Aşılama 2013 Yılının Son Aşılamaları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Aşılama Yaptırma Nedeniniz?

• Ankete Katılan
    74
bugün millet nerde yaf kıpırdama yok hiç sayfada ben yazım dedim bariii :) hayırlı cumalar cümleten.....

benimde belimde çok ağrı var okdm canm bi şey olmaz takılma o kdar nden kırılsn umutlarn ben sen ve diğer arkadslar söyledi diye 2.yi oldum ya, bizim topiğe çok yazan olmuyor ya bnde senin adının olduğu diğerine yazıyorm hem yeniler var onlara bilgi veriyorm 5 gün snra canım

kızlar ben geldim dr dan...2 yumoşumdan biri büyümüşş..iğne vuruldumm..aşılama yine iptal doğal denicez bir ay dahaa :) :) eşimle dr bir oldularr aşılama iptal oldu..anlamadıgım bunc dr beni tüpe gönderdi budaöncedoğal deneyinn deyip durdu..şimdiye kadar 1 kere yumurtan olmuş ve 1 kere doğal denemişsiniz..biraz doğal deneyin dedi...bakalımm hayırlısııı bundan sonrası rabbimin bileceği iş ol derse oluveir demezsee sabrını versin inşallahh...şimdi 2 hafta beklicez bakalımm..

iyi bakalım hayırlısı bekliyorum..

canım vardır bir hayır bunda inşllh kısmet olur bu ay.ama çok çalışman lazım canım bu zemini hazırlamak sana düşüyor

canım geç döllenme felan olabilir bence çokta düşük bir değer değil 5 lerden yükselenleri de duyduk canım benim 12. gün 19 du inşllah değerlerin kat kat artar bizi haberdar et canım

mrb,öncelikle herkese teşekkür ederim olumlu olumsuz cvp yazanlara ama inanın hepimiz burda kendimize yakın hikayeler okuyup umut ışığı bilgi kaynağı arAmaktayız ve burda yardım olarak birbirimize en büyük iyilik dualardır .

ben 2 gün önce test yaptırmıştım ve kritik bir rakam çıkmıştı 10,62 doktorum da ümitlenmemem için olumsuz konuştu ve benim kanamam da çok yoğunlaşmıştı ki bende olmadığını kabullenmiştim artık ki ,dün tekrar yapılan testim 39,11 çıktı çok şaşkınım doktorumda öyle ama hala çok emin davranamıyorum önümüzdeki hafta ultrasaonda görücez bakalım o zaman biraz daha emin olabilirim
RABBİM isteyen herkese versin KİMSEYİ evlatla sınamasın çok zor birşey bebek bekleyenlerde ALLAH sağlıkla kucağıNIZA almayı nasip etsin.

canım çok sevindim Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah :)

Bol bol dinlen canım, herşey güzel olucaki hayırlı uğurlu olsun.

Slmm kızlarr ben geldımmm.sukur sınavlarr bıttııı ayyyy sınavlar bı yandann yumoss stresıı bı yandann 2gundur hayatımm tıyatro sahnesı gıbıydıı..

Kızzlarr yaa bısıı sorucamm..ben daha oncede cat ıgnesı vuruldum aa bu sefer asırı hassasıyet oldu goguslerımde uclarındaa bu normalmıı?? Daha once adet olmaya yakın olmustuu..daha yenı vuruldum ıgneyı gebelıkde olamazz..kıst oldu dıye korkuyorum sımdıdee..bu dr catladımı dıye bakmayada cagırmadı kontrolee..bı sıze sorayım dedımm

canım benimde ilk aşılamamda çat iğnesinden sonra adet olana kadar göğüs ucum çok hassastı ama 2. aşılamamda hiç etkisi olmadı bu arada sızlarken kist de olmadı ..

ıyı geceler arkadaslar ben gıremıyorum uzun zamandır hamılelıgım cok zor gecıyor bulantı ve kusmalar mahvettı benı tansıyonum dusuk hep afedersınız cıkarmaktan en son köpük kustum doktor bıraz daha zorlanırsan mıde kanaması gecıreceksın dedı serum takıldı 2 defa şimdilerde de bı ılac var onun sayesınde ıyıyım bulantıları olan varsa doktorlarına sorup kullanabılırler zofran benım gıbı olmazsınız hıc bırınız umarım benım bıde ıkız oldukları ıcınde boyle cok oluyormus benım 8.hafta oluyor bebeklerım ıyı cok sukur 2 cm olmuslar dualarım olmayan herkes ıcın arkadasın bırı yazmıs asılama esnasında dogum varmıs benımde oyle olmustu ve ebe bana dua etmesını ıstemıstı sancı ceken bayandan ıns senınde olur arkadasım ıyı oldugumda hemen acıyorum sızlerı hıcc unutmuycam her ıyı anımda yazarım sımdılık kendınıze ıyı bakın arkadaslarımm

Canım benim çok zor gerçekten. İkizleri olan arkadaşlarımdan biliyorum bu süreci oldukça sancılı geçiriyorlar. Ama bebişlerin seninle ve sağlıklılar. Herşey güzel olacak. Bak çoğu bitti azı kaldı 4 hafta sonra tamamen kesilmese de çok çok azalıcak sen de hamileliğinin tadını çıkarmaya başlıcaksın inşallah :)

Son düzenleme:

canım umut kaybetmemek en iyisidir... can veren allah o yüzden değer kaç olursa olsun umut yitirmemk lazım. bi arkadaşımız vardı sonucu 2 lerde çıkmıştı laborannnt adı onun hikayesi tam bir mucizeydi inşllah sonuna kadar güzel gider herşey

canım sen iyi olda gerisi önemli değil kalbin burda biz biliyoruz inşllah bulantıların çabuk geçer canım sağlıcakla kal...

evet cnm zaten tek tesellım bebeklerım ıyıler ve benımleler artık dayanmaya calısıyorum inş hersey cok guzel olacak hepımız ıçın

kızlar merhabalar,
son 3 aydır 25 günde bir adet oluyordum ondan önce 28 günde bir oluyordum. dün 25 günlük periyoda göre adet olmam lazımdı olmadım. Ama hamilelik testini nedense bekleyemediğim için adetim 2 gün kala yani cuma günü yaptırdım .betahcg 10 çıktı. karşısında erken gebelik yazıyor.yorumlarınız nelerdir. çarşamba gününden önce doktora gidemem işim yüzünden. Bu ay adetimi olup bittikten sonra rahim filmi çekilecektim.

canım aşılama, yumurtlama ilaçları yada çatlatma ilaçları kullandın mı? Onlar da erken test yapılırsa yalancı pozitif gebelik testine yol açıyorlar.

Amaaaa bunlar yoksa rahatlıkla sevinmeye başlaaa hamilesin Ben de ilk öğrendiğimde değerim 15'ti

Merhaba arkadaslar
benim bugün 6. haftam dolmustu....is cikisi eve gittigimde kahverengi akinti gördüm korkuyla dr aradim o da olabilir korkma kirmiziya dönerse haber verin dedi....bu haftalarda böyle bi durum yasayan arkadaslar bilgi verirse sevinirimmm...
Hayirli aksamlar :-(

canım o arkadaş benim çok saol ya valla okurken bi tuaf oldum inş sağlıkla al bebişlerini.(BEKLENEN GÜN GELECEKSE ÇEKİLEN ÇİLE KUTSALDIR)..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…