Aşılama 2013 Yılının Son Aşılamaları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Aşılama Yaptırma Nedeniniz?

• Ankete Katılan
    74

aynen canım zamanla profesyonelleşiyorsun daha çok profesyonelleşmeyelim inşallah bu kadarı kafi :)) çatlatma iğnesinide aynı şekilde vuruyorsun canım en son hangi tarafına vurduysan bir diğerine çatlatma iğnesini vurursun :)

diymi, evde eimle hadi bu akşam film siyredelim diyoruz çok güzel koltukta yerimi alıyorum filmi açıyoruz hooop ben 15 dakika sonra başka alemlere dalmış oluyorum

alemsin valla Yaa bu arada bizim bi versagee miz vardı bizi terketti galiba aklıma geldi bugün

Allahım gönlüne göre versin darısı tez zamanda bana ve benim gibi tüm isteyenlere olsun canım.

Allahım gönlüne göre versin darısı tez zamanda bana ve benim gibi tüm isteyenlere olsun canım.

çok teşekkür ederim arkadaşım allah razı olsun. Allah bebek hasreti çeken kimsenin kucağını boş bırakmasın, tanıdığım tanımadığım herkesi sevindirsin en yakın zamanda inşallah

çok sağol canım..en ince ayrıntısına kadar anlatmışsın..allah razı olsun helal et hakkını...ben sıktıktan sonra 5 e kadar sayıyorum sonra çekiyordum iğneyii çekişi hızlı yapıcam...çatlama iğnesinide kendim yaparım o zaman inşallah..

kontrolun varmışş..inşallah kalp atışlarını duyarsın yavrununn...bi mucizeye şahitlik edersin..bi bedende 2 kalp...

canım diğer iğneler nasıl bilmiyorum ama çatlatma iğnesi çok konforlu yani ben çok korkmama rağmen inanki hissetmedim hiçbişey kaydı gitti anlamadım bile hiçbişey

bende daha önce oldum ama hepşire yapmıştıı..bu sefer ben yapayım...tabbiiiiyumurtaa oluşursaaa
aayyy plan yapmıcamm diyorum..kaç aydır planlarımın hepsi havada kaldıı..yine başlıyorum planlamayaaşugün vurulsam..şugün iğne olsam..şugun aşılama olsaa...bide herşey üst üste..haftaya sınavım var..öbürhafta kardeşimin nişanı...kimsede bilmiyor tedavide oldugumuu..haa sitem edip duruyorlarr..işimiz var gelmiyorsun yardıma diyee...ayyy bebiş gelsinde hayırlısıyla gerisi boşş..

çook sağolun kızlarr...aminnnnn...evett daha profösyönelleşmeyelimmm....yeterr bu kadarıı :) :) bebek konusunda uzmanlaşalım inşallahh...
,aman bizim işimiz zorr...hamile kaldıkokadar zor kalınca insan heran korkuyor bişi olurmu diyeee...dogana kadar insanın kalbi ağzında oluyorr...rabbim hayırlısını versin..

hiç sorma canım rabbim bu telaşı sana da nasib edecektir inşllh bi bilsen neler yaşıyorum önce gebe kalsam sonra kese görünse sonra kalbi atsa sonra eli kolu olsa sağlıklı olsa hiç bitmeyecek artık bu telaş korku rabbim iyiyiliklerle yolumuzu çizsin

sağoll canımm bugun diğer tarafa vurucam ozamann...

canımm hakkında hayırlısı olsunn inşalllaahh bu sefer sana tutunur bebeğin.....
inşcanım hepimize gelsin bu bebişler sağlıkla
lütfen stres yapma bir yola giridn artık herşey hayırlısına varıcak ve en sonunda bu süreç seni bebişine götürecek. Allah en kısa zamanda sağlıkla versin bebişini canım benim :)
Allah razı olsn sende mutlu günlerini gör bebeğinin canım inş

canım çok ağrım oldu aşılamadn snra şimdi dinleniyorm inş bu günler tatlı tebessüm kalır dilimizde

yok canım zaten 5 saniye tutmakla en iyisini yapıyosun ben de tutuyodum ama benim dediğim iğneyi çekme hareketi, hani acırmı kanarmı die çekme hareketini ağır yaparsan kanar demek istiyorum

waw cnm senin catlatma ignesi pregnly degil mi?o kalcadan yapiliyor haberin olsun

amin canım bugün iyice dinlen sadece test yapacağın günü say hericinde kafana takma rahat ol kendine meşgale bul sinemaya git kısacası seni düşünceden uzaklaştıracak şeyler yap tek düşüneceğin ya vardır ya yoktur düşüncesi olsun ne gelirse allahtan razıyım de bekle

tavsiyelerini dinlemeye gayret edicem inş şuan dinleniyorm diğer günler nolur bilmiyorm,ilkinde çok gezdm hiç oturmadm bunda daha dikkatli olayım diyorm

aminnn..canımm aminnn...hayırlısını versinn..bende böle piypirikli olurum eminim..bide zor kavuşunca daha fena oluyorr...

yok canım zaten 5 saniye tutmakla en iyisini yapıyosun ben de tutuyodum ama benim dediğim iğneyi çekme hareketi, hani acırmı kanarmı die çekme hareketini ağır yaparsan kanar demek istiyorum

sağol canımm dediklerini yaptım gerçekten kanamadı teşekkürlerr...
waw cnm senin catlatma ignesi pregnly degil mi?o kalcadan yapiliyor haberin olsun

yok canımm..ovitrella benimkkisii...daha olmadı dr gidince yanımda götüreyimzamanıysa o vurur yoksa ben vururum alıştım ice..

kızlarr...iğnenizi buz dolabındamı saklıyorsunuzz?? yarın dışarda olucam bütün günn..akşamada iğneyi yapıcamm bi zararı olurmuu??normalde dolapdada..yarın sorun olurmu aklıma takıldıı...

bide ben yokum 2 günn...cuma akşamı gelicem cumartesi kontrolüm var merak ediyorum yumoş oluşacakmı bakalımm..

hayırlısıyla yumoşlarına kavuşucaksın inşalah canım :)

evet canım buzdolabında sakladık hep. Ama bende iğnelere başladığım haftasonu eşimle ufak bir seyehate çıkmıştık yanımda götürmüştüm mecburen. Allahtan kış arabada sorun olmuyor bunun yanısıra ilaçları muhafaza etmekte kullanılan 3-4 parça içi buz olan kapların arasına yerleştirmiştik.

Ama sadece 1 gün dışarda kalacaksa sorun olmaz demişti doktorum 25 dereceye kadar korunabiliyor ilaçlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…