sa. Arkadaşlar bugün 2.aşılamam oldu ve bir mucizeye tanıklık ettim aşılamayı doğum hanede yaptıkları için içerde doğum yapan bir bayan vardı çıkması bekledim açıkçası çünkü nekadar görmesemde bağırmaları etkiler die ama doktorum spermin kalitesi düşer bekledilçe die aldı aşılamaya etkilenme vardır bir hayır doğum anında aşılama yapmanın dedi nese ben nasıl kastıysam sanki ben doğum yapıyorum neyseki arkadaş en son avazla bebişini dünyaya getirdi ondan çok ben rahatladım bebeği görünce erkek ti ama çok güzel bi duyduydu neyse benim uyanık akıllı biricik doktorum kadın daha yenidoğurmuş hemen dedi bu arkadaşada dua et die saolsun oda dua etti o anda insan doğum yapınca anasından doğmuş gibi günahsız olurmuş ya inş duası kabul olmuştur nese gelelim bana bende nasıl kastıysam biraz kanamam oldu olur dedi doktorum aletlerden bu arada aşılamadan önce yumoşa baktı çatlamış dedi hadi hayırlısı bakalım dua edin neolur buseferde tutmazsa eşimin sperm sayısı düşük olduğu için hızı iyi dedi ama tüp e yollıcam bekletmicem dedi ya nasip nediyelimm hayırlı geceler lulum söz verdim die girdim kıymetini bil :))))) yoksa belim ağrıo niese?
Kizlar 7haftalik hamileyim bebegim 15 mm. Ve Rabbimin bana nasip ettigi mucizenin kalp atislarini da duymayi nasip etti dilerim devaminida nasip eder.Rabbim hepimizin kucagini doldursun ins:)
sa. arkadaşlar bugün 2.aşılamam oldu ve bir mucizeye tanıklık ettim aşılamayı doğum hanede yaptıkları için içerde doğum yapan bir bayan vardı çıkması bekledim açıkçası çünkü nekadar görmesemde bağırmaları etkiler die ama doktorum spermin kalitesi düşer bekledilçe die aldı aşılamaya etkilenme vardır bir hayır doğum anında aşılama yapmanın dedi nese ben nasıl kastıysam sanki ben doğum yapıyorum neyseki arkadaş en son avazla bebişini dünyaya getirdi ondan çok ben rahatladım bebeği görünce erkek ti ama çok güzel bi duyduydu neyse benim uyanık akıllı biricik doktorum kadın daha yenidoğurmuş hemen dedi bu arkadaşada dua et die saolsun oda dua etti o anda insan doğum yapınca anasından doğmuş gibi günahsız olurmuş ya inş duası kabul olmuştur nese gelelim bana bende nasıl kastıysam biraz kanamam oldu olur dedi doktorum aletlerden bu arada aşılamadan önce yumoşa baktı çatlamış dedi hadi hayırlısı bakalım dua edin neolur buseferde tutmazsa eşimin sperm sayısı düşük olduğu için hızı iyi dedi ama tüp e yollıcam bekletmicem dedi ya nasip nediyelimm hayırlı geceler lulum söz verdim die girdim kıymetini bil :))))) yoksa belim ağrıo niese?
sa. arkadaşlar bugün 2.aşılamam oldu ve bir mucizeye tanıklık ettim aşılamayı doğum hanede yaptıkları için içerde doğum yapan bir bayan vardı çıkması bekledim açıkçası çünkü nekadar görmesemde bağırmaları etkiler die ama doktorum spermin kalitesi düşer bekledilçe die aldı aşılamaya etkilenme vardır bir hayır doğum anında aşılama yapmanın dedi nese ben nasıl kastıysam sanki ben doğum yapıyorum neyseki arkadaş en son avazla bebişini dünyaya getirdi ondan çok ben rahatladım bebeği görünce erkek ti ama çok güzel bi duyduydu neyse benim uyanık akıllı biricik doktorum kadın daha yenidoğurmuş hemen dedi bu arkadaşada dua et die saolsun oda dua etti o anda insan doğum yapınca anasından doğmuş gibi günahsız olurmuş ya inş duası kabul olmuştur nese gelelim bana bende nasıl kastıysam biraz kanamam oldu olur dedi doktorum aletlerden bu arada aşılamadan önce yumoşa baktı çatlamış dedi hadi hayırlısı bakalım dua edin neolur buseferde tutmazsa eşimin sperm sayısı düşük olduğu için hızı iyi dedi ama tüp e yollıcam bekletmicem dedi ya nasip nediyelimm hayırlı geceler lulum söz verdim die girdim kıymetini bil :))))) yoksa belim ağrıo niese?
canımm ne kadar geçti adetinn..adet düzensiliğin yoksa ve geçtiyse hemen test al yapp..ilaçların etkisi devam ediyor bu ay hamilede kalmış olabilirsinn...Hatunculkar bi sorum olacakti, birinci asilamami aralikda yaptirdim regil oldum bi ay bekle dedi doktor sonra yine gel dedi.
Ocak ayinda adet olmadim. Acaba ilaclarin etkisylemi ? sizde de böyle olan varmi ?
Düsüneyim diyorum kafam cok karisIk..
Söktürücü ilac falan da pek tarafdagri degilim cünkü zaten asilama dolayisila ilac deposuna döndü vucutum.
Kızlar bugün kan verdim sonuç 158.81 hamileyim degilmi?
çok etkileyici olmuş canım rabbim yüzünü güldürsün
gerçekten çok etkileyici olsun. İnşallah uğurlu gelir sana da bebeğine kavuşursun canımcım :)inş canım hamiş olan arkadaşlarda inş bi avazda alır bebişlerini sağlıkla kucağına....
hayırlı ugurlu olsun cnaımcım ama 7+ olmasın yani 8. haftadaki değerlerin gibi duruyor. 7 haftalık bebek için 15 mm çok fazla geldi bana.
Evet canm 7+4 galiba ben direk oyle yaziim dedim ins hayirli bi sekilde gelir bebislerimiz senin ki ne kadardi camm
Cevtuh bizim bebislerimiz ayni heralde
Evet canm 7+4 galiba ben direk oyle yaziim dedim ins hayirli bi sekilde gelir bebislerimiz senin ki ne kadardi camm
arkadaşlar ya dün aşılama oldum malumunuz ama ben öle herkeze sölemiyorum arkadaşın biride bu gün şakalasırken belime vurdu ve ağrıyor bir sorun olurmu;? çok üzgünüm kızdım dedşm napıosun ne olur ne olmaz die pişman oldu özür diledi ama belim ağrısı geçmişti sanki vurduğu yer iyice ağrıdı napıcam yaa ya çocuk tuttuysa bişe olurmuofff
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?