Aşılama 2013 Yılının Son Aşılamaları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Aşılama Yaptırma Nedeniniz?

• Ankete Katılan
    74

bana alttan baktı ikisi de çatlamış ddi,muyeneye girmeden önce sol kasığım ayağım çok ağrıyodu bş hatırla sende bnce geç döllenme olabilr kaçıncı aşılama leon

bana alttan baktı ikisi de çatlamış ddi,muyeneye girmeden önce sol kasığım ayağım çok ağrıyodu bş hatırla sende bnce geç döllenme olabilr kaçıncı aşılama leon

canım bu 2. aşılamam aşılama günü benim sağ ve sol 2 tarafımda kasıklarım çok ağrıyordu bacaklarımda ağrıyordu ama hangisi olduğunu hatırlayamadım sağ çatlayınca sağ bacakmı ağrır onu anlamadım canım

evet canım ben öyle zannediyorm sıkma canını bnce ben sendn güzel haber bekliyorm hissediyormda Rabbim hayırlısını nasip
etsin

evet canım ben öyle zannediyorm sıkma canını bnce ben sendn güzel haber bekliyorm hissediyormda Rabbim hayırlısını nasip
etsin

amin canım teşekkür ederim güzel düşüncelerin dileklerin için rabbim hepimize nasip etsin kimseyi evlatsız bırakmasın

beni 2 yumoşta çatlamış yaptılar canım bna da erken geldi,yarın gidince yaz buraya seninde c.tesi olur bnce

bugun doktordaydim sagda bi tane 17ml sadece varmis sali yapariz dedi asilamayi bakalim bi tane ama hayirlisi bakalim bu sefer gic umutlu degilim uzulmek istemiyorumm

günaydın hepimize... bugün sonuç bekleyenler iyi haberler alsın inşallah BİZLEREDE UMUT IŞIĞI OLSUN ben çok sıkıldım beklemek en zoru gerçekten akşam gereksiz yere test yaptım ve bişey çıkmadı olumsuz düşündüğüm için olumsuz olucak sanırım karnımda çok ağrıyo kasıklarıma vuruyo heran oldu olucak gibi ama belkide olmaz diyen bi ses te var içimde ufacıkta olsa... yinede ilk en kötüsünü düşünüyorum üzülmemek için :

canım kaçıncı günündü yaptın test?

canım kaçıncı günündü yaptın test?

7 ocakta oldum akşam aşılama günüyle 11. gün idrar testi yaptım doktor pztsi kan yaptırmamı söylemişti ama hastalanıcam sanırım çok cnm acıyo içim acıyo daha doğrusuu

7 ocakta oldum akşam aşılama günüyle 11. Gün idrar testi yaptım doktor pztsi kan yaptırmamı söylemişti ama hastalanıcam sanırım çok cnm acıyo içim acıyo daha doğrusuu

canım gereksiz panik yapma bende adet sancıları çok çektim boşa gitti bütün emeklerim diye kendimi yıpratmıştım ama günü bekleyip aşılama günü dahil 12.gün kan tahlili yaptırdım bence bi kan tahlili yaptırpazartesi doktorunda öyle demiş zaten

TEŞEKKÜR EDERİM CNm saol umarım sen haklı çıkarsın bende boşuna üzüldüm derim inşallah
senin ilk aşılamanmı ,hamilesin sanırım allah sağllıkla kucağına almayı nasip etsin

teşekkür ederim cnm saol umarım sen haklı çıkarsın bende boşuna üzüldüm derim inşallah
senin ilk aşılamanmı ,hamilesin sanırım allah sağllıkla kucağına almayı nasip etsin

amin canım allah razı olsun benimde ilk aşılamamdı canım inşllah seninde son aşılaman olur gebelik belirtileri adet belirtisi gibi çok ayırt edemiyosun canım

amin canım allah razı olsun benimde ilk aşılamamdı canım inşllah seninde son aşılaman olur gebelik belirtileri adet belirtisi gibi çok ayırt edemiyosun canım

pazartesiye kadar umarım olmazda testi yaptırıprıp pozitif cvbını almak için dua ediyorum umarım öyle olur seninlede paylaşırım burdan

bugun doktordaydim sagda bi tane 17ml sadece varmis sali yapariz dedi asilamayi bakalim bi tane ama hayirlisi bakalim bu sefer gic umutlu degilim uzulmek istemiyorumm

canım salıya kadar çoktan çatlar bnce yumoş dr öyle dediyse 17 mm olmuş salıya kadar kontrolün var mı,hem öyle düşünme çok olunca da sıkışıp büyümüyor ben 1 tane olsn istiyorm herkes elindekinin kıymetini bilsn burda kaç arkadaş o bir yumurta şansına bile sahip olamıyor üzülmek yok,yarınlarda mutlu olmak var

evet canım pazartesi tekrar gel dedi bakarız muhtemelen salıya yaparız dedi banada öle gilio ama haftasonu girdi araya bakalım hayırlısı napalım ya ilk muayenede pcolu olduğum için 5 veya 6 tane yumuoş vardı dedim yine çok bunlar olacak okadar pcolusun sen dedi normal bu ama bikaç gün sonra baktı msağda bitane gelişmiş var sol bomboş bende gördüm anlıyorum artık nese ya nasip dedim ya sende öle ol hiç ümitlenme geçenkinde ağla ağla içim şişti bu sefer üzülmek yok yola devammm allhım izni ile sinin nezaman sonucun ya senin erken oldu aşılama yada benim geç oldu bişeler oldu ama balım ne olcak

benim yumurtam erken oluyor adetin 12. günü aşılamam oldu senin normal ben anormalim cnm,üzülmicem ne yapalım hiç olmazsa evlat edinirm
5-6 iyi çok deme ya şükür de

Persembe gunu doktora gittim. Bebegimin 6+6 gunluk oldugunu soyledi. Bu hesapllamaya gore Bebegim asilamadan bir hafta sonra olmus:44:

kızlar bugün bende ara ara 2 kez kahverengi leke geldi adetimmi geliyo yoksa yerleşme olabilirmi böyle bir durum yaşayıp hamile kalan varmı:44::44::44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…