Aşılama 2013 Yılının Son Aşılamaları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Aşılama Yaptırma Nedeniniz?

• Ankete Katılan
    74
benim yumurtam erken oluyor adetin 12. günü aşılamam oldu senin normal ben anormalim cnm,üzülmicem ne yapalım hiç olmazsa evlat edinirm
5-6 iyi çok deme ya şükür de

öle değil işte canım valla çok olunca gelişmeme ihtimali var oyüzden nese bakalım neler beklio bizi dualarımdasın sende unutma beni dualarında inş bütün topik arkadaşlarımdan evlat sahibi olmak istiyen herkez için dua istiyorum mutlaka içimizde allahın sevdiği bi kulu vardır

kızlarr ben geldimm..annemlerdeydim..bugünde dr gittim..iğne vuruluyordum biliyorsunuz..puregon 75 doz..
eşimden test istemişti yinee..iyi dedi hareketlilik acıcık az dedi ama sorun yaratacak gibi değil doğal yolla olabilirr..aşılama yapmayalım doğal denyin dedi...

bende aynen böle oldumm..beni bütün dr lar direk tüp bebeğe gönderdiği içinn..

eşimde doğal taraftarıyddııı bendee 2 yumoş oldugunu duyuncaa..doğal yola okey dedim..amaa tabi daha yumoşlar küçük salı günü belli olacak son durumm..

dualarınızdan eksik etmeyin bizlerrii..bende tikita gibi az girmeye karar verdim dualarımda aklımda burda..arada bakacagım..uzak duramam tamamenn..

TİKİTAAA..hakkında hayırlısı olsun canımm...

düşünüp ta sıkma canını meryem annemizihatırına getr şüphesiz ol deyince olr bnde dua ediyorm sna ve tüm isteyenlere

ya canım hiç sorma bugün kontrolüm var dün geceden beri bi telaş bi heycan huzura çıkıyorum ya bugün heycandan pır pır kalbim

aaa heyecan yok telaş yok!!! Çok iyi bebeğinnnn annesiyle karşılaşma anını bekliyor o da :)))

Kaçta randevun canım, çıkınca haberdar et bize, kaç mm olmuş kendisi, kesesi vs??

aaa heyecan yok telaş yok!!! Çok iyi bebeğinnnn annesiyle karşılaşma anını bekliyor o da :)))

Kaçta randevun canım, çıkınca haberdar et bize, kaç mm olmuş kendisi, kesesi vs??

canım doktorum bir kaç kat aşağıda heran inebilirim muayeneye randevu her zaman açık bana

aaaaa ne duruyosun hadi in aşağıyaaa yaaa, güzel haberlerle gel bize :))

canım geldim şimdi doktorum s.a.t ı 7 gün ileri attı normal s.a.t a göre bugün 8+1 di geç döllenme diyordu zaten şimdi 7+3 görünüyor dedi kalp atışları iyiymiş herşey yolunda canım çok şükür 10 gün sonra bidaha gidicem senin en yakın muayene ne zaman?

canımm üzgünümm...hayırlısı demekten başka bi çaremiz yokki...rabbim yüreğine serinlik versinn...en yakın zamanda sana versin en güzel haberii...

aminnn canım haktan hayırlısı herşeyin bir vakti zamanı olduğunu biliyoruz hepimiz ama bazen sabrımızla savaşıyoruz malesef güzel haberleriniz çok yakınınızda olsun inşşh

Ohhhh çok sevindim gördün mü baaak herşey yolundaaa:))))) Canını sıkma artık herşey güzel olacak göreceksin bak :)

canım ben 15 ocakta gittim biliyosun gecen hafta yanii, bir daha ki randevum 12 şubatta

Yani çok var o nedenle dayanamayıp belki de haftaya çarşambaya başka bir doktordan randevu alırım diyorum kendi kendime bakalım:)

Son düzenleme:

Cok sevindim canm benm herseyin yolunda olmasina benimde yarin ilk randevum ins guzel seyler soyler korkmuyo degilim Rabbim ins hayirlisini nasıp ede

çok şükür canım allahım sonuna kadar böyle sağlıkla nasib etsin sen kafan rahat etmediği zaman git bence ben hastanede çalışıyorum doktorum bana 3 hafta sonra gel dedi önce sonra durdu baktı benim heycanımı görüyo tabi sen ne zaman istersen o zaman gel dedi sonra

ahahahah doktor bile başa çıkamamış seninle.

Benim doktorum Ankarada çok köklü ve eski doktorlarından. En son kontrole gittiğimde gebelik çok sağlıklı sonuna kadar gidecek bir gebelik dedi aynen böyle iddialı da konuştu. Ama başka forumlarda türlü türlü şeyler duyuyorum herşey çok güzeldi pat diye oldu falan diye. O nedenle doktorum beni ne kadar rahatlatırsa rahatlatsın kendi cahil cüheyla bilgilerimle kafamı bulandırıp duruyorum işte

Sen 10 gün sora git tabiki önemli olan içimiz rahat olsun haklısın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…