Aşılama 2013 Yılının Son Aşılamaları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Aşılama Yaptırma Nedeniniz?

• Ankete Katılan
    74

Canım senden ne haber? Hiç yazmıyosun, bebeiş/yada bebişler nasıl?

KIzlar bir de bişey sorucam, ben Crinone jel kullanıyordum artık bıraktım gerçi ama dün jel kalıntıları ile birlikte sarı-yeşil bir akıntım geldi, sizce evham yapmalı mıyım? Okuyorum mantar enfeksiyon olabilir diye ama sadece dün geldi bugün yok.

canım korkma o ilaç öyle yeşilimsi bir döküntüler yapıyor bu ilacı kullananların hep şikayeti bu merak etme

Canim ben gecen hafta carsamba gitmistim dr transvajinal usg ile bakmadigi icin bu hafta tekrar gidecegimmmm....abdominal usg ile karindanda net gözükmeyecegini düşünüyorum....dr digeerine geerek yok dedi...ama benim icim rahat degil baska dr gidip baktirsammi diye dusunuyorummmm...

Böyle beklemekte stress insaallah hersey iyi olur hepimiz icin....

verende alanda allahım rabbim kimsenin yüreğine ateş düşürmesin herşeyimizle emanetimiz o'na

yolundadır yolundadır merak etme.

Ama şunu sölim hem aşılamamı yapan merkez (ki kese ve kalp atışını o merkezde duydum), hem de şimdi takibimi yapan doktorum da alttan muayeneyi tercih ediyolar. Bebek ve kese bu haftalarda çok küçük olduğu için alttan muayene ile olumsuz bir durum söz konusu ise çok rahat şekilde görülebileceği söylüyorlar.

Aşılama yaptırdığım yer 9. haftaya kadar şu an gittiğim doktor ise 12. haftaya kadar alttan bakmayı tercih ediyor. Senin de içine sinmiyorsa başka doktor deneyebilirsin. Ama dedğim gibi bu tercih meselesi. Kardeşimin eşinin gittiği doktor da üstten bakmayı tercih etti ve o sebple 9. haftada ancak kalp atışını duydu (tabi sanırım onda geç döllenme de vardı tam emin diilim)

s.a arkadaşlar doktordan geldim yumoş 1 tane sağda ve 20mm dediiğnemide vurdu ve yarın büyük gün aşılama yapılacak hamiş olan olmayan herkezden özel dua istiyorum rabbim bu sefer güldürür inş yüzümüzü :) aminnnn

1 tan eolsun senin olsuuun :)

Canım bak benim 3 adet yumoşum vardı guya ama biri 10 mm, diğeri 14 mm en büyüğü ise 17 mm.

Tabi tahmin edersin ki elde olan işe yarayan tek yumurta 17 mm olanıydı ve Allahıma çok şükür 8 haftalık hamileyim :))

O yüzden rahat ol anın tadını çıkar, kaldı ki yumurtan da oldukça kaliteli 20 mm olmuş. Herşey yolunda gidecek inşallah :)

Allah gönlüne göre versin

canım korkma o ilaç öyle yeşilimsi bir döküntüler yapıyor bu ilacı kullananların hep şikayeti bu merak etme

Ay iyi sevindim canım o zaman. Hayır yani 20 gün kullandım hiç bu renk bir akıntım olmadı ne zaman bıraktım bıraktıktan 2 gun sonra bu akıntı gelince korktum doğrusu.

hazan canım hepimiz dua ederz sen kendine çok iyi bak yarın iyi olursan aşılamadn snra yaz buraya hayatım mutlak

ohh maşallahhhh yumoşumuzaa bebek olur inşallahh..rabbim rasgetirsin işlerinicanımm..2 hafta sonra en güzel haberleri ver bizeinşallahh...

kızlarr yarın bende dr gidicem yumoşlar ne alemdediyee.. drum aşılama taraftarı değill..doğal deneyin 2..3 ay daha diyorr..eşimden test istedi onu görünceen azından bu ay deneyin doğalla dedi ama slı yumoşun kalıtesine göre on kararı veririz dedi...

aşılamayla hamile kalan arkadaşlarr..öncesinde doğal yolla yumoş takibiyle denedinizmii hiç ???

ayy kaç aydır erteleniyor bu aşılamaa..hayırlısı diyorum..bu ayda olmazsa artık bidahaki aya :)

saol canım inş ilk aşılamamda 2 ade yumoş vardı biri 20 diğeri 22 mm di ama tutmadı işte nasip deilmiş bu sefer bskalım hayırlının en iyisi olur inş..dualarınızla..

hazan canım hepimiz dua ederz sen kendine çok iyi bak yarın iyi olursan aşılamadn snra yaz buraya hayatım mutlak

inş canım yarın sabah olucak aşılamam annem yataktan çıkarmaz ilk zaman ama mutlaka akşam yazarın inş..dau et ..dualarımdasın..

ohh maşallahhhh yumoşumuzaa bebek olur inşallahh..rabbim rasgetirsin işlerinicanımm..2 hafta sonra en güzel haberleri ver bizeinşallahh...

saol canım inş geçen aşılamam gibi ümitlenip sonra çooookk üzülmek isemiyorum oyüzden daha sakinim sanki dua emanet ediyorum..

canım denendi tabi normal ilaç kullandıktan sonra belirli tarihlerde ilişki önerdi ama olmadı bence en büyük problem buydu bizim bişeyleri planlayarak yapmak bize yaramadı bence çünkü hep beynimiz oraya odaklı yaşıyorduk bilhassaki ben öyleydim...böyle kısmetmiş inşllah senin içinde hayırlı olur doktorun bir yol çizmş belli inşllh sonuçların da güzel olur

kızlar merhaba, biliyorsunuz 2. aşılamamda tutmadı malesef kısmet böyleymiş rabbim böyle uygun gördü. doktorum vücudumun dinlenmesi için bu ay ara verip tüp bebeğe geçmemiz gerektiğini söyledi sinirlerim yıprandığı için. zaten bu seferde olmazsa benim de isteğim tüp bebekti. belki süreç biraz daha yıpratıcı olacak ama sonunda bebişlerimizi alalımda kucağımıza.. bu zaman içerisinde de siteye girmemeye çalışıcam ne kadar kabullenmesekte bize zararı olduğunu düşünüyorum çok kafamıza takıyoruz bu yüzden.umarım herşey gönlünüzce, gönlünüzün istediği gibi olur herbiriniz evlatlarınızı kucağınıza alırsınız inşallah hepinizi öpüyorum

Malesef canm rahat degilim kilo almak yerine veriyorum 49 kiloya dusmusum en kisa zamnda toparlarim ins dilerim Rabbim bir an once hamile kalip bebisini kucagina almani nasip eder:)

Cnm benimde 6+3 valla ben su icsem cikariyorum tansiyonum dustu ve kilo kaybetmeye basladim evet allahim nasip ederse ikizler bel agrim ilk zamanlar vardi karinda arada ama cok degil zaman zaman hafif oldu kasiklarda simdi sadece bulanti ve kusma var

Evet bende kilo kaybediyorum bisiy yiyemiyorum kusma yokta bugun ilk randevum var bakalim hayirlisi Rabbimden daha onceden iki dusugum var cok tedirginim Rabbim yar ve yardimcimiz olsun ins

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…