hadi ya kesin mi acaba bnde şaşırdm şimdi
benim yumurtam erken oluyor adetin 12. günü aşılamam oldu senin normal ben anormalim cnm,üzülmicem ne yapalım hiç olmazsa evlat edinirm
5-6 iyi çok deme ya şükür de
öle değil işte canım valla çok olunca gelişmeme ihtimali var oyüzden nese bakalım neler beklio bizi dualarımdasın sende unutma beni dualarında inş bütün topik arkadaşlarımdan evlat sahibi olmak istiyen herkez için dua istiyorum mutlaka içimizde allahın sevdiği bi kulu vardır
düşünüp ta sıkma canını meryem annemizihatırına getr şüphesiz ol deyince olr bnde dua ediyorm sna ve tüm isteyenlere
herkese günaydın
günaydın kızlarrrrrr :)
canım nasılsın bugün, bebişin nasıl, üzüyor mu annesiniii :)
ya canım hiç sorma bugün kontrolüm var dün geceden beri bi telaş bi heycan huzura çıkıyorum ya bugün heycandan pır pır kalbim
aaa heyecan yok telaş yok!!! Çok iyi bebeğinnnn annesiyle karşılaşma anını bekliyor o da :)))
Kaçta randevun canım, çıkınca haberdar et bize, kaç mm olmuş kendisi, kesesi vs??
canım doktorum bir kaç kat aşağıda heran inebilirim muayeneye randevu her zaman açık bana
aaaaa ne duruyosun hadi in aşağıyaaa yaaa, güzel haberlerle gel bize :))
Kızlar ben adet oldum
canımm üzgünümm...hayırlısı demekten başka bi çaremiz yokki...rabbim yüreğine serinlik versinn...en yakın zamanda sana versin en güzel haberii...
canım geldim şimdi doktorum s.a.t ı 7 gün ileri attı normal s.a.t a göre bugün 8+1 di geç döllenme diyordu zaten şimdi 7+3 görünüyor dedi kalp atışları iyiymiş herşey yolunda canım çok şükür 10 gün sonra bidaha gidicem senin en yakın muayene ne zaman?
canım geldim şimdi doktorum s.a.t ı 7 gün ileri attı normal s.a.t a göre bugün 8+1 di geç döllenme diyordu zaten şimdi 7+3 görünüyor dedi kalp atışları iyiymiş herşey yolunda canım çok şükür 10 gün sonra bidaha gidicem senin en yakın muayene ne zaman?
Cok sevindim canm benm herseyin yolunda olmasina benimde yarin ilk randevum ins guzel seyler soyler korkmuyo degilim Rabbim ins hayirlisini nasıp ede
ohhhh çok sevindim gördün mü baaak herşey yolundaaa:))))) canını sıkma artık herşey güzel olacak göreceksin bak :)
canım ben 15 ocakta gittim biliyosun gecen hafta yanii, bir daha ki randevum 12 şubatta
yani çok var o nedenle dayanamayıp belki de haftaya çarşambaya başka bir doktordan randevu alırım diyorum kendi kendime bakalım:)
çok şükür canım allahım sonuna kadar böyle sağlıkla nasib etsin sen kafan rahat etmediği zaman git bence ben hastanede çalışıyorum doktorum bana 3 hafta sonra gel dedi önce sonra durdu baktı benim heycanımı görüyo tabi sen ne zaman istersen o zaman gel dedi sonra
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?