Bende henüz çıkmadm evden 4 gündür evdeydim...ne güzel takmamayı başarıyosan...
Bende henüz çıkmadm evden 4 gündür evdeydim...ne güzel takmamayı başarıyosan...
yapmayın arkadaşlar lütfen çıkın gezin.
Bilmiyorum benim tutar mı tutmaz mı ama aşılamadan sonra eve geldim hiçbirşekilde yatmadım çünkü akşama 6 kişilk misafirlerim yemeğe geliyordu. Bir de biz ettimi sana 8 kişi! Klinikten geldiğim andan gece yatana kadar popom koltuk yüzü görmedi. Keza dün de sabah kahvaltıdan sonra çıkış o çıkış akşam 10'da geldik eve.
şimdi de işteyim zaten.
Doktorumun söylediğine güvendim ve rahat davrandım. Aşılamadan sonra yarım saat yatırıcaz ki 15 dakika yeter dedi (ama ben sonuncuydum o yuzden istediğin kadar yat dediler 1 saati aşkın süre yattım). Sonrasında istersen burdan çık yamaç paraşütü yap farketmez istediğnii yapabilirsin dedi. :)
bu arada bana ekstra bir jel ilaç fitil yada hap vermedi doktorum sana gerek yok dedi. Ama tabiki folbiol ve coraspine devam.
Günaydın kızlar nasılsınız ben 8. Güne gelmişim yaaaa geriye dönünce ne çabuk geçti dedim :))) perşembe tahlil günü tabii adet olmazsam hayırlısı bakalım varmı tahlil zamanı gelen
ay çok heyecanlııııı!! Peki sende aşılamadan sonra en ufak bri ağrı sızı farklı bir his oldu mu hiç?
Biliyosun ben cumartesi oldum. O gün hafif karın ağrm vardı, sanki gazım vamrış gibi. Sonra dün ara ara kasıklarımda batmalar sızılar oldu ama bunlar sürekli değil ve dayanaılmaz hiç değil. çok ufak ufak sızılardan bahsediyorum.
Geceleri uyurken hiçbir şikayetim yok bu arada, bu sabah kalktığımda yine kasıklaırmda o garip his vardı.
Ha bu arada göğüs uçlarım oldukça hassas, herhalde bu zaten ilaçlardandır diye düşünüyorum
evet canım sızlamalar ilaçlardan ben geçen ayki aşılamada çok ama çok agrı çektim hareket edemedim nerdeyse kasık agrım inanılmazdı bel ağrımda hatta bel agrım 2. Aşılamaya kadar devam etti ama çok şükür ikinci aşılamada hiç ağrım sızım olmadı sanki hiçbir şey olmamış gibi bu iyi haber diyorum ben kendi kendime çünkü ilkinde çatlamamış kist olmuş ama söndü kendi kendine :)
günaydın arkadaşlar nasılsınız?ben sabah adet oldum ve yarın için randevu verdiler yani 2. gün başlıyorum tedaviye diğer kontrole ne zaman çağrıyorlar?
öncelikle günaydın canım...tedavini hapla mı iğneyle mi başlatıcaklar bilmiyorum ama ilk defa başlicaksan hapla başlatabilirler büyük ihtimal...adetin 5.günü başlıosun içmeye yanlış hatırlamıosam (hap için söylüyorum)sabah akşam içiosun 5 gün boyunca bittikten 2-3 gün sonrası için çağırıolar seni yumurtalıklarına bakıyorlar gelişmişse çatlatma iğnesi vuruluyorsun o günlerde...çatlatma iğnesinden 36 sonrası (civarı diyeyim) aşılamanı yapıyorlar...biraz karışık oldu gibi kusura bakma...başka arkadaşlar da anlatsın olmazsa ya da yanlışım varsa da düzeltsinler canım...
Hayırlısı olsun şimdiden
sağol canım.bende bilmiyorum iğnemi hap mı olacak yarın öğreneceğim yumurtlama problemim yok iğne ağır mı gelir acaba?sen hap mı kullandın
evet en son haziranda evlenen ve benim çok yakınım olan bir arkadaşım hamile kaldı ilk ayda temmuzda düğünü oldu da eşimin kardeşi 1 korunurken 3 ay içinde hamile kaldı resmen yıkıldım ögrendim 2 gün sonra aşılamaya girdim o moralle aglaya ağlaya çok zor evrelerden geçiyorum günahlarımın bedelimi yoksa kaderimi allah yardımcımız olsun isyankar olmaktan çok korkuyorum
canım seni çok iyi anlıyorum benimde yakın arkadaşım bu yıl eylülde evlendi ilk geceden hamile kaldı kardeşim ikinci çocuğunu benim aşılamadan bir gün önce dünyaya getirdi.çevremde tedavi gören yada benim gibi olan kimse yok hiç kimseye derdimi anlatamıyorum inanır mısın doktorun rahim filmi isediği dönem arkadaşlarıma söylüyordum rahim filminin hiç duymayanlar var çok zor günler yaşıyorum ama isyan etmiyorum sabırla bekliyorum allahım dermansız dert vermesin inşallah bu kadar uğraştıran allah hayırlı evlat verecek sonunda
Çok kötüyüm aglamaktan içim şişti regli oldum benim ümidim kalmadı inşallah siz hamlesinizdir :’’ ’ ’(
Amin kızlar dualarim sizinle
Kendimi dinlemek istemiyorum ama sağ tarafım ağırıyor bugün çok....aklımdan çıkarmaya çalışıyorum çünkü biliyorum ki kafama taktıkça hüsranla sonuçlanıyor herşey....bugün duygularım çok karışık çoookkk...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?