Merhaba arkadaslar
ben de 5. haftayi yarin dolduruyorummm...dr verdigi progestan kanama olmasin diye igne ve folibol kullaniyorummm....
bel agrisindan baska birsey hissetmiyorum...bu dönemi geciren arkadaslar bel agrisi sorunu yasadimi ve keseyi ne zaman gördü bilgi verirse sevinirim......
Saglik ve sevgiyle
canım senden ne haber? Hiç yazmıyosun, bebeiş/yada bebişler nasıl?
Kızlar bir de bişey sorucam, ben crinone jel kullanıyordum artık bıraktım gerçi ama dün jel kalıntıları ile birlikte sarı-yeşil bir akıntım geldi, sizce evham yapmalı mıyım? Okuyorum mantar enfeksiyon olabilir diye ama sadece dün geldi bugün yok.
Canım senden ne haber? Hiç yazmıyosun, bebeiş/yada bebişler nasıl?
KIzlar bir de bişey sorucam, ben Crinone jel kullanıyordum artık bıraktım gerçi ama dün jel kalıntıları ile birlikte sarı-yeşil bir akıntım geldi, sizce evham yapmalı mıyım? Okuyorum mantar enfeksiyon olabilir diye ama sadece dün geldi bugün yok.
ahahahah doktor bile başa çıkamamış seninle.
Benim doktorum ankarada çok köklü ve eski doktorlarından. En son kontrole gittiğimde gebelik çok sağlıklı sonuna kadar gidecek bir gebelik dedi aynen böyle iddialı da konuştu. Ama başka forumlarda türlü türlü şeyler duyuyorum herşey çok güzeldi pat diye oldu falan diye. O nedenle doktorum beni ne kadar rahatlatırsa rahatlatsın kendi cahil cüheyla bilgilerimle kafamı bulandırıp duruyorum işte
sen 10 gün sora git tabiki önemli olan içimiz rahat olsun haklısın
verende alanda allahım rabbim kimsenin yüreğine ateş düşürmesin herşeyimizle emanetimiz o'na
Canim ben gecen hafta carsamba gitmistim dr transvajinal usg ile bakmadigi icin bu hafta tekrar gidecegimmmm....abdominal usg ile karindanda net gözükmeyecegini düşünüyorum....dr digeerine geerek yok dedi...ama benim icim rahat degil baska dr gidip baktirsammi diye dusunuyorummmm...
Böyle beklemekte stress insaallah hersey iyi olur hepimiz icin....
s.a arkadaşlar doktordan geldim yumoş 1 tane sağda ve 20mm dediiğnemide vurdu ve yarın büyük gün aşılama yapılacak hamiş olan olmayan herkezden özel dua istiyorum rabbim bu sefer güldürür inş yüzümüzü :) aminnnn
canım korkma o ilaç öyle yeşilimsi bir döküntüler yapıyor bu ilacı kullananların hep şikayeti bu merak etme
s.a arkadaşlar doktordan geldim yumoş 1 tane sağda ve 20mm dediiğnemide vurdu ve yarın büyük gün aşılama yapılacak hamiş olan olmayan herkezden özel dua istiyorum rabbim bu sefer güldürür inş yüzümüzü :) aminnnn
1 tan eolsun senin olsuuun :)
Canım bak benim 3 adet yumoşum vardı guya ama biri 10 mm, diğeri 14 mm en büyüğü ise 17 mm.
Tabi tahmin edersin ki elde olan işe yarayan tek yumurta 17 mm olanıydı ve Allahıma çok şükür 8 haftalık hamileyim :))
O yüzden rahat ol anın tadını çıkar, kaldı ki yumurtan da oldukça kaliteli 20 mm olmuş. Herşey yolunda gidecek inşallah :)
Allah gönlüne göre versin
hazan canım hepimiz dua ederz sen kendine çok iyi bak yarın iyi olursan aşılamadn snra yaz buraya hayatım mutlak
ohh maşallahhhh yumoşumuzaa bebek olur inşallahh..rabbim rasgetirsin işlerinicanımm..2 hafta sonra en güzel haberleri ver bizeinşallahh...
kızlarr yarın bende dr gidicem yumoşlar ne alemdediyee.. Drum aşılama taraftarı değill..doğal deneyin 2..3 ay daha diyorr..eşimden test istedi onu görünceen azından bu ay deneyin doğalla dedi ama slı yumoşun kalıtesine göre on kararı veririz dedi...
Aşılamayla hamile kalan arkadaşlarr..öncesinde doğal yolla yumoş takibiyle denedinizmii hiç ???
Ayy kaç aydır erteleniyor bu aşılamaa..hayırlısı diyorum..bu ayda olmazsa artık bidahaki aya :)
iyi düşün iyi olsun. Herşey güzel olacak canım göreceksin :)
Allah gönlüne göre versin:)
aayyy kızlarrr ..bende inşallah böle olurumm hamile kaldıgımdaa...bende kilo sorunu var ve ben bunu çok dert ediyorum inşalah almam diyee...
siz rahatsızsınız bu durumdan o yüzden inşallah geçer diyorumm..rabbim bebeklerinize sağlık sıhhat versinnnn...inşallahhh kucagınızada alın kuzularınızı...
Cnm benimde 6+3 valla ben su icsem cikariyorum tansiyonum dustu ve kilo kaybetmeye basladim evet allahim nasip ederse ikizler bel agrim ilk zamanlar vardi karinda arada ama cok degil zaman zaman hafif oldu kasiklarda simdi sadece bulanti ve kusma var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?