu uyku akşamları 8 yada en geç 8:30 da uyuyporum :)))
canım merhaba,
ben 4+4'te keseyi, 5+4'te de kalp atışını gördümAma tabiki transvajinal ultrasonla gördü bunları. Karından bakılırken daha geç görünebiliyormuş.
Sanırım bel ağrım çok kısa bir süre olmuştu ama çogunlukla onun sebebi kullandığım destek ilaçları (progesteron gibi)
bende kendim vuruyorumm..eşim sağolsun tırstı ben batıramam sana o iineyi diyorr....dün hiç hissetmedim..ama bgün sol tarafıma vururken acıttım birazz..ve kanadı acıkk..dünkünün yeri belli değil ama bugünkii :) minik kırmızı iz varr :) :) acemiyim alışıcamm..
çatlama iğnesinide kendinizmi yaptınızz??oda aynı göbektenmii ??
kızlar benim için de dua eder misiniz bugün? Bugün doktor randevum var, bebeğimi görmek için sabırsızlanıyorum. Onun iyi olduğunu, benimle oldugunu bilmek istiyorum.
Bugün sat'a göre 7+1'deyim yani 8. Haftama girdim çok şükür, allah 40. Haftaları da görmeyi nasip etsin.
Umarım size yarın güzel haberlerle gelirim
oy oy canım hiç sorma bende aynı senin gibi çalışıyorum zaten çok yorgun geliyorum gözler kapanıyo bende de
canım ultrasonla baktı benimkini hep 8.haftaya girdiğim gün duyabildim.belki daha önce duyulurmuydu bilmiyorum tabi benim doktorum en erken o gün dinleriz dedi gelişim bekledi çok şükür duyduk onuda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?