Aşılama 2013 Yılının Son Aşılamaları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Aşılama Yaptırma Nedeniniz?

• Ankete Katılan
    74

hiçbişeyy olmaaaaz merak etmeee :)

Benim doktorum aşılamanı yaptık 20 dakika rutinde dinlenmen gerek biz 30 dk dinlendiricez dedi (ki benden sonra işlem yoktu ben 45-50 dakika yatıtm) herneyse. Burdan çıktınktan sonra doooğru yamaç paraşütü yapmaya gidebilirsin dedi :))

Düşün yani :) O yuzden boyle seylere stres yaparsan kendine yazık edersin :)

çok haklısın canım çok kasmamamk lazım burda bir arkadaş vardı hiç unutmam aşılamadan sonra 3 kere üst üste hapşurdum bişey olmuşmudur die kendini harab ediyordu malesef ki sorunları kendimiz yaratıyoruz olmadığı halde iyi şeyler düşün

aynen oyle cnaım bu arada o arkadaşı ben de hatırlıyorum :))))

Nasılın cnaım, bulantın falan var mı

Günaydın herkese, ben en son cuma günü yazmıştım hatırlarmısınız bilmiyorum kısaca anlatayım ben 7 ocakta aşılama oldum geçen hafta sürekli adet sancısı çektim ve pztsi normalde kan testi yapmamı söylemişti doktorum fakat hep olumsuz düşünmüştüm ve neticede pazar günü benim için yine kabustu bütün gün ağlamakla geçti eşimde benim için çok üzüldü bir umut yine hayal kırıklığıyla sonuçlanmıştı benim için doktoru aramadım çünkü 2 gün kendimde değildim ama sonradan farkettim ki normal bir adet geçirmiyordum çok aşırı sancım vardı ve çok az geliyordu burda herşeyi okumaktan kafam çok karışmıştı doktoru aradım ve bana sağlık olsun dedi ama sen çarşamba test yaptır dedi ve dün akşam yaptırdım ve sonuç 10,62 çıktı söyleyen kişi pozitif olduğunu söyledi fakat doktorumu aradım çok ortada bir değer dedi ne var diyebirim ne yok dedi kimyasal olabilirmiş 2 gün sonra tekrar yaptırmamı söyledi 15.gün için çok düşük bir değer sanırım test yaptıranlar bana yardımcı olun lütfen yarına kadar saat durdu sanki benim için...

canım geç döllenme felan olabilir bence çokta düşük bir değer değil 5 lerden yükselenleri de duyduk canım benim 12. gün 19 du inşllah değerlerin kat kat artar bizi haberdar et canım

canım çok şükür yok olmazda inşllah çok korkarım ben sadece yanma var bu aralar.... senin var mı bulantı yanma v.s

Bende de genel itibarı ile yok ama çok nadir geçen haftadan beri bikaç kez midemde tuhaflıklar oldu. Hani bulantı değil ama bulantıdan bir öncesi gibi sanki. Çok rahatsızlık verici oluyor o his de.

Ama genel olarak yok çok şükür. Bebeğimi merakla geçiriyorum bir çok iyiyim bir kalbim yerinden çıkacak kadar panik halinde buluyorum kendimi bebeğim iyi mi diye.

Ben topalmda 1 ay kesinlikle bekleyemicem sanırım. Arada başka bir doktora kaçarım sanki gibime geliyor. Ama eşim çok kızıyor bu tavrıma. Her muayeneye de eşimle gidiyorum rutinde boyle arada gidersem eşim yanımda olmayacak, o da beni rahatsız ediyor açıkçası.

canım geç döllenme felan olabilir bence çokta düşük bir değer değil 5 lerden yükselenleri de duyduk canım benim 12. gün 19 du inşllah değerlerin kat kat artar bizi haberdar et canım

Aynen arkadaşımın dediği gibi geç döllenme olabilir. Ama yine der herşeye hazırlıklı ol, ne çok ümitlen ne de kendini depresyona sok.

Ben çok erken kan testi yapmıştım 10. günde ve değerim 15 çıkmıştı çok arada bir değer iki gün nasıl beklicem dedim hemen ertesi günü yine yaptırıdm 25 olmuştu o bile insana umut veriyor. Allah sana da yaşatsın inşallah :)

canım aslında ne kadar beklersek bebeğimizi o kadar büyümüş görücez ben bu taraftan da bakıyorum

anladım ama işe insan ne kadar stres yapmak isemesede elinde olmuyor ama ilk aşılamamda daha çok akıodum her gece rüyada pozitiflerr falan ama bu sefer daha rahatımm..ya nasip bakalım 6 şubatta sonuç..dua edin..

canım hayırlısı fakat hamile değilsin heralde nasip üzme kendini..

kızlarr napeysınızz..nasılsınızz...dilerim herkezin keyifler yerindedir..annelerimizz bebişlerimiz..bebiş bekleyenlerimiz...hepinizi kocamann öpüyorumm..hergün okuyorum ama yazamıyorum sınavlarım var haftasonuu...

kafamı bebek düşüncelerinden ne kadar alıkoyabilirsem okadar ders çalışmaya çalışıyorumm..benim yumoşlar daha küçüktü...yarın adetin 14. günü artık büyüdü büyüdü..sonrasından ümidim yok..hala vuruluyorum 75 doz iğne..yarın kontrolum varr..dualarınızda unutmayınnn...

Son düzenleme:

güzel haberler vereceksin inşllah çok dua ediyorum herpiniz için

Rabbim emeklerini bosa cikamasin insallah :) Rabbim yar ve yardimcin olsun sinava girecek herkezin.

Kizlar affiniza signarak cok özür diliyerek bi sorum olacakti. Asilma sonrasi bende kanam olmust maglesef tutmamisti.. Herneyse.. gecenlerde ilk defa iliski sonrasi hafifi kanama oldu iki kere.. bi damla ya da iki damla..acaba enfeksyonmu oldu ki? Biliyorum ki tehsis koyamasiniz ama sizlerde böyle bi sey yasadinizmi ?

canım kaç gndür giremiyodm şimdi okudm çok gzel olmş aşılaman Allah tamamına erdirsn inş canım şuan naslsn nasl gidiyor çok şekersn yaa

İnşallah sen de güzel haberlerini paylaşırsın..

yara falan ola bilir içeride. gene de bi doktora görünmelisin bence.

canım kaç gndür giremiyodm şimdi okudm çok gzel olmş aşılaman Allah tamamına erdirsn inş canım şuan naslsn nasl gidiyor çok şekersn yaa

:) osenin güzelliğin canım valla iyiyim belim ağrıo arada hafiften sanki bide belki okumussundur arkadaşın biri daha aşılamanın 2.günü belime vurdu bilmem bişe olurmu bu sefer yumutam çatladı die daha umutluydum ama kırıldı umutlarım nese bende diom bu kızçe nerde bazı arkadaşlar gibi daha az girme kararımı aldı naptı :) baksana senin sonuç nezaman baya oldu sen aşılama olalı?merakla bekliyorummmmm

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…